Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 εσύ δεν είσαι λαμόγιο, μόνο ο νόμος του Picker σου ταιριάζει. Δοκίμασε και το φλερτ αλλά πάλι εδώ θα έρθεις.  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έξω τώρα.νέα παιδιά.κάθεστε και κλαίτε τη μοίρα σας :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη είσαι άσχετος. Το 90-95% των περιπτώσεων προστατίτιδας οφείλεται σε ψυχολογικούς και νευρογενείς παράγοντες και κακώς οι μαλάκες Έλληνες γιατροί δίνουν αντιβίωση. Δες και το πινακάκι στο πρώτο link αν ξέρεις αγγλικά:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να είσαι καλά Νάσο.που μου ξεμπλοκαρες τις συνάψεις.το θέμα είναι και οι άλλοι τώρα να ξεμπλοκαριστουν :s&m_1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 γάμα πουτάνες και άσε τις γκόμενες να σου την πέσουν. Αφού τα παιδιά λένε ότι οι γκόμενες την πέφτουν. Εγώ αυτό θα κάνω. Όποια θέλει, είμαι διαθέσιμος. Θα το παίξω και λίγο δύσκολος όμως. Δεν θα κάτσω και στην πρώτη καριόλα που θα μου την πέσει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 μόλις φας τις 10-20 πρώτες χυλόπιτες θα έρθεις πάλι πίσω και θα φωνάζεις "εφαρμόστε το νόμο του Picker".  :grin:
δεν φοβάμαι  ρε.στις 100 δεν μπορεί θα φάω 10.δεν έχω να χάσω τιποτα.Από το να μείνω στάσιμος πάντως έχω καλύτερες προοπτικές  αν κινούμε :orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Να είσαι καλά Νάσο.που μου ξεμπλοκαρες τις συνάψεις.το θέμα είναι και οι άλλοι τώρα να ξεμπλοκαριστουν :s&m_1:
εσυ να σαι καλα.θα ηθελα να σου πω μονο οτι σε ενα ταξιδι παντα υπαρχουν οι καλες και οι ασχημες στιγμες.μην αφησεις τις πρωτες να σε ριξουν ουτε τις δευτερες να σου παρουν τα μυαλα.παντα με υπομονη,μετρο,αξιοπρεπεια. :hi: :hi: :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 γάμα πουτάνες και άσε τις γκόμενες να σου την πέσουν. Αφού τα παιδιά λένε ότι οι γκόμενες την πέφτουν. Εγώ αυτό θα κάνω. Όποια θέλει, είμαι διαθέσιμος. Θα το παίξω και λίγο δύσκολος όμως. Δεν θα κάτσω και στην πρώτη καριόλα που θα μου την πέσει.
όχι δεν πρόκειται να περιμένω  τα πάντα από την άλλη.θα κινηθώ και εγώ ακόμα και αν πρόκειται  να σηκώσω λίγο βάρος παραπάνω  Στην αρχή από την άλλη :orchestra:.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
-Αη Γιωργη βοηθα με...ειπε ο πνιγμενος..
-Κουνα και συ τα χερια σου..
Το παιχνιδι ειναι παντα αμοιβαιο.μην χανετε ευκαιριες για ενα εγωισμο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
-Αη Γιωργη βοηθα με...ειπε ο πνιγμενος..
-Κουνα και συ τα χερια σου..
Το παιχνιδι ειναι παντα αμοιβαιο.μην χανετε ευκαιριες για ενα εγωισμο.
Έτσι είναι ας εκτεθώ.του εγωισμού  Μας δεν αντέχω την παράνοια.ας εκτεθω Γιατί η αγάπη ξεπερνά την περηφάνεια .κοτούλες έχουμε  καταντήσει  :orchestra:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 γιατί σπας ρε φίλε; Γιατί υποχωρείς; Δεν σου είπα να είσαι αγέρωχος με τα βρωμόμουνα; Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Chris33 γιατί σπας ρε φίλε; Γιατί υποχωρείς; Δεν σου είπα να είσαι αγέρωχος με τα βρωμόμουνα; Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  :sunglasses:
μα δεν ειπαμε να παρακαλαει ο ανθρωπος.να δει μια αλλη οπτικη ειπαμε,να προσπαθησει για κατι αλλο,οτι δεν ειναι ολα τοσο μαυρα εξω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν παρακαλώ  καμία .κάνω απλα μια κίνηση. Από εκεί και πέρα αν δεν με θέλει  Αυτή προχωράω παρακάτω. Παρακάτω.κτλπδεν χάλασε δα και ο κόσμος.ούτως η άλλως  δεν χάνω τίποτα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom