Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι σίγουρος ότι ο rigormortis σήμερα τράβηξε μαλακία και μετά είδε την ενημέρωση για το ΓΑΜΗΣΙ που έριξα στη Γκαμπριέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis μην ντρέπεσαι να το πεις. Αφού είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αγόρι μου. Δεν μπορείς να την κόψεις, σου έχει γίνει εμμονή.  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο rigormortis είναι η φεμινίστρια του site. Λουλού με τα όλα της. Μόνο αυτές λένε ότι το γαμήσι στα μπουρδέλα είναι αυνανισμός.

πικερακο μετά απο τόσα ξεφτυλίκια λές εμένα λουλού ?

ε ναι σε σύγκριση με το πραγματικό σεξ , το μπουρδέλο συνήθως είναι αυνανισμός ...αλλά που να ξέρεις εσύ ρε κακόμοιρε πικπα , τι εμπειρίες έχεις ?
τίποτα ... και μην πείς πάλι για τις 7γκομενες που έδιωξες γιατί προτίμησες το καλύτερο σεξ του μεταξουργείου γιατί γελάνε και οι πέτρες με την μαλακία σου

Είναι " περήφανος " αυτός που παρακαλάει για ποδολαγνεία ;

Είναι " περήφανος " αυτός που εκλιπαρεί για επανένωση ;

Ο νοών , νοείτω !

Ο Πικεράκος μας , χρειάζεται ριζική αναμόρφωση !

μαζικό ξύλο θέλει το πίκπα  :s&m_1: :s&m_2:

Είμαι σίγουρος ότι ο rigormortis σήμερα τράβηξε μαλακία και μετά είδε την ενημέρωση για το ΓΑΜΗΣΙ που έριξα στη Γκαμπριέλα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επειδή ο rigormortis είναι ανίκανος να γαμήσει στα μπουρδέλα νομίζει ότι όλοι είναι σαν αυτόν. Και διατηρεί σχέση με μπάζο που το έχει ήδη βαρεθεί αλλά δεν το χωρίζει για να μη χάσει την αγκαλίτσα.

δεν είναι ικανότητα το να είσαι μαλάκας πικερ
κατάντια είναι

Rigormortis μην ντρέπεσαι να το πεις. Αφού είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αγόρι μου. Δεν μπορείς να την κόψεις, σου έχει γίνει εμμονή.  :-*

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

θα φάς ξύλο πικερ δεν βάζεις μυαλό

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλες τις γκόμενες που είχα τις παράτησα πρώτος εγώ γιατί ΝΑΙ, προτιμώ να γαμάω με ποικιλία στο Μετάξι όντας ειλικρινής.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίε rigormortis γιατί τόσα νεύρα και απειλές; Μήπως επειδή σου υπενθυμίζω ότι είσαι κυριολεκτικά ΜΑΛΑΚΑΣ; Ε αφού είσαι.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άτομα που δεν μπορούν να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα, άτομα που δεν έχουν τα αρχίδια να πούνε στις γκόμενές τους ότι γαμάνε πουτάνες, άτομα που δεν αντέχουν να ζουν χωρίς τη γυναικεία αγκαλίτσα και συντροφιά, και άτομα που δεν μπορούν να κόψουν τη μαλακία. Αυτοί είναι οι διώκτες του νόμου του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος σε όλους αυτούς. Ο Picker μουνόπανα δεν εκβιάζεται, έχει ζήσει στην κόλαση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη εγώ γαμάω πάντα με 10 ευρώ. Εσύ αντίθετα είσαι μεγάλος ΠΥΡΦΟΡΟΣ και πληρώνεις 100 ευρώ τις πουτάνες των 20.

50 τις πληρώνω.

Αλλά μου κάνουν καλό γαμήσι .

Εσένα , στο μπουρδελάκι σου κάνουν γαμήσι
της πλάκας !

Και βέβαια δεν τις ...παρακαλάω , όπως εσύ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης , στα μπουρδέλα που γαμάω με 20 , δεν τις παρακαλάω όπως εσύ
και μου κάνουν καλύτερο γαμήσι από σένα !  :rockon:

Το πρόβλημα είναι Πίκερ, ότι παρακαλάς τις πουτάνες
να σου δώσουν ψίχουλα αγάπης !

Αυτό είναι το θέμα !

Αν γαμούσες όμορφα και ωραία , χωρίς τις κλάψες σου και
τα παρακάλια σου, και χωρίς να γίνεσαι ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ στα πουτανάκια,
δεν θα σε έκραζαν !

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
Duke Nukem μόνο να με καυλώσουν ήθελαν. Αυτές οι καριόλες στη δουλειά μου ξέρουν καλά ότι γαμάω στα μπουρδέλα και μάλιστα η 1 από τις 2 μένει στο Μεταξουργείο. Πάντως χθες ήμουν έτοιμος να τους πω να κόψουν επιτόπου τη συζήτηση για τα βρωμόμουνά τους.
αν ξαναρθει το θεμα σε ξυρισμενα η μη μουνια απο τα ραδιουργα πορνιδια στη δουλεια Πικερ πως θα το αντιμετωπισεις?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.365
Πόντοι
456
Άτομα που δεν μπορούν να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα, άτομα που δεν έχουν τα αρχίδια να πούνε στις γκόμενές τους ότι γαμάνε πουτάνες, άτομα που δεν αντέχουν να ζουν χωρίς τη γυναικεία αγκαλίτσα και συντροφιά, και άτομα που δεν μπορούν να κόψουν τη μαλακία. Αυτοί είναι οι διώκτες του νόμου του Picker.

Πικεράκο κάντο πιο λιανό ρε φίλε  :kneel:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
50 τις πληρώνω.

Αλλά μου κάνουν καλό γαμήσι .

Εσένα , στο μπουρδελάκι σου κάνουν γαμήσι
της πλάκας !

Και βέβαια δεν τις ...παρακαλάω , όπως εσύ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης , στα μπουρδέλα που γαμάω με 20 , δεν τις παρακαλάω όπως εσύ
και μου κάνουν καλύτερο γαμήσι από σένα !  :rockon:

Το πρόβλημα είναι Πίκερ, ότι παρακαλάς τις πουτάνες
να σου δώσουν ψίχουλα αγάπης !

Αυτό είναι το θέμα !

Αν γαμούσες όμορφα και ωραία , χωρίς τις κλάψες σου και
τα παρακάλια σου, και χωρίς να γίνεσαι ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ στα πουτανάκια,
δεν θα σε έκραζαν !

να δινεις 50 αντι για 20 .για πιο λογο .πιστευω οτι  αυτοι που πληρωνουνε παραπανω για μια τανα ειναι στη πραγματικοτητα κρυφοπυρφοροι κρυφοαγκαλιτσες και  κρυφοαγαπουληδες και καμια σχεση δεν εχουνε με τον πραγματικο βιαστη μπουρδελιαρη που ουτε γεια δεν ανταλλασει με την τανα  

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.365
Πόντοι
456
να δινεις 50 αντι για 20 .για πιο λογο .πιστευω οτι  αυτοι που πληρωνουνε παραπανω για μια τανα ειναι στη πραγματικοτητα κρυφοπυρφοροι κρυφοαγκαλιτσες και  κρυφοαγαπουληδες και καμια σχεση δεν εχουνε με τον πραγματικο βιαστη μπουρδελιαρη που ουτε γεια δεν ανταλλασει με την τανα  

Τύπε το 10αράκι μόνο στην Ελλάδα ισχύει  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκει που διαφωνω του τα εχω πει πολλες φορες. Οχι ομως επειδη διαφωνουμε με την χ συμπεριφορα/αποψη, να κανουμε κριτικη στα παντα. Κατανταει τρολαρισμα. :S

Οσο για αυτες που τον διωξανε οι τρεις ηταν λογω ποδολαγνειας και η τεταρτη γιατι ειναι μια πλανευτρα που μαγευει τους αντρες και μετα τους ταπεινωνει. Μια σειρηνα με παιδικο προσωπο.

τον διωξανε γιατι ειχανε κανει μανικιουρ ρε. βαμμενα νυχια δεν τα σκατωνουν για τον καθε πικερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λοιπόν rigormortis, άκου ξανά για να το εμπεδώσεις. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα. Την τσατσά τη βγάζω απέξω γιατί την πλήρωνα 10 ευρώ. Με καμία από τις 6 γκόμενες δεν ευχαριστήθηκα το σεξ όσο το ευχαριστιέμαι με τις πουτάνες. Γι' αυτό και τις παράτησα όλες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταρχήν αν είσαι πραγματικός φαλλοκράτης δεν γίνεται δεν έχεις σχέση, είσαι προορισμένος να γαμάς μια ζωή μόνο πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν γίνεται να έχεις σχέση με κάποιον που τον θεωρείς κατώτερο από σένα και πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη αξία του είναι το σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο rigormortis δεν είναι ηδονιστής αλλά σχεσάκιας. Βγαίνει έξω με τη γκόμενα για καφέ, μιλάνε μεταξύ τους. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γκόμενα για πάνω από 2 λεπτά. Η μόνη συζήτηση που μπορώ να κάνω μαζί τους είναι για σεξ. Στα υπόλοιπα τις θεωρώ ανύπαρκτες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Με καμία από τις 6 γκόμενες δεν ευχαριστήθηκα το σεξ όσο το ευχαριστιέμαι με τις πουτάνες. Γι' αυτό και τις παράτησα όλες.

αν το σεξ στο μεταξουργείο είναι καλύτερο απ'αυτό με τις 6 γκομενες που λές ότι πήγες , μάλλον απο οίκτο σου κάθησαν, και απλά ανέχτηκαν
την κλάψα και την μαλακοκαυλίαση σου ανοίγοντας τα πόδια και κλείνοντας τα μάτια ...
και προφανώς δεν έχεις κάνει ποτέ σου πραγματικό σέξ οπότε δεν έχεις μέτρο σύγκρισης,

αν τις παράτησες όλες , γιατί κλαψουρίζεις , ξεφτυλίζεσαι , και παρακαλάς γονυπετής για επανένωση ?

δεν έχεις ιδέα απο μουνί πικεράκο γι'αυτό θα συνεχίζεις να αυνανίζεσαι στο μεταξουργείο και να να γίνεσαι ένας διαδικτυακός γελωτοποιός
για να περνάει την ώρα του ο κόσμος μαζί σου

Ο rigormortis δεν είναι ηδονιστής αλλά σχεσάκιας. Βγαίνει έξω με τη γκόμενα για καφέ, μιλάνε μεταξύ τους. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γκόμενα για πάνω από 2 λεπτά. Η μόνη συζήτηση που μπορώ να κάνω μαζί τους είναι για σεξ. Στα υπόλοιπα τις θεωρώ ανύπαρκτες.

αφού δεν μπορείς να αρθρώσεις 2 κουβέντες ρε πίκπα , πως να μιλήσεις σε γκόμενα ?

εδώ έχεις πρήξει εμάς με τις μαλακίες που αμολάς ...η γκόμενα δεν θέλει και πολύ ,καταλαβαίνει ότι είσαι μαλάκας και κόβει δρόμο ...και έρχεσαι εδώ και τις κατηγορείς ότι είναι κατώτερες , είναι ανυπαρκτες κτλ κτλ  :jerking: :jerking:

τελοσπάντων όσο ασχολούμαι μαζί σου νιώθω ότι με βυθίζεις στην ναυαγώδη κατάστασή σου

άντε γεια ναυάγιο συνέχισε να αυνανίζεσαι στον πάτο  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom