alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.
Δηλαδη και στο γαμησι ισχυει ο νομος των τριων δευτερολεπτων του στρατου? Αν πεσει κατω και το μαζεψεις αμεσως μπορεις να το φας?Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.
Βλέπω ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να σπάσεις τον ίδιο σου το νόμο και να μην ξεκολλάς από τα μπουρδέλα.Όπως σας έχω πει, τώρα γαμάω 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου ο μέσος όρος μου από την αρχή του έτους να ανέβει στις 4 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα καθώς πρέπει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να ρίχνω 5 γαμήσια την εβδομάδα.
Με αναδρομική ισχύ μέχρι την αρχή του χρόνου. Με την ίδια λογική κάνε το με αναδρομική ισχύ μέχρι 6 χρόνια πίσως που είχες ξεκινήσει να εφαρμόζεις το νόμο. Ή γιατί όχι μέχρι 15 χρόνια πριν που ξεκίνησες να γαμάς στα μπουρδέλα. Ή και μέχρι την ημέρα που γεννήθηκες. Έτσι θα έχεις κάθε δικαιολογία να επισκέπτεσαι τα μπουρδέλα κάθε μέρα και άμα λάχει, και 2 φορές τη μέρα.Σκέφτηκα να επιστρέψω στο "μέρα παρά μέρα" αλλά μετά είδα κάτι μαλάκες εδώ μέσα να μου κουνιούνται και πήρα ανάποδες. Πήγα λοιπόν και γάμησα πριν από 2 ώρες τη milf Άννα στο Ιάσωνος 10 κάτω. Ο νόμος θα αυξηθεί πάλι στις "4 φορές την εβδομάδα".
Noctilucent πάρα πολύ σπάνια δέχομαι κωλοδάχτυλο, δεν είναι τακτική που την εφαρμόζω συχνά. Έχεις δίκιο ότι είναι επικίνδυνο.
Θα σας γαμήσω τα πρέκια σχεσάκηδες. Δεν με ξέρετε καλά. Αν εσείς γαμάτε 3 φορές με το ψέμα, εγώ θα γαμάω 4 με την αλήθεια.
Ε, σε οποιον γουσταρει τα ξιναΑν περασει προφυλακτικο στο δακτυλο της επιτρεπεται να μας βαλει;
Ε, σε οποιον γουσταρει τα ξινα
Εγω γουσταρω! Τραβας κανα ζορι;
Ο,τι σε εκφράζει τύπε μου