Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε ο πικερακος ειναι το καλυτερο παιδι κατα βαθος
ειναι ο συμμαθητης μας που τον βαζαμε στα διαλειμματα να κατσει παντα τερμα
ειναι ο συνφανταρος που μας εκανε πλατες να κανουμε μαντραπηδα
ειναι ο συμφοιτητης που θα κολλησει 5 ευρω για να γαμησουμε παρεα στο μεταξι
ειναι τυπος ο πικερ, αδικως τον σκουπιδιαζετε  :-
μια φορα στο μεταξι ειχε μεινει το αμαξι και με σπρώξανε 3 16χρονοι να ξεκινησω και τους εδωσα 20 ευρω να γαμησουν κι εκαναν κωλοτουμπες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν χρειάζεται να σας λέω ποιες κοπέλες γαμάω ούτε να αναλώνομαι στα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ. Σήμερα το μεσημέρι πάντως γάμησα πάλι την Ελενίτσα στο Κολωνού 27 υπόγειο. Το λατρεύω αυτό το πιπινάκι, είναι τόσο γλυκό.  :-*

Απενταντι απο το Κολωνου 32, στον οροφο, εχει ενα ωραιο γυφτακι την τριτη βαρδια.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μια φορα στο μεταξι ειχε μεινει το αμαξι και με σπρώξανε 3 16χρονοι να ξεκινησω και τους εδωσα 20 ευρω να γαμησουν κι εκαναν κωλοτουμπες

ενας απο τους 3 γαμησε

χαλασες μια παρεα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Πικερ καποιος δασκαλος ειχε πει εδω μεσα, οτι αν δεν βρισκουμε αυτο που  θελουμε στις γυναικες, καλο θα ηταν να δοκιμαζαμε και με αντρες.
Κανε ενα σχολιο.

τυπε αυτος ο δασκαλος μηπως ηταν ο λιλας;  :S :S :S

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 29

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε για να σου δωσω να καταλαβεις αν οι 3 16χρονοι ηταν ο πικερ με τους φιλους του
οι φιλοι του θα γαμουσαν με το 20αρικο σου και ο πικερ θα την εβγαζε με την τσατσα στο κουζινακι  :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ειναι τυπος ο πικερ, αδικως τον σκουπιδιαζετε  :-

Οι περισσοτεροι τον αγαπαμε και γι αυτο τον μελεταμε. Λιγοι του επιτιθενται. :think:

Κανενας δεν μιλησε για τις ευθυνες τις Κορινας. Για το χαρακτηρα της. Οτι γνωριζει τη γοητεια που ασκει στους αντρες και οτι της αρεσει να τη λατρευουν, να την τοποθετουν σε βαθρο. Οτι ενθαρρυνε την αγαπη του Πικερ παραπερα απο οτι θα δικαιολογουσε το επαγγελμα της......Απολαμβανε πραξεις λατρειας που αλλες πορνες θα απερριπταν. Και μονο οταν ξεπερασε τα δικα της ορια τον εβγαλε απο τη ζωης της.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος για μένα, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Βασικά δεν είμαι καθόλου άτομο της παρέας. Και δεν βοηθάω.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πουλί λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος για μένα, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Βασικά δεν είμαι καθόλου άτομο της παρέας. Και δεν βοηθάω.

picker μου είπαν ότι παλιά είχες ανεβάσει φώτο σου

εγώ δεν σε έχω δει φιλαράκι μου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια μέχρι αηδίας. Στο στρατό είχα τις χειρότερες σχέσεις με τους παλιούς όταν πρωτοπήγα στη μονάδα στον Έβρο γιατί σαν νέος που ήμουν με βάζανε να κάνω τις αγγαρείες τους και να τους παίρνω πράγματα από το ΚΨΜ αλλά εγώ αρνιόμουν τα πάντα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κάνανε τις πάπιες και μου λέγανε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αυτό είχε βέβαια ως αποτέλεσμα άγριες καταστάσεις όπως να μη με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ, να παίζω ξύλο με κάποια μουνόπανα εκεί πέρα, να μου βάζουνε ξιφολόγχες στο λαιμό για εκφοβισμό κτλ. Είμαι όμως πολύ σκληρό καρύδι και άντεξα μέσα στην κόλαση και φυσικά όταν πάλιωσα εγώ ΠΟΤΕ δεν έβαλα κάποιον νέο να κάνει τη δική μου δουλειά. Γιατί απλά είμαι τίμιος και σιχαίνομαι τη λούφα και τη λαμογιά.

καλα λαθος τα εκανες ...

επρεπε να τους ελεγες τι θα θελατε απο το ΚΨΜ .. θα σου απαντουσαν ενα καφεδακι ... ωραια θα ελεγες να παω να ΤΟ ΠΑΡΩ !
και μολις το επαιρνες να το απολαμβανες εσυ χαχαχαχαχα ...

και αν σου λεγαν μετα κατι ... (που σιγουρα θα λεγαν) θα τους απαντουσες οτι εσεις απλα θελατε ... και εγω πηγα να ΤΟ ΠΑΡΩ οπως σας δηλωσα χααχααχχαχχαχαχααχχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γενικά είμαι πολύ αντιδραστικός και ασυμβίβαστος χαρακτήρας ειδικά όσον αφορά την ελληνική νοοτροπία σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής. Δεν έχω πολλά κοινά με τον μέσο Έλληνα στο χαρακτήρα. Έχω την τιμιότητα και την αυτοπειθαρχία βορειότερων λαών. Επίσης δεν είμαι καθόλου κοινωνικός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem για την Κορίνα έχεις απόλυτο δίκιο. Σκέψου ότι μόνη της μου έδωσε το προφίλ της στο facebook χωρίς να το ζητήσω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Γενικά είμαι πολύ αντιδραστικός και ασυμβίβαστος χαρακτήρας ειδικά όσον αφορά την ελληνική νοοτροπία σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής. Δεν έχω πολλά κοινά με τον μέσο Έλληνα στο χαρακτήρα. Έχω την τιμιότητα και την αυτοπειθαρχία βορειότερων λαών. Επίσης δεν είμαι καθόλου κοινωνικός.

μπραβο σου ! αλλα κοιτα να βελτιωσεις καποια σημεια !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα στη δουλειά 2 συνάδελφοι καριόλες κάθονταν πλάτη σε μένα ακριβώς από πίσω μου και συνομιλούσαν δυνατά για το πώς ξύρισαν τα μουνιά τους με προφανή σκοπό να με προκαλέσουν. Είναι 26 χρονών και έχουν τους ίδιους γκόμενους από τα 16 τους και οι δύο. Κομπλεξικές ελεεινίδες που το παίζουν απελευθερωμένες αλλά έχουν πάει με έναν άντρα σε όλη τους τη ζωή. Φυσικά τις αγνόησα τελείως.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ποσους μηνες κρατησε το bullying?  :think:

Θελω να ξερεις οτι και εγω δεν εκανα ποτε καψονι στους νεους και μαλιστα συγκρατουσα και εβριζα τους παλιους οταν ξεπερνουσαν καποια ορια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem για την Κορίνα έχεις απόλυτο δίκιο. Σκέψου ότι μόνη της μου έδωσε το προφίλ της στο facebook χωρίς να το ζητήσω.

Ειναι "επικινδυνη" φιλε. Ετσι της ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου αφου αφουγκραστηκα το χαρακτηρα της.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686

Μην υποθάλπετε την ψυχοπάθεια του Πίκερ .

Δεν είναι σωστό.

Το παιδί πάσχει από ψυχική ασθένεια, και πρέπει να τον συνετίσετε

όχι να τον στέλνετε στο γκρεμό !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom