Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
εγω ετσι αντιδρω στο βρισιδι!
ελα γιατι το κουρασατε ενας ενας!
παιξτε με το θρεντακι σας τωρα γιατι βλεπω τρωει καλα ο κωλοδακτυλακιας απο πολυ κοσμο. γιατι αραγε;
τα λεμε.

Επισκέπτης
Ρε καπετάνιο (Digweed) κάντε με Moderator από Φλεβάρη που θα χαλαρώσω λίγο με τα αγροτικά να δεις πώς θα θα γίνουν όλοι τους Παναγίες....

οπου θελει και τον βολευει ο καθενας γαμαει
Αυτό λέω κι εγώ. Βέβαια σέβομαι τις απόψεις του Πίκερ όπως κι αυτός τις δικές μου που είναι αντιδιαμετρικές. Μου αρκεί όμως ότι είναι σκληρός δεξιός :rockon:

εγω καθομουν ησυχα στην χατζη
H ένστασή μου όπως διάβασες ήταν για την Ελένη. Το ότι παίρνει 180 για δύο εκτονώσεις ενώ στο Μετάξι θες 20, δεν είναι ωραίο να τρολλάρει (όχι εσύ κι ούτε ο Πίκερ - μπήκαν άλλοι να "γράφουν") στο θρεντ της. Υπάρχουν και κοπέλες του 10ρικου αλλά και του 500ρικου. Εμείς πρέπει να τις σεβόμαστε κι αν δεν το αναγνωρίζουν πάμε σε άλλες πορτοκαλιές.
Όχι σπαμ και μπηχτές, ειδικά η Ελένη υποφέρει από κάθε λογής ακατανόμαστους κατά διαστήματα.
Ας αφήσουμε την κάθε κοπέλα να προσφέρει τις υπηρεσίες που υπόσχεται σε όσους τις επιλέγουν. Μην διώχνουμε κόσμο από το φόρουμ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
Ρε καπετάνιο (Digweed) κάντε με Moderator από Φλεβάρη που θα χαλαρώσω λίγο με τα αγροτικά να δεις πώς θα θα γίνουν όλοι τους Παναγίες....

(στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Ντουνταράς στην επιχείρηση εκκαθάρισης του μπου)

Συνημμένα

• 1280x720-v7a.jpg
    1280x720-v7a.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Για να τιμήσω το νόμο του Πίκερ στο Μετάξι θα πάω (κάτσε να δούμε από Άνοιξη πώς θα είμαστε) για να απαξιώσω (αν δουλεύει ακόμα)  αυτή www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63262/page:4/limit:10/]τη βρωμιάρα[/url] αλλά για να τη δελεάσω θα χαραμίσω ένα 20ρικο έξτρα με τον όρο ότι θα της φερθώ σα σιχαμερό γουρούνι :woldman: να έχω μείνει αντουφέκιστος μια βδομάδα και να τα φάει όλα στη μάπα :rockon:
Για μένα άλλο τα σωστά & έξυπνα κορίτσια κι άλλο οι βρωμιάρες!

Σοφέ, ντούντα είναι η τέτοια μας και ντουνταράς ο τύπος :grin:
Tαξίαρχε ΜΗΝ ΣΥΓΧHΖΕΣΑΙ θα πας κουβά, καλά ο Εκπρόσωπος πάει τον έφαγε το νινί LOL..........

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.

Και το αυτοματο ποτιστικό στο εξοχικό το εχω καθε 2η μερα να ποτίζει για 5 λεπτά τυπε.... για τον κηπο μου καλα είναι αλλά για ενα μουνι όχι....

Ο Πίκερ δεν μπορεί να κάνει καλό σεξ, δεν εχει διαρκεια και δεν μπορεί να ευχαριστήσει μια γυναικα.

Η ειλικρίνεια (το λέμε παντού) που αναφερει ο πικερ, είναι απλα ότι παει σε πουτάνες και μεχρι εκεί. Δεν λέει όμως ότι γαμαει για 5 λεπτά μόνο και ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει μια γκόμενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
φιλαρακι εγω δεν χαυω οτι ο τυπος γαμαει οπως τα λεει. αυτα ειναι αστεια πραγματα με τα χωρις πιπα μπες βγες και πατ κιουτ. τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα κι οπου θελει ο καθενας. κι αν δεν γαμησει καποιος cg καποια αλλη κατηγορια θα γαμησει τις αλλες μερες. αλλα να γαμησει οπως λεει ο πικερ δεν παιζει για νορμαλ ανδρα.

Θέλεις να πας να ρωτήσεις μωρή λούγκρα τις ίδιες τις πουτάνες για το τι κάνω μαζί τους και πώς τις γαμώ; Επειδή είσαι εσύ ανίκανος δεν είναι όλοι σαν εσένα. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις κομπλεξικές αδερφάρες που λένε συνέχεια ότι ο Picker τρώει κωλοδάχτυλα κτλ. Γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε τις ίδιες τις πουτάνες για το πώς τις γαμάει ο Picker; Εύκολο είναι μαλάκες μου. Πανεύκολο είναι.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.

Ακριβώς έτσι είναι. Στο νόμο του Picker προέχει η αποφυγή της μαλακίας και η σταθερή σεξουαλική συχνότητα. Ούτε καν η υπερβολική συχνότητα ούτε η ποιότητα. Η ποιότητα για το νόμο του Picker είναι κάτι πολύ αόριστο και σχετικό. Για μένα π.χ. ποιότητα είναι να μη φεύγω ποτέ άχυστος από το Μεταξουργείο. Από τη στιγμή που τελειώνω πάντα με γυναίκα θεωρώ ότι έχω ποιότητα και δεν είμαι μαλάκας. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον άντρα να έχει πολλά χρόνια να τραβήξει μαλακία και να χύνει πάντα με σεξ.

Αυτά που λέγονται για γαμήσια ατελείωτα και ηδονιστικά με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Για να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πω κάτι πολύ απλό: Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για παρτούζα. Το θεωρώ βλακώδες να δώσω 20 ευρώ τη στιγμή που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Για το νόμο του Picker το ζητούμενο είναι να έχεις μια καλή σε συχνότητα σεξουαλική ζωή με πλήρη αποφυγή της μαλακίας και όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Βέβαια αν δεν έβρισκα πουτάνες να μου αρέσουν στο Μεταξουργείο μπορεί να ανέβαινα κατηγορία και να γαμούσα στη Φυλής. Όμως ευτυχώς μέχρι στιγμής πάντα θα βρω ικανοποιητικά σε εμφάνιση πουτανάκια για να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Και φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου ΜΑΓΚΑ που ρίχνω 200+ γαμήσια το χρόνο και μου έρχεται φτηνότερα από το να είχα γκόμενα. Αυτά.  :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Θέλεις να πας να ρωτήσεις μωρή λούγκρα τις ίδιες τις πουτάνες για το τι κάνω μαζί τους και πώς τις γαμώ; Επειδή είσαι εσύ ανίκανος δεν είναι όλοι σαν εσένα. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις κομπλεξικές αδερφάρες που λένε συνέχεια ότι ο Picker τρώει κωλοδάχτυλα κτλ. Γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε τις ίδιες τις πουτάνες για το πώς τις γαμάει ο Picker; Εύκολο είναι μαλάκες μου. Πανεύκολο είναι.  :-*

Σιχαινομαστε τις βρωμιαρες ρε μπουφο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Picker εκεί που τριγυρνάς αν δεις κανένα ενοικιαστήριο σε κάποιο ωραίο νεοκλασσικό πες. Ψάχνω ωραίο διατηρημένο σχετικά διαμέρισμα σε νεοκλασσικό κτίριο (εννοείται όχι πρώην μπουρδέλο) για γραφείο τις πρωϊνές ώρες και ορμητήριο για να εφαρμόζω το νόμο τα βράδια.

Σίγουρα σε έχουν ρωτήσει ξανά: Όταν εγώ φίλε πήγαινα μπουρδελότσαρκες, οι ξένοι έτρωγαν πόρτα, δεν το λέω με καμμία άλλη έννοια, μάλιστα στεναχωριόμουν κι όλας, θυμάμαι παληκαράκια να λένε μέσα στην αγωνία με σπασπά Ελληνικά "Έλληνες είμαστε" και να φεύγουν άπραγοι, αλλά θεωρώ σημαντικό ότι κάποιοι που έρχονται από άλλες χώρες δεν έχουν εμβολιαστεί για βασικά πράγματα που εδώ είναι δεδομένα και μπορεί ακάποτο το ακάποτο να κολλήσεις κάποιο πολύ παράξενο σκουλαμέντο. Ποιά είναι η αποψή σου γι αυτό?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα δάκτυλα που τρώει ο Picker έχουν σκατούλες και σπέρμα απο μπλαγκλαντες ιορδανια και ακτη ελφαντοστού
Το κωλάντερο του εχει σαπισει ηδη οποτε δεν τον απασχολει πλέον

Επισκέπτης
Picker, πολλοί θα ήθελαν να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ αλλά δεν μπορούν! Για αυτό σε ζηλεύουν!

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".

Προχώρα ακάθεκτος! Το Μεταξουργείο σου ανήκει!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσωπικά πάω πολύ σπάνια με πουτάνες που κάνουν ακάποτη πίπα. Τις θεωρώ βρωμιάρες. Μου αρέσουν οι πουτάνες που ανακοινώνουν απλό πρόγραμμα. Σχεδόν ποτέ δεν τις αφήνω να μου πάρουν πίπα. Τους γλείφω λίγο τα πόδια και τις γαμάω.

Επίσης πολλές νεαρές πουτάνες επιλέγουν το Μεταξουργείο από τη Φυλής γιατί δεν θέλουν να κάνουν ακάποτες πίπες. Είναι πιο καθαρές λοιπόν αυτές από τις πουτάνες της Φυλής που τα κάνουν όλα. Και επειδή είστε άσχετοι πολλοί εδώ μέσα, όλες αυτές οι πουτάνες έχουν και γκόμενους και παιδιά και όταν φεύγουν από το μπουρδέλο μία κανονική ζωή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα δάκτυλα που τρώει ο Picker έχουν σκατούλες και σπέρμα απο μπλαγκλαντες ιορδανια και ακτη ελφαντοστού
Το κωλάντερο του εχει σαπισει ηδη οποτε δεν τον απασχολει πλέον

Εσύ τρως κανονικές πούτσες στο κωλάντερο μωρή Βραζιλιάνα πόρνη οπότε μη μιλάς για δάχτυλα.  :birdman:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Προσωπικά πάω πολύ σπάνια με πουτάνες που κάνουν ακάποτη πίπα. Τις θεωρώ βρωμιάρες.

Ενώ αυτες που χώνουν τα δάκτυλα τους σε κώλους ειναι καθαρές :idiot:
Πιο πιθανο ειναι να αρπαξες κατι απο τα δάκτυλα που τρως παρά απο την ακα πίπα.
Για αυτο οι πούστηδες εχουν aids.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ενώ αυτες που χώνουν τα δάκτυλα τους σε κώλους ειναι καθαρές :idiot:
Πιο πιθανο ειναι να αρπαξες κατι απο τα δάκτυλα που τρως παρά απο την ακα πίπα.
Για αυτο οι πούστηδες εχουν aids.

Οι πούστηδες έχουν aids γιατί χύνουν μέσα στον κώλο τους. Από το δάχτυλο το πολύ-πολύ να κολλήσεις κανένα κονδύλωμα. Αν και εγώ δεν τρώω δάχτυλα σχεδόν ποτέ. Ενώ εσύ τρως πούτσες συνεχώς.  :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ρε, εσεις που τον δουλευετε, δε ντρεπεστε; Εμεις τον κραζουμε για το καλο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom