Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Picker φήμες λένε ότι η Κορίνα έφαγε ζεστό και αχνιστό κρεμπιέ από γνωστό μέλος του site... :S
Εγω μαθαινω επισης οτι μετα απο αυτον τον κρεμπιε εχει κατι μερες καθυστερηση...Picker φήμες λένε ότι η Κορίνα έφαγε ζεστό και αχνιστό κρεμπιέ από γνωστό μέλος του site... :S
Εγω μαθαινω επισης οτι μετα απο αυτον τον κρεμπιε εχει κατι μερες καθυστερηση...
μα το ενα ΔΕΝ αναιρει το αλλο.δηλαδη αν γαμας πουτανες δεν μπορεις να γαμας και γκομενες?δεν κοροιδευει κανεις κανεναν.το να γαμας ομως μονο πουτανες χωρις να εχεις αλλη προοπτικη γενικοτερα,ναι ειναι προβληματικο,πως να το κανουμε,δε χρειαζεται να ειναι μουναρες οι γκομενες,ουτε εσυ να εισαι αγαπουλης,χρειαζεται μια ποικιλια και σιγουρα μια προοπτικη να μην πεθανεις και σε θαψουνε στην Ιασωνος.Μπήκε ο κακόμοιρος ο Πικερ στο μπουρδέλα.κομ .. το σαιτ που τα μέλη του γαμάνε χωρίς να πληρώσουν και χλευάζουν όσους πληρώνουν πουτάνες.. το σαιτ που τα μέλη του γαμάνε καλύτερα μουνιά απο τις πουτανεςκαι κοροιδευουν τον κακόμοιρο τον Πικερ που δηλωνει περηφανος μπουρδελιαρης και δε δινει δεκάρα για γκομενες.. αλλα που να ξερε οτι εδω ολα τα μελη του μπουρδελα.κομ δε πάνε με πουτανες αλλα με μουναρες ελληνιδες.. εδω τα μελη μπαινουν για ανεξηγητους λογους αφου ουδεμια σχεση εχουν με πουτανες... ανετα θα γινονταν εκμπομπη στον Αθεατο κοσμο του Κ. Χαρδαβελλα να βρεθουν τα κρυφα κινητρα των μελων του σαιτ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ποιον οικο ειναι αυτη η Κορινα;; Ειναι καλο μωρο;;
PICKER JUNIOR?Parakmiakos πες του να του ζήσει. Άμα θέλει του το βαφτίζω κιόλας.![]()
Σε ποιο σημειο,20αρια,40αρια,αρχη?Νάσο Αθανασιάδη βρήκες το όνειρο της ζωής μου. Να πεθάνω γέρος σε γαμήσι με 20-χρονη πόρνη και να με θάψουν στην Ιάσωνος.
Στο οικόπεδο του Ιάσωνος 17, ακριβώς απέναντι από το Ιάσωνος 20.![]()
Στο οικόπεδο του Ιάσωνος 17, ακριβώς απέναντι από το Ιάσωνος 20.![]()
μαλλον και σε σενα για το ιδιο οικοπεδο σε βλεπωΤύπε γαμιέτε καλά η Κορίνα; Βγάζει τιποτα γούστα να πάω ιασονως να τη βρω;![]()
μαλλον και σε σενα για το ιδιο οικοπεδο σε βλεπω
Parakmiakos δεν με νοιάζει ποιος την κρεμπεδιάζει. Όλες τις πόυτάνες κάποιος μαλάκας τις κρεμπεδιάζει. Η άλλη έμεινε έγκυος και έφυγε για Ρουμανία. Εγώ προσωπικά δεν θα γαμούσα χωρίς καπότα καμία γκόμενα και όχι μόνο πουτάνα. Δεν το έχω ανάγκη.
Πώς να νιώθω; Καθόλου δεν με νοιάζει. Εγώ να με ξαναδεχτεί στο μπουρδελάκι θέλω και τίποτε άλλο. Μπορείς να της μιλήσεις;