You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
costas-c.s.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω ειμαι σχεσακιαςΣτις γυναίκες δεν χαρίζουμε κάστανα. Τους λέμε πάντα πόσο κατώτερες είναι και πόσο καλά περνάμε γαμώντας στα μπουρδέλα.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε οι γυναικες δεν ειναι κατωτερεςΠριν από λίγο με μπλόκαρε στο facebook μια ελεεινίδα παλιά συμμαθήτριά μου γιατί της έλεγα πόσο κατώτερες είναι οι γυναίκες.
ειναι ΠΟΛΥ κατωτερες :S
costas-c.s.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπορει γενικα να λες μαλακιες για μενα οφειλω ομως να σου αναγνωρισω οτι οντως εδιωξες σχεση σου για τα μπουρδελαΠραγματικά οι γυναίκες είναι τόσο κατώτερες που εφόσον είναι τόσο φτηνά τα μπουρδέλα στην Αθήνα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να έχεις σχέση.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πριν από λίγο με μπλόκαρε στο facebook μια ελεεινίδα παλιά συμμαθήτριά μου γιατί της έλεγα πόσο κατώτερες είναι οι γυναίκες.
Φιλε γι αυτο σε γουσταρω!
Οσο για την Κορινα πιστευω οτι ειναι οπως τα λες. Και οτι ακομα και αν δεν ειχες κανει υπερβολες στα μηνυματα σου καποια στιγμη εκεινη μπορει να σε βαριοταν και να σε εκλανε ή να σε εβαζε σε αλλα παιχνιδακια για να διασκεδασει. Μου ειπε οτι ειναι μια χαρα κοπελα αλλα... ξερει τη δυναμη της και πως να παρασυρει τους αντρες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Νάσο και για την κωλοτρυπίδα λέγανε. Μου ήρθε προς στιγμή να τους ρίξω κανένα βρισίδι αλλά προτίμησα να τις αγνοήσω.
Θελαν να σε καβλωσουν οι πορνες. Πως συγκρατιεσαι και τους φερεσαι με σεβασμο; Δε θα μπορουσα ποτε να βρισκομαι στον ιδιο χωρο με γυναικες και να τους φερομαι σαν να ειναι ισοτιμες.
costas-c.s.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ηξερα την μια που παρατησες ;)Γιατί τύπε Κώστα; Με ξέρεις; Μα και τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει τις παράτησα ΕΓΩ γιατί προτιμούσα να γαμάω στα μπουρδέλα.
Duke Nukem μόνο να με καυλώσουν ήθελαν. Αυτές οι καριόλες στη δουλειά μου ξέρουν καλά ότι γαμάω στα μπουρδέλα και μάλιστα η 1 από τις 2 μένει στο Μεταξουργείο. Πάντως χθες ήμουν έτοιμος να τους πω να κόψουν επιτόπου τη συζήτηση για τα βρωμόμουνά τους.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Πριν από λίγο με μπλόκαρε στο facebook μια ελεεινίδα παλιά συμμαθήτριά μου γιατί της έλεγα πόσο κατώτερες είναι οι γυναίκες.
Πικεράκο, έχεις στοιχεία αντικοινωνικής διαταραχής
χαραχτήρα !
Πέρα από το ότι έχεις καταφέρει να γίνεις
το πιο ενοχλητικό τσιμπούρι στο Μετάξι !
Βάλε μυαλό Πικεράκο !
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem μόνο να με καυλώσουν ήθελαν. Αυτές οι καριόλες στη δουλειά μου ξέρουν καλά ότι γαμάω στα μπουρδέλα και μάλιστα η 1 από τις 2 μένει στο Μεταξουργείο. Πάντως χθες ήμουν έτοιμος να τους πω να κόψουν επιτόπου τη συζήτηση για τα βρωμόμουνά τους.
Επρεπε να τις ταπεινωσεις! Ειναι προστυχες!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πικεράκο, έχεις στοιχεία αντικοινωνική διαταραχής
χαραχτήρα !
Πέρα από το ότι έχεις καταφέρει να γίνεις
το πιο ενοχλητικό τσιμπούρι στο Μετάξι !
Βάλε μυαλό Πικεράκο !
Φιλε λες και εμεις δε συνανταμε καργιολες γυναικες στη ζωη μας! Μη τη λεμε στον Πικερ για τα δεινα που υπομενει καθε αντρας στον κοσμο αυτο...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Φιλε λες και εμεις δε συνανταμε καργιολες γυναικες στη ζωη μας! Μη τη λεμε στον Πικερ για τα δεινα που υπομενει καθε αντρας στον κοσμο αυτο...
Ρε, μην υποθάλπεις την κακή συμπεριφορά του Πίκερ !
Ο Πίκερ πρέπει να ωριμάσει , διότι έχει ανώριμο χαραχτήρα και
πρέπει να μάθει να μην είναι ενοχλητικός !
Έχει κάποια καλά στοιχεία, πρέπει να βελτιώσει τα καλά και
να εκλείψουν τα κακά του στοιχεία !
Αν δεν ήταν ενοχλητικός , δεν θα τον είχαν διώξει
τέσσερις (4 ) κοπέλες από το Μετάξι !
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Στις γυναίκες δεν χαρίζουμε κάστανα. Τους λέμε πάντα πόσο κατώτερες είναι και πόσο καλά περνάμε γαμώντας στα μπουρδέλα.
ε τόσο πίκπα που είσαι ...σου αξίζει να αυνανίζεσαι επι πληρωμή με αντίστροφη μέτρηση στο μεταξουργείο και να έχεις ψευδαισθήσεις πουτανοέρωτα απο άπλυτα τελειωμένα πουτανοτσουρκάκια ...
...άσε τους άλλους να κάνουν όργια με καυλωμένες γυναίκες
α ρε πίκπα
costas-c.s.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεια σου ρε ριγκορ.Αιμα τον πας τον πικερε τόσο πίκπα που είσαι ...σου αξίζει να αυνανίζεσαι επι πληρωμή με αντίστροφη μέτρηση στο μεταξουργείο και να έχεις ψευδαισθήσεις πουτανοέρωτα απο άπλυτα τελειωμένα πουτανοτσουρκάκια ...
...άσε τους άλλους να κάνουν όργια με καυλωμένες γυναίκες
α ρε πίκπα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Ο Πικερ έχει κάποια καλά στοιχεία .
Πρέπει να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί, όχι
να τον εξωθήσουμε να χειροτερέψει.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ρε, μην υποθάλπεις την κακή συμπεριφορά του Πίκερ !
Ο Πίκερ πρέπει να ωριμάσει , διότι έχει ανώριμο χαραχτήρα και
πρέπει να μάθει να μην είναι ενοχλητικός !
Έχει κάποια καλά στοιχεία, πρέπει να βελτιώσει τα καλά και
να εκλείψουν τα κακά του στοιχεία !
Αν δεν ήταν ενοχλητικός , δεν θα τον είχαν διώξει
τέσσερις (4 ) κοπέλες από το Μετάξι !
Εκει που διαφωνω του τα εχω πει πολλες φορες. Οχι ομως επειδη διαφωνουμε με την χ συμπεριφορα/αποψη, να κανουμε κριτικη στα παντα. Κατανταει τρολαρισμα. :S
Οσο για αυτες που τον διωξανε οι τρεις ηταν λογω ποδολαγνειας και η τεταρτη γιατι ειναι μια πλανευτρα που μαγευει τους αντρες και μετα τους ταπεινωνει. Μια σειρηνα με παιδικο προσωπο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις