You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν τη βασική αρχή των πάντων: ότι οι άντρες έχουν ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερες καύλες από τις γυναίκες. Είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνουν;
Ο άλλος ο μαλάκας λέει ότι οι γυναίκες βλέπουν τσόντες και ότι έχουν βρώμικο μυαλό. Καμία γυναίκα δεν βλέπει τσόντες. Οι τσόντες είναι φτιαγμένες για τους άντρες, γι' αυτό ο φακός εστιάζει πάντα στη γυναίκα που γαμιέται. Το πόσο ξενέρωτες είναι οι γυναίκες στο σεξ το καταλαβαίνεις εξάλλου από τις πουτάνες. Καμία πουτάνα δεν μπορεί να φανταστεί τις απίστευτες απαιτήσεις των αντρών στο σεξ πριν γίνει πουτάνα. Όλα τα μαθαίνουν μέσα από αυτή τη δουλειά. Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
Καμία γυναίκα δεν την πέφτει σε άντρα. Πέσιμο σημαίνει να είναι άγνωστος κάποιος και να πάει να του κολλήσει. Κάποιοι άντρες τρώνε 10-20 χυλόπιτες τη μέρα με τον τρόπο αυτό. Καμία γυναίκα δεν τρώει χυλόπιτες έτσι. Δεν το κάνουν γιατί δεν έχουν καύλες.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
για πες ποιες είναι οι απίστευτες απαιτήσεις που σου ικανοποιουν στο ΜεταξιΜιλάμε για φοβερή μαλακία που σας βαράει στον εγκέφαλο. Κόφτε τη μαλακία για να ξελαμπικάρει το μυαλό σας. Συνέλθετε.
ειναι η απλότητά του σεξ χωρίς νευρικό κλονισμό.δεν βλέπεις τι γίνεται με όλες τις τρελές έξω που μόνο απαιτήσεις εχουν.Γίνε.ταξιτζής.ψυχολόγος. χορηγοςκτλπ.και μετά αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι άντρες δεν την πέφτουν. Αφού τους εχουνε φοβίσει.για πες ποιες είναι οι απίστευτες απαιτήσεις που σου ικανοποιουν στο Μεταξι
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εγω ρωταω ποιες είναι οι δικες σου απαιτησεις που ικανοποιούνται στο μεταξι;ειναι η απλότητά του σεξ χωρίς νευρικό κλονισμό.δεν βλέπεις τι γίνεται με όλες τις τρελές έξω που μόνο απαιτήσεις εχουν.Γίνε.ταξιτζής.ψυχολόγος. χορηγοςκτλπ.και μετά αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι άντρες δεν την πέφτουν. Αφού τους εχουνε φοβίσει.
οι δικες μου απαιτήσεις ειναι να κανω σεξ η ερωτα σαν ενας ελευθερος ανθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνια.τι αλλες απαιτήσεις να έχουμε?Ο μέσος άνθρωπος δεν ειναι υποχρεωμένος να παρακαλάει κανέναν για σεξ.είτε είναι άντρας.είτε γυναικαΕγω ρωταω ποιες είναι οι δικες σου απαιτησεις που ικανοποιούνται στο μεταξι;
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ο άλλος ο μαλάκας λέει ότι οι γυναίκες βλέπουν τσόντες και ότι έχουν βρώμικο μυαλό. Καμία γυναίκα δεν βλέπει τσόντες. Οι τσόντες είναι φτιαγμένες για τους άντρες, γι' αυτό ο φακός εστιάζει πάντα στη γυναίκα που γαμιέται. Το πόσο ξενέρωτες είναι οι γυναίκες στο σεξ το καταλαβαίνεις εξάλλου από τις πουτάνες. Καμία πουτάνα δεν μπορεί να φανταστεί τις απίστευτες απαιτήσεις των αντρών στο σεξ πριν γίνει πουτάνα. Όλα τα μαθαίνουν μέσα από αυτή τη δουλειά. Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
οι δικες μου απαιτήσεις ειναι να κανω σεξ η ερωτα σαν ενας ελευθερος ανθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνια.τι αλλες απαιτήσεις να έχουμε?Ο μέσος άνθρωπος δεν ειναι υποχρεωμένος να παρακαλάει κανέναν για σεξ.είτε είναι άντρας.είτε γυναικα
δεν το έπιασα?τι σχεσει έχει με εμένα η με τον μέσο άντρα?
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
νομιζα ότι εισαι ο πικερ.δεν το έπιασα?τι σχεσει έχει με εμένα η με τον μέσο άντρα?
Γενικα το να κανεις σεξ η ερωτα δεν εχει καμια σχεση με την αποστειρωμενη μαλακια σε μπουρδελο του 10ρικου.
Να παρακαλας δεν χρειαζεται, να φερεσαι σαν ανθρωπος πρεπει μονο
Chris33 μη μιλάς με μαλάκες που δεν μπορούν να γαμήσουν στο Μεταξουργείο. Εγώ κι εσύ μπορούμε και ΓΑΜΑΜΕ με 10 ευρώ.
πολλοί το νομίζουν.δεν είδα να φέρονται κάποιες άλλες σαν άνθρωποι Όμως .αλλά σαν θηρευτές που ψάχνουν πληγωμένα θηράματα.νομιζα ότι εισαι ο πικερ.
Γενικα το να κανεις σεξ η ερωτα δεν εχει καμια σχεση με την αποστειρωμενη μαλακια σε μπουρδελο του 10ρικου.
Να παρακαλας δεν χρειαζεται, να φερεσαι σαν ανθρωπος πρεπει μονο
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι το σεξ είναι κάτι που αφορά σχεδόν μόνο τους άντρες; Η πολλή μαλακία θολώνει το μυαλό και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Μην τραβάτε συνέχεια μαλακία, αφήστε λίγο την καύλα σας να ωριμάσει για να δείτε πόσο μεγαλύτερη είναι από αυτή των γυναικών. Αν μείνετε αμαλάκιστοι, τότε μόνο θα καταλάβετε τη διαφορά.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τι λες ρε τυπε; Εσυ επιλεγεις ποια θα κυνηγήσεις και αυτή σε ποιον θα κατσει. Αναλογα με τα κριτιρια που εχει ο καθενας, αν εσυ εισαι 1,50 200 κιλα, με σπυρια και ουλες και ψάχνεις μουναρες είναι άλλο θεμα και είναι δικο σου το προβλημαπολλοί το νομίζουν.δεν είδα να φέρονται κάποιες άλλες σαν άνθρωποι Όμως .αλλά σαν θηρευτές που ψάχνουν πληγωμένα θηράματα.
Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν αμαλάκιστες για ΜΗΝΕΣ ολόκληρους, δεν έχουν κανένα υγρό που πρέπει να βγει. Για μείνετε εσείς αμαλάκιστοι για 1-2 βδομάδες και θα δείτε το Χριστό φαντάρο. Αλλά είστε ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τι σχεση εχι βρε μουροχαβλε η εκσπερματωση με την ηδονή;; Εχεις δει μουνι να σταζει από καυλα;;Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν αμαλάκιστες για ΜΗΝΕΣ ολόκληρους, δεν έχουν κανένα υγρό που πρέπει να βγει. Για μείνετε εσείς αμαλάκιστοι για 1-2 βδομάδες και θα δείτε το Χριστό φαντάρο. Αλλά είστε ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
Που να το δεις θα μου πεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31