Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο τυπος με κανει και γελαω να πεις κανενα καλο ανεκδωτο οχι μαλακια ανεκδωτο

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μη συνεχίζεις !!!

μπου χου χου χουυυυυ

man-crying.png

Επισκέπτης
τι εγινε μωρη παρακμνιουκλα ρεζιλι σε κανανε παλι ;;;;;;; μονο στο βασιλη τα λες που δε γραφει αλλιως ερνα καραγκιοζακι εισαι χχεχεχεχεχε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τι εγινε μωρη παρακμνιουκλα ρεζιλι σε κανανε παλι ;;;;;;; μονο στο βασιλη τα λες που δε γραφει αλλιως ερνα καραγκιοζακι εισαι χχεχεχεχεχε

Καλά θα σε περιποιηθώ και εσένα κλωναράκι όλες στη σειρά οι ξεκιολλιάρες  :wanker:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Λουφαξατε όλοι ρε;Συγγνώμη ρε παιδιά αν ήμουν πολύ απότομος απλά το παίξατε πολύ άντρες και παρασύρθηκα  :(
Την επόμενη θα είμαι πιο μειλίχιος το υπόσχομαι!

Καληνύχτα σας και κάποιος ας εξηγήσει στον Γασπαρη τι σημαίνει μειλίχιος παρακαλώ  :)

Επισκέπτης
τον πηγες κωλοφεραντζα τον παρακμιακακο εχχεχεεχχεχε μπραβο φιλε γιατι πολυ νταβατζιλικι πουλαει

Επισκέπτης
σε ξερω απο καπου

καλα με δουλευεις τωρα ρε γιωργο ;;;; ο ΑΡΓΥΡΗΣ ειμαι απο το προπατζιδικο που δουλευω και φτιαχνω τους καφεδες στο Γιαννη και την Ελενη η αδερφι μο,υ εχει το μαγαζι το ψιλικοτζιδικο στη γωνια

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Παπαροκμιακός φίλε.7000 ποστ σε 8 μήνες όλο βρισιές και ξερατά.Ένας να χε βρεθεί να του θυμίζει να κοιτά στον καθρέφτη πριν ποστάρει και δεν θα χε ξεπεράσει τα 100.

Επισκέπτης
Παπαροκμιακός φίλε.7000 ποστ σε 8 μήνες όλο βρισιές και ξερατά.Ένας να χε βρεθεί να του θυμίζει να κοιτά στον καθρέφτη πριν ποστάρει και δεν θα χε ξεπεράσει τα 100.

χεχεχεε καλα το λες και εσυ αδερφακι κανα χαζο παιδι χαρα γεματο θα ειναι μου αρεσε ετσι οπως του ταπες ντωμπρα και παντελονατα εγω δε ξερω να μιλαω πολυ καλα για αυτο κανω πραξεις πρωσπαθω να ειμε καλος ανθρωπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom