Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είστε τόσο ελεεινοί που πέφτετε οι ίδιοι στις παγίδες που πάτε να μου στήσετε. Ο βλάκας ο Κώστας Λαδάκης μου έφερε για παράδειγμα τον Ωνάση που γάμαγε πουτάνες εν γνώσει της γυναίκας του. Το οποίο είναι αυτό που σας λέω ΕΓΩ να κάνετε αν έχετε τα αρχίδια.
Ο Ωνασης όμως ειχε και τ αρχιδια να κανει καμακι στην Κενεντι και την Καλλας...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τύπε zigfried όταν ξέρεις ότι οι έχεις τόσο πολλές πιθανότητες να σου κάτσει όποια γυναίκα γουστάρεις, ναι, κάνεις και καμάκι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο Ωνασης όμως ειχε και τ αρχιδια να κανει καμακι στην Κενεντι και την Καλλας...
τυπε αν ειχα κι εγω τα λεφτα του ωναση θα εριχνα χυλοπιτες στη μονικα μπελουτσι

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τυπε αν ειχα κι εγω τα λεφτα του ωναση θα εριχνα χυλοπιτες στη μονικα μπελουτσι
Πιθανο αλλα δεν θα εκανες ΠΟΤΕ τα λεφτα του Ωναση αν δεν ειχες το θαρος να φας μια χυλοπιτα από ενα γκομενακι της σειρας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πιθανο αλλα δεν θα εκανες ΠΟΤΕ τα λεφτα του Ωναση αν δεν ειχες το θαρος να φας μια χυλοπιτα από ενα γκομενακι της σειρας
δεν το βλεπω ως ζητημα θαρρους
το βλεπω ως ζητημα αντρικης αξιοπρεπειας  :-

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν το βλεπω ως ζητημα θαρρους
το βλεπω ως ζητημα αντρικης αξιοπρεπειας  :-
Όπως και να το βλέπεις τα λεφτα του Ωναση δεν θα τα αποκτησεις ποτε.
Ο ωνασης εβαζε έναν στοχο και δεν τα παραταγε εάν δεν πετυχαινε... Και συ μου λες ότι θα σου πεσει η αξιοπρεπεια να πεις μια καλη κουβεντα σε μια γυναικα και ότι κατσει. ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zigfried η πιθανότητα αποτυχίας του Ωνάση στο καμάκι ήταν ίδια με την πιθανότητα που έχεις εσύ να φας πόρτα σε μπουρδέλο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Zigfried η πιθανότητα αποτυχίας του Ωνάση στο καμάκι ήταν ίδια με την πιθανότητα που έχεις εσύ να φας πόρτα σε μπουρδέλο.
Σωστα αλλα αυτος εφτασε τις πιθανότητες σε τετοιο σημειο. Δεν γεννηθηκε ετσι.
Και φτωχος εκανε και με τα μουτρα του  γοη δεν τον λες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Συμφωνώ ότι είναι θεμιτό ο άντρας να κοιτάζει για την καταξίωση ώστε να μπορεί να έχει όποια γυναίκα γουστάρει χωρίς να προσπαθήσει. Αν όμως δεν μπορεί να έχει ένα τέτοιο κοινωνικό status, είναι γελοίο να ξεφτιλίζεται στο κάθε βρωμόμουνο σαν ζητιάνος.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
«Φρόντιζε το σώμα σου. Να είσαι, όσο καλός μαζί του γίνεται. Να μην σε απασχολούν οι λεπτομέρειες. Κοίτα εμένα, δεν υπάρχει τίποτα από τον Έλληνα θεό στην εμφάνισή μου. Αλλά δεν έχασα τον χρόνο μου κλαίγοντας για τις δυσάρεστες πτυχές του εαυτού μου. Και να θυμάσαι, τα πράγματα είναι μόνο, όσο άσχημα, εσύ πιστεύεις ότι είναι».

«Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης»

«Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες».

Αριστοτέλης Ωνάσης
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σωστα αλλα αυτος εφτασε τις πιθανότητες σε τετοιο σημειο. Δεν γεννηθηκε ετσι.
Και φτωχος εκανε και με τα μουτρα του  γοη δεν τον λες...
ορθον
και οποιος αντρας φτανει τις πιθανοτητες του σε τετοια σημεια και μετα κανει πεσιματα εχει ρισπεκτ απο μενα
δε λεμε να γινει ωνασης αλλα να εχει τετοιες προυποθεσεις (οικονομικες, κοινωνικου στατους, εμφανισης, μπλαμπλα κλπ) που να εχει πιθανοτητες ανω του 50% να ριξει μια μουναρα
οσοι εχουν πιθανοτητες κατω του 50% ειναι οι λεγομενοι χυλοπιτακηδες
οσοι δεν την πεφτουν σε μουναρες αλλα κανουν εκπτωσεις εξαιτιας της καρμοιριας τους και γαμανε μπαζα ειναι οι λεγομενοι μπαζογαμιαδες
κανεις εκ των 2 δεν εχει το ρισπεκτ του πουλιου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στον απλό καθημερινό άντρα και του λέει κάτι πολύ απλό: να είναι περήφανος και όχι ζητιάνος.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ορθον
και οποιος αντρας φτανει τις πιθανοτητες του σε τετοια σημεια και μετα κανει πεσιματα εχει ρισπεκτ απο μενα
Δηλαδη πιστευεις ότι ενας ανθρωπος με την προσωπικοτητα του ωναση και όχι με τα χρηματα του, κολωνει να κανει πεσιμο σε μια γκομενα, η σπαζεται από μια χυλοπιτα;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στον απλό καθημερινό άντρα και του λέει κάτι πολύ απλό: να είναι περήφανος και όχι ζητιάνος.
«Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία απολύτως σημασία» ;)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δηλαδη πιστευεις ότι ενας ανθρωπος με την προσωπικοτητα του ωναση και όχι με τα χρηματα του, κολωνει να κανει πεσιμο σε μια γκομενα, η σπαζεται από μια χυλοπιτα;
ενας ανθρωπος δεν θα ειχε την προσωπικοτητα του ωναση αν δεν ειχε τα χρηματα του ωναση
η λυγισμενη μεση των ανθρωπων μπροστα στα πλουτη σου φτιαχνει χαρακτηρα
αν ο ωνασης μετεφερε ψαροκασελες στο λιμανι δε θα ειχε την αυτοπεποιθηση που ειχε ως δισεκατομμυριουχος ουτε θα ηταν τοσο απλας
παντως ακομα κι αν ειχε την προσωπικοτητα που λες χωρις φραγκο με τα μουτρα που ειχε το πιθανοτερο ηταν να τον εκλαναν ακομα και οι θηλυκες σαρδελες απο τα καφασια που μετεφερε

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ενας ανθρωπος δεν θα ειχε την προσωπικοτητα του ωναση αν δεν ειχε τα χρηματα του ωναση
η λυγισμενη μεση των ανθρωπων μπροστα στα πλουτη σου φτιαχνει χαρακτηρα
αν ο ωνασης μετεφερε ψαροκασελες στο λιμανι δε θα ειχε την αυτοπεποιθηση που ειχε ως δισεκατομμυριουχος ουτε θα ηταν τοσο απλας
παντως ακομα κι αν ειχε την προσωπικοτητα που λες χωρις φραγκο με τα μουτρα που ειχε το πιθανοτερο ηταν να τον εκλαναν ακομα και οι θηλυκες σαρδελες απο τα καφασια που μετεφερε
ρε πουλι τι μου λες πρωι πρωι; :headbang:
Λατζερης ηταν στην αρχη ο ανθρωπος... Και προφανως δεν αρχισε το καμακι με την Κενεντι και την Καλλας.
Το ότι εφαγε χυλοπιτες δεν τον εκανε όμως να γαμαει ΜΟΝΟ πουτανες... Μη με σαλταρεις ρε φιλε  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ρε πουλι τι μου λες πρωι πρωι; :headbang:
Λατζερης ηταν στην αρχη ο ανθρωπος... Και προφανως δεν αρχισε το καμακι με την Κενεντι και την Καλλας.
Το ότι εφαγε χυλοπιτες δεν τον εκανε όμως να γαμαει ΜΟΝΟ πουτανες... Μη με σαλταρεις ρε φιλε  :S

ο Ωνάσης ήταν θρασύς με τις γκόμενες από γεννησιμιού του, από αυτές φτιάχτηκε, μην ξεχνάτε την εκμετάλλευση του στην ομορφότερη στάρλετ της αργεντινής που την ανάγκασε να λανσάρει τα τσιγάρα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom