προσπάθησε να κάνεις διάλογο με τον πικερ και μετά έλα να με βρείς ;)
Άνοιξα πριν κανένα δίωρο και ενώ του την έλεγα με το γάντι μου έριξε γαμωσταυρα αυτός! Πάντως καταλαβαίνω τι λες..εύκολα του έριχνα καντήλια
προσπάθησε να κάνεις διάλογο με τον πικερ και μετά έλα να με βρείς ;)
Άνοιξα πριν κανένα δίωρο και ενώ του την έλεγα με το γάντι μου έριξε γαμωσταυρα αυτός! Πάντως καταλαβαίνω τι λες..εύκολα του έριχνα καντήλια
...έτσι μπράβο , είναι πολύ δύσκολο να είσαι ανεκτικός στην βλακεία...έυκολα παίρνεις ένα καδρόνι και του το κοπανάς στο κεφάλι μέχρι να σπάσει ...αφου δεν παίρνει απο λόγια
από τότε που γράφτηκα στο site τα γραπτά σου έχουν αλλάξει
πάρα πολύ. Μπας και δεν είσαι ο ίδιος ? :S
μάλλον εξελίσσομαι...
έχεις γίνει πολύ πιο κυνικός.
...αν εννοείς με τον πικερ ...πρέπει να μου αναγνωρίσεις ότι στην αρχή έκανα προσπάθεια να συζητήσω μαζί του με ευγένεια και λογική ...
για τον πικερ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
ο πικερ πρεπει να κοψει για λιγο τα μπουρδελα ωστε να ησυχασει
"δεν δινουμε σημασία στις γκόμενες" , "είμαστε περήφανοι φαλλοκρατες μπουρδελιάρηδες"
και μετά πάμε και κλαψουρίζουμε , παρακαλάμε , ξεφτυλιζόμαστε και φιλάμε πατουσες
άντε να βγάλεις άκρη :S
Φίλε η φωτό δικιά σου?Παίδες (εσείς οι τέσσερις σ αυτή τη σελίδα) ντόμπρα τώρα και μεταξύ μας.Μήπως είχατε φάει πολλή καρπαζια στο σχολείο και προσπαθείτε να ρεφαρετε εδώ;
Παίδες (εσείς οι τέσσερις σ αυτή τη σελίδα) ντόμπρα τώρα και μεταξύ μας.Μήπως είχατε φάει πολλή καρπαζια στο σχολείο και προσπαθείτε να ρεφαρετε εδώ;
Το πιστεύω paparokmiakos.Οι παιδικές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται.Τύπε έχω ξεκινήσει και κλαίω :'(
Είσαι μεγάλο τσακάλι εσύ φαίνεσαι..βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..τελικά στη φωτό εσύ είσαι η το είδωλο σου?Το πιστεύω paparokmiakos.Οι παιδικές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται.