Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λόγω αδράνειας έχουμε βολευτεί στην άγνοια και στην μαλακία
έτσι ο ενώ βλάκας πάντα θα αρνείται την αλήθεια που τον ξεβολευει
ο πανιβλακας θα υπερασπίζεται την μαλακία του, αμφότεροι βυθισμένοι
στην βολική μαλακία τους

rigormortis 17/5/16 ( αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής με αφορμή τα τελευταία ποστ κρις και πικερ)
                                          thnx guys είστε αστείρευτη πηγή έμπνευσης ! 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βασικά είναι αυτό που λένε: ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να βελτιωθεί , ο κουτοπόνηρος δικαιολογείται ο πανηλιθιος
επιμένει και υπερασπίζεται την μαλακία του και την θεωρεί και προσόν απο πάνω ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
λόγω αδράνειας έχουμε βολευτεί στην άγνοια και στην μαλακία
έτσι ο ενώ βλάκας πάντα θα αρνείται την αλήθεια που τον ξεβολευει
ο πανιβλακας θα υπερασπίζεται την μαλακία του, αμφότεροι βυθισμένοι
στην βολική μαλακία τους

rigormortis 17/5/16 ( αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής με αφορμή τα τελευταία ποστ κρις και πικερ)
                                           thnx guys είστε αστείρευτη πηγή έμπνευσης ! 
τα θέλουμε απλα και εύκολα.πειράζει?..οι γ κομενες ψάχνουν αλλά πράγματα...σου τρώνε αχρείαστα τον χρονο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
για τα 18χρονα καλά είναι τα μπουρδέλα , (όχι πιο πριν για να κάτσουν να διαβάσουν τίποτα )
αλλά ούτε και πιο μετά ...γύρω στα 30 αν κάποιος πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο μεταξουργείο για εκσπερμάτιση
και μόνο αυτή η πληροφορία υποδηλώνει πρόβλημα...δείχνει ότι δεν μπορεί να φλερτάρει γυναίκα , δεν μπορεί να κάνει κανονικό σέξ με μια
γυναικα και έχει κοινωνικά προβλήματα ...

πάνω στις καύλες του ο νεαρός άντρας θέλει να γαμεύσει επι τόπου , δεν έχει υπομονή για φλέρτ , δεν μπορεί να περιμένει την γυναίκα
δεν μπορεί να αναστείλει την ικανοποίησή του και έτσι πληρώνει και ικανοποιείται άμεσα ...μετά απο μια ηλικία οι ανάγκες αλλάζουν ...θέλει
ποιότητα στην απόλαυση ...φλερτάρει , περιμένει την γυναίκα να διεγερθεί , διεγειρεται και ο ίδιος απο το παίγνιο του φλέρτ και οδηγείται
σιγά σιγά σε μια υψίαιχμη σεξουαλική απόλαυση με μια γυναίκα που την γουστάρει και τον γουστάρει ...αλλάζει δλδ ο τρόπος διέγερσης !

χτές πήγα μετάξι ...υπήρχαν πολλές ευειδέις καμπυλώδεις σεξουαλικές γυναίκες ...αλλά ήταν δύσκολο να διεγερθώ απλά με ένα κοίταγμα 5 δευτερολέπτων...
υπο άλλες περιστάσεις , αν "παίζαμε" λίγο το παίγνιο του φλέρτ , η διέγερση θα ήτσν πολλή έντονη με όλες τις γυναίκες εκεί ...βέβαια ο 18χρονος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που λέω ...βλέπει ένα βυζί ή ένα κώλο και καυλώνει αυτόματα , δεν μπορεί να περιμένει το φλέρτ...βάζει το παλούκι του σε ένα τοίχο και ικανοποιείται έτσι ...όμως αυτό είναι πολύ μικρό μπροστά στην απόλαυση που προκύπτει απο την σεξουαλική πράξη 2 καυλώμένων ανθρώπων που γουστάρουν ο ένας τον άλλο ...

το συμπέρασμά μου είναι το εξης :α) για έναν νεαρό άντρα τακτική επιτυχία στο μετάξουργειο --> πρόβλημα στον πραγματικό ηδονισμό
                                 β) αποτυχία ή δυσλειτουργία στο μεταξουργείο --> δυνατότητα επιτυχίας στον πραγματικό ηδονισμό
                                  γ) είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα

υγ: για ένα παράξενο λόγο ενώ δεν είχα διέγερση χτες (πέρα απο τον οπτικό ηδονισμό) ...παίζω με 3-4 γκομενάκια το παιγνιο του φλέρτ!

Και μετα τα 50 αφου εχεις κανει καλο γαμο παιδια, γαμας μονο βιζιτες και στ αρχιδια σου αν διεγειρεται η γυναικα! :2funny:
Δεν εχεις κανα φιλο γιατρο μεσηλικα;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και μετα τα 50 αφου εχεις κανει καλο γαμο παιδια, γαμας μονο βιζιτες και στ αρχιδια σου αν διεγειρεται η γυναικα! :2funny:
Δεν εχεις κανα φιλο γιατρο μεσηλικα;

πως δεν έχω ...ξέρω ανθρώπους που έχουν καεί στο χυλό (γκομενες κτλ) και φυσάνε και το γιαούρτι (το χουν ρίξει στη φυλής ή στις βιζιτες αναλογα με το μπατζετ ) ...αλλά προσωπικά θεωρώ μαλακία απλά να σου ανοίξει τα πόδια μια γυναίκα και να περιμένει να τριφτείς πάνω της ...δεν συγκρίνεται αυτή η μαλακία με το να συμμετέχει και να καυλώνει η άλλη ...ακόμα και το στριπ πολλές φορές είναι αστεία η συμμετοχή ...σκέφτομαι ότι όλα αυτά είναι για μαλακισμένα καυλωμένα παιδάκια που δεν ξέρουν πως να χειριστούν το μουνί  :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πως δεν έχω ...ξέρω ανθρώπους που έχουν καεί στο χυλό (γκομενες κτλ) και φυσάνε και το γιαούρτι (το χουν ρίξει στη φυλής ή στις βιζιτες αναλογα με το μπατζετ ) ...αλλά προσωπικά θεωρώ μαλακία απλά να σου ανοίξει τα πόδια μια γυναίκα και να περιμένει να τριφτείς πάνω της ...δεν συγκρίνεται αυτή η μαλακία με το να συμμετέχει και να καυλώνει η άλλη ...ακόμα και το στριπ πολλές φορές είναι αστεία η συμμετοχή ...σκέφτομαι ότι όλα αυτά είναι για μαλακισμένα καυλωμένα παιδάκια που δεν ξέρουν πως να χειριστούν το μουνί  :jerking:
ε και τι θες να κάνουμε? Δεν έχω καταλάβει ακόμα....τι εννοείς να χειριστούμε το μουνι?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ε και τι θες να κάνουμε? Δεν έχω καταλάβει ακόμα....τι εννοείς να χειριστούμε το μουνι?

να κοιτάξεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου και όχι να λιμνάζεις στην άγνοια και στην μαλακία , έτσι θα σε πλησιάζουν οι γυναίκες

σε έχω παρατηρήσει μαζί με την σημερινή έχεις 3/3 στην μαλακία ( μια με τον βαν γκονγκ , μια με την ψυχιατρική και μια τώρα με το μεταξουργείο)

ε μετά πως θα σε πλησιάσει καμιά γκομενα ρε φίλε ?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Διακρίνω μια αλλαγή στη φιλοσοφία σου rigormortis, έχω καιρό να σε διαβάσω αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διακρίνω μια αλλαγή στη φιλοσοφία σου rigormortis, έχω καιρό να σε διαβάσω αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει.

θέλω ποιότητα αδερφέ μου όχι επειδή είμαι κομπλεξικός...
απλά δεν με ικανοποιούν τα "φασόλια" ...θέλω "κοκαίνη"
όλα είναι θέμα ηδονισμού ...το πόσο υψηλή στάθμη απόλαυσης
μπορείς να δημιουργήσεις ...το θέμα είναι το "πως" μπορείς
να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο ...εκεί είναι η τέχνη ... 

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν αντιλέγω, μια χαρά τα λες αλλά θυμάμαι ότι γενικά ήσουν αρνητικός σε σχέσεις / φλερτ και γενικά στην αναζήτηση ηδονής εκτός πληρωμένου έρωτα και τόνιζες την ατομική ικανοποίηση και αδιαφορία ως προς το θήλυ και τη συμμετοχή του στην πράξη. Δεν το καταγράφω ως αρνητικό, το αντίθετο, έχει ενδιαφέρον η άποψη σου ευρύτερα για τις σχέσεις με το άλλο φύλο, είχα την αίσθηση ότι περιόριζες αυτό που μπορείς να εκφράσεις επικεντρωμένος μόνο στην ικανοποίηση με πουτάνες του μεταξουργείου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν αντιλέγω, μια χαρά τα λες αλλά θυμάμαι ότι γενικά ήσουν αρνητικός σε σχέσεις / φλερτ και γενικά στην αναζήτηση ηδονής εκτός πληρωμένου έρωτα και τόνιζες την ατομική ικανοποίηση και αδιαφορία ως προς το θήλυ και τη συμμετοχή του στην πράξη. Δεν το καταγράφω ως αρνητικό, το αντίθετο, έχει ενδιαφέρον η άποψη σου ευρύτερα για τις σχέσεις με το άλλο φύλο, είχα την αίσθηση ότι περιόριζες αυτό που μπορείς να εκφράσεις επικεντρωμένος μόνο στην ικανοποίηση με πουτάνες του μεταξουργείου.
μαλλον βρηκε γκομενα  :S

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Του κατσε για πρώτη φορα δωρεάν μουνι στα 30 του και είδε ξαφνικά τον κοσμο αλλιώς. Και το παίζει τωρα μάγκας στον κακομοίρη τον πικερακο που δεν ενόχλησε ποτε κανέναν...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Του κατσε για πρώτη φορα δωρεάν μουνι στα 30 του και είδε ξαφνικά τον κοσμο αλλιώς. Και το παίζει τωρα μάγκας στον κακομοίρη τον πικερακο που δεν ενόχλησε ποτε κανέναν...

βρε βρε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ώπα ρε πατρίδα  :o ...για ξεφόρτω λίγη μαγκιά γιατί μπήκες πολύ φορτωμένος...

θές να μου πείς κάτι συγκεκριμένο ?  

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ώπα ρε πατρίδα  :o ...για ξεφόρτω λίγη μαγκιά γιατί μπήκες πολύ φορτωμένος...

θές να μου πείς κάτι συγκεκριμένο ?  

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες  :think:  μια χαρα "συγκεκριμένα" τα είπα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες  :think:  μια χαρα "συγκεκριμένα" τα είπα...

τι είναι αυτά τα λόγια ρε άρχοντα ?

με ξέρεις και απο χθές και έρχεσαι να πουλήσεις μαγκιά ?

σου ζήτησε ο πικερ δικηγόρο ή αποκάλυψα εγώ ότι "μου κάθησε δωρεάν μουνί στα 30 μου " και ζήτησα σχολιασμό ?

τι είναι αυτή η μαλακία που πέταξες ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τι είναι αυτά τα λόγια ρε άρχοντα ?

με ξέρεις και απο χθές και έρχεσαι να πουλήσεις μαγκιά ?

σου ζήτησε ο πικερ δικηγόρο ή αποκάλυψα εγώ ότι "μου κάθησε δωρεάν μουνί στα 30 μου " και ζήτησα σχολιασμό ?

τι είναι αυτή η μαλακία που πέταξες ?

1. Σε ξέρω απο προχθές, οταν αποτυπώνεις σκέψεις σε ενα φόρουμ τόσο συχνά εκτίθεσαι.
2. Στα αρχιδια μου ο πικερ, εγω την ερώτηση του deuka απάντησα.
3. Το τι σου συνέβη ειναι πολυ εύκολο να το συμπεράνει κανεις, και η αντίδραση σου επιβεβαιώνει την υπόθεση μου.
4. Μην το παίρνεις βαριά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εισαι. Γαμα να το φχαριστηθεις, αλλα μην αισθάνεσαι οτι ανακάλυψες την αλήθεια της ζωης. Δεν εισαι ο μόνος που γαμησε τσάμπα...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
να κοιτάξεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου και όχι να λιμνάζεις στην άγνοια και στην μαλακία , έτσι θα σε πλησιάζουν οι γυναίκες

σε έχω παρατηρήσει μαζί με την σημερινή έχεις 3/3 στην μαλακία ( μια με τον βαν γκονγκ , μια με την ψυχιατρική και μια τώρα με το μεταξουργείο)

ε μετά πως θα σε πλησιάσει καμιά γκομενα ρε φίλε ?
αυτή η βελτίωση όμως πως γίνεται?γινε ποιο συγκεκριμενος.?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
1. Σε ξέρω απο προχθές, οταν αποτυπώνεις σκέψεις σε ενα φόρουμ τόσο συχνά εκτίθεσαι.
2. Στα αρχιδια μου ο πικερ, εγω την ερώτηση του deuka απάντησα.
3. Το τι σου συνέβη ειναι πολυ εύκολο να το συμπεράνει κανεις, και η αντίδραση σου επιβεβαιώνει την υπόθεση μου.
4. Μην το παίρνεις βαριά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εισαι. Γαμα να το φχαριστηθεις, αλλα μην αισθάνεσαι οτι ανακάλυψες την αλήθεια της ζωης. Δεν εισαι ο μόνος που γαμησε τσάμπα...

για μενα τι γνωμη εχεις?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οι εμπειρίες μας διαμορφώνουν, δεν είναι κακό να αναθεωρείς, να μένεις στάσιμος και κολλημένος είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom