Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αγαπημένοι μου φίλοι καταλήξαμε να γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί ήμασταν ειλικρινείς και ηθικοί. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχουμε σχέση. Δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ με το ψέμα και την υποκρισία και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Χωρίς μισές αλήθειες και χωρίς υποκρισία σε αυτό το σάπιο κατεστημένο είναι 100% σίγουρο ότι θα μείνεις μόνος. Και τι επιλογές έχεις από εκεί και πέρα; Ή θα γίνεις καλόγερος ή θα γίνεις μπουρδελιάρης. Και εμείς γίναμε το δεύτερο!

Sexomechanic

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Και μένα κάτι φωνές μου λένε ότι θα έρθουν κάποιοι άνδρες ντυμένοι στα άσπρα να σε μαζέψουν σύντομα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Οι δέκα εντολές του πίκη η αλλίως ο δεκάλογος του γύφτου.  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πκερ σευχαριστω που υπάρχεις γιατι ως πειραματοζωο βγαίνουν πολυτιμα συμπερασματα σε ψυχιατρικο και κοινωνιολογικο επιπεδο ...μιλάμε πλεον για πανηλιθιες ιδεοληψιες που δεν αμβλυνονται με την καταναγκαστική παρατριψη στο μεταξουργείο και πλεον οδηγούνται στην ψυχωση , δλδ φταίει το κοινωνικο συστημα , ειναι αποφαση θεού κτλ κτλ ...και φυσικά μιλάμε για σοβαρη νοητική εκπτωση , δλδ όλη η λειτουργία του ατροφικού εγκεφάλου εκπιπτει σε μια πανηλίθια επαναλαμβανομενη  ιδεολήψια "ότι έίμαι μαλάκας" ξανα και ξανα ...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Αγαπημένοι μου φίλοι νιώθω όλο και πιο έντονα το κάλεσμα του Θεού. Ο Θεός υπάρχει και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!

Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα ανοιξει αυτο το νημα ποτε... σημερα απο περιεργεια κοιταξα και εχω να πω πως ο πικερ η ειναι πολυ καλο τρολ η ψυχασθενης με χαρτια!! Πιστευω πως εισαι στα χναρια του ευλογητου πικερ!! Σε λιγα χρονια θα σε δουμε στις ειδησεις η σε κανα επεισοδιο της 10η εντολης!!!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ PICKER!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 27 ισόγειο: Χριστίνα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28. Αγάπη μου.  :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, από εδώ και πέρα δεν θα κάνουμε βήμα χωρίς το Θεό. Ο Θεός θα είναι πάντα μαζί μας.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι ηθικοί, οι τίμιοι, οι ειλικρινείς. Έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα στο χαρακτήρα μας που ζητά από τους ανθρώπους ο Θεός. Καταλήξαμε να γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί η υποκρισία που επικρατεί στην κοινωνία και στις σχέσεις μας ανάγκασε να μείνουμε μόνοι. Είμαστε ακριβώς όπως οι μοναχοί με τη διαφορά ότι εμείς αποφασίσαμε να τα γαμήσουμε όλα!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δάσκαλε μου θα πας και για εξομολόγηση και θα λες στους παπάδες τι κάνεις στο μετάξυ ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη μη ντραπείς να απευθυνθείς στο Θεό. Δεν το βλέπεις ότι είσαι εκλεκτός Του; Δεν το βλέπεις ότι είσαι η φωτεινή εξαίρεση στο σκοτάδι που σε περιβάλλει; Δεν το βλέπεις ότι έμεινες μόνος σου εξαιτίας του ήθους σου; Έχεις όλα τα στοιχεία που σε καθιστούν παιδί Του. Και τα μπουρδέλα σου τα έδωσε ο Θεός γιατί σε αγαπάει. Και οι πουτάνες είναι δούλες Του και ιερές. Για σένα τις προορίζει μοναχικέ μπουρδελιάρη. Και όσα λαμόγια τις γαμούν ενώ έχουν γυναίκα θα καούν!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βρίσκομαι σε ένα φιλοσοφικό οργασμό. Νιώθω την αποκάλυψη του Θεού μέσα μου. Δεν μπορώ να γινώ λαμόγιο. Δεν μπορώ να πω ψέματα σε γυναίκα. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Γιατί; Επειδή έχω μέσα μου το Θεό. Και ο Θεός μου λέει να διαλέξω το δύσκολο δρόμο. Μοναχικέ τύπε μην παρασύρεσαι από τα λαμόγια. Αργά ή γρήγορα θα καούν και θα το μετανιώσουν πικρά!

Ο Θεός μας έδωσε τις ιερόδουλες και τους οίκους ανοχής για να γαμάμε όσοι δεν έχουμε γυναίκα. Αυτό ήταν το θέλημά Του. Και ευτυχώς ζούμε σε μια συντηρητική χώρα που δεν έχει κλείσει τα μπουρδέλα. Ο ελεεινός φεμινισμός δεν έχει φτάσει ως εδώ - και μακάρι να μη φτάσει ποτέ. Όσοι όμως καταχρώνται τις ιερόδουλες θα το πληρώσουν. Όχι από εμάς αλλά από το Θεό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom