Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Γτπ εντελως

Εντωμεταξει γλειφεις και το οινοπνευμα απ τα υγρομαντηλα δηλαδη; δε σου ρχεται πικραδα; οι πακιστανοι πιο πολλη αξιοπρεπεια εχουν απο σενα παρασιτο

Μπορεί να του αρέσει η γεύση, πατούσα + οινόπνευμα !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη καταρχήν είσαι λαμόγιο και πιστεύω τα μισά από όσα λες. Αλλά και αν έριξες 2 γαμήσια, να μας πεις πόσα πλήρωσες.

Ρε Πικεράκο, τόσο δύσκολο θεωρείς το ότι γάμησα στο Φ65 το απόγευμα
την Τζούλια κάτω, και την Ντιάνα πάνω ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τόσο πολύ έχεις πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία στα 38 σου
που χρειάζεται να περάσουν 48 ώρες για να ξαναγαμήσεις ;  :2funny:

Από το φιλμ , το εμπνεύστηκες

220px-Forty_eight_hrs.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
πικερ πες μας για καμια χυλοπιτα που εχεις δει στο γκαζι οταν βολταρεις με τον ξαδερφο σου

να εχει μπολικη ξεφτυλα ομως για να το τριψουμε στη μουρη του νωντα κ των αλλων ερωτιαρηδων του σαιτ μας

Πικερ εχει απολυτο δικιο ο ντοπας! Αν δεν ενισχυσεις το νομο με μαρτυριες του πως βλεπεις τον συμβατικο κοσμο μεσα απο τα δικα σου ματια, δε θα μπορεσεις να καταφερεις πληγμα στα λαμογια.

Τα λαμογια λενε: Ωραια ζουμε, γιατι να αλλαξουμε; Παρασυρουν κοσμο που δεν ειναι τοσο της θεωρητικης αναλυσης.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πικερ πες μας για καμια χυλοπιτα που εχεις δει στο γκαζι οταν βολταρεις με τον ξαδερφο σου

να εχει μπολικη ξεφτυλα ομως για να το τριψουμε στη μουρη του νωντα κ των αλλων ερωτιαρηδων του σαιτ μας

Ωραίος ο Αριόλ--->3 λαλούν------>ντοπαμίνα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πραγματικά πολύ βαρύ πρόγραμμα και δεν έχω χρόνο για να χαλιέμαι με τον καθένα εδώ μέσα. Πρέπει να ρίχνω 5 τελειωμένα γαμήσια την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για να καλύψω το κενό. Κάντε ό,τι νομίζετε, οι απόψεις μου είναι πλέον γνωστές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη το θέμα δεν είναι αν μπορείς να ρίξεις 2 γαμήσια σε μία μέρα. Το θέμα είναι αν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ γαμάς όσο εγώ. Γαμάς 208-209 φορές το χρόνο; Μιλάμε για τελειωμένα γαμήσια με εκσπερμάτωση. Αν γαμάς περισσότερο από αυτό, με γεια σου - με χαρά σου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ πες μου σε παρακαλω για την επικινδυνοτητα του κωλοδαχτυλου με προφυλακτικο και πως θα πρεπει να πλενομαστε μετα την πραξη στο ελαχιστο χρονο που εχουν για να εκκενωσουμε το δωματιο. πχ. Πρωτα πλενουμε χερια ή πεος; Αφηνουμε το πεος να ακουμπησει τα αρχιδια με το προφυλακτικο (δεδομενου οτι μετα θα τα αγγιξει χωρις και θα μεταφερθουν μικροβια);

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη το θέμα δεν είναι αν μπορείς να ρίξεις 2 γαμήσια σε μία μέρα. Το θέμα είναι αν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ γαμάς όσο εγώ. Γαμάς 208-209 φορές το χρόνο; Μιλάμε για τελειωμένα γαμήσια με εκσπερμάτωση. Αν γαμάς περισσότερο από αυτό, με γεια σου - με χαρά σου.

Εννοείται ρε Πικεράκο !

ΣΚ , 2 φορές την ημέρα ,και

τις καθημερινές, όποτε έχω χρόνο ,
μέρα παρά μέρα , περίπου. Ίσως και 2 και 3 κάποιες καθημερινές .

Αλλά , ΔΕΝ καπνίζω, ΔΕΝ πίνω οινοπνευματώδη, και
πηγαίνω στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα.
Επίσης προσέχω το θέμα της διατροφής .

Αλλά εμένα με ενδιαφέρει , μην πάθει η υγεία σου με
την νέα τρέλα να χάσεις...5 κιλά !

Βρε μπας και τρολάρεις;  :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω ήδη αρχίσει δίαιτα για να χάσω 5 κιλά και να πάω στα 62. Το σωματικό βάρος παίζει μεγάλο ρόλο στη σεξουαλική ικανότητα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχω ήδη αρχίσει δίαιτα για να χάσω 5 κιλά και να πάω στα 62. Το σωματικό βάρος παίζει μεγάλο ρόλο στη σεξουαλική ικανότητα.
Ρε φιλε, λιγο μικροτερος απο εσενα ειμαι, αλλά ποση ενεργεια να χρειαζεται κάποιος για 4 κοκορογαμήσια στο μεταξι :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem για μένα αποτελεί ντροπή να λέω ψέματα για να γαμήσω. Το ψέμα είναι υπεκφυγή και ομολογία αδυναμίας. Όποιος είναι δυνατός δεν χρειάζεται ποτέ να λέει ψέματα. Ψέματα λες μόνο όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι με την αλήθεια. Εγώ μπορώ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Τουλάχιστον, να προσέχεις να τρως τα απαραίτητα αμινοξέα
κάθε ημέρα.Πάρε ένα κουτί whey protein .
Να παίρνεις  και ένα σκεύασμα με πολυβιταμίνες, και τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία
καλό είναι το VM 2000 της Solgar.
Επίσης να πίνεις πολύ νερό, όλη την ημέρα να μην αφυδατωθείς
και τρώγε και λίγα αλμυρά.

Μήπως βρήκες δουλειά, σαν κομπάρσος σε φιλμ για το Άουσβιτς ;  :2funny: :2funny:

70th-anniversary-auschwitz-liberation.jpg

:S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Duke Nukem για μένα αποτελεί ντροπή να λέω ψέματα για να γαμήσω. Το ψέμα είναι υπεκφυγή και ομολογία αδυναμίας. Όποιος είναι δυνατός δεν χρειάζεται ποτέ να λέει ψέματα. Ψέματα λες μόνο όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι με την αλήθεια. Εγώ μπορώ.
Τυπε μου, το παραμύθι σε μουνια προυποθέτει ικανοτητες :erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent πουλάς πολλή ειρωνεία και είσαι πολύ μαλάκας ρε φίλε. Πάω στοίχημα ότι είσαι ανίκανος όπως όλοι όσοι το παίζουν μεγάλοι γαμιάδες. Κώστα Λαδάκη μάλλον το πουλί σου παίζεις 2 φορές τη μέρα κάθε Σ/Κ. Αυτό δεν μετράει για σεξ αλλά για μαλακία.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent πουλάς πολλή ειρωνεία και είσαι πολύ μαλάκας ρε φίλε. Πάω στοίχημα ότι είσαι ανίκανος όπως όλοι όσοι το παίζουν μεγάλοι γαμιάδες. Κώστα Λαδάκη μάλλον το πουλί σου παίζεις 2 φορές τη μέρα κάθε Σ/Κ. Αυτό δεν μετράει για σεξ αλλά για μαλακία.

Τυπε μου, ευτυχώς η ειρωνια ειναι εκτος ποινικού κώδικα :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Πικεράκο, πάσχεις από στυτική δυσλειτουργία  :S :S

Εγώ γαμάω πολύ περισσότερο από σένα και σου είπα τι να κάνεις
για να βελτιωθείς .
Πρόσεξε κακομοίρη μου ,να μη σε βάλουν στο
νοσοκομείο , με τη δίαιτα που ξεκίνησες !
Ρε, συ !
Δεν πιστεύω να λες δήθεν ότι είναι δίαιτα,
ενώ έχεις πει στο Κορινάκι, ότι κάνεις
απεργία πείνας για χάρη της , να σε δεχτεί πίσω ;  >:( >:(

Πάλι σε έπιασε η καψούρα !  :S

Ελπίζω να μην υπάρξουν άσχημα επακόλουθα... :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom