Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Το φίλο σου τον λένε Σπαλιάρα;  :huh:
ωραια,και γω ρωταω,πρεπει να γαμας σε φαση Σπαλιαρα?δλδ δεν υπαρχει μεση λυση?εχεις ο καθενας εστω και μια γκομενα για να βαλει τον πηχυ πιο ψηλα?Αφηστε τον Σπαλιαρα,ειναι περιπτωση,βρειτε ενα απλο κοριτσακι να πορευτειτε στα βασικα και μην κανετε την οποια αδυναμια σας θεωρια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
ωραια,και γω ρωταω,πρεπει να γαμας σε φαση Σπαλιαρα?δλδ δεν υπαρχει μεση λυση?εχεις ο καθενας εστω και μια γκομενα για να βαλει τον πηχυ πιο ψηλα?Αφηστε τον Σπαλιαρα,ειναι περιπτωση,βρειτε ενα απλο κοριτσακι να πορευτειτε στα βασικα και μην κανετε την οποια αδυναμια σας θεωρια.
Μεγάλο το ψυχολογικό και μη κόστος, μικρά τα ωφέλη. Απογοητευτικό το cost-benefit analysis, όπως θα έλεγε και ένας οικονομολόγος  :2funny: Μόνο άμα γαμάς σαν το Σπαλιάρα (αν δε μας δουλεύει για τις 4000), αξίζει το παιχνίδι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Μεγάλο το ψυχολογικό και μη κόστος, μικρά τα ωφέλη. Απογοητευτικό το cost-benefit analysis, όπως θα έλεγε και ένας οικονομολόγος  :2funny: Μόνο άμα γαμάς σαν το Σπαλιάρα (αν δε μας δουλεύει για τις 4000), αξίζει το παιχνίδι.
αληθεια το λες η κανεις πλακα? :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Γιατί να κάνω πλάκα;

Θα φας 50 χυλόπιτες στην καλύτερη για να σου κάτσει μία.
Θα βγείτε 2-3 καφέδες και θα ανεχτείς τη φλυαρία της ή τη μουγκαμάρα της μέχρι να την ξαπλώσεις.
Πολύ πιθανό να κάνει ξενέρωτο κρεβάτι, οπότε θα πρέπει να φαντασιωθείς τη Μέγκαν Φοξ για να τελειώσεις.  :2funny:
Θα σου σπάει τα @@ κάθε φορά που είναι να κανονίσετε γιατί δεν έχει πρόγραμμα και θα πρέπει να ξαναμιλάτε ή να το αναβάλλετε.
Άμα το πάτε και πιο σοβαρά, θα φας κάμποσο ακόμα πρηξαρχιδισμό για το που βγήκες κάθε βράδυ και γιατί δεν έχεις χρόνο να την δεις.

Εξακολουθείς να θεωρείς ότι η ανταμοιβή υπερβαίνει το τίμημα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εσυ παρα πολύ θέλεις να μας παντρεψεις :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Γιατί να κάνω πλάκα;

Θα φας 50 χυλόπιτες στην καλύτερη για να σου κάτσει μία.
Θα βγείτε 2-3 καφέδες και θα ανεχτείς τη φλυαρία της ή τη μουγκαμάρα της μέχρι να την ξαπλώσεις.
Πολύ πιθανό να κάνει ξενέρωτο κρεβάτι, οπότε θα πρέπει να φαντασιωθείς τη Μέγκαν Φοξ για να τελειώσεις.  :2funny:
Θα σου σπάει τα @@ κάθε φορά που είναι να κανονίσετε γιατί δεν έχει πρόγραμμα και θα πρέπει να ξαναμιλάτε ή να το αναβάλλετε.
Άμα το πάτε και πιο σοβαρά, θα φας κάμποσο ακόμα πρηξαρχιδισμό για το που βγήκες κάθε βράδυ και γιατί δεν έχεις χρόνο να την δεις.

Εξακολουθείς να θεωρείς ότι η ανταμοιβή υπερβαίνει το τίμημα;
δεν εχεις αλλες εμπειριες απο αυτες που περιεγραψες δηλαδη?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
εσυ παρα πολύ θέλεις να μας παντρεψεις :think:
απλα δε θελω να βλεπω ανθρωπους να νομιζουν οτι η τελικη λυση ειναι μονο τα μπουρδελα.και δαικρινω οτι θα ηθελες κατι αλλο αλλα εισαι απογοητευμενος.θα μου πεις τι το παιζεις,ψυχολογος?ελα ντε,μπορει και να χεις δικιο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
απλα δε θελω να βλεπω ανθρωπους να νομιζουν οτι η τελικη λυση ειναι μονο τα μπουρδελα.και δαικρινω οτι θα ηθελες κατι αλλο αλλα εισαι απογοητευμενος.θα μου πεις τι το παιζεις,ψυχολογος?ελα ντε,μπορει και να χεις δικιο.
ευχαριστω παντως που δειχνεις ενδιαφερον.ωραία.αλλά μια γυναικα  εμάς τι μας θέλει?Γιατί επιδιώκουν  παρά πολλές τη δέσμευση  με έναν άντρα. Επίσης ακούγεται  οτι παρά πολλές  γυναίκες που έχουν αρκετά καλή δουλειά και οικονομική  επιφάνεια δεν θέλουν να πολυδεσμευονται ..περίεργο ακουγεται.βέβαια μπορεί  και να άκουσα λαθος.ίσως και να είμαι  αρκετά κυνικός

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ωραία.αλλά μια γυναικα  εμάς τι μας θέλει?Γιατί επιδιώκουν  παρά πολλές τη δέσμευση  με έναν άντρα. Επίσης ακούγεται  οτι παρά πολλές  γυναίκες που έχουν αρκετά καλή δουλειά και οικονομική  επιφάνεια δεν θέλουν να πολυδεσμευονται ..περίεργο ακουγεται.βέβαια μπορεί  και να άκουσα λαθος.ίσως και να είμαι  αρκετά κυνικός
οτι θες εσυ θελει και μια γυναικα.συντροφικοτητα,ασφαλεια,να κανει παιδια,να μη γερασει μονη,να ζησει ωραιες στιγμες με καποιον αλλο.μην τις φοβαστε τις γυναικες,οι περισσοτερες ειναι πιο ανασφαλεις απο εμας,μη τις βλεπετε απο κατω,τις ιδιες αναγκες εχουν,ασε που χτυπα και το βιολογικο τους ρολοι,εκμεταλευτειτε το

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οτι θες εσυ θελει και μια γυναικα.συντροφικοτητα,ασφαλεια,να κανει παιδια,να μη γερασει μονη,να ζησει ωραιες στιγμες με καποιον αλλο.μην τις φοβαστε τις γυναικες,οι περισσοτερες ειναι πιο ανασφαλεις απο εμας,μη τις βλεπετε απο κατω,τις ιδιες αναγκες εχουν,ασε που χτυπα και το βιολογικο τους ρολοι,εκμεταλευτειτε το
δεν πιστεύω  οτι είναι  ακριβώς έτσι όπως τα λες.πάντως από μια πλευρά  έχεις και εσύ το δίκιο σου.Μήπως λέω.Μήπως ο άντρας είναι πιο Δοτικο ον σε μια σχέση από ότι μια γυναικα.Μήπως γενικότερα  Η μέση γυναικα  ευνοείται  περισσότερο  Από τον μέσο άντρα και επιδιώκει  να μπει  σε μια σχέση.Μήπως ο άντρας δεν καλό περνάει  Στη σχέση οσο η γυναίκα γι'αυτό και την αποφευγει πολλές φορές σαν ο διάολος  το λιβάνι.τους λογους που ισως ο αντρας δεν καλοπερναει δεν είμαι σίγουρος  οτι τους ξέρω .πάντως βλέπω περισσότερους άντρες να αποφεύγουν  τη σχέση από ότι το αντίθετο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Νάσο, τώρα εσύ γενικεύεις. Αυτά που αναφέρεις ότι ψάχουμε από κοινού τα δύο φύλα ούτε κατ' ελάχιστον με αντιπροσωπεύουν. Αυτό που θέλω από τη ζωή μου είναι να γαμήσω πολύ και καλά. Ούτε να νοικοκυρευτώ με μια καλή κοπέλα ούτε να γεράσω παρέα. Το ίδιο και οι περισσότεροι άντρες... θέλουν να γαμήσουν ό,τι κινείται και αναπνέει. Εσύ ξέρεις πολλές γυναίκες που έχουν τον ίδιο σκοπό; Οι περισσότερες θέλουν να τυλίξουν μόνο το ισχυρότερο αρσενικό και αφού το κάνουν σκυλάκι τους, να τον παρατήσουν για τον επόμενο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νάσο, τώρα εσύ γενικεύεις. Αυτά που αναφέρεις ότι ψάχουμε από κοινού τα δύο φύλα ούτε κατ' ελάχιστον με αντιπροσωπεύουν. Αυτό που θέλω από τη ζωή μου είναι να γαμήσω πολύ και καλά. Ούτε να νοικοκυρευτώ με μια καλή κοπέλα ούτε να γεράσω παρέα. Το ίδιο και οι περισσότεροι άντρες... θέλουν να γαμήσουν ό,τι κινείται και αναπνέει. Εσύ ξέρεις πολλές γυναίκες που έχουν τον ίδιο σκοπό; Οι περισσότερες θέλουν να τυλίξουν μόνο το ισχυρότερο αρσενικό και αφού το κάνουν σκυλάκι τους, να τον παρατήσουν για τον επόμενο.
βρε εγω μαζι σου ειμαι,γαμα οτι κινειται και αναπνεει,δε διαφωνω.και γω το ιδιο θελω.απλα μην το κανεις μονο στα μπουρδελα,οχι εσυ,γενικα μιλαω.υπαρχουν γκομενες εξω για αυτο το σκοπο και για αλατοπιπερο πας και σε μπουρδελο.αλλα μια σχεση βασικη τη χρειαζεσαι,για τις δυσκολες στιγμες αλλα και τις ωραιες,οχι να μιζεριασεις μαζι ως τα γεραματα αλλα κυριως για να κανεις παιδια,σε αυτο ειμαι απολυτος,ειναι στη φυση μας.και απο εκει και περα αν σου βγαινει να ξενογαμας,γαμα,το θεωρω φυσιολογικο,η πολυγαμικοτητα ειναι βασικο ανθρωπινο και κυριως αντρικο χαρακτηριστικο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
βρε εγω μαζι σου ειμαι,γαμα οτι κινειται και αναπνεει,δε διαφωνω.και γω το ιδιο θελω.απλα μην το κανεις μονο στα μπουρδελα,οχι εσυ,γενικα μιλαω.υπαρχουν γκομενες εξω για αυτο το σκοπο και για αλατοπιπερο πας και σε μπουρδελο.αλλα μια σχεση βασικη τη χρειαζεσαι,για τις δυσκολες στιγμες αλλα και τις ωραιες,οχι να μιζεριασεις μαζι ως τα γεραματα αλλα κυριως για να κανεις παιδια,σε αυτο ειμαι απολυτος,ειναι στη φυση μας.και απο εκει και περα αν σου βγαινει να ξενογαμας,γαμα,το θεωρω φυσιολογικο,η πολυγαμικοτητα ειναι βασικο ανθρωπινο και κυριως αντρικο χαρακτηριστικο.
μήπως  ειναι και κύριος θηλυκό χαρακτηριστικό η πολυγαμια?το θέμα δεν είναι  αν υπάρχουν  γκομενες αλλά αν είναι δεκτικες στον  μεσο άντρα οσο εύκολα ειναι ο μέσος άντρας στη γυναίκα.αν είναι π.Χ ψώνια.κακομαθημενες .καβαλημενες.Υπάρχει  άραγε η ίδια ταπεινότητα  Στον άντρα  και τη γυναικα? προσπαθούν  να σου χρεώσουν  ποσά πράγματα  μαζί με το σεξ?η γυναίκα με αυτές τις συμπεριφορές  σπρώχνει  τον άντρα  στα μπουρδελα.Για να βρει ελεύθερο ερωτα χωρίς εκβιασμούς

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν πιστεύω  οτι είναι  ακριβώς έτσι όπως τα λες.πάντως από μια πλευρά  έχεις και εσύ το δίκιο σου.Μήπως λέω.Μήπως ο άντρας είναι πιο Δοτικο ον σε μια σχέση από ότι μια γυναικα.Μήπως γενικότερα  Η μέση γυναικα  ευνοείται  περισσότερο  Από τον μέσο άντρα και επιδιώκει  να μπει  σε μια σχέση.Μήπως ο άντρας δεν καλό περνάει  Στη σχέση οσο η γυναίκα γι'αυτό και την αποφευγει πολλές φορές σαν ο διάολος  το λιβάνι.τους λογους που ισως ο αντρας δεν καλοπερναει δεν είμαι σίγουρος  οτι τους ξέρω .πάντως βλέπω περισσότερους άντρες να αποφεύγουν  τη σχέση από ότι το αντίθετο
το θεμα δεν ειναι τι βλεπεις γυρω σου αλλα τι θες εσυ.εσυ εισαι οκ να περασεις ολη σου τη ζωη μεσα στα μπουρδελα?αν σου βγαινει αυθορμητα και εισαι οκ,πασο.αν ομως εστω και κατα βαθος θες και κατι αλλο πρεπει να χαραξεις τη δικη σου προσωπικη πορεια,η απογοητευση μπορει να γινει μοχλος για κατι καλο και οχι για μιζερια.και αν φας  στραβες τι με αυτο?συνεχιζεις με ψηλα το κεφαλι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μία πρώην μου γκόμενα μου στέλνει πού και πού μηνύματα γιατί την έχει φάει η αγαμία. Είναι όμως τελείως φόλα στο σεξ, στο στυλ της Ρίτας από Ιάσωνος 1 που φοβάται την πούτσα, και γι' αυτό της βάζω σαν όρο αν θέλει να τα ξαναφτιάξουμε ότι θα με αφήνει να πηγαίνω και με πουτάνες. Το ίδιο έγινε και σήμερα και εκεί σκαλώνει το πράγμα γιατί δεν το δέχεται.

Αυτό το γράφω για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο μεγάλη σημασία δίνω στην ειλικρίνεια. Θέλω η γυναίκα να ξέρει ότι ξενογαμάω, δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη της. Το θεωρώ τελείως άνανδρο και μεγάλη δειλία.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μία πρώην μου γκόμενα μου στέλνει πού και πού μηνύματα γιατί την έχει φάει η αγαμία. Είναι όμως τελείως φόλα στο σεξ, στο στυλ της Ρίτας από Ιάσωνος 1 που φοβάται την πούτσα, και γι' αυτό της βάζω σαν όρο αν θέλει να τα ξαναφτιάξουμε ότι θα με αφήνει να πηγαίνω και με πουτάνες. Το ίδιο έγινε και σήμερα και εκεί σκαλώνει το πράγμα γιατί δεν το δέχεται.

Αυτό το γράφω για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο μεγάλη σημασία δίνω στην ειλικρίνεια. Θέλω η γυναίκα να ξέρει ότι ξενογαμάω, δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη της. Το θεωρώ τελείως άνανδρο και μεγάλη δειλία.

pics or it didn't happen

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη εσύ μωρή λουμπίνα με λες κότα; Άντε δώσε κανένα κατοστάρικο στη Φυλής μπας και καταφέρεις να χύσεις.  :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

αν το δεχοταν θα τα ξαναφτιαχνες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν στο thread. Ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις εκτός από μία: ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα ΓΑΜΗΣΙΑ που κάνει ο Picker στο Μετάξι. Μπορείτε να πάτε να ρωτήσετε τις ίδιες τις κοπέλες αν αυτό που κάνουν μαζί του είναι σεξ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom