Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
90%αγαμια βαρεσαν οι ελληνιδες.περιμένουν τον πρίγκηπα στο άσπρο αλογο με τα πόδια κλειστά  :orchestra:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαθαίνουμε το παιδί από τα 12 να μαλακίζεται με συχνότητα μέρα παρά μέρα. Του διδάσκουμε τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια και την πειθαρχία. Και όταν φτάσει τα 15, έχοντας ήδη συνηθίσει σε αυτή τη συχνότητα, κόβει τη μαλακία και εφαρμόζει το νόμο του Picker.

Σκεφτείτε ένα παιδί που από τα 15 του εφαρμόζει το νόμο του Picker. Με τόσο σεξ είναι 100% σίγουρο ότι θα πετύχει στις πανελλήνιες.
Σαολίν θα γίνει;  :huh:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα κορίτσια τα πάνε καλύτερα από τα αγόρια στο λύκειο και στις πανελλήνιες εξετάσεις; Είναι πολύ απλό: γιατί δεν έχουν τις ίδιες καύλες. Η αγαμία είναι μια ύπουλη και σιωπηλή μάστιγα για πολλούς εφήβους. Χωρίς καλά-καλά να καταλάβουν το γιατί, πέφτουν απότομα στα μαθήματα και αποτυγχάνουν στις εξετάσεις στην πιο κρίσιμη περίοδο της μαθητικής ζωής τους. Είμαι εδώ για να προστατεύσω τους εφήβους από την αγαμία και τη μαλακία και να τους δώσω τη λύση με το νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκέψου έναν έφηβο που εφαρμόζει από τα 15 το νόμο του Picker. Μέχρι τα 18 θα έχει ήδη γαμήσει πάνω από 500 φορές. Η σταθερή σεξουαλική συχνότητα θα του προσφέρει την απαιτούμενη ψυχική ηρεμία ώστε να επικεντρωθεί απερίσπαστος στα μαθήματά του.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Σκέψου έναν έφηβο που εφαρμόζει από τα 15 το νόμο του Picker. Μέχρι τα 18 θα έχει ήδη γαμήσει πάνω από 500 φορές. Η σταθερή σεξουαλική συχνότητα θα του προσφέρει την απαιτούμενη ψυχική ηρεμία ώστε να επικεντρωθεί απερίσπαστος στα μαθήματά του.
και που θα τα βρει ρε Μαλέα ο 15χρονος τα 5.000€? :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλέποντας την εκπομπή στο ΣΚΑΪ θέλω επίσης να πω ότι είναι απαραίτητο φέτος να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα της πόλης μας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Mpouxos ο νόμος του Picker γίνεται πράξη με 150 ευρώ το μήνα. Κάθε πατέρας πρέπει να έχει 150 ευρώ το μήνα να διαθέσει για την ψυχική ηρεμία του παιδιού του. Δεν είναι πολλά λεφτά. Από τη στιγμή που κάνεις αγόρι πρέπει να είσαι έτοιμος γι' αυτά τα έξοδα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το θρεντ αυτό είναι για όλα τα κοτοπουλάκια του σάϊτ ! :2funny: :2funny:

Πίκερ, το πουλί, Κρις 33 και όλα τα κοτοπουλάκια, κακαρίζουν στο
θρεντ αυτό και μας διασκεδάζουν !  :2funny: :2funny:

18lr6lga4yfbejpg.jpg

Με wi-fi έχει συνδεθεί το κοτέτσι τους με το σάϊτ !  :2funny:

Το παίζουν και μαγκάκια , τα κοτοπουλάκια ! :2funny:

https://[URL unfurl="true"]www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/01/Funny-Chicken-with-Guns-FunnyPica.com_.jpg[/img[/URL]]

Γρήγορα στο κοτέτσι σας , κοτούλες !  Μπούληδες , μαμάκηδες

μαδημένες κοτούλες , γρήγορα νάνι !  :2funny: :2funny: :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Βλέποντας την εκπομπή στο ΣΚΑΪ θέλω επίσης να πω ότι είναι απαραίτητο φέτος να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα της πόλης μας.
Ναι πηγαινε δωσε 4.000 για να εισαι VIP μελος! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ετσι
εγω τυπε σκεφτομαι να σκασω ενα 1500αρι στον καραφλοκορακα  :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke Nukem έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα κορίτσια τα πάνε καλύτερα από τα αγόρια στο λύκειο και στις πανελλήνιες εξετάσεις; Είναι πολύ απλό: γιατί δεν έχουν τις ίδιες καύλες. Η αγαμία είναι μια ύπουλη και σιωπηλή μάστιγα για πολλούς εφήβους. Χωρίς καλά-καλά να καταλάβουν το γιατί, πέφτουν απότομα στα μαθήματα και αποτυγχάνουν στις εξετάσεις στην πιο κρίσιμη περίοδο της μαθητικής ζωής τους. Είμαι εδώ για να προστατεύσω τους εφήβους από την αγαμία και τη μαλακία και να τους δώσω τη λύση με το νόμο του Picker.

Εχεις προσωπικη εμπειρια να διηγηθεις; Θα με ενδιεφερε να την ακουσω. Τα κοριτσια τα πανε καλυτερα στις πανελληνιες γιατι ειναι πιο μελετηρα, υπακουα και αντιμετωπιζουν λιγοτερα προβληματα στη ζωη γενικοτερα. Οι καβλες δεν εχουν σχεση κατα τη γνωμη μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.121
Πόντοι
10.686
Στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του ανθρώπου και πάνω στην ξαφνική έκρηξη των σεξουαλικών ορμονών για τους άντρες και τις γυναίκες,είναι κοινώς παραδεκτό ότι το σεξ απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά τη σκέψη ενός εφήβου.Δεδομένης της ύπαρξης πολλαπλάσιας ποσότητας τεστοστερόνης στους άντρες από τις γυναίκες,εικάζω ότι οι άντρες αποδιοργανώνονται ευκολότερα από τις υποχρεώσεις τους και διοχετεύουν την ενέργειά τους είτε σε αθλητικές δραστηριότητες είτε στη μαλακία,σε αντίθεση με τις γυναίκες που λόγω της φύσης τους αλλά και της ανατροφής τους από την οικογένεια καταφέρνουν να ελέγχουν και να οριοθετούν τις ορμές τους και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους,να μπουν στο Πανεπιστήμιο στην προκειμένη περίπτωση.Είναι γνωστό δε ότι μόλις φύγουν από τον άμεσο έλεγχο της οικογένειας,ειδικά οι κοπέλες από την επαρχία,βγάζουν τα απωθημένα τους και δεν αφήνουν πούτσα για πούτσα που να μη δοκιμάσουν όταν έρχονται στα μεγάλα αστικά κέντρα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι έφηβοι έχουν πολύ περισσότερες καύλες από τις νεανίδες. Αν ένας έφηβος στερείται το σεξ παθαίνει ψυχολογικά προβλήματα και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρει ότι οφείλονται εκεί. Γι' αυτό προτείνω την εφαρμογή του νόμου του Picker από την ηλικία των 15.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ μέχρι την πρώτη λυκείου ήμουν μαθητής του 17-18 και όταν άρχισαν οι καύλες μου έπεσα στο 14-15. Δεν μου είπε κανείς τότε ότι έπρεπε να γαμάω. Ο πατέρας μου μού έλεγε να βρω καμιά γκόμενα αντί να με στείλει στο μπουρδέλο. Αυτή ήταν μια εγκληματική συμπεριφορά που μου στοίχισε πολύ. Δεν μου είχε πει κανείς ότι πρέπει να γαμάω και για χρόνια περίμενα μήπως μου κάτσει κανένα μουνί. Εγώ λέω λοιπόν στους εφήβους να μην ασχολούνται καθόλου με τις γκόμενες και να γαμάνε πουτάνες από την ηλικία των 15 ετών που είναι το νόμιμο - άσχετα αν κάποιες τσατσάδες δεν γνωρίζουν το νόμο και διώχνουν όσους πελάτες είναι κάτω των 18.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom