Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Mεγαλη Βδομαδα τι κανεις;;Γαμας κανονικα;Αν ναι τοτε δεν εισαι Χριστιανος..αν οχι τοτε παλι πεφτεις εξω στους Υπολογισμους σου!! :2funny: :2funny:

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Νώντα, πρέπει να τον διαλύσουμε εντελώς.

Είναι καθυστερημένος και άμπαλο μίασμα που σέρνεται στα πορνεία.

(αν δεχθούμε ότι υπάρχει)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
αυτο δεν το ξερα. Το 10 φορες μεχρι τα 30 ηταν μια εκτιμηση, που αποδειχτηκε τοσο ακριβης που μεχρι κι εγω εντυπωσιαστηκα

Εδω μεσα ολοι παριστανουν τους γαμιαδες εκτος απ τον Πικερ και τον Ντοπαμινα. Οσοι αλλοι χαρακτηρες εκδηλωσαν τις ανθρωπινες αδυναμιες τους εφαγαν πολυ γρηγορα μπαν..... Παιδια που τριανταρησαν παρθενοι, σαρανταρηδες που δεν ειχαν κανει ποτε σχεση, κουρεληδες που γνωρισαν μονο τα φτηνα μπουρδελα και τα σουβλατζιδικα απο κοινωνικες δραστηριοτητες, μοναχικοι χωρις φιλους, ανικανοι που δεν τολμουσαν να πανε στο γιατρο ή να αγορασουν βιαγκρα, υποχονδριοι με κομπλεξ κατωτεροτητητας, καταθλιπτικοι που επεισαν τον εαυτο τους οτι πεθαινουν απο εητζ, χρονια ανεργοι κλεισμενοι στο σπιτι με μια γρια μανα....

Ολη η γκαμα της ανθρωποτητας εχει παρελασει απο αυτο το σαιτ και γρηγορα - γρηγορα εχει σκουπιστει κατω απο το χαλι απο τη διοικηση. Ειναι ασχημο φαινεται καποιοι αθλιοι να ριχνουν σκιες στη γυαλαδα των παροντων σε καθε συζητηση, σοβαρη και ελαφρια, μπανερς...

Φιλε Δρακε.....τι αλλη διεξοδο ειχες απο το να ξεχυθεις στην ανθρωποτητα σαν πεινασμενο αγριμι; Εγω σε καταλαβαινω.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο, πες τα βρε Μακελάρη.
Όλοι οι άχρηστοι εδώ έχουν κουβαληθεί.

Το μπαν είναι η νίκη του μέλους. Να μάθετε να αντιμετωπίζετε τον κόσμο στα ίσα κι όχι με κουμπάκια.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Λαδάκη πείνασα, πάω να φάω.
Αν μπεις άνοιξε τον πάτο του Πίκερ κι όταν μπω τον σκίζω.

Επισκέπτης
Εδω μεσα ολοι παριστανουν τους γαμιαδες εκτος απ τον Πικερ και τον Ντοπαμινα. Οσοι αλλοι χαρακτηρες εκδηλωσαν τις ανθρωπινες αδυναμιες τους εφαγαν πολυ γρηγορα μπαν..... Παιδια που τριανταρησαν παρθενοι, σαρανταρηδες που δεν ειχαν κανει ποτε σχεση, κουρεληδες που γνωρισαν μονο τα φτηνα μπουρδελα και τα σουβλατζιδικα απο κοινωνικες δραστηριοτητες, μοναχικοι χωρις φιλους, ανικανοι που δεν τολμουσαν να πανε στο γιατρο ή να αγορασουν βιαγκρα, υποχονδριοι με κομπλεξ κατωτεροτητητας, καταθλιπτικοι που επεισαν τον εαυτο τους οτι πεθαινουν απο εητζ, χρονια ανεργοι κλεισμενοι στο σπιτι με μια γρια μανα....

Ολη η γκαμα της ανθρωποτητας εχει παρελασει απο αυτο το σαιτ και γρηγορα - γρηγορα εχει σκουπιστει κατω απο το χαλι απο τη διοικηση. Ειναι ασχημο φαινεται καποιοι αθλιοι να ριχνουν σκιες στη γυαλαδα των παροντων σε καθε συζητηση, σοβαρη και ελαφρια, μπανερς...

Φιλε Δρακε.....τι αλλη διεξοδο ειχες απο το να ξεχυθεις στην ανθρωποτητα σαν πεινασμενο αγριμι; Εγω σε καταλαβαινω.
πικερ για απαντα στο δουκα για το αν θεωρεις τον εαυτο σου γαμια ή οχι...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Φίλε Νώντα, πρέπει να τον διαλύσουμε εντελώς.

Είναι καθυστερημένος και άμπαλο μίασμα που σέρνεται στα πορνεία.

(αν δεχθούμε ότι υπάρχει)
επαιξες και εχασες
η ολοκληρωτικη συντριβη σου ειναι απλως θεμα χρονου
μια ομαδα σκληροπηρυνικων πορνοχυστων απευθειας απογονοι των καβειρων και του ευμολπου των ελευσινιων μυστηριων σε εχει υπο στενη παρακολουθηση
το γαργαλημα στο σβερκο σου δεν ειναι η βραδινη αυρα αλλα τα χνωτα μας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Dude33 έχω πει ότι άργησα να καταλάβω πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Εδώ για να γαμήσεις γκόμενα πρέπει πρώτα να γίνεις μπουρδελιάρης. Είχα στερηθεί για χρόνια το σεξ αλλά πλέον με τα μνημόνια οι μαλάκες έγιναν γαμιάδες και οι γαμιάδες μαλάκες!
σοφα λογια
αγνη αποσταγμενη ανοθευτη σοφια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θερμή παράκληση στους φίλους μου: Μην ασχολείστε με τον Gauntlet. O Λαδάκης απλά έχει πλάκα, αυτός όμως είναι ψυχασθενής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νώντα, όπως είπε και ο Duke Nukem, εγώ δεν έχω κρύψει τις αδυναμίες μου ούτε λέω μαλακίες που δεν ισχύουν για το άτομό μου. Ό,τι λέω εδώ μέσα για μένα είναι σπαθί. Και είπα ότι στερήθηκα για πολλά χρόνια το σεξ αλλά εδώ και 10-11 χρόνια γαμάω, και ειδικότερα τα τελευταία 5-6 χρόνια γαμάω 182-183 φορές το χρόνο χωρίς να μαλακίζομαι ΠΟΤΕ. Επειδή έχω μάθει για πολλά χρόνια στη μοναξιά, έχω συνηθίσει και δεν ψάχνω να κάνω σχέση. Βάζω το εγώ μου πάνω από την πιθανότητα να γαμήσω μη εκδιδόμενη γκόμενα και να κάνω παρεούλα μαζί της, γι' αυτό έχω και την άνεση να της πετάω την αλήθεια στη μάπα χωρίς να με νοιάζει αν θα μου κάτσει ή όχι. Είμαι πάνω από τον μέσο άντρα σε υπερηφάνεια αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι γίνονται ελεεινοί ψεύτες για να γαμήσουν ένα μουνί.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Nωντα ποσες φορες στη ζωη σου εχεις γινει ψευτης ή γλειφτης για να γαμησεις;

Το μικροφωνο σε σενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως καταλάβατε, επαναφέρω το νόμο στην κλασική συχνότητα "μέρα παρά μέρα". Εντάξει, έκανα μια δοκιμή αλλά δεν μου βγήκε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν γαμάς πιο συχνά κινδυνεύεις να χάνεις πολλά τζάμπα 10-ρικα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι όσοι γαμάνε συχνότερα από το "μέρα παρά μέρα" φεύγουν πολλές φορές άχυστοι. Και επειδή η ουσία στα μπουρδέλα είναι να τελειώνεις, καλύτερα "μέρα παρά μέρα" για πάντα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το θέμα είναι ότι, επειδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γαμήσει 10 φορές, έχω κάνει και τα γαμήσια της επόμενης εβδομάδας. Λέω να πάω για 1 εβδομάδα στο εξοχικό μου στη Λακωνία να ηρεμήσω και να κάνω μια αποχή 8 ημερών από το σεξ για να έρθω στα ίσα μου.

Επισκέπτης
Νώντα, όπως είπε και ο Duke Nukem, εγώ δεν έχω κρύψει τις αδυναμίες μου ούτε λέω μαλακίες που δεν ισχύουν για το άτομό μου. Ό,τι λέω εδώ μέσα για μένα είναι σπαθί. Και είπα ότι στερήθηκα για πολλά χρόνια το σεξ αλλά εδώ και 10-11 χρόνια γαμάω, και ειδικότερα τα τελευταία 5-6 χρόνια γαμάω 182-183 φορές το χρόνο χωρίς να μαλακίζομαι ΠΟΤΕ. Επειδή έχω μάθει για πολλά χρόνια στη μοναξιά, έχω συνηθίσει και δεν ψάχνω να κάνω σχέση. Βάζω το εγώ μου πάνω από την πιθανότητα να γαμήσω μη εκδιδόμενη γκόμενα και να κάνω παρεούλα μαζί της, γι' αυτό έχω και την άνεση να της πετάω την αλήθεια στη μάπα χωρίς να με νοιάζει αν θα μου κάτσει ή όχι. Είμαι πάνω από τον μέσο άντρα σε υπερηφάνεια αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι γίνονται ελεεινοί ψεύτες για να γαμήσουν ένα μουνί.
δεν απαντησες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Το θέμα είναι ότι, επειδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γαμήσει 10 φορές, έχω κάνει και τα γαμήσια της επόμενης εβδομάδας. Λέω να πάω για 1 εβδομάδα στο εξοχικό μου στη Λακωνία να ηρεμήσω και να κάνω μια αποχή 8 ημερών από το σεξ για να έρθω στα ίσα μου.
Άσ' το, γιατί με την φόρα που έχεις πάρει εσύ εδώ στην πρωτεύουσα, άμα πας στο εξοχικό, σύντομα σε βλέπω να βατεύεις καμιά προβατίνα από το διπλανό χωράφι.  :zfuck: :zfuck:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τύπε νιώθω εξουθενωμένος. Και τη Νίκη σήμερα την πλήρωσα 2 φορές για να τελειώσω. Πέρασα πολύ ωραία βέβαια, είναι πολύ γλυκό μωρό και πάντα με το χαμόγελο. Και μου έκανε και αγκαλίτσες. Ο νόμος πάντως θα παραμείνει στο "μέρα παρά μέρα" πλέον οριστικά.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Γιατι πολύ στρίμωγμα στον πικερ ?
Αντίστοιχα υπάρχουν  πολλές  γυναικες εκατομμύρια. ..
Που μετα απο αποτυχία σε σχεση είχαν να γαμηθουν χρονια λεμε.δεν  μιλαω για πολύ  χοντρες...αν κ αυτες εχουν το φαν κλαμπ τους.
Αλλες που παντρεύτηκαν μικρές αντε να χκυν ρίξει  κανα ξωφαλτσο κέρατο.
Το πόσες γαμει κάποιος η πόσες εχει γαμησει ειναι δικό του θέμα.
Το ακυρο ειναι αλλου πχ δεν μπορω να γαμησω ΕΞΩ στον μεσο ορο ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ..
οποτε τις βαφτιζω πουτάνες.
Οσα δεν φτανει η αλεπού. ..πχ δεν εχω 200 για ενα τοπ μουνι χαρακτηριζω τα cg ασκοπο χρημα.
Η αληθεια ειναι εδω....
Οταν πας 70 να πεις με τα μεσα που ειχα γαμησα αυτες που ηθελα κ μπορουσα σχεδον.
Οπως καποτε μια νοσοκόμα Αμερικανίδα μου χε πει...
Υπαρχουν 2 τυποι οταν φευγουν απο ζωη..
1. Οι ήρεμοι που στα αρχιδια τους ζησαν κ κάναν αυτα που θελαν.
2.αυτοι που σκέφτονται την ύστατη ωρα το ΑΝ ΑΝ ΑΝ...
οι ν.2 υπ8φερουν γαματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom