pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Όχι, εσύ πάντως έφαγες την πούτσα μου.
πικερ γαμησε τα τα κλωναρια
κλωναρια ειναι ολα αυτα
μην ασχολεισαι με τις καραμουζες
οντως γυναικαραΠριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα η ψηλή. :-* Γυναικάρα ανώτερη από την Έλενα Χατζή (συγνώμη κα. Χατζή) που γαμιέται με 10 ευρώ αλλά είναι για καυλιάρηδες και όχι για λουλούδες όπως ο buderus που θέλει 1 ώρα για να του σηκωθεί.
Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στην ξεσκισμένη κωλάρα του (κωλο)barock, στο φρεσκοξυρισμένο μουνί της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira και στο ορθάνοιχτο βρωμόστομα του nik1410 που περιμένει τα χύσια μου να τα καταπιεί. :-*
καταρχην δεν ειμαι τιμωρος κι ουτε με νοιαζει η χατζηαυτη. ουτε εγω γραφω εκει αφου ερχεται ο μαλακας και ειρωνευεται βριζοντας. ηρθα εδω λοιπον να του κανω τα ιδια. αν δεν μιλαει σενια θα τον λιωσω μαζι με τους αλλους που τον πηδανε. ηδη γιναμε και φιλοι στο προφιλ. αυτα τα ολιγα!!!!!
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα η ψηλή. :-* Γυναικάρα ανώτερη από την Έλενα Χατζή (συγνώμη κα. Χατζή) που γαμιέται με 10 ευρώ αλλά είναι για καυλιάρηδες και όχι για λουλούδες όπως ο buderus που θέλει 1 ώρα για να του σηκωθεί.
Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στην ξεσκισμένη κωλάρα του (κωλο)barock, στο φρεσκοξυρισμένο μουνί της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira και στο ορθάνοιχτο βρωμόστομα του nik1410 που περιμένει τα χύσια μου να τα καταπιεί. :-*
οχι η Τζωρτζια μυστη,την Τζωρτζιαννα λεει,ψηλη,με μπουταρες και κωλαρα,ανοιχτοχρωμη :S :S :Sπικερ αυτη που είχε εξαφανιστεί ? με τη στραβη μουτσουνα που εκανε και περασμα απο κολωνου 30 με το κορμι πετρα η ψιλοποδαρη να παω να περασω αν είναι.
οχι η Τζωρτζια μυστη,την Τζωρτζιαννα λεει,ψηλη,με μπουταρες και κωλαρα,ανοιχτοχρωμη :S :S :S
Δακτυλάκι εφαγες λουλούκα???
Έχυσες σαν άντρας Ή ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ;
θα του χακαρω τα αρκειντ...
θα του σπασω και τα μπιλιαρδα...
θα του σπασω ολα τα πιατα...
να μην εχει να πλενει...
πικερ γυναικα του γαμαει...
την παει βολτα σινεμα...
της γλειφει και τα ποδαρακια...
γραμμαει στουκα γενικα...
θα του σπασουμε τα πιατα
να μην εχει να κανει
δεξιωσεις και τσιμπουσια
δεν θα ξανακανει
στην τοπικη θα τον διαγραψουν
της νεας δημοκρατιας
η ντροπη της δεξιας
ο στουκας ειναι βρε παιδια
ΚΑΙ
ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ
....
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ
...
ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
...
ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΙΝΕΜΑ
...
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ..............
μπορεις να γλυψεις οση ωρα θες, να
γαμησεις οση ωρα θες αλλαζοντας στασεις, να κοψεις, να ξαναξεκινησεις, να απολαυσεις μια γαματη πιπα καργα ωρα και καλη κατι που συμφωνα με οτι γραφετε βρισκετε πολυ δυσκολα, να σου περασει καποτα σε ορθιο καυλι, να κανει προκαταρκτικα με ανεση, να ριξεις και δευτερο γαμησι αφου αραξεις αφου δχεδον ολα τα cg δινουν διπλη απολαυση. το δευτερο γαμησι θα ειναι πολυ πιο αραχτο και ποιοτικο αφου θα φανει η μαγκια του cg. μπορεις να κσνεις πολλα και για παρτη σου. επισης τα καλα cg ειναι εξπερ σε ολα. αν δεν πιστευεις δοκιμασε το καποια στιγμη. αλλα να μας πει κοροιδα ο κερματοδεκτης της κωλοτρυπιδας ειναι για γελια. επισης πηγαινε ρωτα ποσα ζητα μια μουναρα αο μπουρδελο η στουντιο για μια ωρα με προγραμμα κομπλε. θα καραφλιασεις κι αν ζητησεις δυο εκτονωσεις μαλλον θα γονατισεις οικονομικα.
...πόσο μάλλον αν η άνωθεν κατάσταση είναι ρουτίνα για κάποιους που γαμούν μια ή περισσότερες γκόμενες τακτικά εναλασσόμενες ...και το κυριότερο τζάμπα και για απεριοριστο χρόνο ...
καλή χρονιά σε όλους είθε ο νέος χρόνος να κάνει κάποιους να δουν έξω απο τα στενά όρια στα οποια εχουν εγκλωβιστεί !
Αυτό με τις δύο εκτονώσεις το παίρνεις πακέτο μαζί με το πρόγραμμα τις μίας ώρας απο οτι ξέρω , το μόνο πρόβλημα είναι αν έχει πολύ πελατεία υπάρχει περίπτωση να στην κάνει σπαστή την μια ώρα δηλαδή να πάει ενδιάμεσα σε άλλον , σε μια κριτική που διάβασα πρόσφατα είχε γίνει αυτό. Απλά το θέμα είναι οτι θα πάρεις ένα κωλ γκέρλ τον μήνα , δύο , τρία το πολύ ; Τις άλλες μέρες τί θα κάνεις ; εσένα βέβαια μπορεί να σε ενδιαφέρει η ποιότητα και η άνεση χρόνου (και καλά κάνεις και επιλέγεις call girls) και όχι η ποσότητα όπως ο πίκερ , ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει.μπορεις να γλυψεις οση ωρα θες, να
γαμησεις οση ωρα θες αλλαζοντας στασεις, να κοψεις, να ξαναξεκινησεις, να απολαυσεις μια γαματη πιπα καργα ωρα και καλη κατι που συμφωνα με οτι γραφετε βρισκετε πολυ δυσκολα, να σου περασει καποτα σε ορθιο καυλι, να κανει προκαταρκτικα με ανεση, να ριξεις και δευτερο γαμησι αφου αραξεις αφου δχεδον ολα τα cg δινουν διπλη απολαυση. το δευτερο γαμησι θα ειναι πολυ πιο αραχτο και ποιοτικο αφου θα φανει η μαγκια του cg. μπορεις να κσνεις πολλα και για παρτη σου. επισης τα καλα cg ειναι εξπερ σε ολα. αν δεν πιστευεις δοκιμασε το καποια στιγμη. αλλα να μας πει κοροιδα ο κερματοδεκτης της κωλοτρυπιδας ειναι για γελια. επισης πηγαινε ρωτα ποσα ζητα μια μουναρα αο μπουρδελο η στουντιο για μια ωρα με προγραμμα κομπλε. θα καραφλιασεις κι αν ζητησεις δυο εκτονωσεις μαλλον θα γονατισεις οικονομικα.
ηρθε να μου την πει στο μεταξυ κι ο αθανασογλιτσης με τον μπλιπουτσερ λες και τους απηυθυνα τον λογο.
μιλαμε για σοβαρες παθησεις!!!!
τυπε δεν ξεκινησες καλα...σαν τα σαλιγκαρια βγαινετε. που να εβρεχε. παω να γλυψω αφου ετσι λες. εσυ κρατα θερμοπυλες.