Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Piker εχει κανα καλο σουβλατζιδικο στο Νεο Κοσμο;
Εγώ το παράκανα λίγο γιατί της έστελνα καρδούλες και τέτοια
Μέχρι που μια μέρα,[size=20pt] εντελώς ξαφνικά[/size], μου γράφει: "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ".
Duke Nukem έχει αρκετά. Ένα καλό είναι στη στάση του τραμ από την πλευρά που πάει προς Νέα Σμύρνη. "Γυρομανία" λέγεται.
Και σε προέκταση όλων των γυναικών,εφόσον δεν έχουν το κίνητρο να σε διεκδικήσουν σε όλα τα επίπεδα... Αν γίνεις δεδομένος σε βαριούνται και σε θεωρούν πλέον τσιμπούρι...Α,εσύ μολογάς χωρίς ξύλο.
Τότε γιατί στραβώνεις ρε τύπε όταν σε λέμε ότι πυρφόρο;
Λογικό μας ακούγεται τύπε,κλασσική συμπεριφορά πουτάνας σε θαυμαστή της
Πού τη βλέπεις την πυρφορία τύπε;[size=20pt] Επειδή αγαπάω τις πουτάνες που γαμάω;[/size] Δεν της έχω δώσει ούτε 1 φορά πάνω από 10 ευρώ.
Και σε προέκταση όλων των γυναικών,εφόσον δεν έχουν το κίνητρο να σε διεκδικήσουν σε όλα τα επίπεδα... Αν γίνεις δεδομένος σε βαριούνται και σε θεωρούν πλέον τσιμπούρι...
δίνει και κουλουρι στον Κατμαν λες μυστη; :SΤι νομιζεις οτι την εκανε να δωθει στον γυφτο-κατμαν
δίνει και κουλουρι στον Κατμαν λες μυστη; :S
ωραία.κουλουρι ακα και ο κρεμπιες να σταζει στον γυφτο-Κατμαν και ο δικός μας να ξεροσταλιαζει απ εξω για λίγο νιμου :S :SΦοβούμαι ακα :S
Νομιζω οτι γουστάρειωραία.κουλουρι ακα και ο κρεμπιες να σταζει στον γυφτο-Κατμαν και ο δικός μας να ξεροσταλιαζει απ εξω για λίγο νιμου :S :S
Επιρρεπή [size=20pt]το έχω κάνει και σε άλλες πουτάνες αυτό[/size] αλλά καμία τους δεν αντέδρασε έτσι. Θα μπορούσε να μου το πει καλύτερα.