ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ακομα και το τρολινγκ θελει καποιο ταλεντο.
Σε αυτό ο αναχωρήσας Λιμενόμπατσος ήταν ταλαντούχος, ομολογουμένως.
Εισαι τρομερα βαρετος. Σε απιστευτο βαθμο ομως. Τις ιδιες βλακειες ξανα, ξανα, ξανα.
Σαολίν θα γίνει;Μαθαίνουμε το παιδί από τα 12 να μαλακίζεται με συχνότητα μέρα παρά μέρα. Του διδάσκουμε τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια και την πειθαρχία. Και όταν φτάσει τα 15, έχοντας ήδη συνηθίσει σε αυτή τη συχνότητα, κόβει τη μαλακία και εφαρμόζει το νόμο του Picker.
Σκεφτείτε ένα παιδί που από τα 15 του εφαρμόζει το νόμο του Picker. Με τόσο σεξ είναι 100% σίγουρο ότι θα πετύχει στις πανελλήνιες.
και που θα τα βρει ρε Μαλέα ο 15χρονος τα 5.000€?Σκέψου έναν έφηβο που εφαρμόζει από τα 15 το νόμο του Picker. Μέχρι τα 18 θα έχει ήδη γαμήσει πάνω από 500 φορές. Η σταθερή σεξουαλική συχνότητα θα του προσφέρει την απαιτούμενη ψυχική ηρεμία ώστε να επικεντρωθεί απερίσπαστος στα μαθήματά του.
Ναι πηγαινε δωσε 4.000 για να εισαι VIP μελος!Βλέποντας την εκπομπή στο ΣΚΑΪ θέλω επίσης να πω ότι είναι απαραίτητο φέτος να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα της πόλης μας.
Ναι πηγαινε δωσε 4.000 για να εισαι VIP μελος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσιΒλέποντας την εκπομπή στο ΣΚΑΪ θέλω επίσης να πω ότι είναι απαραίτητο φέτος να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα της πόλης μας.
Για να πηγαινει στο Μεταξουργειο , δεν θα εχει να δωσει ουτε 20 ευρω για την ομαδα του!!!![]()
![]()
![]()
Ο Πικεράκος είναι μια τσιγγούνα κοτούλα !![]()
Duke Nukem έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα κορίτσια τα πάνε καλύτερα από τα αγόρια στο λύκειο και στις πανελλήνιες εξετάσεις; Είναι πολύ απλό: γιατί δεν έχουν τις ίδιες καύλες. Η αγαμία είναι μια ύπουλη και σιωπηλή μάστιγα για πολλούς εφήβους. Χωρίς καλά-καλά να καταλάβουν το γιατί, πέφτουν απότομα στα μαθήματα και αποτυγχάνουν στις εξετάσεις στην πιο κρίσιμη περίοδο της μαθητικής ζωής τους. Είμαι εδώ για να προστατεύσω τους εφήβους από την αγαμία και τη μαλακία και να τους δώσω τη λύση με το νόμο του Picker.