απο την στιγμη που εγινες τρυπιος δεν μπορεις να μιλας
ρωχαλες και φαπες στρακι
Εσένα πάντως σε γαμώ και σε χύνω στη μάπα.
απο την στιγμη που εγινες τρυπιος δεν μπορεις να μιλας
ρωχαλες και φαπες στρακι
οχι εγω ειμαι κατω απο τον μεσο ορο.τυπε μου με το συμπαθιο
αλλα μας κουρασες το ιδιο και ιδιο
νταξει γαμας μονο εσυ εισαι ο καλυτερος
στα παπαρια ομως
H δική σου "ποιότητα" φίλε δεν έχει καμία αξία για μένα. Μου σηκώνεται χωρίς πίπα, γαμώ και χύνω 20-χρονες 4 φορές την εβδομάδα. Εσύ τραβάς μαλακία όλο το μήνα για να πληρώσεις 1-2 φορές το μουνί λες και είναι χρυσό. Εγώ προτιμώ να γαμώ!
μα τι θα γινει; ο πικερ θα μας βρει μια μπουρδελιαρα που να εχει ποιοτητα ενος καλου cg;;;;;; ολο για τις τιμες λεει αλλα ας παει να ρωτησει μια μπουρδελιαρα ποσα θελει για μια ωρα η παραπανω. κανα 150αρι θα τουπουν δηλαδη πανω απο cg. κι αν ειναι και γλαστρα γιατι ικανη δεν προκειται να ειναι οπωςενα cgθα παει πολυ παραπανω.
Να σου πω οτι είσαι μ@λ@κ@ς ;[move][size=50pt]buderus = Μωυσής = κάποιο από τα τσουτσέκια του χατζατζάρη[/size][/move]
Ο πίκης είναι η μαριονέτα του wiki. Εκτός απ όλα τα άλλα.
Σε στούντιο της αθήνας μπορεί και 200 να του πουνε για μια ώρα , τωρα στο μετάξι λογικά αν το 10ρικο σου εξασφαλίζει 10 λεπτά , άρα η ώρα θα πηγαίνει λογικά στα 60 ευρώ αλλά μετά μπορεί να χρεώσουν και διάφορες υπηρεσίες για να φτάσουν αυτά που θα έκανε μια call girl , εγω είμαι απο θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μιας ώρας , απο οτι ξέρω εδω είναι τουλάχιστον 100 ευρώ (μπορεί και παραπάνω) για μια ώρα στα στούντιο που ξεκινάνε το απλό με 30 ευρώ , τα άλλα που ξεκινάνε απο 40 ευρώ μπορεί να πηγαίνει και στα 150 για μια ώρα. Παράδειγμα σε ένα απο τα στούντιο που ξεκινάνε με 40 , το γλειφομούνι εκεί το χρεώνουν άλλα 20 οπότε πάς στα 60 ευρώ για 15 (αν δεν κανω λάθος) λεπτά , οπότε 60 ευρώ επι 4 δεκαπεντάλεπτα = 240 ευρώ για μια ώρα , τουλάχιστον τόσο βγαίνει αν κάνεις το ίδιο πράμα 4 φορές τώρα αν πάρεις πρόγραμμα ώρας δεν νομίζω να σου πούν 240 , απο οτι θυμάμαι πρέπει να βγαίνει στα 150 απο κριτικές που έχω διαβάσει.μα τι θα γινει; ο πικερ θα μας βρει μια μπουρδελιαρα που να εχει ποιοτητα ενος καλου cg;;;;;; ολο για τις τιμες λεει αλλα ας παει να ρωτησει μια μπουρδελιαρα ποσα θελει για μια ωρα η παραπανω. κανα 150αρι θα τουπουν δηλαδη πανω απο cg. κι αν ειναι και γλαστρα γιατι ικανη δεν προκειται να ειναι οπωςενα cgθα παει πολυ παραπανω.
καλα παντου γραφει ο κωλοδακτυλακιας;
Να σου πω οτι είσαι μ@λ@κ@ς ;
Κρίμα είναι γιατί άλλοι πήραν τιτλο και όχι εσύ.
Εσύ θα είσαι υποψήφιος για το 2018
Πήρε τίτλο τό 2016ο πικερ πως γλυτωσε;;;;;;
Σε στούντιο της αθήνας μπορεί και 200 να του πουνε για μια ώρα , τωρα στο μετάξι λογικά αν το 10ρικο σου εξασφαλίζει 10 λεπτά , άρα η ώρα θα πηγαίνει λογικά στα 60 ευρώ αλλά μετά μπορεί να χρεώσουν και διάφορες υπηρεσίες για να φτάσουν αυτά που θα έκανε μια call girl , εγω είμαι απο θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μιας ώρας , απο οτι ξέρω εδω είναι τουλάχιστον 100 ευρώ (μπορεί και παραπάνω) για μια ώρα στα στούντιο που ξεκινάνε το απλό με 30 ευρώ , τα άλλα που ξεκινάνε απο 40 ευρώ μπορεί να πηγαίνει και στα 150 για μια ώρα. Παράδειγμα σε ένα απο τα στούντιο που ξεκινάνε με 40 , το γλειφομούνι εκεί το χρεώνουν άλλα 20 οπότε πάς στα 60 ευρώ για 15 (αν δεν κανω λάθος) λεπτά , οπότε 60 ευρώ επι 4 δεκαπεντάλεπτα = 240 ευρώ για μια ώρα , τουλάχιστον τόσο βγαίνει αν κάνεις το ίδιο πράμα 4 φορές τώρα αν πάρεις πρόγραμμα ώρας δεν νομίζω να σου πούν 240 , απο οτι θυμάμαι πρέπει να βγαίνει στα 150 απο κριτικές που έχω διαβάσει.
οχι γιατι θα ξεχασουμε κι οτι ξερουμε με τον πικερ.