ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.187
- Πόντοι
- 2.356
Μενέδημε αν είσαι ΓΑΜΙΑΣ θα κάνεις αυτό που κάνω. Αν ψάχνεις για συμμετοχή και αγαπούλες παντρέψου και πέθανε νέος. Μαλάκας είσαι εσύ, εγώ είμαι ΓΑΜΙΑΣ. Το βάζω και χύνω μέσα σε ζωντανό μουνί. Έχει τεράστια διαφορά το ΓΑΜΗΣΙ μου από τη μαλακία σου.
Έχεις χάσει τη ψυχραιμία σου. Απευθύνεις ύβρη, δεν απαντάς σε αυτά που ρωτώ και δεν έχεις θέσεις ενήλικου ατόμου. Λυπάμαι γι' αυτό. Πουθενά δεν αναφέρω και ούτε λέω οτι κάνω σωστά κάτι. Απλά παραθέτω μια άποψη η οποία τυγχάνει να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δικιά σου. Δεν σε χαρακτηρίζω επουδενί ως "μαλάκα". Αναφέρω τη μαλακία σαν συμφέρουσα λύση στη δική σου περίπτωση. Δεν σου καταδεικνύω τι να κάνεις Πίκερ. Οι αντιδράσεις σου είναι ενός ανώριμου και απογοητευμένου ανθρώπου. Το ίδιο και ο "νόμος" σου.
ΥΓ1. Στη καπότα σου χύνεις.
ΥΓ2. Κανείς δεν πεθαίνει επειδή παντρεύεται νέος. Παιδαριώδεις σκέψεις κάνεις.
ΥΓ3. Ναι η μαλακία από το γαμήσι έχει μεγάλη διαφορά όπως και να το επιχειρηματολογείς και να απαντάς σε αυτά που ρωτάω αντί να βρίζεις.
ΥΓ4. Απορώ πώς συνυπαρχεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Γιατί προφανώς έτσι απόλυτος είσαι και στα άλλα θέματα.