Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο λόγος που οι γυναίκες έχουν μακριά μαλλιά, βάφουν το πρόσωπο και τα νύχια τους, φοράνε εφαρμοστά ρούχα, κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ και αποτρίχωση είναι οι πολύ περισσότερες καύλες που έχουν οι άντρες, είναι ΒΛΑΚΑΣ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακάρι οι γυναίκες να την πέφτουν στους άντρες, όπως υποστηρίζετε εσείς ότι κάνουν. Ας εφαρμόσουμε όλοι λοιπόν το νόμο του Picker και ας περιμένουμε τις γκόμενες να μας την πέσουν - αφού έχουν δει πρώτα μερικές τσόντες. Τι μαλάκες που είστε όμως.  :jerking:
αν ρωτήσεις  Ένα  ψυχίατρο θα σου πει πως πάνω κάτω και οι γυναίκες  έχουν τις ίδιες ορμες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 οι ψυχίατροι μπορεί να σου πουν ότι οι γυναίκες έχουν και το ίδιο IQ με τους άντρες, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούν να παίξουν ούτε σε μικτά (άντρες-γυναίκες) τουρνουά σκακιού. Είναι το ασθενές φύλο παντού, απλά τις ανεβάζουν για λόγους ισότητας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
αν ρωτήσεις  Ένα  ψυχίατρο θα σου πει πως πάνω κάτω και οι γυναίκες  έχουν τις ίδιες ορμες

Chris33. Βέβαια τις ορμές αυτές, θα σου συμπληρώσουν οι ψυχίατροι τις καταπνίγουν αγρίως. Σπάνια τις εμφανίζουν και παρά μόνο όταν γουστάρουν πολύ... και δεν πάει αλλο. Γι αυτό και εσύ είσαι φανατικός των μπουρδέλων, εξ όσων γνωρίζω από παλιότερες ανταλλαγές απόψεών μας εδώ. Νομίζω σε παλιότερες "αναρτήσεις" "σχολιασμούς" σου εδώ είχες ταχθεί σαφώς υπρ πληρωμένων γυναικών κατ επάγγελμα απο το να περιμένεις να "χτυπήσεις" μια γκόμενα. Ή κάνω λάθος;

ΥΓ. Δίκιο έχεις πάντως αν το πιστεύεις αυτό. Μαζί σου είμαι.  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το "κυνήγι", όπως πολύ σωστά λέει ο vril, μόνο κυνήγι δεν είναι. Κυνηγός είναι μόνο ο βιαστής. Αυτό που ζητάτε εσείς είναι ελεημοσύνη μπας και φιλοτιμηθεί κάποια να σας κάτσει. Αν είναι δυνατόν ο κυνηγός να εξαρτάται από την κρίση και την απόφαση του θύματος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Chris33 οι ψυχίατροι μπορεί να σου πουν ότι οι γυναίκες έχουν και το ίδιο IQ με τους άντρες, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούν να παίξουν ούτε σε μικτά (άντρες-γυναίκες) τουρνουά σκακιού. Είναι το ασθενές φύλο παντού, απλά τις ανεβάζουν για λόγους ισότητας.

Ασθενές φύλο είσαι εσύ Picker. Μπορείς να το ψάξεις και βιολογικά αλλά και μεταφορικά. Απλώς εμείς το έχουμε αναγάγει σε μυικό ζήτημα - σωματικό. Μέσος όρος ζωής είναι μεγαλύτερος κατα πολύ στις γυναίκες. Το ξέρεις,

ΥΓ. Άσχετο αλλά ήθελα να στο γράψω: Picker: A common job title for order picking in a warehouse. Σε αποθήκη δουλεύεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μενέδημε οι γυναίκες είναι χαζές, αδύναμες, άχρηστες γενικά. Ζούνε 5 χρόνια παραπάνω γιατί συνήθως οι άντρες γαμιούνται σε επικίνδυνες δουλειές ενώ εκείνες κάνουν... οικιακά. Εγώ προτείνω μία άλλη προσέγγιση που σε κάνει να ζεις και παραπάνω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Μενέδημε οι γυναίκες είναι χαζές, αδύναμες, άχρηστες γενικά. Ζούνε 5 χρόνια παραπάνω γιατί συνήθως οι άντρες γαμιούνται σε επικίνδυνες δουλειές ενώ εκείνες κάνουν... οικιακά. Εγώ προτείνω μία άλλη προσέγγιση που σε κάνει να ζεις και παραπάνω.

Η προσέγγισή σου, και την οποία προτείνεις σε κάνει να εξαρτάσαι από το μουνί. Σκλάβος γίνεσαι ουσιαστικά. Θα σε παραδεχόμουν αν έλεγες το τρελό: "Μείνετε ασεξουαλικοί" ή "πηγαίνετε μια στο τόσο σε οίκους ανοχής". Όχι, Πίκερ, εσύ δεν προτείνεις κάτι τέτοιο. Προτείνεις να ξεπαραδιαστούμε εσύ. Και να τρέχουμε τα 500 και 600 ευρώ που βγάζουμε να το ακουμπάμε στα μπουρδέλα. Το ίδιο "σκλάβος" και "μουνόδουλος" δηλαδή απλώς όχι θύμα της καθεμιάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν διαλέξεις να γίνεις μουνόδουλος και να δουλεύεις μια ζωή σκληρά για να συντηρείς το μουνί, είναι επόμενο να πεθάνεις νέος και να αφήσεις το βρωμόμουνό σου χήρα. Κοίτα μακριά και σταμάτα να προσπαθείς σκληρά για το μουνί. Ο παράδεισος κοστίζει 10 ευρώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Αν διαλέξεις να γίνεις μουνόδουλος και να δουλεύεις μια ζωή σκληρά για να συντηρείς το μουνί, είναι επόμενο να πεθάνεις νέος και να αφήσεις το βρωμόμουνό σου χήρα. Κοίτα μακριά και σταμάτα να προσπαθείς σκληρά για το μουνί. Ο παράδεισος κοστίζει 10 ευρώ.

Ο παράδεισος Πίκερ, (επειδή εσύ μπορεί και να κάνεις πλακίτσα, εγώ όχι) είναι να κρατάς τον εαυτό σου στα χέρια. Και άσε τα 10 ευρώ και τις πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με 150 ευρώ το μήνα κερδίζεις την αντρική σου υπερηφάνεια και τη μακροζωία. Μην προσπαθείς σκληρά για το μουνί, δεν το αξίζει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Με 150 ευρώ το μήνα κερδίζεις την αντρική σου υπερηφάνεια και τη μακροζωία. Μην προσπαθείς σκληρά για το μουνί, δεν αξίζει.

Αγαπητέ Πίκερ. Εγώ λόγω οικονομικών δυσπραγιών δίνω 50 - 100 για κανα δυο στούντιο το μήνα. Με ποιότητα προσπαθώ. Όταν έχω γκόμενα δεν πάω. Δεν με θεωρώ σκλάβο των γυναικών. Μπορώ και να ελέγχω τον εαυτό μου. Εσύ απο τις απόψεις σου φαίνεσαι σαν να είσαι 15 χρονών. Προς Θεού δεν το λέω για να σε προσβάλω. Αυτό βλέπω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μενέδημε εγώ γαμάω και χύνω 15 φορές το μήνα με 150 ευρώ. Τα στούντιο είναι μια μαλακία, το ζήτημα είναι να χύνεις με επαφή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Μενέδημε εγώ γαμάω και χύνω 15 φορές το μήνα με 150 ευρώ. Τα στούντιο είναι μια μαλακία, το ζήτημα είναι να χύνεις με επαφή.

Πίκερ, καταλαβαίνω από αριθμούς. Γράφω άλλα και μου λες άλλα. Εξαρτάσαι ναι ή όχι; Άρα και εσύ στην ιδια λακούβα πέφτεις με τους πιρφόρους απλώς τον εαυτό σου ξεγελάς κάνοντας τον ασυναισθηματικό κι έτσι. Μάγκας θα ήσουν αν χτύπαγες ένα δεκάρι ή δύο το μήνα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33. Βέβαια τις ορμές αυτές, θα σου συμπληρώσουν οι ψυχίατροι τις καταπνίγουν αγρίως. Σπάνια τις εμφανίζουν και παρά μόνο όταν γουστάρουν πολύ... και δεν πάει αλλο. Γι αυτό και εσύ είσαι φανατικός των μπουρδέλων, εξ όσων γνωρίζω από παλιότερες ανταλλαγές απόψεών μας εδώ. Νομίζω σε παλιότερες "αναρτήσεις" "σχολιασμούς" σου εδώ είχες ταχθεί σαφώς υπρ πληρωμένων γυναικών κατ επάγγελμα απο το να περιμένεις να "χτυπήσεις" μια γκόμενα. Ή κάνω λάθος;

ΥΓ. Δίκιο έχεις πάντως αν το πιστεύεις αυτό. Μαζί σου είμαι.  ;)
πολλά εχω γράψει.Είμαι υπέρ της λογικής.αν η άλλη σε βασανίζει και την έχει  ψωνίσει από εδώ έως τον ουρανό για να κάνεις  κάτι που θα το ευχαριστηθεί το ιδιο άστο.Είμαι υπέρ του πληρωμενου λογο καταστασης.αν όλα ήταν οκ δεν θα ήμουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός επιβίωσης. Σου εξασφαλίζει τακτικό σεξ για να μην έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους παντρεμένους. Μόνο που εσύ θα ζήσεις στο τέλος και παραπάνω. Έχω σκεφτεί τα πάντα διεξοδικά, δεν κάνω τίποτα στην τύχη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
πολλά εχω γράψει.Είμαι υπέρ της λογικής.αν η άλλη σε βασανίζει και την έχει  ψωνίσει από εδώ έως τον ουρανό για να κάνεις  κάτι που θα το ευχαριστηθεί το ιδιο άστο.Είμαι υπέρ του πληρωμενου λογο καταστασης.αν όλα ήταν οκ δεν θα ήμουν.

100% μαζί σου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.187
Πόντοι
2.356
Ο νόμος του Picker είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός επιβίωσης. Σου εξασφαλίζει τακτικό σεξ για να μην έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους παντρεμένους. Μόνο που εσύ θα ζήσεις στο τέλος και παραπάνω. Έχω σκεφτεί τα πάντα διεξοδικά, δεν κάνω τίποτα στην τύχη.

Όλοι οι νόμοι έχουν εξαιρέσεις, διευκρυνήσεις και κατηγορίες. Ακόμα και ο δικός αν το θέλεις κώδικας - νόμος έχει. Όσο και να το κάνουμε όταν μεγαλώνεις Πίκερ, και δεν είσαι 15 ετών αναζητάς όχι μόνο να βάλεις το πουλί σου σε ένα "έπιπλο". Γιατί "έπιπλα" είναι ουσιαστικά αυτές που πληρώνονται. Ανακουφίστρες πώς το λένε. Εκεί δεν συμμετέχουν. Και καλά κάνουν. Ειδικά αν μιλάς για δεκάρικά. Πρέπει να αναζητάς κάτι διαφορετικό. Εκτός αν είσαι ΚΑΜΜΕΝΟΣ από γάμο ή κανα 15χρονο που επιταχύνει καρφώνει και φεύγει. Το κάνω και στοσ πίτι μου με μαλακία. Επαναλαμβάνω τον εαυτό σου δουλευεις και τζάμπα πετάς 150 ευρω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μενέδημε αν είσαι ΓΑΜΙΑΣ θα κάνεις αυτό που κάνω. Αν ψάχνεις για συμμετοχή και αγαπούλες παντρέψου και πέθανε νέος. Μαλάκας είσαι εσύ, εγώ είμαι ΓΑΜΙΑΣ. Το βάζω και χύνω μέσα σε ζωντανό μουνί. Έχει τεράστια διαφορά το ΓΑΜΗΣΙ μου από τη μαλακία σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom