Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μου με το συμπαθιο
αλλα μας κουρασες το ιδιο και ιδιο

νταξει γαμας μονο εσυ εισαι ο καλυτερος
στα παπαρια ομως
:hi:
οχι εγω ειμαι κατω απο τον μεσο ορο.
δεν ειχα γκομενα στο σχολειο
δεν ειχα γκομενα στο πανεπιστημιο
οι γκομενες μου ειναι οι περισσοτερες παχουλες ή ηλικιωμενες.
ΑΛΛΑ γουσταρω να την μπαινω στον πικερ που ειναι κωλοδακτυλιασμενος και κανει μαθηματα ανδρισμου.
να παει σε ενα ψυχιατρο και να μη μας τα κανει τσουρεκια οτι ειναι ο δασκαλος των μπουρδελιαριδων, ο πατος.
αν ηταν στο φυσικο του χωρο το δαφνι δεν θα ασχολουμουν μαζι του,
αφου ειναι ο τρελος του χωριου που βγαινει πλατεια και το φωναζει, το θελει το κραξιμο του, απο αυτο ζει.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
H δική σου "ποιότητα" φίλε δεν έχει καμία αξία για μένα. Μου σηκώνεται χωρίς πίπα, γαμώ και χύνω 20-χρονες 4 φορές την εβδομάδα. Εσύ τραβάς μαλακία όλο το μήνα για να πληρώσεις 1-2 φορές το μουνί λες και είναι χρυσό. Εγώ προτιμώ να γαμώ!

πικερ δεν ξερεις τι να απαντησεις και εφηυρες ενα σεναριο οτι τον παιζω για να μαζεψω φραγκα να γαμησω. και μια που λες κοροιδα οσους γαμανε σαν ανθρωποι πηγαινε στα τσιγκανειρος με τα πεσμενα βυζια αν και νεανικα και τις αγελαδες με τα μουνια μορταδελα. σχεδον ολοι στις κριτικες τα χωνουν για την σαβουρα, τις αχρηστες πιπες και τα νανοσεκοντ που γαμανε αλλα εσυ φαινεται εισαι ο μαγκας της υποθεσης!!!!!!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
μα τι θα γινει; ο πικερ θα μας βρει μια μπουρδελιαρα που να εχει ποιοτητα ενος καλου cg;;;;;; ολο για τις τιμες λεει αλλα ας παει να ρωτησει μια μπουρδελιαρα ποσα θελει για μια ωρα η παραπανω. κανα 150αρι θα τουπουν δηλαδη πανω απο cg. κι αν ειναι και γλαστρα γιατι ικανη δεν προκειται να ειναι οπωςενα cgθα παει πολυ παραπανω. :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[move][size=50pt]buderus = Μωυσής = κάποιο από τα τσουτσέκια του χατζατζάρη[/size][/move]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
μα τι θα γινει; ο πικερ θα μας βρει μια μπουρδελιαρα που να εχει ποιοτητα ενος καλου cg;;;;;; ολο για τις τιμες λεει αλλα ας παει να ρωτησει μια μπουρδελιαρα ποσα θελει για μια ωρα η παραπανω. κανα 150αρι θα τουπουν δηλαδη πανω απο cg. κι αν ειναι και γλαστρα γιατι ικανη δεν προκειται να ειναι οπωςενα cgθα παει πολυ παραπανω. :2funny:

Ο πίκης είναι η μαριονέτα του wiki. Εκτός απ όλα τα άλλα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

index.php

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ο αλλος καθεται και ψαχνει ποιος ειμαι λες κι αν ημουν θα κρυβομουν. το εχετε χασει τελειως μαγκες!!!!!!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[move][size=50pt]barock = buderus = Μωυσής = υποτακτικό σκυλί του γιαβρο-χατζατζάρη[/size][/move]

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
[move][size=50pt]buderus = Μωυσής = κάποιο από τα τσουτσέκια του χατζατζάρη[/size][/move]
Να σου πω οτι είσαι μ@λ@κ@ς ;
Κρίμα είναι γιατί άλλοι πήραν τιτλο και όχι εσύ.
Εσύ θα είσαι υποψήφιος για το 2018

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Σε στούντιο της αθήνας μπορεί και 200 να του πουνε για μια ώρα , τωρα στο μετάξι λογικά αν το 10ρικο σου εξασφαλίζει 10 λεπτά , άρα η ώρα θα πηγαίνει λογικά στα 60 ευρώ αλλά μετά μπορεί να χρεώσουν και διάφορες υπηρεσίες για να φτάσουν αυτά που θα έκανε μια call girl , εγω είμαι απο θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μιας ώρας , απο οτι ξέρω εδω είναι τουλάχιστον 100 ευρώ (μπορεί και παραπάνω) για μια ώρα στα στούντιο που ξεκινάνε το απλό με 30 ευρώ , τα άλλα που ξεκινάνε απο 40 ευρώ μπορεί να πηγαίνει και στα 150 για μια ώρα. Παράδειγμα σε ένα απο τα στούντιο που ξεκινάνε με 40 , το γλειφομούνι εκεί το χρεώνουν άλλα 20 οπότε πάς στα 60 ευρώ για 15 (αν δεν κανω λάθος) λεπτά , οπότε 60 ευρώ επι 4 δεκαπεντάλεπτα = 240 ευρώ για μια ώρα , τουλάχιστον τόσο βγαίνει αν κάνεις το ίδιο πράμα 4 φορές τώρα αν πάρεις πρόγραμμα ώρας δεν νομίζω να σου πούν 240 , απο οτι θυμάμαι πρέπει να βγαίνει στα 150  απο κριτικές που έχω διαβάσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
καλα παντου γραφει ο κωλοδακτυλακιας;

Προχθές μας έλεγε με περηφάνεια οτι είναι και συγγραφέας του wiki για να μας παρουσιάσει τα πολύπλευρα ταλέντα του.  :jerking:

Ξέχασε βέβαια να μας πει οτι ΚΑΙ εκεί τον θεωρούν ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο nik1410 και ο acapoeira και όσοι άλλοι φοβούνται τα κωλοδάχτυλα από γυναίκα έχουνε φάει σίγουρα μια φορά ΠΟΥΤΣΑ.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Buderus πόσες μαλακίες τραβάς ρε μαλακιστήρι μέχρι να μαζέψεις τα 100 ευρώ όσο εγώ γαμώ αληθινά μουνιά όποτε θέλω;  :-*

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[move][size=50pt]axaxouxas + barock = θα μείνουν στην ιστορία για τις στιχομυθίες με τους κλώνους τους[/size] [/move]

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Σε στούντιο της αθήνας μπορεί και 200 να του πουνε για μια ώρα , τωρα στο μετάξι λογικά αν το 10ρικο σου εξασφαλίζει 10 λεπτά , άρα η ώρα θα πηγαίνει λογικά στα 60 ευρώ αλλά μετά μπορεί να χρεώσουν και διάφορες υπηρεσίες για να φτάσουν αυτά που θα έκανε μια call girl , εγω είμαι απο θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μιας ώρας , απο οτι ξέρω εδω είναι τουλάχιστον 100 ευρώ (μπορεί και παραπάνω) για μια ώρα στα στούντιο που ξεκινάνε το απλό με 30 ευρώ , τα άλλα που ξεκινάνε απο 40 ευρώ μπορεί να πηγαίνει και στα 150 για μια ώρα. Παράδειγμα σε ένα απο τα στούντιο που ξεκινάνε με 40 , το γλειφομούνι εκεί το χρεώνουν άλλα 20 οπότε πάς στα 60 ευρώ για 15 (αν δεν κανω λάθος) λεπτά , οπότε 60 ευρώ επι 4 δεκαπεντάλεπτα = 240 ευρώ για μια ώρα , τουλάχιστον τόσο βγαίνει αν κάνεις το ίδιο πράμα 4 φορές τώρα αν πάρεις πρόγραμμα ώρας δεν νομίζω να σου πούν 240 , απο οτι θυμάμαι πρέπει να βγαίνει στα 150  απο κριτικές που έχω διαβάσει.

αρα φιλαρακι δεν συμφερει γιατι μην ξεχνας οτι πολλες μπουρδελιαρες η στουντιακες κανουν απλο προγραμμα πατατα και βαρανε τρελλες χρεωσεις μετα. και το βασικοτερο οτι με cg εχεις δυο γαμησια. οχι γιατι θα ξεχασουμε κι οτι ξερουμε με τον πικερ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]25 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ PICKER.[/size]  :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories