Αλλά επειδή τώρα ξύπνησα με διάθεση, αυξάνω πάλι τη συχνότητα στο νόμο και την κάνω "4 φορές την εβδομάδα". Και για το λόγο αυτό δεν θα πάω διακοπές αλλά θα κάτσω να τα γαμήσω όλα. "Picker" θα λέτε και θα κλαίτε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
εκει που ο πικερ γλειφει πατουσες...Το σαββατο ειχα εξοδο στο συνταγμα με αντροπαρεα κατα τις 22:00...οποτε λεω ''δεν παω να ριξω ενα γρηγορο στο μεταξι?''.
Ειχα ενα μισαωρο...
Tοσα χρονια δεν παω σχεδον ποτε στα 3-4 σπιτια που ειναι στην αρχη του πεζοδρομου (Ιάσωνος 2 κτλ).
Ασε που νομιζω παλια δεν υπηρχαν αυτα νομιζω.
9 στις 10 φορες κανω το τετραγωνο μ.αλεξανδρου-κολωνου-λεωνιδου-ιασωνος κ καταληγω καπου.
Τελικα παρκαρα εξω απο κατι κινεζικα μαγαζια στην κεραμεικου με την ελπιδα οτι δεν θα μου κανενας το αμαξι.
Σε 20 λεπτα ειχα δει ολες τις κοπελες.Να σημειωσω οτι εχω στο παρελθον σε τραγικα δωματια κ απο μπαζογιαγιαδες
μεχρι χαζοκομοδινα αλλα ημουν 15-17 χρονων τοτε....ρε παιδια στεναχωριεμαι που το λεω αλλα μιλαμε για πολυ μετριοτητα οι κοπελες.
Δεν ειχα χρονο να παω στα σπιτια που παω παντα...μπηκα στο αμαξι κ εφυγα χωρις να κατι που ποτε δεν εχω κανει καθως ερχομαι απο μακρια.
Παντα εβρισκα καποια που να με ψιλοκαβλωνει...εστω ενα σημειο του σωματος!
Τι καταντια ειναι αυτη? πολυ ''λιγες'' οι κοπελες σε σχεση με πριν ακομη κ 5 χρονια.Δεν ''παω'' παλαιοτερα πριν 10 η 20 χρονια.
*σχεδον κανενας ελληνας... πακια κ μαστουρια....με επιασε η ψυχη μου.
Αυτα...
Τις πατούσες τις καθαρίζω πάντα με υγρά μαντηλάκια πριν τις γευτώ. Για τον kurt russel δεν μου καίγεται καρφί και να μην ξαναπατήσει στο Μετάξι. Ένα παντρεμένο λαμόγιο λιγότερο. Προτιμώ να έχω για συναγωνιστές μου τους Πακιστανούς.
Το Μετάξι δεν είναι για παντρεμένα λαμόγια. Αυτοί έχουν συνηθίσει αλλιώς, δεν μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα σε τέτοιες συνθήκες. Ξουτ λοιπόν, άντε στη Φυλής ή σε κάνα στούντιο να ξηλωθείτε. Το Μετάξι είναι για αγριεμένους μοναχικούς λύκους.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πικερ συνεχιζεις τα μπανια?
Επισκέπτης
δηλαδη αμα πιασω μια κουραδα και καθαρισω το σκατωμενο χερι με σεπτονα, μπορω μετα να το γλειψωΤις πατούσες τις καθαρίζω πάντα με υγρά μαντηλάκια πριν τις γευτώ. Για τον kurt russel δεν μου καίγεται καρφί και να μην ξαναπατήσει στο Μετάξι. Ένα παντρεμένο λαμόγιο λιγότερο. Προτιμώ να έχω για συναγωνιστές μου τους Πακιστανούς.
Γτπ εντελως
Εντωμεταξει γλειφεις και το οινοπνευμα απ τα υγρομαντηλα δηλαδη; δε σου ρχεται πικραδα; οι πακιστανοι πιο πολλη αξιοπρεπεια εχουν απο σενα παρασιτο
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Νώντα τώρα τελευταία όλο μαλακίες λες. Με τα υγρά μαντηλάκια τα πόδια των κοριτσιών καθαρίζουν πολύ καλά. Επίσης μετά ξεπλένω πάντα το στόμα μου με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα.
Και γι' αυτό που με ρώτησες χθες, ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πλέον γαμιά. Κόψε τη μαλακία να σωθείς. Εγώ την έκοψα μαχαίρι στα 33 μου και βρήκα την υγειά μου. Και είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο.
Και γι' αυτό που με ρώτησες χθες, ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πλέον γαμιά. Κόψε τη μαλακία να σωθείς. Εγώ την έκοψα μαχαίρι στα 33 μου και βρήκα την υγειά μου. Και είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο.
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Ο νόμος του Picker θα αναβαθμιστεί στις "4 φορές την εβδομάδα". Με το νόμο του Picker κόβουμε τη μαλακία, γαμάμε τακτικά, είμαστε περήφανοι και ειλικρινείς, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τα λαμόγια.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Επισκέπτης
:SΝώντα τώρα τελευταία όλο μαλακίες λες. Με τα υγρά μαντηλάκια τα πόδια των κοριτσιών καθαρίζουν πολύ καλά. Επ[glow=red,2,300]ίσης μετά ξεπλένω πάντα το στόμα μου με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα.
[/glow]
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Picker
Τί σημαίνει το Picker, Πίκερ;
Τί συμβολίζει για εσένα η επιλογή του νικ;
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επαιξες και εχασες
η ολοκληρωτικη συντριβη σου ειναι απλως θεμα χρονου
μια ομαδα σκληροπηρυνικων πορνοχυστων απευθειας απογονοι των καβειρων και του ευμολπου των ελευσινιων μυστηριων σε εχει υπο στενη παρακολουθηση
το γαργαλημα στο σβερκο σου δεν ειναι η βραδινη αυρα αλλα τα χνωτα μας
Το κρεμάσμα των κονσερβοκουτιών σας στα τριχωτά μου καμπανέλια
θα επιφέρει βαριές πληγές στις γλώσσες σας κατά το ρουφάρχιδο.
(με αυτό το νικ γράφεις καλύτερα)
Θερμή παράκληση στους φίλους μου: Μην ασχολείστε με τον Gauntlet. O Λαδάκης απλά έχει πλάκα, αυτός όμως είναι ψυχασθενής.
Το θέμα είναι ότι, επειδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γαμήσει 10 φορές, έχω κάνει και τα γαμήσια της επόμενης εβδομάδας. Λέω να πάω για 1 εβδομάδα στο εξοχικό μου στη Λακωνία να ηρεμήσω και να κάνω μια αποχή 8 ημερών από το σεξ για να έρθω στα ίσα μου.
Ποιους φίλους και ποια Λακωνία ρε πικεροναυάγιο; τράβα στην Λαπωνία με τον Νιλς Χόλγκερσον.
Αφού δεν υπάρχεις λέμε. Σε κατασκεύασαν. Γράψε απο την Λαπωνία με τις πάπιες.
Άντε όμως να σε δεχτώ για να προπαγανδίσω...
σου έχω πει εκατό φορές να έχεις προτεραιότητες όπως το καλό φαγητό.
Εντάξει, στον κομμουνισμό ξέρουμε ότι δεν τρώγατε και ζούσατε σαν τις κότες με λίγο πίτουρο
αλλά εδώ είναι Ευρώπη κι αν θες να αντέχεις στο γαμήσι, χρειάζεσαι τροφή.
Χωρίς τροφή δεν μπορείς να γαμήσεις, δεν έχεις δυνάμεις και σέρνεσαι.
Σέρνεσαι που σέρνεσαι λοιπόν στα μπουρδέλα σαν άχρηστο κουφάρι που είσαι, φάε και κάτι.
Το σάιτ σε χρειάζεται, τέτοιος μαλάκας δεν θα ξαναβγεί. Διάβασα και τα ανάλογα θρεντ μαλακίας.
Όλο στην τετράδα είσαι. Φέτος θα βγεις πρώτος.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ξεκινώ από σήμερα δίαιτα για να χάσω 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά θα μοιάζω με 20-άρη.
Πικερ σωστα το επιασες οτι η λεπτοτητα ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του εφηβου. Αυτο ομως οσον αφορα την εμφανιση. Απο καρδιοαναπνευστικη αντοχη δεν βρισκεσαι σε εφηβικο επιπεδο... και οπως σε κοβω σαν χαρακτηρα δεν προκειται να αρχισεις τζογκινγκ που ειναι αρκετα επιπονο.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Προτιμώ να έχω για συναγωνιστές μου τους Πακιστανούς.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
deep throat θα κάνειΠικερ σωστα το επιασες οτι η λεπτοτητα ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του εφηβου. Αυτο ομως οσον αφορα την εμφανιση. Απο καρδιοαναπνευστικη αντοχη δεν βρισκεσαι σε εφηβικο επιπεδο... και οπως σε κοβω σαν χαρακτηρα δεν προκειται να αρχισεις τζογκινγκ που ειναι αρκετα επιπονο.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τύπε εισαι η προσωποποίηση της απαξίωσης
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Το κρεμάσμα των κονσερβοκουτιών σας στα τριχωτά μου καμπανέλια
θα επιφέρει βαριές πληγές στις γλώσσες σας κατά το ρουφάρχιδο.
(με αυτό το νικ γράφεις καλύτερα)
Ποιους φίλους και ποια Λακωνία ρε πικεροναυάγιο; τράβα στην Λαπωνία με τον Νιλς Χόλγκερσον.
Αφού δεν υπάρχεις λέμε. Σε κατασκεύασαν. Γράψε απο την Λαπωνία με τις πάπιες.
Άντε όμως να σε δεχτώ για να προπαγανδίσω...
σου έχω πει εκατό φορές να έχεις προτεραιότητες όπως το καλό φαγητό.
Εντάξει, στον κομμουνισμό ξέρουμε ότι δεν τρώγατε και ζούσατε σαν τις κότες με λίγο πίτουρο
αλλά εδώ είναι Ευρώπη κι αν θες να αντέχεις στο γαμήσι, χρειάζεσαι τροφή.
Χωρίς τροφή δεν μπορείς να γαμήσεις, δεν έχεις δυνάμεις και σέρνεσαι.
Σέρνεσαι που σέρνεσαι λοιπόν στα μπουρδέλα σαν άχρηστο κουφάρι που είσαι, φάε και κάτι.
Το σάιτ σε χρειάζεται, τέτοιος μαλάκας δεν θα ξαναβγεί. Διάβασα και τα ανάλογα θρεντ μαλακίας.
Όλο στην τετράδα είσαι. Φέτος θα βγεις πρώτος.
Ο Πικεράκος, λέει και αρκετές υπερβολές, για τρολλάρισμα !
Φοβάμαι όμως μην πάθει η υγεία του , διότι πάει
να το γυρίσει στην ψυχογενή ανορεξία :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bodybuilding.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38818&d=1327680125[/img[/URL]]
Που ' σαι ρε Πικεράκο,να σε κεράσω σουβλάκι
στη Γυριστρούλα ;
Βρε μπας και το λες , να σε λυπηθούμε και να σε κερνάμε σουβλάκια ; :2funny:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K