ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ισως δεν το αντεξεις για αυτο στο ειπα
Πουλί μην τσιμπάς με όσα γράφω. Καθόλου δεν με νοιάζει τι γράφουν οι άλλοι για μένα. Απλά αυτή την περίοδο είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να αυξήσω τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα και βρίσκω προφάσεις για να αλλάζω το νόμο.
Σωστά Γιώργο Γάσπαρη. Επειδή άρχισα τη χρονιά με συχνότητα "μέρα παρά μέρα" έχω μείνει 13 γαμήσια πίσω. Τώρα πρέπει να γαμάω 5 φορές την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για να ρεφάρω. Αυτό είναι το δύσκολο αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.
19 χρονων πηγες πρωτη φορά με γυναίκα;(γιατί να βρήκες εσύ γκομενα να σου κατσει πιο πριν ακατόρθωτο!!!)Είμαι πολύ φοβιτσιάρης με τις αρρώστιες γενικά. Την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο στα 19 μου είχα ζητήσει να μου βάλει η πουτάνα διπλό προφυλακτικό - το οποίο και έκανε. Από τότε έχω χαλαρώσει βέβαια αλλά γενικά παραμένω πολύ σιχασιάρης στο σεξ. Αν π.χ. ακούσω από την τσατσά ότι μια πουτάνα κάνει ελεύθερο στοματικό ή δίνει κώλο, την κάνω με ελαφρά χωρίς να δω την πουτάνα.
δεν θες να κυκλοφορουν τετοιαΤο έχω δοκιμάσει πολλές φορές να το αυξήσω αλλά δεν μπορώ. Το φοβερό είναι ότι αν γαμάς πολύ καταλαβαίνεις πόσο ψεύτικο είναι το σεξ. Είναι απλά μια απάτη του αντρικού οργανισμού. Τα βρωμόμουνα δεν θα είχαν καμία θέση στην κοινωνία αν δεν είχαμε καύλες.