Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τύπε νιώθω εξουθενωμένος. Και τη Νίκη σήμερα την πλήρωσα 2 φορές για να τελειώσω. Πέρασα πολύ ωραία βέβαια, είναι πολύ γλυκό μωρό και πάντα με το χαμόγελο. Και μου έκανε και αγκαλίτσες. Ο νόμος πάντως θα παραμείνει στο "μέρα παρά μέρα" πλέον οριστικά.
...
Εχεις σκεφτει υποθετικά οτι αν κλείσουν ολα τα μπουρδελα για 3.4 μηνες τι θα κανεις???
Αφου περα τη1 δουλειάς ειναι η μοναδική απασχοληση σου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Τύπε νιώθω εξουθενωμένος. Και τη Νίκη σήμερα την πλήρωσα 2 φορές για να τελειώσω. Πέρασα πολύ ωραία βέβαια, είναι πολύ γλυκό μωρό και πάντα με το χαμόγελο. Και μου έκανε και αγκαλίτσες. Ο νόμος πάντως θα παραμείνει στο "μέρα παρά μέρα" πλέον οριστικά.
Αυτό σου λέω κι εγώ. Άμα δεν έχεις τι να κάνεις, πήγαινε γράψου σε κανένα γυμναστήριο ή δούλεψε περισσότερες ώρες ή έστω πήγαινε τσάρκα, χωρίς όμως να καταθέσεις, απλά για ενημέρωση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το βαριέμαι πολύ το γυμναστήριο. Προτιμώ να περπατώ ή να κάνω βόλτες με τα ΜΜΜ για να περνάω την ώρα μου ή να γράφω εδώ.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Για εμάς στα χωριά που δεν έχει μπουρδελα τι λέει ο νόμος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Το βαριέμαι πολύ το γυμναστήριο. Προτιμώ να περπατώ ή να κάνω βόλτες με τα ΜΜΜ για να περνάω την ώρα μου ή να γράφω εδώ.
Τα βαρέθηκες κι αυτά, όπως φαίνεται. Για το μόνο που δε βαριέσαι τώρα είναι το πουτανογαμήσι. Τύπε εγώ σήμερα που δεν είχα τι να κάνω, αντί να ξαναπάω για κατάθεση που το έχω παραχέσει, γύρισα όλη την Ιάσωνος και κράτησα σημειώσεις ποιες δουλεύουν. Αύριο που θα έχω όρεξη, θα ανεβάσω ενημέρωση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος δυστυχώς είναι μόνο για τους Αθηναίους. Αν έκλειναν τα μπουρδέλα δεν θα μπορούσε πλέον να εφαρμοστεί. Προσωπικά θα το έριχνα ίσως στα call girl ή στις πουτάνες του δρόμου αλλά δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να γαμάω με την ίδια συχνότητα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Συνημμένα

• gaidoyrakakis-298x218.jpg
    gaidoyrakakis-298x218.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 31

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά, αν έκλειναν τα μπουρδέλα στην Αθήνα πιστεύω ότι θα γινόταν λαϊκός ξεσηκωμός και οργανωμένα κινήματα σεξουαλικής παρενόχλησης ελεεινίδων στους δρόμους. Σε μια χώρα που οι γυναίκες είναι τόσο κομπλεξικές δεν γίνεται να κλείσουν τα μπουρδέλα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πικερ πες μας για καμια χυλοπιτα που εχεις δει στο γκαζι οταν βολταρεις με τον ξαδερφο σου

να εχει μπολικη ξεφτυλα ομως για να το τριψουμε στη μουρη του νωντα κ των αλλων ερωτιαρηδων του σαιτ μας

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Βασικά, αν έκλειναν τα μπουρδέλα στην Αθήνα πιστεύω ότι θα γινόταν λαϊκός ξεσηκωμός και οργανωμένα κινήματα σεξουαλικής παρενόχλησης ελεεινίδων στους δρόμους. Σε μια χώρα που οι γυναίκες είναι τόσο κομπλεξικές δεν γίνεται να κλείσουν τα μπουρδέλα.
Στα μπουρδέλα δεν παίζει να πηγαίνει πάνω από το 10% των αντρών. Έχω ακούσει πάρα πολλούς να λένε ότι σιχαίνονται, φοβούνται ή θέλουν το 'γούτσου-γούτσου' τους. Οπότε αμφιβάλλω κατά πόσον θα γινόταν λαϊκός ξεσηκωμός.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Στο μεταξι ισως το 10%....
Αν ομως βαλεις φυλής call girls... πάσες απο φιλους...χαρτζιλίκι σεξ.
Νομιζω φτάνει ενα 60%.
Κ θα αυξάνει γιατί γκόμενα  μουναρα εχει έξοδα πολλά ασε που καποια στιγμή θα ψαξει το δεσιμο.
Η πιο οικονομικη φαση ειναι μεταξυ παντρεμένων κόστος 1 καφες που κ που κ το ξενοδοχειο

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Στα μπουρδέλα δεν παίζει να πηγαίνει πάνω από το 10% των αντρών. Έχω ακούσει πάρα πολλούς να λένε ότι σιχαίνονται, φοβούνται ή θέλουν το 'γούτσου-γούτσου' τους. Οπότε αμφιβάλλω κατά πόσον θα γινόταν λαϊκός ξεσηκωμός.
Ξερεις  πόσοι  ντρέπονται να το πουν εκτος από 1.2 κολητους. ..
1 η ντροπή. ..2 μετα καταριπτεται ο μύθος  του γαμια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Ξερεις  πόσοι  ντρέπονται να το πουν εκτος από 1.2 κολητους. ..
1 η ντροπή. ..2 μετα καταριπτεται ο μύθος  του γαμια.
Άμα ντρέπονται να το πουν, πού το ξέρεις όμως εσύ;  :think:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Άμα ντρέπονται να το πουν, πού το ξέρεις όμως εσύ;  :think:
...
Οταν ένας  δεν εχει γκόμενα πομυ καιρό πως την βρισκει φιλε???
Η γαμει σταθερα μπαζο κ παλι ντρέπεται να το πει...
Αδελφη το αποκλείω αν τον ξερω καλα.
Εχω περασει κ γω περίοδο αγαμιας μεγαλη κατα καιρούς π δεν πηγαινα ουτε μπουρδελα. ..
Αλλα μιλάμε με βαση την λογικη πάντα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
η περισσοτεροι γαμανε σε μπουρδελλα αλλα δεν το λενε σε γνωστους λογο της ντροπης που θα νιωσουν η γσμανε καμια ασχημη και θελουν να γαμησουν σε μπουρδελλο καποια ωραια  πολλοι εχουν μαζεψει πιτσιριικαδες    χατζηλικι και γαμ,ανε φυλης μεταξυ δεν γαμανε πολυ λογω μπαζων και βρωμιας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker σιχαίνεται την υποκρισία και προτρέπει όλους τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες να το λένε ανοιχτά ότι γαμάνε στα μπουρδέλα. Ο νόμος του Picker θέλει να καταστήσει απολύτως σαφές στις ελεεινίδες ότι κανένας δεν τις χρειάζεται πια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο ΠΙκεράκος γάμησε 2 φορές τη Μίκι και έχυσε 1 φορά.

Εγώ γάμησα 2 φορές , και έχυσα καιτις 2 φορές : Πήρα το απόγευμα της Κυριακής
τη Ντιάνα στο Φ65 πάνω( πρώην Μπιάνκα σε στούντιο) και μετά πήρα
τη Τζούλια στο Φ65 κάτω , καινούργια Ρωσο-γερμανίδα.

Τώρα θα πέσω για ύπνο, αλλά αν δεν είχα πρωϊνό ξύπνημα
θα πήγαινα να ξαναγαμήσω, διότι τα πιπίνια τιυ Φ65
μου άνοιξαν την όρεξη !  :rockon: :rockon:

Πικεράκο, πρέπει να αλλάξεις τη διατροφή σου.
38 ετών, λεπτός και υγιής, και δεν μπορείς να
γαμήσεις 2-3 φορές την ημέρα ;
Αν δεν έχεις λεφτά, τότε είναι κατανοητό, αλλά
αν έχεις κάτι οικονομίες, τότε πήγαινε Ουκρανία !  :rockon: :rockon:

Πικεράκο, πάσχεις από ελαφριά αδυναμία στύσης  :S :S

Διατροφή, γυμναστική και Prelox θα σε βοηθησουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη καταρχήν είσαι λαμόγιο και πιστεύω τα μισά από όσα λες. Αλλά και αν έριξες 2 γαμήσια, να μας πεις πόσα πλήρωσες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εμένα δεν με νοιάζει τι λέει το κάθε λαμόγιο εδώ μέσα. Με νοιάζουν αυτά που μου λένε οι πουτάνες - ότι οι μισοί φεύγουν άχυστοι - και κυρίως βέβαια αυτά που βλέπω στις διεθνείς έρευνες σχετικά με τη συχνότητα σεξ που γίνονται κατά καιρούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom