Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν παρακαλώ  καμία .κάνω απλα μια κίνηση. Από εκεί και πέρα αν δεν με θέλει  Αυτή προχωράω παρακάτω. Παρακάτω.κτλπδεν χάλασε δα και ο κόσμος.ούτως η άλλως  δεν χάνω τίποτα  ;)
σωστος!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μόνο που βλέπω την ικανοποίηση στα μούτρα του κάθε βρωμόμουνου όταν της την πέφτει κάποιος και αυτή έχει όλη την ευχέρεια να τον κρίνει, Α-Η-ΔΙ-Α-ΖΩ. Εκείνη την ώρα με πιάνει το ένστικτο του βιαστή. Ποιο είναι το κάθε ΒΡΩ-ΜΟ-ΜΟΥ-ΝΟ που θα πει "όχι";

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Και μόνο που βλέπω την ικανοποίηση στα μούτρα του κάθε βρωμόμουνου όταν της την πέφτει κάποιος και αυτή έχει όλη την ευχέρεια να τον κρίνει, Α-Η-ΔΙ-Α-ΖΩ. Εκείνη την ώρα με πιάνει το ένστικτο του βιαστή. Ποιο είναι το κάθε ΒΡΩ-ΜΟ-ΜΟΥ-ΝΟ που θα πει "όχι";
piker μπορει να πει και ναι,αλλα και οχι να πει οκ,δεν μπορουμε να ειμαστε αρεστοι σε ολους.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
χαλάρωσε.Ο υπερβολικός  εγωισμός  Μας θολώνει  Την λογικη.Η υπερβολική  και αχρείαστη  υπερηφάνεια μπορεί μέχρι και να σκοτώσει  έναν ανθρωπο :orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη δυστυχώς είμαι πολύ εγωιστής. Μερικοί νομίζουν ότι με την Κορίνα έγινα πυρφόρος αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολη της έχω κάνει τη ζωή. Εξαιτίας μου άλλαξε βάρδια, το πιστεύω. Την αγαπώ αλλά δεν ανέχομαι να μου λένε "όχι".

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη δυστυχώς είμαι πολύ εγωιστής. Μερικοί νομίζουν ότι με την Κορίνα έγινα πυρφόρος αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολη της έχω κάνει τη ζωή. Εξαιτίας μου άλλαξε βάρδια, το πιστεύω. Την αγαπώ αλλά δεν ανέχομαι να μου λένε "όχι".
απομυθοποιησε την.αδιαφορησε εντελως για εκεινη.οκ,σου ειπε οχι,και?τωρα σε θεωρει δεδομενο.ακομη κ να μη σε θελει γενικα θα την πειραξει μονο αν την αγνοησεις.το οχι ειναι στο παιχνιδι,για να ερθει και το ναι.αν δεν προσπαθησεις δε θα ρθει ουτε το οχι,που οκ,θα κρατησεις τον εγωισμο σου ,αλλα δε θα ρθει και το ναι που μπορει να σου ανοιξει νεα μονοποτια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
απομυθοποιησε την.αδιαφορησε εντελως για εκεινη.οκ,σου ειπε οχι,και?τωρα σε θεωρει δεδομενο.ακομη κ να μη σε θελει γενικα θα την πειραξει μονο αν την αγνοησεις.το οχι ειναι στο παιχνιδι,για να ερθει και το ναι.αν δεν προσπαθησεις δε θα ρθει ουτε το οχι,που οκ,θα κρατησεις τον εγωισμο σου ,αλλα δε θα ρθει και το ναι που μπορει να σου ανοιξει νεα μονοποτια.
τι του λες και εσύ  του ανθρώπου ρε?συνέλθετε  και οι δυο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μα δεν την έχω μυθοποιήσει. Απλά την ενοχλώ επειδή μου έχει θίξει τον εγωισμό και της λέω κάποιες σκληρές αλήθειες. Αν με ξαναδεχόταν πιθανώς θα την πήδαγα πάλι 2-3 φορές και μετά θα τη βαριόμουν. Θα την κράταγα βέβαια σαν στανταράκι μεταξύ άλλων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Μα δεν την έχω μυθοποιήσει. Απλά την ενοχλώ επειδή μου έχει θίξει τον εγωισμό και της λέω κάποιες σκληρές αλήθειες. Αν με ξαναδεχόταν πιθανώς θα την πήδαγα πάλι 2-3 φορές και μετά θα τη βαριόμουν. Θα την κράταγα βέβαια σαν στανταράκι μεταξύ άλλων.
μην της δινεις τη εξουσια να σου λεει οχι,εδω ειναι που πρεπει να εισαι αρνητικος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τελικα δουλευει στο καινουργιο φαγαδικο η οχι ρε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι marios51, απλά το μαγαζί το έχει ανοίξει μια καλή της φίλη και συχνάζει εκεί.  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όχι marios51, απλά το μαγαζί το έχει ανοίξει μια καλή της φίλη και συχνάζει εκεί.  ;)
Μεγαλο μαγαζι παντως. Αναρωτιεμαι σε ποσους πουτσους αντιστοιχει το μαγαζι που εφτιαξε η φιλη της.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Μπήκε ο κακόμοιρος ο Πικερ στο μπουρδέλα.κομ .. το σαιτ που τα μέλη του γαμάνε χωρίς να πληρώσουν και χλευάζουν όσους πληρώνουν πουτάνες.. το σαιτ που τα μέλη του γαμάνε καλύτερα μουνιά απο τις πουτανες  :2funny:   και κοροιδευουν τον κακόμοιρο τον Πικερ που δηλωνει περηφανος μπουρδελιαρης και δε δινει δεκάρα για γκομενες.. αλλα που να ξερε οτι εδω ολα τα μελη του μπουρδελα.κομ δε πάνε με πουτανες αλλα με μουναρες ελληνιδες.. εδω τα μελη μπαινουν για ανεξηγητους λογους αφου ουδεμια σχεση εχουν με πουτανες... ανετα θα γινονταν εκμπομπη στον Αθεατο κοσμο του Κ. Χαρδαβελλα να βρεθουν τα κρυφα κινητρα των μελων του σαιτ.   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε μαλακες,για γκομενες μιλατε η για πουτανες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ampelales έτσι νόμιζα, ότι το site ήταν για μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Και τελικά έπεσα σε επικριτές των μπουρδέλων.  :headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ρε μαλακες,για γκομενες μιλατε η για πουτανες;

Τύπε τα μέλη του μπουδελα.κομ ουδεμια σχέση και ανάμειξη έχουν με πουτανες.. τυποι σαν τον Πικερ ειναι εξωγήινοι εδω μέσα.. ακου λεει τα γαμαει πουτανες και να αδιαφοροί για γκόμενες.. ιεροσυλία σκέτη   :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το απίστευτο ampelales ξέρεις ποιο είναι; Ότι κατά καιρούς παλιότερα έγραφα σε κάποια άλλα φόρουμ και όλοι εκεί μέσα ήταν σχεσάκηδες και αγαπούληδες ενώ εγώ τελείως αντισυμβατικός και σεξιστής και μου έλεγαν να φύγω και να πάω στο bourdela.com.

Και μετά ήρθα εδώ και έπεσα πάλι πάνω σε σχεσάκηδες και αγαπούληδες.  :2funny:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Το απίστευτο ampelales ξέρεις ποιο είναι; Ότι κατά καιρούς παλιότερα έγραφα σε κάποια άλλα φόρουμ και όλοι εκεί μέσα ήταν σχεσάκηδες και αγαπούληδες ενώ εγώ τελείως αντισυμβατικός και σεξιστής και μου έλεγαν να φύγω και να πάω στο bourdela.com.

Και μετά ήρθα εδώ και έπεσα πάλι πάνω σε σχεσάκηδες και αγαπούληδες.  :2funny:

Τυπε ο νομος σου ειναι ιεροσυλια σε αυτο το σαιτ απορω πως δεν εγινες ΒΑΝ απο δω μεσα ακομη. 

Μπες στο σαιτ αγαπεςκαιλουδιαζωηπαραμυθενια.κομ ποσταρε τον νομο σου και θα σε κανουν Global Moderator..  :2funny:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom