Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Προτείνω αναπομπή του Νόμου στο Ανώτατο Συμβούλιο Σεξολόγων!

Picker, o Θάνος Ασκιτής τι γνώμη έχει για τον Νόμο;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.716
Πόντοι
5.827
Πικερ, πρέπει να εκδώσεις βιβλίο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι είναι. Στο νόμο του Picker προέχει η αποφυγή της μαλακίας και η σταθερή σεξουαλική συχνότητα. Ούτε καν η υπερβολική συχνότητα ούτε η ποιότητα. Η ποιότητα για το νόμο του Picker είναι κάτι πολύ αόριστο και σχετικό. Για μένα π.χ. ποιότητα είναι να μη φεύγω ποτέ άχυστος από το Μεταξουργείο. Από τη στιγμή που τελειώνω πάντα με γυναίκα θεωρώ ότι έχω ποιότητα και δεν είμαι μαλάκας. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον άντρα να έχει πολλά χρόνια να τραβήξει μαλακία και να χύνει πάντα με σεξ.

Αυτά που λέγονται για γαμήσια ατελείωτα και ηδονιστικά με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Για να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πω κάτι πολύ απλό: Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για παρτούζα. Το θεωρώ βλακώδες να δώσω 20 ευρώ τη στιγμή που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Για το νόμο του Picker το ζητούμενο είναι να έχεις μια καλή σε συχνότητα σεξουαλική ζωή με πλήρη αποφυγή της μαλακίας και όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Βέβαια αν δεν έβρισκα πουτάνες να μου αρέσουν στο Μεταξουργείο μπορεί να ανέβαινα κατηγορία και να γαμούσα στη Φυλής. Όμως ευτυχώς μέχρι στιγμής πάντα θα βρω ικανοποιητικά σε εμφάνιση πουτανάκια για να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ. Και φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου ΜΑΓΚΑ που ρίχνω 200+ γαμήσια το χρόνο και μου έρχεται φτηνότερα από το να είχα γκόμενα. Αυτά.  :sunglasses:
πως σου ερχεται φτηνοτερα από γκομενα ρε?
με 150 ευρω τον μηνα?
εγω αμα πιασω μια γκομενα, την γαμαω ΤΖΑΜΠΑ σπιτι μου.
αν βαλεις κοστος 1-2 ευρω η βενζινη για ν ατην παω και να την φερω σπιτι ή να παω στο δικο της αν μενει μονη, και 3 καφεδες την εβδομαδα αλλα 10 ευρω.

συνολικο κοστος αν γαμαω μονο την γκομενα για ένα μηνα 30Χ2=60 + 50 για καφεδες, τελικο συνολο...

110 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 30 ΓΑΜΗΣΙΑ. (την γκομενα που εχω τωρα μονο 1 φορα τον μηνα για καφε αρα 70 ευρω, αλλα εβαλα έναν μεσο ορο από τις σχεσεις για να μην με πεις παλι υπερβολικο)

εσυ γαμας με
150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 15 ΓΑΜΗΣΙΑ.

τα οποια γαμησια σου είναι του 5-8λεπτων και παντα με προφυλακτικο,

και ποιοτητα ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ο νομος σου χανει.

αν θελω και ποικιλια τον αλλον μηνα μπορει να παω και με 10 πουτανες όπως εσυ, με παρομοιο κοστος.

σταματα να επηρεάζεις τον κοσμο να γινει κοροιδο σαν εσενα.
μην συγχέεις την ειλικρηνεια με την βλακεια.
όταν η άλλη δεν σου λεει ολη την αληθεια ουτε εσυ εισαι υποχρεωμένος να της πεις ολη την αληθεια για να σε χυλοπιτιασει.
αν εσυ προτιμάς να τρομαζεις ή να προκαλεις αηδια στις γκομενες, βλακας και τρελος λεγεσαι όχι ειληκρινης.

και για να μην ξεχνοιομαστε

ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΜΕΝΕ ΓΚΕΟΥΛΑ που φαντασιωνεσαι παπουδιστικες πουτσες στα γεραματα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.

ε τότε , εφόσον είναι μια καταναγκαστική αγχωμένη ανηδονική διαδικασία γιατί να γίνεται ?

για να αποδείξεις σε κάποιον ότι δεν είσαι μαλάκας ? μα φαίνεται ότι είσαι απο χιλιομετρα (σσ. οχι εσυ που γράφεις το μήνυνα) δεν σωζεις τιποτα αν τριβεσαι στο μετάξι

μήπως για την " αξιοπρέπεια " σου οπως έχει γράψει ο αυτιστικος? ...ποια αξιοπρέπεια αν προσκυνας και ικετευεις μυξοκλαιγοντας στο κεφαλόσκαλο ενος ουρημένου και αφοδευμένου πορνειου για να σε ξαναδεχτει μια πορνη που σε απέρριψε ?

μήπως για να το παίξεις αντράκι και να βρεις το χαμένο αντριλίκι σου? λες οτι ο αντρισμος ειναι να πληρωσεις 10 ευρω για να τραβήξεις μαλακία στο παθητικο σωμα της πορνης ...

δεν βρίσκω κίνητρο εν γένει σαυτη τη μαλακία , γιατι εφοσον δεν υπάρχει ηδονη και ειναι καταναγκασμος ,καλύτερα πήγαινε για καφέ και χαζευε τις περαστικές στο δρόμο...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 πόσα χύσια μου θέλεις να πιείς μέχρι να στρώσεις χαρακτήρα; Γελάνε και οι πέτρες με τις μαλακίες που γράφεις. Τα έξοδα για να έχεις γκόμενα είναι πολύ περισσότερα αν βάλεις μέσα και τις εξόδους κτλ. Έχεις φάει την πούτσα μου σε όλες τις τρύπες και θα την τρως ακόμα για καιρό. Καλά, με τον άλλο τον ηλίθιο που δεν καταλαβαίνει ότι στο Μετάξι ΓΑΜΑΜΕ και δεν τραβάμε μαλακία δεν θα ασχοληθώ. Ο τύπος είναι σαλεμένος.  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
για την ακρίβεια είναι πιο κάτω απο μαλακία

σε συγκριση αφενός με ένα γαμήσι με καυλωμένη και καψουρεμένη γυναίκα και αφετέρου με μια πετυχημένη χειροτεχνία όπως αποδεικνυει και η λαική σοφία .

αλλά αυτό για να το καταλάβει κανεις προυποθέτει έστω αυτισμό που δεν χρήζει καθηλωσης στην κλίνη κάποιας ψυχιατρικής κλινικής ...όλοι οι υπολοιποι το καταλαβαινουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Έλα αγαπούλη.

Τα 4 από τα 5 προφίλ που μου έχει αποκλείσει τα έχω μετονομάσει "Corina Sagapo". Δηλαδή τώρα πάει στις ρυθμίσεις του προφίλ της και βλέπει ότι έχει μπλοκάρει 4 άτομα με το όνομα "Corina Sagapo".  :grin:

Το Κορινάκι δεν μου ξανακάθεται με τίποτα, έχει απίστευτο πείσμα και μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. [size=30pt]Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.[/size]

Πες πες πες έχει ξεχάσει πόσες μαλακίες έλεγες και πόσες κωλοτούμπες έχεις κάνει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
...πόσο μάλλον αν η άνωθεν κατάσταση είναι ρουτίνα για κάποιους που γαμούν μια ή περισσότερες γκόμενες τακτικά εναλασσόμενες ...και το κυριότερο τζάμπα και για απεριοριστο χρόνο ...

καλή χρονιά σε όλους είθε ο νέος χρόνος να κάνει κάποιους να δουν έξω απο τα στενά όρια στα οποια εχουν εγκλωβιστεί !
Δεν διαφωνεί κανένας ότι το τζάμπα γαμήσι με καυλωμένες γκόμενες που τις αλλάζεις τακτικά και κατά το δοκούν είναι η ιδανική κατάσταση για κάθε αρσενικό, όποιος το πετυχαίνει αυτό δεν έχει κάποιον λόγο να ασχολείται με πουτάνες...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Δεν διαφωνεί κανένας ότι το τζάμπα γαμήσι με καυλωμένες γκόμενες που τις αλλάζεις τακτικά και κατά το δοκούν είναι η ιδανική κατάσταση για κάθε αρσενικό, όποιος το πετυχαίνει αυτό δεν έχει κάποιον λόγο να ασχολείται με πουτάνες...

έτσι μπράβο...αν και οι πουτάνες έχουν ρόλο συμπληρωματικό μιας υγιούς συναισθηματικά σεξουαλικής ζωής και όχι ως αντικατάστασή της

και η απόδειξη αυτου το ψυχιατρικο μας πειραματόζωο:" Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω "

δλδ αν ξεφτυλίζεται σε τετοιο βαθμο με τις πουτάνες που παρακαλαει και λεει ότι κανει χειροτερα στις έξω γκομενες ...φαντασου ποσο παθολογικη είναι η αντικατασταση συναισθηματικής επαφής με πουτανες ...προσωπικα το θεωρώ για νοσηλεια σε ψυχιατρικη κλινική

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Έλα αγαπούλη.

Πες πες πες έχει ξεχάσει πόσες μαλακίες έλεγες και πόσες κωλοτούμπες έχεις κάνει.
ρε αφου εχει πει οτι δεν τους δινει την παραμικρη σημασια...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΡΔΕ-ΛΑΚΙΔΕΣ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ρε αφου εχει πει οτι δεν τους δινει την παραμικρη σημασια...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΡΔΕ-ΛΑΚΙΔΕΣ

αυτο τωρα το καταλαβατε?

όταν γραφω οτι ξεφτυλιζεται στα παρακάλια και στα μυξοκλαματα για γκομενες και πουτανες και μπαινει εδω μεσα και το παιζει αντρακι
γιατι δεν δινετε σημασια ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
αυτο τωρα το καταλαβατε?

όταν γραφω οτι ξεφτυλιζεται στα παρακάλια και στα μυξοκλαματα για γκομενες και πουτανες και μπαινει εδω μεσα και το παιζει αντρακι
γιατι δεν δινετε σημασια ?
δεν παρακολουθειτε τα πικερικα δρωμενα ή μαλλον ξεχνατε....
τεσπα, εχουν επισημανθει αυτα πολλακις στο παρελθον...αλλα επειδη η επαναληψη κουραζει, εφευρισκουμε νέους τρόπος αναφοράς τους...(μεταξυ αυτων να αντιδρούμε σαν να ειναι πρωτακουστα)....

κατ τ αλλα αγαπαμε πικερακο  :2on1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
δεν παρακολουθειτε τα πικερικα δρωμενα ή μαλλον ξεχνατε....
τεσπα, εχουν επισημανθει αυτα πολλακις στο παρελθον...αλλα επειδη η επαναληψη κουραζει, εφευρισκουμε νέους τρόπος αναφοράς τους...(μεταξυ αυτων να αντιδρούμε σαν να ειναι πρωτακουστα)....

κατ τ αλλα αγαπαμε πικερακο  :2on1:

εγω πιστευω ότι πολλοι δεν τα ξερουν , και ασχολουνται αν θα μαλακιστεί 3-4 φορες σε καποια νοικιασμενη φουσκωτη κουκλα ...και το αν ξεφτυλιζεται μετά στα παρακαλια γονηπετης περναει στο ντουκου...
τεσπα

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ο πικερ με ειπε μαλακα. στενοχωρηθηκα λοιπον κι εκατσα και το φιλοσοφησα. εχει καποιο δικιο. τα αυταρχικα ειναι πανακριβα προγραμματα κι ο πικερ με 2 ταληρα ξεκωλιαζεται σε προνομιακη τιμη. μπραβο πικερ!!!!!!  :respect:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
έτσι μπράβο...αν και οι πουτάνες έχουν ρόλο συμπληρωματικό μιας υγιούς συναισθηματικά σεξουαλικής ζωής και όχι ως αντικατάστασή της
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.603
Πόντοι
6.056
ο πικερ με ειπε μαλακα. στενοχωρηθηκα λοιπον κι εκατσα και το φιλοσοφησα. εχει καποιο δικιο. τα αυταρχικα ειναι πανακριβα προγραμματα κι ο πικερ με 2 ταληρα ξεκωλιαζεται σε προνομιακη τιμη. μπραβο πικερ!!!!!!  :respect:
δηλαδη μας λες οτι σε επιασαν οντως μαλακα
και εσυ παιρνεις  με τσιμπημενη τιμη αυταρχικο?
:think:

Επισκέπτης
δηλαδη μας λες οτι σε επιασαν οντως μαλακα
και εσυ παιρνεις  με τσιμπημενη τιμη αυταρχικο?
:think:

Τυπε ετσι οπως το εγραψε εγω καταλαβα οτι παραδεχεται οτι εκτος απο μαλακας και πιρφοροπουτανακιας γουσταρει να τον πλακωνει στο ξυλο το καθε πορνιδιο και πληρωνει και απο πανω. :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.603
Πόντοι
6.056
Τυπε ετσι οπως το εγραψε εγω καταλαβα οτι παραδεχεται οτι εκτος απο μαλακας και πιρφοροπουτανακιας γουσταρει να τον πλακωνει στο ξυλο το καθε πορνιδιο και πληρωνει και απο πανω. :think:
και γω ετσι καταλαβα...

πρεπει να δουλευει σφαλιαρα και στραπον
ο αυτοκλητος τιμωρος

απο το πουθενα τετοια εξομολογηση
:huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom