Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.935
Πόντοι
24.596
Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.
γκατζολια που πικερ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.935
Πόντοι
24.596
Σήμερα στη δουλειά 2 συνάδελφοι καριόλες κάθονταν πλάτη σε μένα ακριβώς από πίσω μου και συνομιλούσαν δυνατά για το πώς ξύρισαν τα μουνιά τους με προφανή σκοπό να με προκαλέσουν. Είναι 26 χρονών και έχουν τους ίδιους γκόμενους από τα 16 τους και οι δύο. Κομπλεξικές ελεεινίδες που το παίζουν απελευθερωμένες αλλά έχουν πάει με έναν άντρα σε όλη τους τη ζωή. Φυσικά τις αγνόησα τελείως.
αναφερθηκε κατι και για ξυρισμα κωλοτρυπιδας η μονο μουνιου? :S

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πικερ μουνί έχεις ακουμπήσει ποτέ η το σιχαίνεσαι ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο και για την κωλοτρυπίδα λέγανε. Μου ήρθε προς στιγμή να τους ρίξω κανένα βρισίδι αλλά προτίμησα να τις αγνοήσω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η Κορίνα έκανε παθιασμένο σεξ μαζί μου, μου είπε ένα κάρο πράγματα για τη ζωή της, μου έδωσε μόνη της το προφίλ της στο facebook και με άφηνε να της στέλνω μηνύματα και μετά ξαφνικά μου είπε ότι είμαι ένα τίποτα γι' αυτήν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τον φίλο του παρακμιακού τον χρησιμοποίησε για λίγο για να κάνει τον γκόμενό της να ζηλέψει. Είναι γενικά καλό καριολάκι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας, το τραγούδι που γράφτηκε για
μένα, το τραγούδι του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας, το τραγούδι που γράφτηκε για
μένα, το τραγούδι του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη:

γιατι πρεπει να καταστρεφεις δηλαδη ενα τοσο υπεροχο τραγουδι?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=16pt]Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ [/size]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
υγ: τις πληγες μπορει να στις κατουρησω και λιγο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.

επειδή είσαι ισχυρογνώμων μάλαξ εμπνέεις στους άλλους τα επιθετικά ένστικτα ...κοινώς θα τις φάς καμιά μέρα και δεν θα μπορεί ο ξάδερφός σου να σε βοηθήσει  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι μιλάς κι εσύ μωρή κότα rigormortis; Πήγαινε πες στη γκόμενά σου ότι γάμησες στο μπουρδέλο προχθές αν τολμάς. Αλλά δεν θα το πεις γιατί είσαι ΠΥΡΦΟΡΟΣ και κότα. Την έχεις ήδη βαρεθεί στο σεξ αλλά φοβάσαι μη χάσεις την αγκαλίτσα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Duke Nukem η Κορίνα έκανε παθιασμένο σεξ μαζί μου, μου είπε ένα κάρο πράγματα για τη ζωή της, μου έδωσε μόνη της το προφίλ της στο facebook και με άφηνε να της στέλνω μηνύματα και μετά ξαφνικά μου είπε ότι είμαι ένα τίποτα γι' αυτήν.

Φαντάσου πόσο της έσπασες τις ωοθήκες , με τα μηνύματά σου !  :2funny: :2funny:

Πικεράκο, μόνος σου ομολογείς ότι είσαι ένα ανυπόφορο τσιμπούρι
για τις πουτανίτσες του Μεταξιού ! :2funny:

Βάλε μυαλό ,και να μην είσαι τόσο πιεστικός σπασαρχίδας και
σπαζοωοθήκης !  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom