Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.612
Πόντοι
2.646
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
καλη χρονιά

Επισκέπτης
Το σπέρμα για τον αληθινό άντρα είναι όπως οι σφαίρες για τον καλό κυνηγό: Πρέπει πάντοτε να βρίσκουν στόχο και να εισέρχονται στο σώμα της γυναίκας ή του θηράματος! Μόνον ο κακός εραστής, όπως και ο κακός κυνηγός, χρησιμοποιεί το "όπλο" του ρίχνοντας στον αέρα σαν να είναι στο γάμο του Καραγκιόζη χωρίς να βρίσκει τον επιθυμητό στόχο, που είναι το μουνί ή το στόμα της γυναίκας !!!

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους τους αληθινούς άντρες που όλο και σπανίζουν στις μέρες μας!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το σπέρμα για τον αληθινό άντρα είναι όπως οι σφαίρες για τον καλό κυνηγό: Πρέπει πάντοτε να βρίσκουν στόχο και να εισέρχονται στο σώμα της γυναίκας ή του θηράματος! Μόνον ο κακός εραστής, όπως και ο κακός κυνηγός, χρησιμοποιεί το "όπλο" του ρίχνοντας στον αέρα σαν να είναι στο γάμο του Καραγκιόζη χωρίς να βρίσκει τον επιθυμητό στόχο, που είναι το μουνί ή το στόμα της γυναίκας !!!

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους τους αληθινούς άντρες που όλο και σπανίζουν στις μέρες μας!

Χαχαχα, τρολλ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Cavalaris αυτή είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και όσοι διαβάζουν το νόμο του Picker θα ξέρουν ότι με έχει απασχολήσει πολύ το τι πρέπει να μετράει για σεξ και τι όχι και το πώς πρέπει να μετράς τις φορές που έκανες σεξ.

Παλιότερα ήμουν πιο άκαμπτος και θεωρούσα σεξ μόνο το τελείωμα μέσα σε κάποια γυναικεία τρύπα. Τελευταία όμως έχω αναθεωρήσει αυτή την άποψη γιατί μπορεί κάποιος να γαμάει κανονικά και μετά να τελειώνει απέξω. Πάρα πολλοί άντρες το κάνουν αυτό - στις τσόντες πάντα έτσι γίνεται - και άρα δεν μπορείς να πεις ότι αυτό δεν είναι σεξ.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει έστω και η παραμικρή διείσδυση, αυτό πρέπει να μετράει για σεξ ανεξάρτητα από τον τρόπο και τον χρόνο που θα τελειώσεις. Ακόμα δηλαδή και αν τελειώσεις μόνος σου μετά από 1 ώρα σε άλλο χώρο αφού έχεις προηγουμένως γαμήσει, αυτό πρέπει να μετράει για σεξ - αν και εγώ δεν το κάνω έτσι ποτέ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το καλό σεξ είναι αυτό κατά το οποίο τελειώνεις γαμώντας το μουνί και όχι μετά με μαλακία. Αλλά ακόμα και αν τελειώσεις με μαλακία αφού έκανες σεξ, δεν μπορείς να μην το μετρήσεις για σεξ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επαναλαμβάνω ότι ο νόμος του Picker προτρέπει όσους τον εφαρμόζουν να μη φεύγουν ποτέ άχυστοι από τα μπουρδέλα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσον αφορά τώρα τον τρόπο με τον οποίο μετράμε τις φορές που κάνουμε σεξ, οι φορές αυτές δεν μπορεί να είναι περισσότερες από τις φορές που χύνουμε μετά από σεξ. Αν δηλαδή γαμήσουμε 5 πουτάνες στη σειρά αλλά χύσουμε μόνο μετά την 5η, όλο αυτό μετράει για 1 φορά σεξ και όχι για 5. Μετράμε πάντα δηλαδή τις φορές που τελειώνουμε μετά από σεξ!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
Ο Πικερ μπορεί να βελτιωθεί !  :rockon: :rockon:

1. Να  γραφτεί σε γυμναστήριο, για να δυναμώσει.
2. Να τρώει σωστή τροφή , να δυναμώσει !
3. Να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην DHT !  :rockon:
4. Να αγοράσει andropenis και μεγεθυντή, να τονωθεί !
5. Να πάρει συμπληρώματα διατροφής επιστημονικά
    για να βελτιώσει την απόδοσή του .  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ο GREEK MGTOW είναι απλά ένας μαλάκας. Πήγαινε στο YouTube στο βίντεο που μόλις ανέβασες και δες από κάτω τα 2 σχόλια που του έχω γράψει. Εγώ είμαι ο Greek Picker.  :sunglasses:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
μου την εστειλε μια γυναικα θυμα του ρωμαλεου πικερ

νομιζα οτι κωλοδακτυλιαζεται αλλα τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα οπως δειχνουν. τον τσακισα στο θεμα της χατζη οπου κουβαληθηκε να κανει τον ξυπνιο και τωρα με βριζει χανοντας την ψυχραιμια του.
κρυπτομοφυλοφιλια η μισογυνισμος;

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
τι θα γινει πικερ; θα απαντησεις σε οτι σε ρωτησα η απλα θα βριζεις σαν κατινα; θα βρεις μπουρδελιαρα ισαξια με cg σε αξια, ομορφια, ποιοτητα, χρονο, τεχνικη η θα γκαριζεις οτι γαμας φθηνα τσιγκανειρος κι η ποιοτητα περιπατο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
H δική σου "ποιότητα" φίλε δεν έχει καμία αξία για μένα. Μου σηκώνεται χωρίς πίπα, γαμώ και χύνω 20-χρονες 4 φορές την εβδομάδα. Εσύ τραβάς μαλακία όλο το μήνα για να πληρώσεις 1-2 φορές το μουνί λες και είναι χρυσό. Εγώ προτιμώ να γαμώ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Picker  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Picker  :rockon:

Tρυπιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom