Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε έχω καταλάβει ότι αυτά τα άτομα που απατούν τις γυναίκες τους με πουτάνες είναι για λύπηση. Οι σχέσεις που έχουν με τις γυναίκες τους είναι για τον πούτσο τελείως και αργά ή γρήγορα τις διαλύουν. Φυσικά αν γουστάρω τη γυναίκα κάποιου και ξέρω πως είναι λαμόγιο δεν θα του τη χαρίσω. Αν όμως αυτή είναι κανένα μπάζο απλά θα τον λυπηθώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταλάβαμε πόσο στημένο είναι το παιχνίδι και αποφασίσαμε να μη χάσουμε άλλο χρόνο. Είμαστε οι καλύτεροι, το ξέραμε από παλιά. Τώρα το αποδεικνύουμε κιόλας. Δεν γυρίζουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Picker αν θες το επομενο γαμισι σου αφιερωσετο σε μενα και βρισε με οπως ολους τους υπολλοιπους. Ειναι το πρωτοχρονιατικο δωρο μου!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
piker συνεχισε να μη δινεις καμμια αξια στις γκομενες πληρωνοντας τες 4 φορες την εβδομαδα με 10 ευρω τα 8 λεπτα.
ακομη και ο γαμος μου λιγοτερο μου στοιχισε σε ευρω ανα λεπτο.

και φυσικα ως περήφανος αντρας συνεχιζε να εξασκείς την κωλοτρυπιδα σου ετσι κανουν στα πουτανακια οι υπερήφανοι αντρες

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 21

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εσύ την τράβηξες αυτή τη φωτογραφία;   :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μου την εστειλε μια γυναικα θυμα του ρωμαλεου πικερ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Καλή χρονιά Πίκερ. Σου εύχομαι το 2018 να πραγματοποιήσεις το στόχο σου για αριθμό γαμησιών.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καλή χρονιά Πίκερ. Σου εύχομαι το 2018 να πραγματοποιήσεις το στόχο σου για αριθμό γαμησιών.

Ευχαριστώ φίλε, επίσης. Για το νόμο του Picker είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πάντα ένας ετήσιος στόχος εκσπερματώσεων μετά από σεξ. Αυτός ο στόχος πρέπει να είναι αμετάβλητος είτε σου τύχει γκόμενα ή γαμάς μόνο πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία καριόλα γκόμενα δεν μπορεί να επηρεάσει τον ετήσιο στόχο μας στο σεξ. Αυτός ο κανόνας μας επιτρέπει να μην έχουμε καθόλου ανάγκη τη σχέση, γιατί ξέρουμε ότι με σχέση ή χωρίς ο αριθμός των γαμησιών μας θα είναι ακριβώς ο ίδιος!

Επισκέπτης
Φίλε έχω καταλάβει ότι αυτά τα άτομα που απατούν τις γυναίκες τους με πουτάνες είναι για λύπηση.
Για κλωτσιές είναι αλλά τι να πεις.....
Κι έτσι εξηγείται ότι έχουν ένα σωρό κόμπλεξ επάνω τους και μας επιτίθενται, αλλά ας πάνε να κρεμαστούν ανάποδα.......
Εγώ Πίκερ είμαι της άποψης ότι αν θες ανοίξεις σπίτι κόψε το ΧΧΧ, αλλιώς κάτσε όπως είσαι.
Θενξ για τη θετική ψήφο στης Σεξοκουκουβάγιας για το δικό μου νόμο, αν και είμαστε διαφορετικοί πουτανιάρηδες (εννοώ ως προς το θέμα των επιλογών). Αυτό όμως που μετράει είναι να καβαλάμε γκομενάκια!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ntountaras είσαι ωραίος τύπος και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου. Εσύ, ο BLITZKRIEGER και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα είστε γνήσιοι κεντροδεξιοί με αρχίδια και ήθος και όχι ελεεινά σιχάματα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι δεξιοί - όπως ο stekas και ο barock.

Επισκέπτης
Θενξ Πίκερ, όμως θα σε παρακαλέσω να μη συνεχίσεις την κόντρα με τον τύπο στο θρεντ της Ελένης. Επειδή είσαστε κάπως εκτός θέματος, τώρα άσχετα με τα πυρφορίσματα που κατά καιρούς κάνω, το βρίσκω κάπου μαλακία να χαλάτε το θρεντ όχι της συγκεκριμένης αλλά και της κάθε κοπέλας. Άσχετα αν είναι ακριβές, φθηνές, μπάζα, θεές προσφέρουν λειτούργημα στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες (κι εγώ ανύπαντρος είμαι). Κάποια νοήματα πέρασαν που ήθελες εσύ, νομίζω ως παλαιό κι ενεργό μέλος είναι καλό να το σταματήσεις.
Άστονε κι αν το συνεχίσει θα φάει καμμιά αναφορά, εμείς τουλάχιστον σε θέλουμε εδώ μέσα (όπως κι ο Ταξίαρχος).

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker χαιρετίζει τον Μίστερ Μαλάκα 2017 stekas72. Άξιος!  :rockon:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ντουνταρα σορρυ  αλλα οταν εχεις παραπονο απο καποιον το λες σε αυτον κι οχι στον γειτονα. αυτος μαλακιστηκε ξεκινωντας οπως θυμασαι και εφαγε καλα. αυτος ηρθε να κανει τον ξυπνιο στο θεμα κι οχι εγω εδω που τον εχουν αναλαβει αλλοι οπως βλεπω. δεν θα μαθουμε και τροπους στα γεραματα. αυτα. αν παιξεις κατι σημερα καλη τυχη.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιος έφαγε καλά βρε ΜΑΛΑΚΑ; Που σου άνοιξα τον κώλο σαν δίευρο. ΜΑΛΑΚΑ, ε ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom