barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.975
- Πόντοι
- 5.506
αρα φιλαρακι δεν συμφερει γιατι μην ξεχνας οτι πολλες μπουρδελιαρες η στουντιακες κανουν απλο προγραμμα πατατα και βαρανε τρελλες χρεωσεις μετα. και το βασικοτερο οτι με cg εχεις δυο γαμησια. οχι γιατι θα ξεχασουμε κι οτι ξερουμε με τον πικερ.
πικερ εχω φυγει αχυστος απο μπουρδελοΕπαναλαμβάνω ότι ο νόμος του Picker προτρέπει όσους τον εφαρμόζουν να μη φεύγουν ποτέ άχυστοι από τα μπουρδέλα.
[size=60pt]31 ΑΤΟΜΑ έχουν κάνει τα πάντα αλλά ο PICKER.δεν διορθώνεται με τίποτα[/size]
πικερ εχω φυγει αχυστος απο μπουρδελο
αλλα το μετραω γαμησι
και την πουτανα δεν την ξαναγαμησα γιατι ηταν φολα
αλλα την μετραω οτι την γαμησα
ετσι λεω και γω...Κανονικα τυπε. Από τη στιγμη που ειχες επαρση και της τον έχωσες μετράει κανονικα. Έπρεπε στο τέλος να τελειώσεις με μαλακια.
ετσι λεω και γω...
και γκομενα να ηταν θα μετρουσε κανονικα
για γκομενα που γαμησα
(και αυτη θα το μετρουσε)
αρα μετραει το μπηξιμο και οχι το χυσιμο
;)
Μόλις επέστρεψα από δεκάλεπτο γαμήσι των 10€ στο τιμημένο Μετάξι με τη Ρωσίδα milf Νατάσα,τα πέντε λεπτά αφιερωμένα να της ρουφήξω τα μουνόζουμα και τα άλλα πέντε να γαμήσω την υγρή και καυτή της μουνότρυπα,τι άλλο να έκανα αν έπαιρνα πρόγραμμα μίας ώρας;Ίσως το εικοσάλεπτο να βοηθούσε ψυχολογικά να είμαι πιο άνετος με τον χρόνο,το κάνω κάποιες φορές να πάρω διπλό χρόνο με επιλεγμένες κορασίδες.
Κάτσε ρε τυπε, μας τα χαλάς τώρα.
Ο νόμος του πίκερ λέει ρητά οτι αν ένας αράπης με ένα παλαμάρι ΝΑ του τον φορέσει αλλά ΔΕΝ χύσει, ΔΕ μετράει για γαμήσι, δηλαδή ο πίκης δε θα έχει γίνει πουστάρα. Μας μπέρδεψες τώρα.
ε ναι...Κάτσε ρε τυπε, μας τα χαλάς τώρα.
Ο νόμος του πίκερ λέει ρητά οτι αν ένας αράπης με ένα παλαμάρι ΝΑ του τον φορέσει αλλά ΔΕΝ χύσει, ΔΕ μετράει για γαμήσι, δηλαδή ο πίκης δε θα έχει γίνει πουστάρα. Μας μπέρδεψες τώρα.
Χωρίς μουνόζουμα δεν καυλώνω,τι να κάνω...Μαλακία έκανες τύπε, αφού οι στατιστικές λένε οτι γαμάμε μ.ο. 5 λεπτά έπρεπε να τη γαμήσεις στο 5λεπτο και να πληρώσεις 5 γιούρια.
Χωρίς μουνόζουμα δεν καυλώνω,τι να κάνω...
Μόλις επέστρεψα από δεκάλεπτο γαμήσι των 10€ στο τιμημένο Μετάξι με τη Ρωσίδα milf Νατάσα,τα πέντε λεπτά αφιερωμένα να της ρουφήξω τα μουνόζουμα και τα άλλα πέντε να γαμήσω την υγρή και καυτή της μουνότρυπα,τι άλλο να έκανα αν έπαιρνα πρόγραμμα μίας ώρας;Ίσως το εικοσάλεπτο να βοηθούσε ψυχολογικά να είμαι πιο άνετος με τον χρόνο,το κάνω κάποιες φορές να πάρω διπλό χρόνο με επιλεγμένες κορασίδες.