Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το παραλλήρημα σε όλο του το μεγαλείο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζεν Πρεμιε πάντως δε μπορώ να πω έχεις καλούς υποστηρικτές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
τον πηγες κωλοφεραντζα τον παρακμιακακο εχχεχεεχχεχε μπραβο φιλε γιατι πολυ νταβατζιλικι πουλαει
Σιγά το δύσκολο.το μεγαλύτερο του επιχείρημα είναι πέντε τέτοια  :wanker: emoticon στη σειρά (του ταιριάζουν άλλωστε ;) ) κι ο σκύλος μου αν ήξερε ανάγνωση καλύτερα από μένα θα τα κατάφερνε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ακου εγω δεν σε ξερω τωρα μαλλον με μπερδευεις με αλλον γιωργο

Επισκέπτης
μπραβο παρακμιακαι γελασαμαι με τις βλακεις σου παλι

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Λόγω τιμής όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ μου δεν είδα ότι ειχε βαλει έξι  :wanker:
μόλις πριν :2funny:  :2funny:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
το θεματακι πηρε φωτια και ολα αυτα ξεκινησαν απο τη διαπιστωση οτι καποιο εχουν φαει αρκετο ξυλο στ σχολειο και ξεσπουν  ανωνυμα  πισω απο ενα πληκτρολογιο.ο parakmiakos σιγουρα η εχει φαει πολυ ξυλο η ετσι σκατανθρωπος ειναι σαν ατομο  

Επισκέπτης
το θεματακι πηρε φωτια και ολα αυτα ξεκινησαν απο τη διαπιστωση οτι καποιο εχουν φαει αρκετο ξυλο στ σχολειο και ξεσπουν  ανωνυμα  πισω απο ενα πληκτρολογιο.ο parakmiakos σιγουρα η εχει φαει πολυ ξυλο η ετσι σκατανθρωπος ειναι σαν ατομο  

παιδια και εγω ταχω σκεφτει αυτα για τον παρακμιακο οτι δε μποριε να μπαινει και να θεριευει ετσι τους ανθρωπουςε οτι και να του εχουνε κναει δε μπορει να τους κανει ετσι συμφωνειτε;;;;;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι σκατανθρωπος πραγματικά ή απλά δεν μπορεί να βγάλει τον καλό του εαυτό για κάποιους λόγους.Σίγουρα όμως είναι ένα ανθρώπινο δυστύχημα που προσπαθεί να δει τα δικά του χάλια στις καμπούρες των άλλων και κρίμα που δεν επισκέπτεται κάποιον ειδικό μπας και τον βοηθήσει αλλά και κρίμα που το site δεν σέβεται τους κανόνες του και τον αφήνει ανεξέλεγκτο να πουλάει κλανιά για μαγκιά.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν είναι σκατανθρωπος πραγματικά ή απλά δεν μπορεί να βγάλει τον καλό του εαυτό για κάποιους λόγους.Σίγουρα όμως είναι ένα ανθρώπινο δυστύχημα που προσπαθεί να δει τα δικά του χάλια στις καμπούρες των άλλων και κρίμα που δεν επισκέπτεται κάποιον ειδικό μπας και τον βοηθήσει αλλά και κρίμα που το site δεν σέβεται τους κανόνες του και τον αφήνει ανεξέλεγκτο να πουλάει κλανιά για μαγκιά.

πες τα φιλε μου αυτο ειναι το δικαιο παμε στο εκει που γραφει τα πολλα τα χαζα ταδικα του να γραψομυε οτι αυτο δεν ειναι σωστο

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Σιγά μην κάτσω να τον κυνηγάω από νήμα σε νήμα.Όπου και να τα γράψεις θα τα διαβάσει εξ άλλου αφού όλη μέρα κάθε μέρα εδώ μέσα είναι.
Όχι πως θα γίνει και τίποτα βέβαια.Πάλι θα αρχίσει να βρίζει και να λέει την κλασική ατάκα ότι θα βιάσει την ψυχή κάποιου.
Αλήθεια ρε παπαροκμιακέ την δική σου ψυχή ποιος την έχει βιάσει και τραβάς ζόρι με τις ψυχουλες των άλλων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom