Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
και ο ροκος με πουτάνες παέι μαν..
απλά έχει πολλά χρήματα και πάει με περισσότερες :grin:
το θεμα δεν ειναι κυριως ποσοτικο αλλα ποιοτικο

ο ενας γαμαει μεχρι εξευτελισμου (τις ξεφτιλιζει στο γαμησι), κι ο αλλος νομιζει οτι γαμαει

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
α ρε πακισταν....συγκρινεις κι εσυ τον μεγα σιφρεντι με τον πικερακο που χει στειλει καρδουλες σ ολες τις τανες του μεταξουργειου, και που γαμει μια σταση και χυνει στο 5λεπτο και φευγει.....ιεροσυλια

κανεις λαθος αγαπουλιστικη συμπεριφορα ειχε εκδηλωσει και ο ιδιος  καθως δηλωνε οτι δε θελει να χασει την γυναικα του και ειναι πληρως αφοσιωμενος  σε αυτη  και αλλα τετοια .ειχαν ποσταριστει και στο σιτε οι δηλωσεις του 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτό με το "ξεκώλιασμα" ήταν τρολάρισμα και υπερβολή. Και πάλι μιλάω για κωλοδάχτυλο από γυναίκα. Όταν εσύ το παίρνεις αυτό και το διογκώνεις βγάζοντας τον άλλο πούστη και του λες συνέχεια ότι "τον γαμάνε οι γύφτοι", είναι βρίσιμο ή όχι; Και χωρίς να σου απευθύνω το λόγο, χωρίς να ασχοληθώ καν μαζί σου. Είσαι μουνόπανο ή όχι;
To ξεκωλιασμα υπερβολη.
Οτι θα δώσεις κωλο,που μας τον μοστραρες σε φωτό ,αν δεν εχεις € για να πας σε μπουρδελα υπερβολή.
Οτι παρακαλάς μια πουτάνα και δνε σε δεχεται να την πηδηξεις με λεφτά υπερβολη.

Μηπως να κοψεις το τρολαρισμα και τις υπερβολες γιατι δεν σε πανε;
:jerking:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κανεις λαθος αγαπουλιστικη συμπεριφορα ειχε εκδηλωσει και ο ιδιος  καθως δηλωνε οτι δε θελει να χασει την γυναικα του και ειναι πληρως αφοσιωμενος  σε αυτη  και αλλα τετοια .ειχαν ποσταριστει και στο σιτε οι δηλωσεις του 
ναι ισχυει οντως

να λοιπον και κατι που τους συνδεει  :2funny:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ακρως λογικη και αναμενομενη η αντιδραση του picker .τι περιμενες ρε noctilucent να σε ευχαριστησει που τον βριζεις

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αυτό με το "ξεκώλιασμα" ήταν τρολάρισμα και υπερβολή. Και πάλι μιλάω για κωλοδάχτυλο από γυναίκα. Όταν εσύ το παίρνεις αυτό και το διογκώνεις βγάζοντας τον άλλο πούστη και του λες συνέχεια ότι "τον γαμάνε οι γύφτοι", είναι βρίσιμο ή όχι; Και χωρίς να σου απευθύνω το λόγο, χωρίς να ασχοληθώ καν μαζί σου. Είσαι μουνόπανο ή όχι;

Εδω εχει δικιο ο Πικερ. Ηταν χοντρο που τον βγαλατε πουστη.

Αλλα κι εκεινος βγαζει πουστηδες οσους τρωνε στραπον, αρα υποπιπτει στο ιδιο αμαρτημα.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ηταν σαββατο βραδυ οταν πηγα και  βρηκα τον γυφτο . . . .
τον περιμενα λιγο πιο εξω απο  το μαγαζι που δουλευει ...
παραμασχαλα με κατι βρωμοσαντουιτς που ηταν ετοιμος να φορτωσει  στο μηχανακι του . . .

του μιλησα αμεσως  και  πηγα στο θεμα  .
ο τυπος δε φανηκε να εχει αρχιδια και αρχισε να  μου λεει οτι δε ξερει κανενα πικερ  και  απο ιντερνετ δε σκαμπαζει.. ( αυτο ειναι λογικο
γιατι εχει  φατσα νεατερνταλ..) ,  
τον κατεβαζω απο το μηχανακι κατω και αρχιζε να μου λεει να τον αφηω και οτι ειναι καλο παιδι και οτι τον μπερδευω με καποιον ,,,
του λεω .. γιατι επιασες γκομενα πουτανα ;;;
απαντα με απολογητικο υφος .. εσυ που το ξερειςρε φιλε ;;;;
καμια γυναικα δε με ηθελε ενω αυτη μου αγοραζει κι  ενα ζευγαρι παπουτσια καμια φορα..
αμεσως τον λυπηθηκα τον γυφτο ....
τον χτυπησα φιλικα στη πλατη και  του ειπα ....
να γινετε φιλοι  με τον πικερ ....ειστε και οι δυο  αυθεντικοι μπουρδελιαριδες!!!!!!!
συνεχισε ομως να αγνοει  την υπαρξη  του πικερ .. . . . . . ..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

Εδω εχει δικιο ο Πικερ. Ηταν χοντρο που τον βγαλατε πουστη.

Αλλα κι εκεινος βγαζει πουστηδες οσους τρωνε στραπον, αρα υποπιπτει στο ιδιο αμαρτημα.
Πάντως ο Πίκερ έχει γράψει ξεκάθαρα ότι ο πρωκτός είναι ηδονική περιοχή και ότι τον ευχαριστεί να του τον πασπατεύουν και να να τον δακτυλίζουν.
Επίσης, έχει δημοσιεύσει φωτο του κώλου του, με σαφή φετιχιστικά και λάγνα σχόλια.

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ηταν σαββατο βραδυ οταν πηγα και  βρηκα τον γυφτο . . . .
τον περιμενα λιγο πιο εξω απο  το μαγαζι που δουλευει ...
παραμασχαλα με κατι βρωμοσαντουιτς που ηταν ετοιμος να φορτωσει  στο μηχανακι του . . .

του μιλησα αμεσως  και  πηγα στο θεμα  .
ο τυπος δε φανηκε να εχει αρχιδια και αρχισε να  μου λεει οτι δε ξερει κανενα πικερ  και  απο ιντερνετ δε σκαμπαζει.. ( αυτο ειναι λογικο
γιατι εχει  φατσα νεατερνταλ..) ,  
τον κατεβαζω απο το μηχανακι κατω και αρχιζε να μου λεει να τον αφηω και οτι ειναι καλο παιδι και οτι τον μπερδευω με καποιον ,,,
του λεω .. γιατι επιασες γκομενα πουτανα ;;;
απαντα με απολογητικο υφος .. εσυ που το ξερειςρε φιλε ;;;;
καμια γυναικα δε με ηθελε ενω αυτη μου αγοραζει κι  ενα ζευγαρι παπουτσια καμια φορα..
αμεσως τον λυπηθηκα τον γυφτο ....
τον χτυπησα φιλικα στη πλατη και  του ειπα ....
να γινετε φιλοι  με τον πικερ ....ειστε και οι δυο  αυθεντικοι μπουρδελιαριδες!!!!!!!
συνεχισε ομως να αγνοει  την υπαρξη  του πικερ .. . . . . . ..
Γεια σου σκούτερ,τι κάνεις?εμένα δεν με χτυπησες φιλικά στη πλάτη όμως και έχω παράπονο.τελικα μήπως ξέρεις εσύ αν τις έφαγε ο πικερ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Scout3r κόψε την πλάκα. Κανέναν δεν πήγες να βρεις το Σάββατο. Με τον τύπο μιλάμε και μάλιστα έχει προσφερθεί να με βοηθήσει με τους μαλάκες γιατί ξέρει πολύ κόσμο από τα μπουρδέλα και αλλού. Τελειώστε επιτέλους το θέμα με την Κορίνα, μη με προκαλείτε. Το θέμα το είχα γαμήσει τελείως και η κοπέλα μου είχε μπλοκάρει 12 λογαριασμούς στο facebook. Ανέβηκε και η φωτογραφία της στο thread μου και το ποτήρι δικαιολογημένα ξεχείλισε. Δεν έχω πρόβλημα μαζί της ή με τον φίλο της. Το πρόβλημα το έχω με εσάς που είστε όλο πρόκληση και ειρωνεία.

Αντισθένη αν μπορείς κλείσε το thread και να μην ξαναγράψει κανείς. Τέλος.

[move][size=90pt]ΚΡΑΚ[/size][/move]

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πικερ γιατι  σβηνεις τα ποστ σου ;;
καλα  που κανουν μερικοι συναγωνιστες τις παραθεσεις και το ειδα ....
ποιος θα σε βοηθησει  ρε ;;; ο σαπιοκοιλιας ο γυφτος μωρε ;;; πας καλα ;;;
το ξερεις οτι χρωστα πανω απο  3 χιλιαρικα  ο  γυφτος σε μερικα μπουρδελα απο καθαρισμους που ηταν να κανει ;;;;;
ο αγγελος απο  ιασωνος μου τα ειπε που γνωριζει τα παντα .
μεχρι και ο  τσατσος  ο  χαρης τον κυνηγαει για δανεικα .
επιασε γκομενα τη βρωμιαρα τη κορινα και νομιζει οτι θα ρεφαρει  αλλα χλωμο το κοβω .. . .

εγω παντως σε  βοηθησα και πλεον μπορεις να κυκλοφορησεις μεταξι .
δεν εισαι  ενταξει τυπος παντως ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι "καθαρισμούς" χρωστάει ρε παίδες, ο γυφτοκατμαν?  :think:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε για κοιτα τι γίνεται τα καλύτερα χάνω!!!!

Picker vs noctilucent.....

Σε ελληνική μετάφραση ψυχαναγκαστικός καταθλιπτικός vs εριστικού σπαζαρχίδη...!!!!

Πραγματικά δεν ξερω που να ποντάρω....!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε για κοιτα τι γίνεται τα καλύτερα χάνω!!!!

Picker vs noctilucent.....

Σε ελληνική μετάφραση ψυχαναγκαστικός καταθλιπτικός vs εριστικού σπαζαρχίδη...!!!!

Πραγματικά δεν ξερω που να ποντάρω....!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω τελικά θα προτιμήσω picker....

Μου βγάζει μια συμπόνοια επειδή είναι αυτοκαταστροφικός...

Αντίθετα ο άλλος μόνο ξυνίλες μου δημιουργεί!!!! :vomit: :vomit: :vomit:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τελικά επειδή εγώ δεν τις είδα τις έχει κανένας αυτές τις φωτο του γύφτου και της Κορίνας να δω περί τι ο τόσος ντόρος;;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε φίλε σοβαρά τώρα, ο noctilucent δεν είναι το πιο εμετικό άτομο εδώ μέσα; Όλο μαγκιά και ειρωνεία σε απίστευτα γλοιώδη βαθμό. Ας έρθει να με βρει και θα του ξηγήσω το όνειρο του γαμιόλη. Με κάτι τέτοιους μου ανεβαίνει η τεστοστερόνη και η αδρεναλίνη μαζί.

Κάτσε τύπε μισό....Να τον σαπίσεις θες ή να τον γαμήσεις;;;;!!! :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom