Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα η ψηλή. :-* Γυναικάρα ανώτερη από την Έλενα Χατζή (συγνώμη κα. Χατζή) που γαμιέται με 10 ευρώ αλλά είναι για καυλιάρηδες και όχι για λουλούδες όπως ο buderus που θέλει 1 ώρα για να του σηκωθεί.

Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στην ξεσκισμένη κωλάρα του (κωλο)barock, στο φρεσκοξυρισμένο μουνί της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira και στο ορθάνοιχτο βρωμόστομα του nik1410 που περιμένει τα χύσια μου να τα καταπιεί. :-*
οντως γυναικαρα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
:S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
καταρχην δεν ειμαι τιμωρος κι ουτε με νοιαζει η χατζηαυτη. ουτε εγω γραφω εκει αφου ερχεται ο μαλακας και ειρωνευεται βριζοντας. ηρθα εδω λοιπον να του κανω τα ιδια. αν δεν μιλαει σενια θα τον λιωσω μαζι με τους αλλους που τον πηδανε. ηδη γιναμε και φιλοι στο προφιλ. αυτα τα ολιγα!!!!!

Τί να λιώσεις ρε πανίβλακα; Άντε γαμήσου και φέρε και την είσπραξη.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Μην κρύβεσαι εδώ μαλακοστράκι
Σε ψάχνει ο βαλκάνιος στο νημα των λάθρο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.838
Πόντοι
41.129
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα η ψηλή. :-* Γυναικάρα ανώτερη από την Έλενα Χατζή (συγνώμη κα. Χατζή) που γαμιέται με 10 ευρώ αλλά είναι για καυλιάρηδες και όχι για λουλούδες όπως ο buderus που θέλει 1 ώρα για να του σηκωθεί.

Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στην ξεσκισμένη κωλάρα του (κωλο)barock, στο φρεσκοξυρισμένο μουνί της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira και στο ορθάνοιχτο βρωμόστομα του nik1410 που περιμένει τα χύσια μου να τα καταπιεί. :-*

πικερ αυτη που είχε εξαφανιστεί ? με τη στραβη μουτσουνα που εκανε και περασμα απο κολωνου 30 με το κορμι πετρα η ψιλοποδαρη να παω να περασω αν είναι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
πικερ αυτη που είχε εξαφανιστεί ? με τη στραβη μουτσουνα που εκανε και περασμα απο κολωνου 30 με το κορμι πετρα η ψιλοποδαρη να παω να περασω αν είναι.
οχι η Τζωρτζια μυστη,την Τζωρτζιαννα λεει,ψηλη,με μπουταρες και κωλαρα,ανοιχτοχρωμη :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.838
Πόντοι
41.129

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
στην αρχη δακτυλακι ο πικερ και σιγα σιγα την μαλαπερδα του αχμετ.  :gay:
μπηκαν και κατι αλλοι να την πουν στους επικριτες του κωλοδακτυλακια.
:2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα του χακαρω τα αρκειντ...
θα του σπασω και τα μπιλιαρδα...
θα του σπασω ολα τα πιατα...
να μην εχει να πλενει...
πικερ γυναικα του γαμαει...
την παει βολτα σινεμα...
της γλειφει και τα ποδαρακια...
γραμμαει στουκα γενικα...

θα του σπασουμε τα πιατα
να μην εχει να κανει
δεξιωσεις και τσιμπουσια
δεν θα ξανακανει
στην τοπικη θα τον διαγραψουν
της νεας δημοκρατιας
η ντροπη της δεξιας
ο στουκας ειναι βρε παιδια

ΚΑΙ

ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ

....

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ
...

ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

...

ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΙΝΕΜΑ

...

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ..............

piataamaliada.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
μπορεις να γλυψεις οση ωρα θες, να
γαμησεις οση ωρα θες αλλαζοντας στασεις, να κοψεις, να ξαναξεκινησεις, να απολαυσεις μια γαματη πιπα καργα ωρα και καλη κατι που συμφωνα με οτι γραφετε βρισκετε πολυ δυσκολα, να σου περασει καποτα σε ορθιο καυλι, να κανει προκαταρκτικα με ανεση, να ριξεις και δευτερο γαμησι αφου αραξεις αφου δχεδον ολα τα cg δινουν διπλη απολαυση. το δευτερο γαμησι θα ειναι πολυ πιο αραχτο και ποιοτικο αφου θα φανει η μαγκια του cg. μπορεις να κσνεις πολλα και για παρτη σου. επισης τα καλα cg ειναι εξπερ σε ολα. αν δεν πιστευεις δοκιμασε το καποια στιγμη. αλλα να μας πει κοροιδα ο κερματοδεκτης της κωλοτρυπιδας ειναι για γελια. επισης πηγαινε ρωτα ποσα ζητα μια μουναρα αο μπουρδελο η στουντιο για μια ωρα με προγραμμα κομπλε. θα καραφλιασεις κι αν ζητησεις δυο εκτονωσεις μαλλον θα γονατισεις οικονομικα.

...πόσο μάλλον αν η άνωθεν κατάσταση είναι ρουτίνα για κάποιους που γαμούν μια ή περισσότερες γκόμενες τακτικά εναλασσόμενες ...και το κυριότερο τζάμπα και για απεριοριστο χρόνο ...

καλή χρονιά σε όλους είθε ο νέος χρόνος να κάνει κάποιους να δουν έξω απο τα στενά όρια στα οποια εχουν εγκλωβιστεί !

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
...πόσο μάλλον αν η άνωθεν κατάσταση είναι ρουτίνα για κάποιους που γαμούν μια ή περισσότερες γκόμενες τακτικά εναλασσόμενες ...και το κυριότερο τζάμπα και για απεριοριστο χρόνο ...

καλή χρονιά σε όλους είθε ο νέος χρόνος να κάνει κάποιους να δουν έξω απο τα στενά όρια στα οποια εχουν εγκλωβιστεί !

ηρθε να μου την πει στο μεταξυ κι ο αθανασογλιτσης με τον μπλιπουτσερ λες και τους απηυθυνα τον λογο.
μιλαμε για σοβαρες παθησεις!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
μπορεις να γλυψεις οση ωρα θες, να
γαμησεις οση ωρα θες αλλαζοντας στασεις, να κοψεις, να ξαναξεκινησεις, να απολαυσεις μια γαματη πιπα καργα ωρα και καλη κατι που συμφωνα με οτι γραφετε βρισκετε πολυ δυσκολα, να σου περασει καποτα σε ορθιο καυλι, να κανει προκαταρκτικα με ανεση, να ριξεις και δευτερο γαμησι αφου αραξεις αφου δχεδον ολα τα cg δινουν διπλη απολαυση. το δευτερο γαμησι θα ειναι πολυ πιο αραχτο και ποιοτικο αφου θα φανει η μαγκια του cg. μπορεις να κσνεις πολλα και για παρτη σου. επισης τα καλα cg ειναι εξπερ σε ολα. αν δεν πιστευεις δοκιμασε το καποια στιγμη. αλλα να μας πει κοροιδα ο κερματοδεκτης της κωλοτρυπιδας ειναι για γελια. επισης πηγαινε ρωτα ποσα ζητα μια μουναρα αο μπουρδελο η στουντιο για μια ωρα με προγραμμα κομπλε. θα καραφλιασεις κι αν ζητησεις δυο εκτονωσεις μαλλον θα γονατισεις οικονομικα.
Αυτό με τις δύο εκτονώσεις το παίρνεις πακέτο μαζί με το πρόγραμμα τις μίας ώρας απο οτι ξέρω , το μόνο πρόβλημα είναι αν έχει πολύ πελατεία υπάρχει περίπτωση να στην κάνει σπαστή την μια ώρα δηλαδή να πάει ενδιάμεσα σε άλλον , σε μια κριτική που διάβασα πρόσφατα είχε γίνει αυτό. Απλά το θέμα είναι οτι θα πάρεις ένα κωλ γκέρλ τον μήνα , δύο , τρία το πολύ ; Τις άλλες μέρες τί θα κάνεις ; εσένα βέβαια μπορεί να σε ενδιαφέρει η ποιότητα και η άνεση χρόνου (και καλά κάνεις και επιλέγεις call girls) και όχι η ποσότητα όπως ο πίκερ , ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
φιλαρακι εγω δεν χαυω οτι ο τυπος γαμαει οπως τα λεει. αυτα ειναι αστεια πραγματα με τα χωρις πιπα μπες βγες και πατ κιουτ. τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα κι οπου θελει ο καθενας. κι αν δεν γαμησει καποιος cg καποια αλλη κατηγορια θα γαμησει τις αλλες μερες. αλλα να γαμησει οπως λεει ο πικερ δεν παιζει για νορμαλ ανδρα.

Επισκέπτης
ηρθε να μου την πει στο μεταξυ κι ο αθανασογλιτσης με τον μπλιπουτσερ λες και τους απηυθυνα τον λογο.
μιλαμε για σοβαρες παθησεις!!!!

Παρεξησες τυπε δεν ηρθαμε να στη πουμε...να σε σκουπιδιασουμε ηρθαμε σαν ελλειινος μουνογλυφτης του κωλου που εισαι.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
σαν τα σαλιγκαρια βγαινετε. που να εβρεχε. παω να γλυψω αφου ετσι λες. εσυ κρατα θερμοπυλες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.601
Πόντοι
6.056
σαν τα σαλιγκαρια βγαινετε. που να εβρεχε. παω να γλυψω αφου ετσι λες. εσυ κρατα θερμοπυλες.
τυπε δεν ξεκινησες καλα...

δεν μαζευεσαι λιγο?
γραφε σαλια καλυτερα και αστα τα αλλα θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom