Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.

Ρε φιλε μας εχεις πει πως τρως δακτυλα στην σουφρα
Πιο πολλα μικροβια εχουν τα δακτυλα μιας πουτανας στο μεταξι παρα η μουναρα της
Σκεψου ποση σκατολη μαζεψε στο δακτυλο απο τις σουφρες των πακηδων πριν το χωσει στην δικη σου κωλοτρυπιδα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μαλάκα Νώντα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Και αν θες να μάθεις, το έχω βάλει μέσα σε γκόμενα χωρίς καπότα. Φυσικά το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μου προκαλεί αηδία να το βάζω στα βρωμόμουνα χωρίς καπότα. Μην κολλήσουμε και τίποτα.
Δηλαδη και στο γαμησι ισχυει ο νομος των τριων δευτερολεπτων του στρατου? Αν πεσει κατω και το μαζεψεις αμεσως μπορεις να το φας?  :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent πάρα πολύ σπάνια δέχομαι κωλοδάχτυλο, δεν είναι τακτική που την εφαρμόζω συχνά. Έχεις δίκιο ότι είναι επικίνδυνο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γαμήσει 10 φορές. Βασικά έχω πληρώσει 12 φορές αλλά έχω τελειώσει τις 10. Είναι αυτό που σας λέω, ότι όταν αυξάνεις τη συχνότητα μεγαλώνει και η πιθανότητα αποτυχίας. Σκέφτομαι να αυξήσω τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα και ας έχω κάποιες αποτυχίες. Βασικά βαριέμαι που ζω, το γαμήσι είναι πλέον το μόνο πράγμα που μου δίνει ικανοποίηση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως σας έχω πει, τώρα γαμάω 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου ο μέσος όρος μου από την αρχή του έτους να ανέβει στις 4 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα καθώς πρέπει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να ρίχνω 5 γαμήσια την εβδομάδα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Όπως σας έχω πει, τώρα γαμάω 5 φορές την εβδομάδα προκειμένου ο μέσος όρος μου από την αρχή του έτους να ανέβει στις 4 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα καθώς πρέπει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να ρίχνω 5 γαμήσια την εβδομάδα.
Βλέπω ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να σπάσεις τον ίδιο σου το νόμο και να μην ξεκολλάς από τα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκέφτηκα να επιστρέψω στο "μέρα παρά μέρα" αλλά μετά είδα κάτι μαλάκες εδώ μέσα να μου κουνιούνται και πήρα ανάποδες. Πήγα λοιπόν και γάμησα πριν από 2 ώρες τη milf Άννα στο Ιάσωνος 10 κάτω. Ο νόμος θα αυξηθεί πάλι στις "4 φορές την εβδομάδα".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα σας γαμήσω τα πρέκια σχεσάκηδες. Δεν με ξέρετε καλά. Αν εσείς γαμάτε 3 φορές με το ψέμα, εγώ θα γαμάω 4 με την αλήθεια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Σκέφτηκα να επιστρέψω στο "μέρα παρά μέρα" αλλά μετά είδα κάτι μαλάκες εδώ μέσα να μου κουνιούνται και πήρα ανάποδες. Πήγα λοιπόν και γάμησα πριν από 2 ώρες τη milf Άννα στο Ιάσωνος 10 κάτω. Ο νόμος θα αυξηθεί πάλι στις "4 φορές την εβδομάδα".
Με αναδρομική ισχύ μέχρι την αρχή του χρόνου. Με την ίδια λογική κάνε το με αναδρομική ισχύ μέχρι 6 χρόνια πίσως που είχες ξεκινήσει να εφαρμόζεις το νόμο. Ή γιατί όχι μέχρι 15 χρόνια πριν που ξεκίνησες να γαμάς στα μπουρδέλα. Ή και μέχρι την ημέρα που γεννήθηκες. Έτσι θα έχεις κάθε δικαιολογία να επισκέπτεσαι τα μπουρδέλα κάθε μέρα και άμα λάχει, και 2 φορές τη μέρα.  :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Noctilucent πάρα πολύ σπάνια δέχομαι κωλοδάχτυλο, δεν είναι τακτική που την εφαρμόζω συχνά. Έχεις δίκιο ότι είναι επικίνδυνο.

Αν περασει προφυλακτικο στο δακτυλο της επιτρεπεται να μας βαλει;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θα σας γαμήσω τα πρέκια σχεσάκηδες. Δεν με ξέρετε καλά. Αν εσείς γαμάτε 3 φορές με το ψέμα, εγώ θα γαμάω 4 με την αλήθεια.

Γαμαμε 3 φορες σε ενα απογευμα
και καμια πουτανιτσα το βραδυ :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker. Καμία υποχώρηση αυτή τη φορά, 4 φορές την εβδομάδα και γαμάμε στα λαμόγια τη μάνα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Μήπως τους σχεσάκηδες που θέλεις να τους γαμήσεις τα πρέκια κατά βάθος τους ζηλεύεις που γαμάνε πολύ και παίρνεις φόρα, για να τους φτάσεις; Λέω γω τώρα... Είπαμε, ελεεινοί και εμετικοί είναι, αλλά δε σε ενόχλησαν πουθενά. Απάντα ειλικρινά στον εαυτό σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
piker σημερα θα πας γκαζι για καμακι στην πλατεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom