duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
για μενα τι γνωμη εχεις?
Εσυ και ο Νώντας τα πιο ισορροπημένα άτομα εδω μεσα.
Το και σε αυτάκια.
για μενα τι γνωμη εχεις?
πως δεν έχω ...ξέρω ανθρώπους που έχουν καεί στο χυλό (γκομενες κτλ) και φυσάνε και το γιαούρτι (το χουν ρίξει στη φυλής ή στις βιζιτες αναλογα με το μπατζετ ) ...αλλά προσωπικά θεωρώ μαλακία απλά να σου ανοίξει τα πόδια μια γυναίκα και να περιμένει να τριφτείς πάνω της ...δεν συγκρίνεται αυτή η μαλακία με το να συμμετέχει και να καυλώνει η άλλη ...ακόμα και το στριπ πολλές φορές είναι αστεία η συμμετοχή ...σκέφτομαι ότι όλα αυτά είναι για μαλακισμένα καυλωμένα παιδάκια που δεν ξέρουν πως να χειριστούν το μουνί
1. Σε ξέρω απο προχθές, οταν αποτυπώνεις σκέψεις σε ενα φόρουμ τόσο συχνά εκτίθεσαι.
2. Στα αρχιδια μου ο πικερ, εγω την ερώτηση του deuka απάντησα.
3. Το τι σου συνέβη ειναι πολυ εύκολο να το συμπεράνει κανεις, και η αντίδραση σου επιβεβαιώνει την υπόθεση μου.
4. Μην το παίρνεις βαριά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εισαι. Γαμα να το φχαριστηθεις, αλλα μην αισθάνεσαι οτι ανακάλυψες την αλήθεια της ζωης. Δεν εισαι ο μόνος που γαμησε τσάμπα...
H ανωτατη ηδονη ειναι να κανεις ερωτα με τη γυναικα που εισαι ερωτευμενος και εκεινη ερωτευμενη μαζι σου. Προφανως ομως παρα το υψος της ηδονης αυτης καποιοι ανθρωποι, οι πολυγαμικοι, εχουν αναγκη να τη βρουν αλλιως.
Αν απ' τη αλλη θες να γαμας μονο γκομενες που ειναι καβλωμενες μαζι σου αυτο σε περιοριζει εκτος αν εισαι σπουδαιος καρδιοκατακτητης. Και παλι θα ερθει η ωρα που θα γινεις μεσηλικας και δε θα σου φτανει να γοητευεις μεγαλοκοπελες. Θα θελεις να πηδας πιπινια.
Για τον μεσο πολυγαμικο ηδονιστη η αναγκη της γυναικειας διεγερσης ειναι εμποδιο. Ενα βιτσιο που περιοριζει τους οριζοντες του.
Η ηδονη δεν ειναι μονοδιαστατη ποσοτητα. Δεν εχει μονο υψος. Για να τη γνωρισουμε σε ολη την εκταση της θα πρεπει απο νωρις χαλιναγωγουμε τις προτιμησεις μας.
Εδω μου ερχεται στο μυαλο η σκηνη απο την Εμμανουελα. Επανω στην αμαξα. Οταν της χαιδευει τα μπουτια ο ζητιανος, ενα ειδος αντρα που φυσικα απεκλειε σαν εραστη. Μεχρι ο μεντορας της να της ανοιξει το δρομο σε πλατος...
Διακρίνω μια αλλαγή στη φιλοσοφία σου rigormortis, έχω καιρό να σε διαβάσω αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει.
H ανωτατη ηδονη ειναι να κανεις ερωτα με τη γυναικα που εισαι ερωτευμενος και εκεινη ερωτευμενη μαζι σου. Προφανως ομως παρα το υψος της ηδονης αυτης καποιοι ανθρωποι, οι πολυγαμικοι, εχουν αναγκη να τη βρουν αλλιως.
Αν απ' τη αλλη θες να γαμας μονο γκομενες που ειναι καβλωμενες μαζι σου αυτο σε περιοριζει εκτος αν εισαι σπουδαιος καρδιοκατακτητης. Και παλι θα ερθει η ωρα που θα γινεις μεσηλικας και δε θα σου φτανει να γοητευεις μεγαλοκοπελες. Θα θελεις να πηδας πιπινια.
Για τον μεσο πολυγαμικο ηδονιστη η αναγκη της γυναικειας διεγερσης ειναι εμποδιο. Ενα βιτσιο που περιοριζει τους οριζοντες του.
Η ηδονη δεν ειναι μονοδιαστατη ποσοτητα. Δεν εχει μονο υψος. Για να τη γνωρισουμε σε ολη την εκταση της θα πρεπει απο νωρις χαλιναγωγουμε τις προτιμησεις μας.
Εδω μου ερχεται στο μυαλο η σκηνη απο την Εμμανουελα. Επανω στην αμαξα. Οταν της χαιδευει τα μπουτια ο ζητιανος, ενα ειδος αντρα που φυσικα απεκλειε σαν εραστη. Μεχρι ο μεντορας της να της ανοιξει το δρομο σε πλατος...
Οι εμπειρίες μας διαμορφώνουν, δεν είναι κακό να αναθεωρείς, να μένεις στάσιμος και κολλημένος είναι.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανάμεσα στους ισχυρούς πελάτες της Μανταμ Κλωντ ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να την είχε επισκεφθεί στον οίκο ανοχής της μαζί με τη Μαρία Κάλλας.
ανάγκη φιλελεύθερης οικονομίας? Όλες οι νορμάλ γουστάρουν εφόσον τις έχεις πηδήξει δύο φορες αλλα όχι μια..Δηλαδή?λίγο χαζό το ξέρω...που ρωτάω..ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
<<ποναει το πλαστικο συνεχεια ρε φιλε....>>
<<οι γκομενες ειναι συνηθως ανασφαλεις εως heart of glass -blondie>>
<<καμια πουτανα δεν γουσταρει το σεξ ως εχει...αλλα γουσταρει το χαρτινο..>>
<<αν οι γυναικες στα 20 τους το δειναν σε ενα αναρχοεπαναστατη με τσαμπουκα και τον γαλουχουσαν στην επαναστικη διαδικασια....ο κοσμος μας θα ειχε φτασει σε ουτοπικα επιπεδα.>>
<<οι πουτανες συνηθως καλυπτουν την αναγκη της φιλελευθερης οικονομιας να ευνουχησει τις μαζες και τα χαμηλα επικυνδυνα κοινωνικα στρωματα...πχ μεταναστες,ανεργοι,φτωχοι,ηλικιωμενοι κτλ>>
<<ολες οι νορμαλ γυναικες γουσταρουν εφοσον τις εχεις πηδηξει τουλαχιστον 2 φορες>>
<<ασυνδετα πραγματα τετοια ωρα..