Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Μενέδημε αν είσαι ΓΑΜΙΑΣ θα κάνεις αυτό που κάνω. Αν ψάχνεις για συμμετοχή και αγαπούλες παντρέψου και πέθανε νέος. Μαλάκας είσαι εσύ, εγώ είμαι ΓΑΜΙΑΣ. Το βάζω και χύνω μέσα σε ζωντανό μουνί. Έχει τεράστια διαφορά το ΓΑΜΗΣΙ μου από τη μαλακία σου.

Έχεις χάσει τη ψυχραιμία σου. Απευθύνεις ύβρη, δεν απαντάς σε αυτά που ρωτώ και δεν έχεις θέσεις ενήλικου ατόμου. Λυπάμαι γι' αυτό. Πουθενά δεν αναφέρω και ούτε λέω οτι κάνω σωστά κάτι. Απλά παραθέτω μια άποψη η οποία τυγχάνει να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δικιά σου. Δεν σε χαρακτηρίζω επουδενί ως "μαλάκα". Αναφέρω τη μαλακία σαν συμφέρουσα λύση στη δική σου περίπτωση. Δεν σου καταδεικνύω τι να κάνεις Πίκερ. Οι αντιδράσεις σου είναι ενός ανώριμου και απογοητευμένου ανθρώπου. Το ίδιο και ο "νόμος" σου.

ΥΓ1. Στη καπότα σου χύνεις.
ΥΓ2. Κανείς δεν πεθαίνει επειδή παντρεύεται νέος. Παιδαριώδεις σκέψεις κάνεις.
ΥΓ3. Ναι η μαλακία από το γαμήσι έχει μεγάλη διαφορά όπως και να το επιχειρηματολογείς και να απαντάς σε αυτά που ρωτάω αντί να βρίζεις.
ΥΓ4. Απορώ πώς συνυπαρχεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Γιατί προφανώς έτσι απόλυτος είσαι και στα άλλα θέματα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τι λες ρε τυπε; Εσυ επιλεγεις ποια θα κυνηγήσεις και αυτή σε ποιον θα κατσει. Αναλογα με τα κριτιρια που εχει ο καθενας, αν εσυ εισαι 1,50 200 κιλα, με σπυρια και ουλες και ψάχνεις μουναρες είναι άλλο θεμα και είναι δικο σου το προβλημα
:thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τι εννοεις καλυτερα; Να πινεις το ποτακι σου και να ερχονται να στην πεσουν; Αν δεν εχεις τα εμφανισιακά προσοντα δεν θα γινει ποτε. Αυτό που μπορει να γινει είναι να προσπαθεις με γυναικες που είναι στο ταργκετ γκρουπ σου.
:thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν είναι  Μόνο αρκετοί  γνωστοί αλλά και άγνωστοι.για ένα περίεργο λόγο παρά πολλοί κανουν λαθος στη συνταγή  Στην ελλαδα.μηπως δεν φταίει μόνο ο μάγειρας?
μην ταυτιζεσαι με κανενα γνωστο και αγνωστο,καθενας ειναι διαφορετικος,δλδ επειδη καποιος φιλος σου τρωει τις πιτες πρεπει να τις φας και συ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μην ταυτιζεσαι με κανενα γνωστο και αγνωστο,καθενας ειναι διαφορετικος,δλδ επειδη καποιος φιλος σου τρωει τις πιτες πρεπει να τις φας και συ?
Καλά τα λες εσυ.αλλά θα επιμείνω στο γεγονός  οτι υπάρχουν τόσες περίεργες και φιλοχρηματες που δεν αξίζει να ασχοληθείς.οι πιθανότητες  δεν είναι  με το μέρος μας.τουλάχιστον  Έτσι νιωθω.άντε ενα10%να αξίζει.και δεν το λέω από θεμα  εμφάνισης.Αφού δεν με απασχολεί  τοσο αυτο.αλλα τι σου βγάζει η κάθε κοπελα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Καλά τα λες εσυ.αλλά θα επιμείνω στο γεγονός  οτι υπάρχουν τόσες περίεργες και φιλοχρηματες που δεν αξίζει να ασχοληθείς.οι πιθανότητες  δεν είναι  με το μέρος μας.τουλάχιστον  Έτσι νιωθω.άντε ενα10%να αξίζει.και δεν το λέω από θεμα  εμφάνισης.Αφού δεν με απασχολεί  τοσο αυτο.αλλα τι σου βγάζει η κάθε κοπελα
ωραια,τοτε μην ασχολεισαι με αυτο το 90 τοις εκατο.μια κοπελα χρειαζεται να βρεις,οχι 10.υπαρχουν και καλες κοπελες,επικεντρωσου εκει,οπως ειπες αν της το βγαλεις και σου το βγαλει εδεσε το γλυκο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ωραια,τοτε μην ασχολεισαι με αυτο το 90 τοις εκατο.μια κοπελα χρειαζεται να βρεις,οχι 10.υπαρχουν και καλες κοπελες,επικεντρωσου εκει,οπως ειπες αν της το βγαλεις και σου το βγαλει εδεσε το γλυκο.
δεν θέλω δεσιματα φίλε.πάει το κέρατο σύννεφο.Μόνο χαλαρά θα μπορούσα να δω καποια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μενέδημε δεν σου απευθύνω καμία ύβρη. Είσαι μαλάκας και το λέω κυριολεκτικά. Όταν γαμάς 2 φορές το μήνα, πώς τη βγάζεις τον υπόλοιπο καιρό; Με 2 γαμήσια το μήνα κανείς δεν αντέχει. Άρα τραβάς και μαλακία.

Κατά τ' άλλα, τι σημασία έχει που χύνω στην καπότα; Πέφτει κανονικό γαμήσι και χύνω με την πούτσα μου μέσα στο μουνί. Αυτά για τις καπότες, ότι και καλά είναι μαλακία, τα λένε κάτι κομπλεξικοί που δεν τους σηκώνεται.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι μου τη λέτε είστε άχρηστοι και ανίκανοι να γαμήσετε σε μπουρδέλο με απλό πρόγραμμα. Εύχομαι σε όλα τα μπουρδέλα οι τσατσάδες να βαράνε την πόρτα στα 7-8 λεπτά και οι κοπέλες να σταματήσουν όλα τα extra. Και θα γαμάει όποιος ΜΠΟΡΕΙ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη δεν έχω καμία πρεμούρα να κάνω παιδιά. Πιστεύω ότι παιδιά κάνουν όσοι άντρες δεν μπορούν να το αποφύγουν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν θέλω δεσιματα φίλε.πάει το κέρατο σύννεφο.Μόνο χαλαρά θα μπορούσα να δω καποια
αμα δε θες παω πασο.να δεις χαλαρα γκομενα εσυ οκ,να δει χαλαρα γκομενα αντρα χλωμο,εκτος αν σε γουσταρει και της το επιβαλλεις εσυ το "χαλαρα",δηλαδη παντα να περιμενει απο εσενα κατι πιο σοβαρο το οποιο να μην ερχεται και ποτε  απο εσενα.αν ομως θες σχεση καπου θα χασεις καπου θα κερδισεις,δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη δεν έχω καμία πρεμούρα να κάνω παιδιά. Πιστεύω ότι παιδιά κάνουν όσοι άντρες δεν μπορούν να το αποφύγουν.
αν ομως κανεις σχεση με μια κοπελα που γουσταρετε ο ενας τον αλλο?δε το θεωρεις φυσικη εξελιξη αλλα αναγκαστικη ροη των πραγματων?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αμα δε θες παω πασο.να δεις χαλαρα γκομενα εσυ οκ,να δει χαλαρα γκομενα αντρα χλωμο,εκτος αν σε γουσταρει και της το επιβαλλεις εσυ το "χαλαρα",δηλαδη παντα να περιμενει απο εσενα κατι πιο σοβαρο το οποιο να μην ερχεται και ποτε  απο εσενα.αν ομως θες σχεση καπου θα χασεις καπου θα κερδισεις,δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
εδώ που τα λέμε τους είδα και τους παντρεμένους  και γνωστούς που εχουν  σχεση τι καλα περνάνε.οι περισσοτερες γυναίκες  δεν θέλουν  σχεση από την εμπειρία αλλά περισσότερο  κάποιον να βασανιζουνε.με ποια κριτήρια  κάνει μια γυναίκα σχεση με έναν άντρα?Μήπως με τη δουλειά του η με τον μισθό του?τι να τι κάνει μια σχέση μια γυναίκα με έναν άντρα?για ποιο λόγο θέλει πραγματικά  να είναι μαζί του.?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μενέδημε αν είσαι ΓΑΜΙΑΣ θα κάνεις αυτό που κάνω. Αν ψάχνεις για συμμετοχή και αγαπούλες παντρέψου και πέθανε νέος. Μαλάκας είσαι εσύ, εγώ είμαι ΓΑΜΙΑΣ. Το βάζω και χύνω μέσα σε ζωντανό μουνί. Έχει τεράστια διαφορά το ΓΑΜΗΣΙ μου από τη μαλακία σου.

Εισαι σαν τον εφηβο με την κομμενη εξατμιση που κανει σουζα το παπακι καβλωμενος. Τους ενοχλει ολους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Μενέδημε εγώ γαμάω και χύνω 15 φορές το μήνα με 150 ευρώ. Τα στούντιο είναι μια μαλακία, το ζήτημα είναι να χύνεις με επαφή.

Τα πήρες τα ψυχοφαρμακάκια σου Πίκερ ;  :2funny: :2funny:

Ακου , τα στούντιο είναι μαλακία !

Είναι σαν να λες ότι δεν αξίζει να τρωει κανείς σε καλή ταβέρνα
αλλά μόνο σε βρωμερά σουβλατζίδικα που τα έχουν Αλβανοί !

Τράβα να σε δει ρε ένας ψυχίατρος ! :2funny: :2funny:

Το ότι είσαι άφραγκος, οφείλεται και στο ότι είσαι ΚΟΤΑ και
μαμάκιας .Στην ηλικία των 38 ετών που λες πως είσαι
άνετα πας Αυστραλία, Καναδά ,Νεα Ζηλανδία κτλ. και θα έβγαζες
εκεί καλά χρήματα, και οι γκόμενες στις χώρες αυτές γαμιούνται
χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία .

ΚΟΤΑ  Πίκερ και ΜΑΜΑΚΙΑ , λες και συμβουλές ;  :2funny: :2funny:

Μπες στην τρύπα σου, που έχεις μόνο 150 ευρώ το μήνα
για να ξοδέψεις !
Πουλάνε μαγκιά και οι αδέκαροι !
Κάνε ρε γυμναστική ,να αποκτήσεις μυϊκή μάζα !
Τουλάχιστον , έτσι που είσαι αδύνατος, πήγαινε να δουλέψεις
κομπάρσος σε ταινία για το Αουσβιτς, να κονομήσεις κανένα φράγκο!  :2funny:

Μήπως είσαι ο τζάμπας, Πικεράκο;

http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2011/12/MM_CAMPAIGN.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ένας φίλος μου γαμεί μέρα παρά μέρα διαφορετική καυλωμένη γυναίκα ...δεν έχει πληρωσει ποτέ για την ανοχή κάποιου γυναικείου σωματος ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ένας φίλος μου γαμεί μέρα παρά μέρα διαφορετική καυλωμένη γυναίκα ...δεν έχει πληρωσει ποτέ για την ανοχή κάποιου γυναικείου σωματος ...
πολλοι αντρες θα ηθελαν να ειναι στη θεση του.θα είναι πρότυπο η κάτι τέτοιο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Το φίλο σου τον λένε Σπαλιάρα;  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom