Φίλε έχω καταλάβει ότι αυτά τα άτομα που απατούν τις γυναίκες τους με πουτάνες είναι για λύπηση. Οι σχέσεις που έχουν με τις γυναίκες τους είναι για τον πούτσο τελείως και αργά ή γρήγορα τις διαλύουν. Φυσικά αν γουστάρω τη γυναίκα κάποιου και ξέρω πως είναι λαμόγιο δεν θα του τη χαρίσω. Αν όμως αυτή είναι κανένα μπάζο απλά θα τον λυπηθώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταλάβαμε πόσο στημένο είναι το παιχνίδι και αποφασίσαμε να μη χάσουμε άλλο χρόνο. Είμαστε οι καλύτεροι, το ξέραμε από παλιά. Τώρα το αποδεικνύουμε κιόλας. Δεν γυρίζουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85
- Πόντοι
- 6
Picker αν θες το επομενο γαμισι σου αφιερωσετο σε μενα και βρισε με οπως ολους τους υπολλοιπους. Ειναι το πρωτοχρονιατικο δωρο μου!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
piker συνεχισε να μη δινεις καμμια αξια στις γκομενες πληρωνοντας τες 4 φορες την εβδομαδα με 10 ευρω τα 8 λεπτα.
ακομη και ο γαμος μου λιγοτερο μου στοιχισε σε ευρω ανα λεπτο.
και φυσικα ως περήφανος αντρας συνεχιζε να εξασκείς την κωλοτρυπιδα σου ετσι κανουν στα πουτανακια οι υπερήφανοι αντρες
ακομη και ο γαμος μου λιγοτερο μου στοιχισε σε ευρω ανα λεπτο.
και φυσικα ως περήφανος αντρας συνεχιζε να εξασκείς την κωλοτρυπιδα σου ετσι κανουν στα πουτανακια οι υπερήφανοι αντρες
Συνημμένα
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Εσύ την τράβηξες αυτή τη φωτογραφία;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μου την εστειλε μια γυναικα θυμα του ρωμαλεου πικερ
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Καλή χρονιά Πίκερ. Σου εύχομαι το 2018 να πραγματοποιήσεις το στόχο σου για αριθμό γαμησιών.
Καλή χρονιά Πίκερ. Σου εύχομαι το 2018 να πραγματοποιήσεις το στόχο σου για αριθμό γαμησιών.
Ευχαριστώ φίλε, επίσης. Για το νόμο του Picker είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πάντα ένας ετήσιος στόχος εκσπερματώσεων μετά από σεξ. Αυτός ο στόχος πρέπει να είναι αμετάβλητος είτε σου τύχει γκόμενα ή γαμάς μόνο πουτάνες.
Καμία καριόλα γκόμενα δεν μπορεί να επηρεάσει τον ετήσιο στόχο μας στο σεξ. Αυτός ο κανόνας μας επιτρέπει να μην έχουμε καθόλου ανάγκη τη σχέση, γιατί ξέρουμε ότι με σχέση ή χωρίς ο αριθμός των γαμησιών μας θα είναι ακριβώς ο ίδιος!
Εσύ την τράβηξες αυτή τη φωτογραφία;
Ο κώλος του nik1410 είναι. Μόνο αυτός ανοίγει τόσο πολύ.
Επισκέπτης
Για κλωτσιές είναι αλλά τι να πεις.....Φίλε έχω καταλάβει ότι αυτά τα άτομα που απατούν τις γυναίκες τους με πουτάνες είναι για λύπηση.
Κι έτσι εξηγείται ότι έχουν ένα σωρό κόμπλεξ επάνω τους και μας επιτίθενται, αλλά ας πάνε να κρεμαστούν ανάποδα.......
Εγώ Πίκερ είμαι της άποψης ότι αν θες ανοίξεις σπίτι κόψε το ΧΧΧ, αλλιώς κάτσε όπως είσαι.
Θενξ για τη θετική ψήφο στης Σεξοκουκουβάγιας για το δικό μου νόμο, αν και είμαστε διαφορετικοί πουτανιάρηδες (εννοώ ως προς το θέμα των επιλογών). Αυτό όμως που μετράει είναι να καβαλάμε γκομενάκια!
Ntountaras είσαι ωραίος τύπος και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου. Εσύ, ο BLITZKRIEGER και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα είστε γνήσιοι κεντροδεξιοί με αρχίδια και ήθος και όχι ελεεινά σιχάματα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι δεξιοί - όπως ο stekas και ο barock.
Επισκέπτης
Θενξ Πίκερ, όμως θα σε παρακαλέσω να μη συνεχίσεις την κόντρα με τον τύπο στο θρεντ της Ελένης. Επειδή είσαστε κάπως εκτός θέματος, τώρα άσχετα με τα πυρφορίσματα που κατά καιρούς κάνω, το βρίσκω κάπου μαλακία να χαλάτε το θρεντ όχι της συγκεκριμένης αλλά και της κάθε κοπέλας. Άσχετα αν είναι ακριβές, φθηνές, μπάζα, θεές προσφέρουν λειτούργημα στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες (κι εγώ ανύπαντρος είμαι). Κάποια νοήματα πέρασαν που ήθελες εσύ, νομίζω ως παλαιό κι ενεργό μέλος είναι καλό να το σταματήσεις.
Άστονε κι αν το συνεχίσει θα φάει καμμιά αναφορά, εμείς τουλάχιστον σε θέλουμε εδώ μέσα (όπως κι ο Ταξίαρχος).
Άστονε κι αν το συνεχίσει θα φάει καμμιά αναφορά, εμείς τουλάχιστον σε θέλουμε εδώ μέσα (όπως κι ο Ταξίαρχος).
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εχουμε νικητη εχουμε νικητη
HABEMUS MALAKAS
NIKHTHSSSSSS
ΣΤΕΚΑΣ 72 ΣΤΟΥΚΑΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΚΕΡΔΙΣΕ
ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017
stekas72 (στουκας ο νοθειας η μυρουδιας) - 37 (39.4%)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ο νόμος του Picker χαιρετίζει τον Μίστερ Μαλάκα 2017 stekas72. Άξιος!
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ
ντουνταρα σορρυ αλλα οταν εχεις παραπονο απο καποιον το λες σε αυτον κι οχι στον γειτονα. αυτος μαλακιστηκε ξεκινωντας οπως θυμασαι και εφαγε καλα. αυτος ηρθε να κανει τον ξυπνιο στο θεμα κι οχι εγω εδω που τον εχουν αναλαβει αλλοι οπως βλεπω. δεν θα μαθουμε και τροπους στα γεραματα. αυτα. αν παιξεις κατι σημερα καλη τυχη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις