ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.935
- Πόντοι
- 24.596
ναι αλλα δεν εδωσες υλικο :Sεγω ναι
ναι αλλα δεν εδωσες υλικο :Sεγω ναι
γκατζολια που πικερ?Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.
αναφερθηκε κατι και για ξυρισμα κωλοτρυπιδας η μονο μουνιου? :SΣήμερα στη δουλειά 2 συνάδελφοι καριόλες κάθονταν πλάτη σε μένα ακριβώς από πίσω μου και συνομιλούσαν δυνατά για το πώς ξύρισαν τα μουνιά τους με προφανή σκοπό να με προκαλέσουν. Είναι 26 χρονών και έχουν τους ίδιους γκόμενους από τα 16 τους και οι δύο. Κομπλεξικές ελεεινίδες που το παίζουν απελευθερωμένες αλλά έχουν πάει με έναν άντρα σε όλη τους τη ζωή. Φυσικά τις αγνόησα τελείως.
αναφερθηκε κατι και για ξυρισμα κωλοτρυπιδας η μονο μουνιου? :S
γιατι πρεπει να καταστρεφεις δηλαδη ενα τοσο υπεροχο τραγουδι?Το τραγούδι της ημέρας, το τραγούδι που γράφτηκε για
μένα, το τραγούδι του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη:
Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.
Duke Nukem η Κορίνα έκανε παθιασμένο σεξ μαζί μου, μου είπε ένα κάρο πράγματα για τη ζωή της, μου έδωσε μόνη της το προφίλ της στο facebook και με άφηνε να της στέλνω μηνύματα και μετά ξαφνικά μου είπε ότι είμαι ένα τίποτα γι' αυτήν.