Επισκέπτης
και γω ετσι καταλαβα...
πρεπει να δουλευει σφαλιαρα και στραπον
ο αυτοκλητος τιμωρος
απο το πουθενα τετοια εξομολογηση
Και ολα αυτα για ενα κουλουρακι τυπε.... :S :S :S
και γω ετσι καταλαβα...
πρεπει να δουλευει σφαλιαρα και στραπον
ο αυτοκλητος τιμωρος
απο το πουθενα τετοια εξομολογηση
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.
Δεν μου αρέσει να εντάσσομαι σε στρατόπεδα,πχ "μπουρδελάκηδες vs σχεσάκηδες",προσπαθώ με καθαρή σκέψη να δω όλες τις πτυχές της πραγματικότητας.Μαλακίες και είναι κρίμα που ενώ είσαι τακτικός μπουρδελιάρης αισθάνεσαι ότι σου λείπει το σεξ με γκόμενα. Εμένα δεν μου λείπει καθόλου. Όταν χύνω δεν θέλω καν να βλέπω τις γυναίκες μπροστά μου. Όλα είναι στο μυαλό και τις ορμόνες. Το θέμα είναι να χύνεις με έναν περήφανο τρόπο και όχι μόνος. Κατά τ' άλλα δεν έχω ανάγκη καμία σχέση μαζί τους.
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.
Μαλακίες και είναι κρίμα που ενώ είσαι τακτικός μπουρδελιάρης αισθάνεσαι ότι σου λείπει το σεξ με γκόμενα. Εμένα δεν μου λείπει καθόλου. Όταν χύνω δεν θέλω καν να βλέπω τις γυναίκες μπροστά μου. Όλα είναι στο μυαλό και τις ορμόνες. Το θέμα είναι να χύνεις με έναν περήφανο τρόπο και όχι μόνος. Κατά τ' άλλα δεν έχω ανάγκη καμία σχέση μαζί τους.
Το σεξ για μένα πάντα ήταν ένα αναγκαίο κακό.
100 χιλιάδες φορές τα ίδια και τα ίδια. Πράγματα που έχω εξηγήσει αμέτρητες φορές. Δεν βαρέθηκες πια;
Ποιοί είναι οι "κανόνες του πορνισμού";κοίτα , αν δεν έχει κάποιος γκόμενα που είναι αναποφευκτο σε πολλές φάσεις της ζωής του άντρα , αν έχει καυλες καλό είναι να εκτονώνεται στα παθητικά κρέατα για πολλούς λογους, σαρκικούς και ψυχικούς τηρώντας τους "κανόνες του πορνισμού" που έχουμε αναφέρει ...
αυτό όμως δεν υποκαθιστά την συναισθηματική σχέση με μια γυναίκα ...πολλοί πάνε στις πουτάνες με το σκεπτικό ότι θα τις πιάσουν γκομενες ή καλύπτουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες με άρρωστο τρόπο μ'αυτές ,... και κεινες φυσικα το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν την πραμάτεια τους
Ποιοί είναι οι "κανόνες του πορνισμού";
Επειδή μου αρέσει να ακριβολογώ και να μην ακροβατώ με έννοιες και ορισμούς,γκόμενα σε αντιδιαστολή με την πουτάνα ορίζεται ως "γυναίκα στην οποία έχεις δωρεάν,απεριόριστη και άνευ όρων πρόσβαση σε όλες τις τρύπες της,παράλληλα δε αναπτύσσεις μαζί της συναισθηματική σχέση".Εδώ όμως χρειάζεται να γίνουν ορισμένες παραδοχές:α)Αφού υπάρχει συναισθηματική σχέση θεωρείται αυτονόητο ότι αποκλείεται οποιαδήποτε πρόθεση εκατέρωθεν να πλήξει ο ένας τον άλλον και να τον στενοχωρήσει.β)Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη που αποκλείει κρυφές κινήσεις και πράξεις, οτιδήποτε γίνεται φανερά χωρίς ψέματα και γελοίες δικαιολογίες.γ) Εφόσον αυτό το συναίσθημα λήξει είτε από τη μία είτε και από τις δύο πλευρές,αυτό γνωστοποιείται άμεσα και η σχέση τελειώνει.Αν βρήκες γκόμενα που τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις,τα συγχαρητήριά μου,έπιασες το τζόκερ!
πικερ ρωτησα για το αν γαμας η οχι εκει που πας. δεν ρωτησα ομως πουτανες αλλα εναν ντιλιβερα που βρηκα. του ειπα να διαβασει το θρεντ σου. φανηκε αγριεμενος!!!!!
Μαλακίες και είναι κρίμα που ενώ είσαι τακτικός μπουρδελιάρης αισθάνεσαι ότι σου λείπει το σεξ με γκόμενα. Εμένα δεν μου λείπει καθόλου. Όταν χύνω δεν θέλω καν να βλέπω τις γυναίκες μπροστά μου. Όλα είναι στο μυαλό και τις ορμόνες. Το θέμα είναι να χύνεις με έναν περήφανο τρόπο και όχι μόνος. Κατά τ' άλλα δεν έχω ανάγκη καμία σχέση μαζί τους.
Άρα μία από τα ίδια,ό,τι κάνουν όλοι οι ελλ(έ)ηνες και οι ελλεεινίδες...τους κανόνες τους πορνισμου τους έχουμε αναλυσει στο παρελθον και πρεπει να παιζεις με τους κανονες για να περασεις καλά ...αν πχ δεθεις συναισθηματικα με πουτάνα την πάτησες...
όσον αφορά το άλλο , δεν είναι όλες οι γκομενες πάντα τοσο απελευθερωμένες σεξουαλικά
επίσης το να πληγωθεί κάποιος μπορεί να μην είναι στις άμεσες προθέσεις του παρτενέρ κιομως συμβαινει ...αν πχ τον πιάσει με άλλη γεγονός το οποιο δεν γίνεται να της αποκαλύψει απο μόνος του ...
τελοσπάντων δεν ειναι τιποτα απολυτο
λες να τον παρακαλάει κιαυτον ?
:S
του ειπα κατι πουτανοονοματα που μου εστειλαν κατι φιλαρακια να πω και νευριασε. λες να εχει καμια τους γκομενα; :S