Διακρίνω τη στεναχώρια μέσα στα μάτια της κάθε πόρνης. Λατρεύω τη στεναχώρια της. Σιχαίνομαι τις κυρίες, πρέπει όλες οι γυναίκες να πέφτουν χαμηλά. Γι' αυτό λέω πάντα στις γκόμενες ότι γαμάω πόρνες και εύχομαι να αναγκαστούν όλες οι γκόμενες να γίνουν πόρνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Χαρακιρι.
Τι ερωτηση ειναι αυτη;![]()
Μάλλον ενδοπαλαμηκή παλινδρόμηση επι καθέτου άξωνος!
Το παίζει μάγκας πως τις έχεις για πέταμα όμως στην τελική αυτός το θέλει και μάλιστα πληρώνει για να το πάρει.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Διακρίνω τη στεναχώρια μέσα στα μάτια της κάθε πόρνης. Λατρεύω τη στεναχώρια της. Σιχαίνομαι τις κυρίες, πρέπει όλες οι γυναίκες να πέφτουν χαμηλά. Γι' αυτό λέω πάντα στις γκόμενες ότι γαμάω πόρνες και εύχομαι να αναγκαστούν όλες οι γκόμενες να γίνουν πόρνες.
Εγώ αυτό που βλέπω σε εσένα είναι διαταραχές. Αυτή είναι η εγκεφαλική σκέψη του βιαστή, και μιλάω εκτός μπουρδέλων
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Επισκέπτης
protimises na tis agnoiseis i distases?Νάσο και για την κωλοτρυπίδα λέγανε. Μου ήρθε προς στιγμή να τους ρίξω κανένα βρισίδι αλλά προτίμησα να τις αγνοήσω.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πιρφορος ειναι και τρολαρει. Δεν εχει τα κοτσια να κοιταξει γυναικα στα ματια, οχι να την βιασει ;)Εγώ αυτό που βλέπω σε εσένα είναι διαταραχές. Αυτή είναι η εγκεφαλική σκέψη του βιαστή, και μιλάω εκτός μπουρδέλων![]()
![]()
![]()
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
πιρφορος ειναι και τρολαρει. Δεν εχει τα κοτσια να κοιταξει γυναικα στα ματια, οχι να την βιασει ;)
Θα μου τον εκνευρίσεις πάλι!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Begood το έχω πει πολλές φορές εδώ ότι ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι μισογύνης και έχει την ψυχολογία του βιαστή.
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης σέβεται τις πουτάνες που γαμάει για διάφορους λόγους ;)
Αυτή είναι η δική σου αντίληψη
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
για να σεβεσαι κατι πρεπει να το απολαμβανεις. Αυτος το κανει απο ψυχαναγκασμοΟ πραγματικός μπουρδελιάρης σέβεται τις πουτάνες που γαμάει για διάφορους λόγους ;)
Αυτή είναι η δική σου αντίληψη![]()
Η αντιληψη του ειναι οτι πρεπει να πεισει τους αλλους οτι δεν ειναι αχρηστος
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Νώντα με τις γυναίκες εγώ δεν κάνω πλακίτσα. Αν ήταν άλλος στη θέση μου θα έκανε πλακίτσα. Εγώ την επόμενη φορά που θα μιλήσουν από πίσω μου για τα μουνιά τους θα γυρίσω και θα τους πω να βγάλουν επιτόπου τα βρακιά τους και να μου δείξουν τα ξυρισμένα τους μουνιά.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
για να σεβεσαι κατι πρεπει να το απολαμβανεις. Αυτος το κανει απο ψυχαναγκασμο
Η αντιληψη του ειναι οτι πρεπει να πεισει τους αλλους οτι δεν ειναι αχρηστος
ΑΜΗΝ!!!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Το τραγούδι της ημέρας:
I'm running away from a feeling
Hiding my face in the sand
I'm scared to love and lose again
I don't know if I can
I don't need the night to remind me
Where the lonely people go
I try running away from love
But, my heart keeps telling me no
Too many people
Standing in the shadow of love
Too many people
Are standing in the shadow
I've been living so long in the darkness
I know the cold embrace of the night
When morning comes I close my eyes
'cause I'm blinded with the light
Taking a chance of a feeling
Is like waiting for a flower to grow
So I stand at the crossroad, baby
Wondering which way to go
Too many people
Too many people
I don't know if I can
Too many people
Too many people
I don't know if I can
Too many people
Too many people
I've been living so long in the darkness
I know the cold embrace of the night
When morning comes I close my eyes
'cause I'm blinded with the light
Taking a chance of a feeling
Is like waiting for a flower to grow
So I stand at the crossroad, baby
Wondering which way to go
Too many people
Too many people
I don't know if I can
Too many people
Too many people
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
I don't know if I can
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
αμα ρε ΠΙΚΕΡ γινουν ολες οι γκομενες πορνες πως θα ισχυει ο νομος,δηλαδη οτι δε δινουμε στις γκομενες την παραμικρη σημασια και γαμαμε μονο πουτανες?αφου δε θα υπαρχουν γκομενες?Διακρίνω τη στεναχώρια μέσα στα μάτια της κάθε πόρνης. Λατρεύω τη στεναχώρια της. Σιχαίνομαι τις κυρίες, πρέπει όλες οι γυναίκες να πέφτουν χαμηλά. Γι' αυτό λέω πάντα στις γκόμενες ότι γαμάω πόρνες και εύχομαι να αναγκαστούν όλες οι γκόμενες να γίνουν πόρνες.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Νώντα με τις γυναίκες εγώ δεν κάνω πλακίτσα. Αν ήταν άλλος στη θέση μου θα έκανε πλακίτσα. Εγώ την επόμενη φορά που θα μιλήσουν από πίσω μου για τα μουνιά τους θα γυρίσω και θα τους πω να βγάλουν επιτόπου τα βρακιά τους και να μου δείξουν τα ξυρισμένα τους μουνιά.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις