Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Το πιστεύω paparokmiakos.Οι παιδικές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται.
ααααααα, τώρα θυμήθηκα ποιος καθυστέρας είσαι εσύ !!!!
τσου ρε λακη
Το πιστεύω paparokmiakos.Οι παιδικές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται.
Ναι φίλε μου.Δείχνω μόνο την καλή μου μεριά γιατί από τη μέση και κάτω ντρέπομαιΦίλε η φωτό δικιά σου?
Να ταν βουλωμενο πάει στο διάολο.τα προφανή επισημαίνω δυστυχώς.Είσαι μεγάλο τσακάλι εσύ φαίνεσαι..βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..
Είσαι κλασικός τύπος που νομίζει ότι ειναι έξυπνος και είσαι τούβλοΝα ταν βουλωμενο πάει στο διάολο.τα προφανή επισημαίνω δυστυχώς.
Για θυμησε μου που έχουμε συναντηθεί.ααααααα, τώρα θυμήθηκα ποιος καθυστέρας είσαι εσύ !!!!
τσου ρε λακη
Γι αυτό με αγνοείς ε;Είσαι κλασικός τύπος που νομίζει ότι ειναι έξυπνος και είσαι τούβλο
Για θυμησε μου που έχουμε συναντηθεί.
Καλα έχεις πολύ χιούμορ εσύ..να μπαίνεις συχνά να ευθυμουμε..που ήσουν τόσο καιρό.. Με τον πικερ φαντάζομαι κολλητάριαΓι αυτό με αγνοείς ε;
Μεγάλος γαμιας κι εσύ Γασπαρακο;Αύριο θα σου αφιερώσω ένα ανέκδοτο.Μπορεί να βρεθεί κάνας καλός Χριστιανός να σου το εξηγήσει.Αύριο όμως.Είναι αργά τώρα και θα πέσει βαρυ.ο τυπος θελει φαπες εγω τις δινω αν θελει
Πες το τώρα που έχεις ταλέντο να γελάσουμεΜεγάλος γαμιας κι εσύ Γασπαρακο;Αύριο θα σου αφιερώσω ένα ανέκδοτο.Μπορεί να βρεθεί κάνας καλός Χριστιανός να σου το εξηγήσει.Αύριο όμως.Είναι αργά τώρα και θα πέσει βαρυ.
Δεν θα με παίξετε κι εμένα;Αφου ο Άλκης με θέλειΈλα πήγαινε καμιά βόλτα, σε βαριέμαι.
Δεν θα με παίξετε κι εμένα;Αφου ο Άλκης με θέλει
Αύριο είπαμε.Τώρα είναι αργά και μπορεί να μην βρεθεί κανείς να στο εξηγήσει ούτε εσέναΠες το τώρα που έχεις ταλέντο να γελάσουμε
πολύ καλοοοο!Αύριο είπαμε.Τώρα είναι αργά και μπορεί να μην βρεθεί κανείς να στο εξηγήσει ούτε εσένα
Έτσι μ αρέσεις.είσαι κούκλος όταν το βουλώνειςΕντάξει σε αφήνω να σε παίξουν οι άλλοι. Εγώ μόνο θα γελάω.
Έτσι μ αρέσεις.είσαι κούκλος όταν το βουλώνεις
Ρε συ καλά αυτός ειναι πολύ καλός έτσι??[move]
Πωπω τι είπες τώρα. Με έχεις ισοπεδώσει :o :o :o[/move]