Επισκέπτης
Όχι φίλε, αυτό πλέον δεν το μετράω για σεξ. Πρέπει να υπάρχει - έστω και μικρή - διείσδυση σε στόμα, κώλο ή μουνί.
Όλο αστερίσκους είσαι, ούτε μνημόνιο τόσες επεξηγηματικές παράγραφοι
Όχι φίλε, αυτό πλέον δεν το μετράω για σεξ. Πρέπει να υπάρχει - έστω και μικρή - διείσδυση σε στόμα, κώλο ή μουνί.
πως σου ερχεται φτηνοτερα από γκομενα ρε?Ακριβώς έτσι είναι. Στο νόμο του Picker προέχει η αποφυγή της μαλακίας και η σταθερή σεξουαλική συχνότητα. Ούτε καν η υπερβολική συχνότητα ούτε η ποιότητα. Η ποιότητα για το νόμο του Picker είναι κάτι πολύ αόριστο και σχετικό. Για μένα π.χ. ποιότητα είναι να μη φεύγω ποτέ άχυστος από το Μεταξουργείο. Από τη στιγμή που τελειώνω πάντα με γυναίκα θεωρώ ότι έχω ποιότητα και δεν είμαι μαλάκας. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον άντρα να έχει πολλά χρόνια να τραβήξει μαλακία και να χύνει πάντα με σεξ.
Αυτά που λέγονται για γαμήσια ατελείωτα και ηδονιστικά με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Για να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πω κάτι πολύ απλό: Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για παρτούζα. Το θεωρώ βλακώδες να δώσω 20 ευρώ τη στιγμή που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Για το νόμο του Picker το ζητούμενο είναι να έχεις μια καλή σε συχνότητα σεξουαλική ζωή με πλήρη αποφυγή της μαλακίας και όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Βέβαια αν δεν έβρισκα πουτάνες να μου αρέσουν στο Μεταξουργείο μπορεί να ανέβαινα κατηγορία και να γαμούσα στη Φυλής. Όμως ευτυχώς μέχρι στιγμής πάντα θα βρω ικανοποιητικά σε εμφάνιση πουτανάκια για να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Και φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου ΜΑΓΚΑ που ρίχνω 200+ γαμήσια το χρόνο και μου έρχεται φτηνότερα από το να είχα γκόμενα. Αυτά.
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.
Τα 4 από τα 5 προφίλ που μου έχει αποκλείσει τα έχω μετονομάσει "Corina Sagapo". Δηλαδή τώρα πάει στις ρυθμίσεις του προφίλ της και βλέπει ότι έχει μπλοκάρει 4 άτομα με το όνομα "Corina Sagapo".
Το Κορινάκι δεν μου ξανακάθεται με τίποτα, έχει απίστευτο πείσμα και μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.
Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. [size=30pt]Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.[/size]
Δεν διαφωνεί κανένας ότι το τζάμπα γαμήσι με καυλωμένες γκόμενες που τις αλλάζεις τακτικά και κατά το δοκούν είναι η ιδανική κατάσταση για κάθε αρσενικό, όποιος το πετυχαίνει αυτό δεν έχει κάποιον λόγο να ασχολείται με πουτάνες......πόσο μάλλον αν η άνωθεν κατάσταση είναι ρουτίνα για κάποιους που γαμούν μια ή περισσότερες γκόμενες τακτικά εναλασσόμενες ...και το κυριότερο τζάμπα και για απεριοριστο χρόνο ...
καλή χρονιά σε όλους είθε ο νέος χρόνος να κάνει κάποιους να δουν έξω απο τα στενά όρια στα οποια εχουν εγκλωβιστεί !
Δεν διαφωνεί κανένας ότι το τζάμπα γαμήσι με καυλωμένες γκόμενες που τις αλλάζεις τακτικά και κατά το δοκούν είναι η ιδανική κατάσταση για κάθε αρσενικό, όποιος το πετυχαίνει αυτό δεν έχει κάποιον λόγο να ασχολείται με πουτάνες...
ρε αφου εχει πει οτι δεν τους δινει την παραμικρη σημασια...Έλα αγαπούλη.
Πες πες πες έχει ξεχάσει πόσες μαλακίες έλεγες και πόσες κωλοτούμπες έχεις κάνει.
ρε αφου εχει πει οτι δεν τους δινει την παραμικρη σημασια...
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΡΔΕ-ΛΑΚΙΔΕΣ
δεν παρακολουθειτε τα πικερικα δρωμενα ή μαλλον ξεχνατε....αυτο τωρα το καταλαβατε?
όταν γραφω οτι ξεφτυλιζεται στα παρακάλια και στα μυξοκλαματα για γκομενες και πουτανες και μπαινει εδω μεσα και το παιζει αντρακι
γιατι δεν δινετε σημασια ?
δεν παρακολουθειτε τα πικερικα δρωμενα ή μαλλον ξεχνατε....
τεσπα, εχουν επισημανθει αυτα πολλακις στο παρελθον...αλλα επειδη η επαναληψη κουραζει, εφευρισκουμε νέους τρόπος αναφοράς τους...(μεταξυ αυτων να αντιδρούμε σαν να ειναι πρωτακουστα)....
κατ τ αλλα αγαπαμε πικερακο
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.έτσι μπράβο...αν και οι πουτάνες έχουν ρόλο συμπληρωματικό μιας υγιούς συναισθηματικά σεξουαλικής ζωής και όχι ως αντικατάστασή της
δηλαδη μας λες οτι σε επιασαν οντως μαλακαο πικερ με ειπε μαλακα. στενοχωρηθηκα λοιπον κι εκατσα και το φιλοσοφησα. εχει καποιο δικιο. τα αυταρχικα ειναι πανακριβα προγραμματα κι ο πικερ με 2 ταληρα ξεκωλιαζεται σε προνομιακη τιμη. μπραβο πικερ!!!!!!
δηλαδη μας λες οτι σε επιασαν οντως μαλακα
και εσυ παιρνεις με τσιμπημενη τιμη αυταρχικο?
και γω ετσι καταλαβα...Τυπε ετσι οπως το εγραψε εγω καταλαβα οτι παραδεχεται οτι εκτος απο μαλακας και πιρφοροπουτανακιας γουσταρει να τον πλακωνει στο ξυλο το καθε πορνιδιο και πληρωνει και απο πανω.