Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω φάει κολλήματα με γκόμενες στο παρελθόν. Μετά εφηύρα το νόμο του Picker. Πουθενά δεν αντιφάσκω. Έχω παραδεχτεί ότι υπήρξα και μαλάκας και αγάμητος στο παρελθόν. Όλα αυτά όμως είναι πριν από πολλά χρόνια. Έχω κόψει τη μαλακία από το 2010 ενώ όλοι εσείς τραβάτε την πούτσα σας συστηματικά. Δεν έχω ασχοληθεί με γκόμενες εδώ και πολλά χρόνια γαμώντας όποτε και όσο γουστάρω ενώ όλοι εσείς έχετε φουσκώσει από τις αμέτρητες χυλόπιτες που έχετε φάει. Σας γαμάει ο Picker. :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.

Μαλακίες και είναι κρίμα που ενώ είσαι τακτικός μπουρδελιάρης αισθάνεσαι ότι σου λείπει το σεξ με γκόμενα. Εμένα δεν μου λείπει καθόλου. Όταν χύνω δεν θέλω καν να βλέπω τις γυναίκες μπροστά μου. Όλα είναι στο μυαλό και τις ορμόνες. Το θέμα είναι να χύνεις με έναν περήφανο τρόπο και όχι μόνος. Κατά τ' άλλα δεν έχω ανάγκη καμία σχέση μαζί τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βέβαια εξαρτάται και από το πόσες ορμές έχεις. Εγώ π.χ. ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να χύνει πάνω από 4 φορές την εβδομάδα - ούτε στα χρόνια της εφηβείας. Αν θέλεις να γαμάς κάθε μέρα ή και ακόμα παραπάνω πάω πάσο. Εγώ με 4 γαμήσια την εβδομάδα είμαι καλυμμένος. Και πάντα ήμουν - ποτέ δεν ήθελα παραπάνω. Το σεξ για μένα πάντα ήταν ένα αναγκαίο κακό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Μαλακίες και είναι κρίμα που ενώ είσαι τακτικός μπουρδελιάρης αισθάνεσαι ότι σου λείπει το σεξ με γκόμενα. Εμένα δεν μου λείπει καθόλου. Όταν χύνω δεν θέλω καν να βλέπω τις γυναίκες μπροστά μου. Όλα είναι στο μυαλό και τις ορμόνες. Το θέμα είναι να χύνεις με έναν περήφανο τρόπο και όχι μόνος. Κατά τ' άλλα δεν έχω ανάγκη καμία σχέση μαζί τους.
Δεν μου αρέσει να εντάσσομαι σε στρατόπεδα,πχ "μπουρδελάκηδες vs σχεσάκηδες",προσπαθώ με καθαρή σκέψη να δω όλες τις πτυχές της πραγματικότητας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Άρα σαν συμπέρασμα καταλήγουμε ότι χωρίς γκόμενα δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική ζωή.

κοίτα , αν δεν έχει κάποιος γκόμενα που είναι αναποφευκτο σε πολλές φάσεις της ζωής του άντρα , αν έχει καυλες καλό είναι να εκτονώνεται στα παθητικά κρέατα για πολλούς λογους, σαρκικούς και ψυχικούς τηρώντας τους "κανόνες του πορνισμού" που έχουμε αναφέρει ...

αυτό όμως δεν υποκαθιστά την συναισθηματική σχέση με μια γυναίκα ...πολλοί πάνε στις πουτάνες με το σκεπτικό ότι θα τις πιάσουν γκομενες ή καλύπτουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες με άρρωστο τρόπο μ'αυτές ,... και κεινες φυσικα το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν την πραμάτεια τους

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

...και τοτε γιατι ξεφτυλίζεσαι στα  κλαψομούνικα παρακάλια γονυπετής και έρποντας σαν γλοιώδες σαμιαμίδι στα κατουρημένα πλακάκια του μεταξουργείου ικετευοντας να σε κοιταξει η κάθε απαξιωμένη πορνη ?

για τις γκομενες γιατί κάνεις πολύ χειρότερα όπως έχεις παραδεχτεί αν δεν σου λειπει το σεξ με γκομενα ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
100 χιλιάδες φορές τα ίδια και τα ίδια. Πράγματα που έχω εξηγήσει αμέτρητες φορές. Δεν βαρέθηκες πια;  :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
100 χιλιάδες φορές τα ίδια και τα ίδια. Πράγματα που έχω εξηγήσει αμέτρητες φορές. Δεν βαρέθηκες πια;  :uglystupid:

ναι σε παρακαλώ για ξαναγραψτο να γελάσουμε λιγο

ξεφτυλιζομαστε άνετα στα παρακαλια και στα γονατισματα εφοσον έχουμε βάλει το υποτροφικο πέος μας στο αιδοίο κάποιας που ή πληρώσαμε ή που μας ανέχτηκε απο οικτο

αυτο δε λες ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
κοίτα , αν δεν έχει κάποιος γκόμενα που είναι αναποφευκτο σε πολλές φάσεις της ζωής του άντρα , αν έχει καυλες καλό είναι να εκτονώνεται στα παθητικά κρέατα για πολλούς λογους, σαρκικούς και ψυχικούς τηρώντας τους "κανόνες του πορνισμού" που έχουμε αναφέρει ...

αυτό όμως δεν υποκαθιστά την συναισθηματική σχέση με μια γυναίκα ...πολλοί πάνε στις πουτάνες με το σκεπτικό ότι θα τις πιάσουν γκομενες ή καλύπτουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες με άρρωστο τρόπο μ'αυτές ,... και κεινες φυσικα το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν την πραμάτεια τους
Ποιοί είναι οι "κανόνες του πορνισμού";
Επειδή μου αρέσει να ακριβολογώ και να μην ακροβατώ με έννοιες και ορισμούς,γκόμενα σε αντιδιαστολή με την πουτάνα ορίζεται ως "γυναίκα στην οποία έχεις δωρεάν,απεριόριστη και άνευ όρων πρόσβαση σε όλες τις τρύπες της,παράλληλα δε αναπτύσσεις μαζί της συναισθηματική σχέση".Εδώ όμως χρειάζεται να γίνουν ορισμένες παραδοχές:α)Αφού υπάρχει συναισθηματική σχέση θεωρείται αυτονόητο ότι αποκλείεται οποιαδήποτε πρόθεση εκατέρωθεν να πλήξει ο ένας τον άλλον και να τον στενοχωρήσει.β)Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη που αποκλείει κρυφές κινήσεις και πράξεις, οτιδήποτε γίνεται φανερά χωρίς ψέματα και γελοίες δικαιολογίες.γ) Εφόσον αυτό το συναίσθημα λήξει είτε από τη μία είτε και από τις δύο πλευρές,αυτό γνωστοποιείται άμεσα και η σχέση τελειώνει.Αν βρήκες γκόμενα που τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις,τα συγχαρητήριά μου,έπιασες το τζόκερ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ποιοί είναι οι "κανόνες του πορνισμού";
Επειδή μου αρέσει να ακριβολογώ και να μην ακροβατώ με έννοιες και ορισμούς,γκόμενα σε αντιδιαστολή με την πουτάνα ορίζεται ως "γυναίκα στην οποία έχεις δωρεάν,απεριόριστη και άνευ όρων πρόσβαση σε όλες τις τρύπες της,παράλληλα δε αναπτύσσεις μαζί της συναισθηματική σχέση".Εδώ όμως χρειάζεται να γίνουν ορισμένες παραδοχές:α)Αφού υπάρχει συναισθηματική σχέση θεωρείται αυτονόητο ότι αποκλείεται οποιαδήποτε πρόθεση εκατέρωθεν να πλήξει ο ένας τον άλλον και να τον στενοχωρήσει.β)Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη που αποκλείει κρυφές κινήσεις και πράξεις, οτιδήποτε γίνεται φανερά χωρίς ψέματα και γελοίες δικαιολογίες.γ) Εφόσον αυτό το συναίσθημα λήξει είτε από τη μία είτε και από τις δύο πλευρές,αυτό γνωστοποιείται άμεσα και η σχέση τελειώνει.Αν βρήκες γκόμενα που τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις,τα συγχαρητήριά μου,έπιασες το τζόκερ!

τους κανόνες τους πορνισμου τους έχουμε αναλυσει στο παρελθον και πρεπει να παιζεις με τους κανονες για να περασεις καλά ...αν πχ δεθεις συναισθηματικα με πουτάνα την πάτησες...

όσον αφορά το άλλο , δεν είναι όλες οι γκομενες πάντα τοσο απελευθερωμένες σεξουαλικά
επίσης το να πληγωθεί κάποιος μπορεί να μην είναι στις άμεσες προθέσεις του παρτενέρ κιομως συμβαινει ...αν πχ τον πιάσει με άλλη γεγονός το οποιο δεν γίνεται να της αποκαλύψει απο μόνος του ...

τελοσπάντων δεν ειναι τιποτα απολυτο

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
πικερ ρωτησα για το αν γαμας η οχι εκει που πας. δεν ρωτησα ομως πουτανες αλλα εναν ντιλιβερα που βρηκα. του ειπα να διαβασει το θρεντ σου. φανηκε αγριεμενος!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
πικερ ρωτησα για το αν γαμας η οχι εκει που πας. δεν ρωτησα ομως πουτανες αλλα εναν ντιλιβερα που βρηκα. του ειπα να διαβασει το θρεντ σου. φανηκε αγριεμενος!!!!!

λες να τον παρακαλάει κιαυτον ?

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1

ο πιο περηφανος τροπος ειναι το κωλοδακτυλο. σου πηρα δωρο αυνανιστηρι απο σιλικονη αλλα αρπαχτηκα γιατι μου χρεωσαν την σακουλα 4 λεπτα τα μουνια!!!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
τους κανόνες τους πορνισμου τους έχουμε αναλυσει στο παρελθον και πρεπει να παιζεις με τους κανονες για να περασεις καλά ...αν πχ δεθεις συναισθηματικα με πουτάνα την πάτησες...

όσον αφορά το άλλο , δεν είναι όλες οι γκομενες πάντα τοσο απελευθερωμένες σεξουαλικά
επίσης το να πληγωθεί κάποιος μπορεί να μην είναι στις άμεσες προθέσεις του παρτενέρ κιομως συμβαινει ...αν πχ τον πιάσει με άλλη γεγονός το οποιο δεν γίνεται να της αποκαλύψει απο μόνος του ...

τελοσπάντων δεν ειναι τιποτα απολυτο
Άρα μία από τα ίδια,ό,τι κάνουν όλοι οι ελλ(έ)ηνες και οι ελλεεινίδες... :(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
:S
του ειπα κατι πουτανοονοματα που μου εστειλαν κατι φιλαρακια να πω και νευριασε. λες να εχει καμια τους γκομενα;  :S

μπα ...απλά πως θα σου φαινόταν εσενα αν σε σταματάγανε στον δρόμο και σε ρωταγανε για κάποιο νικ απο πουτανοσαητ ? !

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
ο ντιλιμποι την μια την ηξερε ομως. του εδωσα την σελιδα που ανοιξε ο πικερ για να τα λενε!!!!!!
οσο μπορω να βοηθησω στην επανενταξη στην κοινωνια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom