Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ευχαριστώ τύπε. Εσύ είσαι μικρός και καυλιάρης, δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα βασικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά πιστεύω ότι μπορώ να μοιάζω με 20-χρονο και να πετύχω τις βέλτιστες επιδόσεις στο σεξ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ τύπε. Εσύ είσαι μικρός και καυλιάρης, δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα βασικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά πιστεύω ότι μπορώ να μοιάζω με 20-χρονο και να πετύχω τις βέλτιστες επιδόσεις στο σεξ.
πες στη μαμα σου να σου μαγειρευει πιο ελαφρια φαγητα γιατι θες να αυξησεις τη συχνοτητα στο νομο

Επισκέπτης
19 χρονων πηγες πρωτη φορά με γυναίκα;(γιατί να βρήκες εσύ γκομενα να σου κατσει πιο πριν ακατόρθωτο!!!)
Σε κανενα κελάρι σε είχαν κλεισμένο;(δεν θα μου έκανε εντύπωση)
το καλυτερο ειναι οτι μεχρι τα 30 του ειχε γαμησει καμια 10αρια φορες ολες κι ολες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι εννοείς βλάκα dude33; Ναι, ήμουν 18 στα 19. Ο μέσος όρος είναι 17 στα 18, άργησα δηλαδή ένα χρόνο. Μη μου σπας τα αρχίδια.
To ποιος είναι βλάκας,άστο.Χανεις κατά κράτος!
19 χρονων;Για αυτό και έχεις αυτές τι απόψεις.Στερημένος είσαι,ψυχάκιας του κερατά.

Επισκέπτης
Πικερ, επειδη μεσα σε ολα εισαι και χαζος, fyi υπαρχει μια ορμονη που την λενε τεστοστερονη η οποια καθοριζει τις ορμες του αντρα. Αντι να διαβαζεις ερευνες, πανε μετρα την τεστο σου να δεις σε τι επιπεδα ειναι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νώντα δεν τα θυμάσαι καλά. Μέχρι τα 28 - και όχι μέχρι τα 30 - είχα 10 πετυχημένες καταθέσεις και 2 αποτυχίες. Ο στόχος μου ήταν να κάνω σεξ 1 φορά το χρόνο για να μην ξεχνάω πώς είναι. Από τα 28 μέχρι τώρα όμως έχω γαμήσει πολλές πουτάνες και 7 γκόμενες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πικερ εχεις σκεφτει οτι καποια μερα θα δωσεις το ονομα σου σε καποια καινουρια παθηση παραπλησια της σχιζοφρενειας???  :kneel:

Επισκέπτης
Νώντα δεν τα θυμάσαι καλά. Μέχρι τα 28 - και όχι μέχρι τα 30 - είχα 10 πετυχημένες καταθέσεις και 2 αποτυχίες. Ο στόχος μου ήταν να κάνω σεξ 1 φορά το χρόνο για να μην ξεχνάω πώς είναι. Από τα 28 μέχρι τώρα όμως έχω γαμήσει πολλές πουτάνες και 7 γκόμενες.
αυτο δεν το ξερα. Το 10 φορες μεχρι τα 30 ηταν μια εκτιμηση, που αποδειχτηκε τοσο ακριβης που μεχρι κι εγω εντυπωσιαστηκα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dude33 έχω πει ότι άργησα να καταλάβω πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Εδώ για να γαμήσεις γκόμενα πρέπει πρώτα να γίνεις μπουρδελιάρης. Είχα στερηθεί για χρόνια το σεξ αλλά πλέον με τα μνημόνια οι μαλάκες έγιναν γαμιάδες και οι γαμιάδες μαλάκες!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φοβαμαι οτι θα μοιαζεις με ladyboy :S

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές να το αυξήσω αλλά δεν μπορώ. Το φοβερό είναι ότι αν γαμάς πολύ καταλαβαίνεις πόσο ψεύτικο είναι το σεξ. Είναι απλά μια απάτη του αντρικού οργανισμού. Τα βρωμόμουνα δεν θα είχαν καμία θέση στην κοινωνία αν δεν είχαμε καύλες.

Eισαι σωστος και φιλοσοφημενος man.Ride on brother!!!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
To ποιος είναι βλάκας,άστο.Χανεις κατά κράτος!
19 χρονων;Για αυτό και έχεις αυτές τι απόψεις.Στερημένος είσαι,ψυχάκιας του κερατά.

Θα τον κάνω να παραμιλά κι αν δεν σπάσει θα σπάσω όσους τον στηρίζουν.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λαδακη για να βρει γκομενα ο πικερ εσυ που θα τον συμβουλευες να παει σημερα αλλα κ γενικα

καλες οι κοροιδειες σας αλλα μαγκας ειναι οποιος τον βοηθησει

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Πικερ, επειδη μεσα σε ολα εισαι και χαζος, fyi υπαρχει μια ορμονη που την λενε τεστοστερονη η οποια καθοριζει τις ορμες του αντρα. Αντι να διαβαζεις ερευνες, πανε μετρα την τεστο σου να δεις σε τι επιπεδα ειναι.

:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom