DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.375
- Πόντοι
- 41.129
Τα βρωμόμουνα δεν θα είχαν καμία θέση στην κοινωνία αν δεν είχαμε καύλες.
μεγαλη κουβεντα ειπες μαστορα
Τα βρωμόμουνα δεν θα είχαν καμία θέση στην κοινωνία αν δεν είχαμε καύλες.
Ευχαριστώ τύπε. Εσύ είσαι μικρός και καυλιάρης, δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα βασικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά πιστεύω ότι μπορώ να μοιάζω με 20-χρονο και να πετύχω τις βέλτιστες επιδόσεις στο σεξ.
χαχαχα καλα που το παρεθεσες γιατι το χασει αυτο
πες στη μαμα σου να σου μαγειρευει πιο ελαφρια φαγητα γιατι θες να αυξησεις τη συχνοτητα στο νομοΕυχαριστώ τύπε. Εσύ είσαι μικρός και καυλιάρης, δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα βασικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά πιστεύω ότι μπορώ να μοιάζω με 20-χρονο και να πετύχω τις βέλτιστες επιδόσεις στο σεξ.
το ενδεχομενο να σαι καθυστερημενος σου περναει καμια φορα απ το μυαλο;Digweed είναι κάπως πολύπλοκο να σου το εξηγήσω. Πιστεύω ότι το "4 φορές την εβδομάδα" είναι τελικά η ιδανική συχνότητα σεξ.
το καλυτερο ειναι οτι μεχρι τα 30 του ειχε γαμησει καμια 10αρια φορες ολες κι ολες19 χρονων πηγες πρωτη φορά με γυναίκα;(γιατί να βρήκες εσύ γκομενα να σου κατσει πιο πριν ακατόρθωτο!!!)
Σε κανενα κελάρι σε είχαν κλεισμένο;(δεν θα μου έκανε εντύπωση)
To ποιος είναι βλάκας,άστο.Χανεις κατά κράτος!Τι εννοείς βλάκα dude33; Ναι, ήμουν 18 στα 19. Ο μέσος όρος είναι 17 στα 18, άργησα δηλαδή ένα χρόνο. Μη μου σπας τα αρχίδια.
αυτο δεν το ξερα. Το 10 φορες μεχρι τα 30 ηταν μια εκτιμηση, που αποδειχτηκε τοσο ακριβης που μεχρι κι εγω εντυπωσιαστηκαΝώντα δεν τα θυμάσαι καλά. Μέχρι τα 28 - και όχι μέχρι τα 30 - είχα 10 πετυχημένες καταθέσεις και 2 αποτυχίες. Ο στόχος μου ήταν να κάνω σεξ 1 φορά το χρόνο για να μην ξεχνάω πώς είναι. Από τα 28 μέχρι τώρα όμως έχω γαμήσει πολλές πουτάνες και 7 γκόμενες.
Φοβαμαι οτι θα μοιαζεις με ladyboy :SΕυχαριστώ τύπε. Εσύ είσαι μικρός και καυλιάρης, δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα βασικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά και να πάω από τα 67 στα 62. Με ύψος 1,77 και βάρος 62 κιλά πιστεύω ότι μπορώ να μοιάζω με 20-χρονο και να πετύχω τις βέλτιστες επιδόσεις στο σεξ.
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές να το αυξήσω αλλά δεν μπορώ. Το φοβερό είναι ότι αν γαμάς πολύ καταλαβαίνεις πόσο ψεύτικο είναι το σεξ. Είναι απλά μια απάτη του αντρικού οργανισμού. Τα βρωμόμουνα δεν θα είχαν καμία θέση στην κοινωνία αν δεν είχαμε καύλες.
To ποιος είναι βλάκας,άστο.Χανεις κατά κράτος!
19 χρονων;Για αυτό και έχεις αυτές τι απόψεις.Στερημένος είσαι,ψυχάκιας του κερατά.
το ενδεχομενο να σαι καθυστερημενος σου περναει καμια φορα απ το μυαλο;
Φοβαμαι οτι θα μοιαζεις με ladyboy :S
Πικερ, επειδη μεσα σε ολα εισαι και χαζος, fyi υπαρχει μια ορμονη που την λενε τεστοστερονη η οποια καθοριζει τις ορμες του αντρα. Αντι να διαβαζεις ερευνες, πανε μετρα την τεστο σου να δεις σε τι επιπεδα ειναι.