Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο βαν γκονγκ.τίποτα  περισσότερο από ένα άρρωστο  άτομο.δυστυχώς ήταν άρρωστος  σε μια όχι και τόσο βολική εποχή.σήμερα  με μια 6μήνη ssris θα πεταγε

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Εισαι απυθμενος θεος ..γελασα πολυ που κουβεντιασα μαζι σου και ανταλλαξαμε αποψεις..δεν θα το προχωρησω γιατι σε λυπαμαι αληθεια..

εισαι για το ρεζιλικι οτι ειναι ο Arnold για το bodybuilding..ενας μυθος... καλη σου τυχη
Απίστευτο!Χρειάστηκε να σκεφτείς μια ολόκληρη μέρα σχεδόν και το μόνο που κατάφερες να αποδείξεις είναι το αρχαίο ρητό του όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Και μάλιστα εμπράκτως!
Κι εγώ που έβαζα τον Γασπαρακο ως τον αδύναμο κρίκο της "διανόησης" σας...Τελικά μάλλον είναι ο ανώτερος σας.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
είναι άκρως διδακτικός ο άτιμος...

τώρα μου ήρθε το εξής:
Τέτοια διανοητική ρώμη στις τρεις η ώρα το πρωί;Χθες όμως δεν απάντησες στην ερώτηση που έκανα προς τους τέσσερις σας.
Ποτέ δεν είναι αργά.

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Απίστευτο!Χρειάστηκε να σκεφτείς μια ολόκληρη μέρα σχεδόν και το μόνο που κατάφερες να αποδείξεις είναι το αρχαίο ρητό του όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Και μάλιστα εμπράκτως!
Κι εγώ που έβαζα τον Γασπαρακο ως τον αδύναμο κρίκο της "διανόησης" σας...Τελικά μάλλον είναι ο ανώτερος σας.

δεν αναφεροταν σε σενα το ποστ ..στον πικερ πηγαινε..σηκωθηκες βλακα 8¨30 το πρωι να μπεις στα μπουρδελα να γραφεις ..looser..και δεν καταλαβαινεις ποιος γραφει για ποιον

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εχμ για να πούμε του στραβού το δίκιο πάντως, το σχόλιο του φίλου παραπάνω είχε να κάνει καθαρά με το τι είπες. Όχι με το σε ποιον το είπες.

Άσχετα απ' αυτό, το bou.com μπορεί να δράσει πολύ εκκενωτικά κατά την πρωινή αφόδευση πριν τη δουλειά. Προσωπικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τέτοια διανοητική ρώμη στις τρεις η ώρα το πρωί;Χθες όμως δεν απάντησες στην ερώτηση που έκανα προς τους τέσσερις σας.
Ποτέ δεν είναι αργά.

τι να απαντήσω ? αν ήμουν θύμα buling στην εφηβεία μου ?
όχι ...πολύ διάβασμα , πολλές ορμόνες , και μετά ξέσπασα  :zfuck:
αυτά ...

ο βαν γκονγκ.τίποτα  περισσότερο από ένα άρρωστο  άτομο.δυστυχώς ήταν άρρωστος  σε μια όχι και τόσο βολική εποχή.σήμερα  με μια 6μήνη ssris θα πεταγε

ο βαν γκονγκ τιποτα περισσότερο απο ένα άρρωστο άτομο ?  :think: :think: :think:

μιλάμε για έναν απο τους μεγαλύτερους ζωγράφους της ανθρωπότητας  :S

αυτός τουλάχιστον είχε κοινωνικά προβλήματα αλλά παρήγαγε τεράστιο έργο ...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω ημουν απο τους καλυτερους μαθητες στο σχολειο επαιζα και μπαλα ποτε μου δεν ειχα δεκτει buling

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τι να απαντήσω ? αν ήμουν θύμα buling στην εφηβεία μου ?
όχι ...πολύ διάβασμα , πολλές ορμόνες , και μετά ξέσπασα  :zfuck:
αυτά ...

ο βαν γκονγκ τιποτα περισσότερο απο ένα άρρωστο άτομο ?  :think: :think: :think:

μιλάμε για έναν απο τους μεγαλύτερους ζωγράφους της ανθρωπότητας  :S

αυτός τουλάχιστον είχε κοινωνικά προβλήματα αλλά παρήγαγε τεράστιο έργο ...
δουλευομαστε  τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δουλευομαστε  τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατε

κάνε και συ φίλε μου 2000 πίνακες τέτοιας ποιότητας ώστε να αντέξουν 200χρόνια και μετά έλα να μου πείς ότι ήταν ένας τυχαίος όπως όλοι μας...

αλλά ρε πούστη μου τι γίνεται εδώ ?  :think: :2funny: ...λές το θρέντ του πικερ να κολλάει μαλακία σε όσου γράφουν εδώ ?  :2funny:

έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες  :2funny: :2funny: ...άκου ένας τυχάιος ήταν ο βαν γκονγ  :idiot: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
κάνε και συ φίλε μου 2000 πίνακες τέτοιας ποιότητας ώστε να αντέξουν 200χρόνια και μετά έλα να μου πείς ότι ήταν ένας τυχαίος όπως όλοι μας...

αλλά ρε πούστη μου τι γίνεται εδώ ?  :think: :2funny: ...λές το θρέντ του πικερ να κολλάει μαλακία σε όσου γράφουν εδώ ?  :2funny:

έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες  :2funny: :2funny: ...άκου ένας τυχάιος ήταν ο βαν γκονγ  :idiot: :2funny: :2funny:
Ο καθένας με τις εμμονές  του....ας μην στις διαλυσω ..κράτησε  την πραγματικότητα στο επίπεδο που θες και όχι στο επίπεδο που είναι..Ο ελ Γκρέκο έχει παραδώσει μεγαλύτερο έργο.ανώτερης αντικειμενικής αξίας...και ήταν και Έλληνας που είναι  ισως  το σημαντικότερο..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο καθένας με τις εμμονές  του....ας μην στις διαλυσω ..κράτησε  την πραγματικότητα στο επίπεδο που θες και όχι στο επίπεδο που είναι..Ο ελ Γκρέκο έχει παραδώσει μεγαλύτερο έργο.ανώτερης αντικειμενικής αξίας...και ήταν και Έλληνας που είναι  ισως  το σημαντικότερο..

και ο Ελ Γκρεκο  είναι πολύ σημαντικός ,αλλά τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε ?

ανέφερα ότι ο Βαν Γκονγκ είχε κοινωνικά προβλήματα και παρόλαυτά παρήγαγε μεγάλο έργο για την ανθρωπότητα

και μου απάντησες αυτό :

δουλευομαστε  τωρα μου φαίνεται.Ένας τυχαίος όπως όλοι μας ηταν.μη μασατε

σου απάντησα ότι έχει παράξει 2000 έργα μεγάλης ποιότητας

και μετά μου γράφεις ότι ο Ελ Γγκρεκο ήταν καλύτερος

δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πείς  :think:

θές να μου πείς κάτι ? ή απλά αντιδράς χωρίς κάποια αιτία ?
γιατί δεν βγάζω νόημα στα λεγόμενα σου  :huh:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
O lautrec ισως να ειναι, ενα καλυτερο επιχειρημα και πολυ πιο κοντα στην δικη μας περιπτωση.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και ο Ελ Γκρεκο  είναι πολύ σημαντικός ,αλλά τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε ?

ανέφερα ότι ο Βαν Γκονγκ είχε κοινωνικά προβλήματα και παρόλαυτά παρήγαγε μεγάλο έργο για την ανθρωπότητα

και μου απάντησες αυτό :

σου απάντησα ότι έχει παράξει 2000 έργα μεγάλης ποιότητας

και μετά μου γράφεις ότι ο Ελ Γγκρεκο ήταν καλύτερος

δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πείς  :think:

θές να μου πείς κάτι ? ή απλά αντιδράς χωρίς κάποια αιτία ?
γιατί δεν βγάζω νόημα στα λεγόμενα σου  :huh:
το τυχαίο έγινε γνωστό και παρέμεινε για άλλους λόγους και όχι για τις ιδιαίτερες  ικανότητες του.Ο ελ γκρεκο σαφώς ανώτερης κλίμακας δεν κερδισε την διασημότητα του.τυχαία σχεδόν όλα.τυχαίος και αυτός.τελος

Επισκέπτης
το τυχαίο έγινε γνωστό και παρέμεινε για άλλους λόγους και όχι για τις ιδιαίτερες  ικανότητες του.Ο ελ γκρεκο σαφώς ανώτερης κλίμακας δεν κερδισε την διασημότητα του.τυχαία σχεδόν όλα.τυχαίος και αυτός.τελος
ο πικασο τους γαμαει και τους 2

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Van Gogh ήταν μια προσωπικότητα που είχε πολλά κοινά στοιχεία με τον Picker. Ήταν επίσης ένας μοναχικός μπουρδελιάρης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέρω ότι ο νόμος του Picker είναι ένα σημαντικό έργο που κάποτε θα αναγνωριστεί, κι ας γίνεται τώρα αντικείμενο χλευασμού.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως κανείς δεν κατάλαβε τον Van Gogh τότε, έτσι και τώρα ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν το νόημα του νόμου του Picker.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ισχύει..Μετά θάνατον γίνονται  ολα τις περισσότερες  φορές

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εντάξει έχουμε ξεφύγει τελείως ...ρε πικερ εσύ με δυσκολία μπορείς να αρθρώσεις όχι μόνο μια μη αντιφατική πρόταση ...αλλά μια πρόταση γενικά
και συγκρίνεσαι με τον βαν γκονγκ ?

μιλάμε πλέον όχι για απλή ocd αλλά και για διπολική διαταραχή

θέλεις ssri και σταθεροποιητές διάθεσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom