Κατά τ' άλλα, όποτε επιχειρώ να αλλάξω τη συχνότητα του νόμου κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να γαμάω "4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" αλλά το "ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ" είναι ρε γαμώτο ιδανικό. Είναι μια σταθερή συχνότητα που μπορεί να σε πάει "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ψυχίατροι.μεγάλα λαμόγια.έμαθαν και κάνα δύο μηχανισμούς παραπλάνησης και έχεσαν τον κόσμο ολοεντάξει έχουμε ξεφύγει τελείως ...ρε πικερ εσύ με δυσκολία μπορείς να αρθρώσεις όχι μόνο μια μη αντιφατική πρόταση ...αλλά μια πρόταση γενικά
και συγκρίνεσαι με τον βαν γκονγκ ?
μιλάμε πλέον όχι για απλή ocd αλλά και για διπολική διαταραχή
θέλεις ssri και σταθεροποιητές διάθεσης
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ψυχίατροι.μεγάλα λαμόγια.έμαθαν και κάνα δύο μηχανισμούς παραπλάνησης και έχεσαν τον κόσμο ολο
δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου ...σε ένα ποσοστό είναι ένας μηχανισμός ομοιομορφοποίησης και κοινωνικής συμβατότητας η ψυχιατρική...
αλλά σε ένα άλλο μεγάλο ποσοστό θεραπεύουν τον μη λογικό εγκέφαλο ...και ως προς αυτόν τον άξονα εγώ το σέβομαι
Επαναφέρω λοιπόν τη συχνότητα του νόμου στην κλασική της μορφή: "ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ". Η συχνότητα αυτή μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 15 (με λίγη εγκράτεια) μέχρι τα βαθιά γεράματα (με λίγη βοήθεια), γι' αυτό και τη θεωρώ ιδανική.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Επαναφέρω λοιπόν τη συχνότητα του νόμου στην κλασική της μορφή: "ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ". Η συχνότητα αυτή μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 15 (με λίγη εγκράτεια) μέχρι τα βαθιά γεράματα (με λίγη βοήθεια), γι' αυτό και τη θεωρώ ιδανική.
πηγαινε σε ψυχίατρο ρε ...αφού σε βασανίζουν ηλίθιες ιδεοληψίες και λές μαλακίες και κάνεις μαλακίες για να κατευνάσεις λίγο το άγχος σου...
είναι μαρτύριο αυτό
ελαχιστες οι περιπτώσεις του μη λογικου εγκεφαλου στα ιατρεία τους.ιδιαίτερα στα ιδιωτικά ιατρεία.τρώνε χρήμα από τους υγιείς περισσότερο παρά από τους αρρώστους.θηρευτές απροετοίμαστων θυραματων ειναι στη πλειοψηφία τους.ειδικά στην Ελλάδα κάτω από την παρούσα οικονομική κατάσταση αυτη ειναι η δουλειά των περισσότερων.αρπακτικάδεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου ...σε ένα ποσοστό είναι ένας μηχανισμός ομοιομορφοποίησης και κοινωνικής συμβατότητας η ψυχιατρική...
αλλά σε ένα άλλο μεγάλο ποσοστό θεραπεύουν τον μη λογικό εγκέφαλο ...και ως προς αυτόν τον άξονα εγώ το σέβομαι
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ελαχιστες οι περιπτώσεις του μη λογικου εγκεφαλου στα ιατρεία τους.ιδιαίτερα στα ιδιωτικά ιατρεία.τρώνε χρήμα από τους υγιείς περισσότερο παρά από τους αρρώστους.θηρευτές απροετοίμαστων θυραματων ειναι στη πλειοψηφία τους.ειδικά στην Ελλάδα κάτω από την παρούσα οικονομική κατάσταση αυτη ειναι η δουλειά των περισσότερων.αρπακτικά
chris με όλο το σεβασμό ..,αλλά σήμερα μια με τον βαν γκονγ, μια με τους ψυχασθενεις που είναι λογικοί ...νομιζω ότι το μαλακόμετρο το τερμάτισες
με όλο το σεβασμο
τι δεν κατάλαβες?οτι οι περισσότεροι πελάτες τους δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά παρ όλα Αυτά μπαίνουν σε θεραπεία.τυχαίο?δεν νομίζω.Κάποιος βοηθάει σε αυτο.. ..Ο αθώος θεραπευτής μαςchris με όλο το σεβασμό ..,αλλά σήμερα μια με τον βαν γκονγ, μια με τους ψυχασθενεις που είναι λογικοί ...νομιζω ότι το μαλακόμετρο το τερμάτισες
με όλο το σεβασμο
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τι δεν κατάλαβες?οτι οι περισσότεροι πελάτες τους δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά παρ όλα Αυτά μπαίνουν σε θεραπεία.τυχαίο?δεν νομίζω.Κάποιος βοηθάει σε αυτο.. ..Ο αθώος θεραπευτής μας
Και γιατί πάνε ρε ;
Αφού είναι μαλακισμένες ...
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις φίλε.Με γλιτωσες από ένα ανούσιο ποστάρισμαΕχμ για να πούμε του στραβού το δίκιο πάντως, το σχόλιο του φίλου παραπάνω είχε να κάνει καθαρά με το τι είπες. Όχι με το σε ποιον το είπες.
Άσχετα απ' αυτό, το bou.com μπορεί να δράσει πολύ εκκενωτικά κατά την πρωινή αφόδευση πριν τη δουλειά. Προσωπικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Αυταρχική η μαμάκα ή ο μπαμπάκας ε;τι να απαντήσω ? αν ήμουν θύμα buling στην εφηβεία μου ?
όχι ...πολύ διάβασμα , πολλές ορμόνες , και μετά ξέσπασα
αυτά ...
ενω τα αλλα σου ποστ ξεχειλιζαν απο ουσια..Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις φίλε.Με γλιτωσες από ένα ανούσιο ποστάρισμα
ελα και μολισ πασ για νανακια θα σου γραψω και κατι αλλο να το βρεις αυριο το πρωι με το που θα ανοιξεις τα ματακια σου να μην σε παρει η ζωη απο κατω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις