Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Ο Πικεράκος μας βρίζει και κακαρίζει !
Απίστευτο!Χρειάστηκε να σκεφτείς μια ολόκληρη μέρα σχεδόν και το μόνο που κατάφερες να αποδείξεις είναι το αρχαίο ρητό του όσα δεν φτάνει η αλεπού...Εισαι απυθμενος θεος ..γελασα πολυ που κουβεντιασα μαζι σου και ανταλλαξαμε αποψεις..δεν θα το προχωρησω γιατι σε λυπαμαι αληθεια..
εισαι για το ρεζιλικι οτι ειναι ο Arnold για το bodybuilding..ενας μυθος... καλη σου τυχη
Τέτοια διανοητική ρώμη στις τρεις η ώρα το πρωί;Χθες όμως δεν απάντησες στην ερώτηση που έκανα προς τους τέσσερις σας.είναι άκρως διδακτικός ο άτιμος...
τώρα μου ήρθε το εξής:
Απίστευτο!Χρειάστηκε να σκεφτείς μια ολόκληρη μέρα σχεδόν και το μόνο που κατάφερες να αποδείξεις είναι το αρχαίο ρητό του όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Και μάλιστα εμπράκτως!
Κι εγώ που έβαζα τον Γασπαρακο ως τον αδύναμο κρίκο της "διανόησης" σας...Τελικά μάλλον είναι ο ανώτερος σας.
Τέτοια διανοητική ρώμη στις τρεις η ώρα το πρωί;Χθες όμως δεν απάντησες στην ερώτηση που έκανα προς τους τέσσερις σας.
Ποτέ δεν είναι αργά.
ο βαν γκονγκ.τίποτα περισσότερο από ένα άρρωστο άτομο.δυστυχώς ήταν άρρωστος σε μια όχι και τόσο βολική εποχή.σήμερα με μια 6μήνη ssris θα πεταγε
δουλευομαστε τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατετι να απαντήσω ? αν ήμουν θύμα buling στην εφηβεία μου ?
όχι ...πολύ διάβασμα , πολλές ορμόνες , και μετά ξέσπασα
αυτά ...
ο βαν γκονγκ τιποτα περισσότερο απο ένα άρρωστο άτομο ?
μιλάμε για έναν απο τους μεγαλύτερους ζωγράφους της ανθρωπότητας :S
αυτός τουλάχιστον είχε κοινωνικά προβλήματα αλλά παρήγαγε τεράστιο έργο ...
δουλευομαστε τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατε
Ο καθένας με τις εμμονές του....ας μην στις διαλυσω ..κράτησε την πραγματικότητα στο επίπεδο που θες και όχι στο επίπεδο που είναι..Ο ελ Γκρέκο έχει παραδώσει μεγαλύτερο έργο.ανώτερης αντικειμενικής αξίας...και ήταν και Έλληνας που είναι ισως το σημαντικότερο..κάνε και συ φίλε μου 2000 πίνακες τέτοιας ποιότητας ώστε να αντέξουν 200χρόνια και μετά έλα να μου πείς ότι ήταν ένας τυχαίος όπως όλοι μας...
αλλά ρε πούστη μου τι γίνεται εδώ ? ...λές το θρέντ του πικερ να κολλάει μαλακία σε όσου γράφουν εδώ ?
έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες ...άκου ένας τυχάιος ήταν ο βαν γκονγ
Ο καθένας με τις εμμονές του....ας μην στις διαλυσω ..κράτησε την πραγματικότητα στο επίπεδο που θες και όχι στο επίπεδο που είναι..Ο ελ Γκρέκο έχει παραδώσει μεγαλύτερο έργο.ανώτερης αντικειμενικής αξίας...και ήταν και Έλληνας που είναι ισως το σημαντικότερο..
δουλευομαστε τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατε
το τυχαίο έγινε γνωστό και παρέμεινε για άλλους λόγους και όχι για τις ιδιαίτερες ικανότητες του.Ο ελ γκρεκο σαφώς ανώτερης κλίμακας δεν κερδισε την διασημότητα του.τυχαία σχεδόν όλα.τυχαίος και αυτός.τελοςκαι ο Ελ Γκρεκο είναι πολύ σημαντικός ,αλλά τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε ?
ανέφερα ότι ο Βαν Γκονγκ είχε κοινωνικά προβλήματα και παρόλαυτά παρήγαγε μεγάλο έργο για την ανθρωπότητα
και μου απάντησες αυτό :
σου απάντησα ότι έχει παράξει 2000 έργα μεγάλης ποιότητας
και μετά μου γράφεις ότι ο Ελ Γγκρεκο ήταν καλύτερος
δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πείς
θές να μου πείς κάτι ? ή απλά αντιδράς χωρίς κάποια αιτία ?
γιατί δεν βγάζω νόημα στα λεγόμενα σου
ο πικασο τους γαμαει και τους 2το τυχαίο έγινε γνωστό και παρέμεινε για άλλους λόγους και όχι για τις ιδιαίτερες ικανότητες του.Ο ελ γκρεκο σαφώς ανώτερης κλίμακας δεν κερδισε την διασημότητα του.τυχαία σχεδόν όλα.τυχαίος και αυτός.τελος