Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γιατι τοτε μερικοι δεν βρισκουν γκομενα με τιποτα?για χρονια μιλαμε,μερικοι καταληγουν και μονοι για παντα?
για όσους δεν βρίσκουν γκόμενά υπάρχουν άλλες τόσες που δεν βρισκουν  γκόμενο.πολλοί  λόγοι για να μη βρίσκει κάποιος γκόμενά.πάντως δεν έχει να κάνει με το ότι οι γυναίκες είναι δυσκολότερες απο αποψη βιολογιας.οι γυναίκες  Στην Ελλάδα είναι πολύ κακομαθημενες  με υπερβολικά θέλω που καμία σχέση δεν έχουν  με αυτά που δίνουν.όποτε  ένας άντρας μπορεί να μη θέλει  να ασχοληθεί  με μια τέτοια γυναίκα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:thumbsup:σωστος σε ολα,το μονο που διαφωνω ειναι οτι δεν κανουν καμακι

Προσωπικά πιστεύω ότι ''κάνουν καμάκι'' αλλά με το τρόπο τους.

Δηλαδή αν δουν κάποιον άντρα που τον γουστάρουν θα βρούν κάποιο τρόπο να του το δείξουν, ώστε να τον ενθαρύνουν και να τον προβοκάρουν με τον τρόπο τους προκειμένου να κάνει τη κίνησή του !!!

Αυτος ο τρόπος μπορεί να είναι για παράδειγμα  μια ματιά με νόημα, η μπορεί να είναι ένα τσιγάρο που κρατάει αλλά δεν ανάβει προκειμένου ο άντρας να της προσφέρει φωτιά, η το να βρούν κάποια η κάποιο κοινό γνωστό ώστε να τους συστήσει κλπ

Αλλά στη πλειοψηφία των περιπτώσεων το πρώτο βήμα θα πρέπει να το κάνει ο άντρας.

Πολύ λιγες γυναίκες θα κάνουν αυτές το πρώτο βήμα. Νομίζω ότι είναι σχετικά προφανή όλα αυτά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
τι έχει δηλώσει δεν το έπιασα ?
o Rocco εχει πει οτι οι γκομενες εχουν πολυ πιο βρωμικο μυαλο απο οτι οι αντρες,ειπε επι λεξη οτι ειναι ανωμαλες.νομιζω οτι οποια γκομενα και να ρωτησεις θα το παραδεχτει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
o Rocco εχει πει οτι οι γκομενες εχουν πολυ πιο βρωμικο μυαλο απο οτι οι αντρες,ειπε επι λεξη οτι ειναι ανωμαλες.νομιζω οτι οποια γκομενα και να ρωτησεις θα το παραδεχτει
να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα πει βρώμικο.τις τρελιτσες τους τις θέλουν.έρμαια του αιδοίου  τους είναι και αυτές.απλά είναι πολλές φορές σε άρνηση και ακομα και με τον ίδιο τους τον εαυτο.πόσο μάλλον με τους άλλους.κάποτε μου είχε πει ένας οτι οι γυναίκες  ειναι χειρότερες από εμάς.πιστεύω  πώς είχε δίκιο ειδικά από τη πλευρά του ότι έχουν λιγότερο αυτοέλεγχο της ορμής τους κάτω από τα κατάλληλα  ερεθίσματα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα πει βρώμικο.τις τρελιτσες τους τις θέλουν.έρμαια του αιδοίου  τους είναι και αυτές.απλά είναι πολλές φορές σε άρνηση και ακομα και με τον ίδιο τους τον εαυτο.πόσο μάλλον με τους άλλους.κάποτε μου είχε πει ένας οτι οι γυναίκες  ειναι χειρότερες από εμάς.πιστεύω  πώς είχε δίκιο ειδικά από τη πλευρά του ότι έχουν λιγότερο αυτοέλεγχο της ορμής τους κάτω από τα κατάλληλα  ερεθίσματα
το ιδιο λεμε,αν τους το βγαλεις γινονται βρωμικες.πουτσα,ξυλο,βρισιμο,δεσιμο,φτυσιμο,η συνταγη της επιτυχιας :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το ιδιο λεμε,αν τους το βγαλεις γινονται βρωμικες.πουτσα,ξυλο,βρισιμο,δεσιμο,φτυσιμο,η συνταγη της επιτυχιας :rockon:
αμα ειναι θεουσα και περίεργη  Η άλλη.άστα γαμησε τα.αν είναι έτοιμη να επεξεργαστεί  τα ερεθίσματα. Έχει Καλώς

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Όσο εμείς εδώ αυνανιζομαστε στην ναυαγωδη κατάσταση των μπουρδελων, άλλοι έχουν ξεσκιστεί με 2και3γκομενακια ταυτόχρονα, γαμουν αβέρτα διεγερμενα γυναια έξω... δεν ξέρω πως το κάνουν, αλλά ζηλεύω την ηδονή που πετυχαίνουν...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
αμα ειναι θεουσα και περίεργη  Η άλλη.άστα γαμησε τα.αν είναι έτοιμη να επεξεργαστεί  τα ερεθίσματα. Έχει Καλώς
αυτες οι θεουσες ειναι οι πιο αγριες σκιστρες :rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.900
Πόντοι
5.827
Νομίζετε ότι αντικρούετε τα επιχειρήματά μου αλλά στην ουσία τα ενισχύετε. ΟΚ οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές, πρέπει να τους κάνεις το κλικ, πρέπει να λύσεις ολοκληρώματα για να τις φέρεις σε οργασμό... τα εμπεδώσαμε αυτά. Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο βαθύτερος λόγος όλων αυτών των συμπεριφορών είναι η χαμηλή τους σεξουαλικότητα. Άμα είχανε τις κάβλες του άντρα, θα ξεσκιζόντουσαν με τον οποιονδήποτε και θα ερχόντουσαν πανεύκολα σε οργασμό. Δε θα ήταν όλο το παιχνίδι ένας πονοκέφαλος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.900
Πόντοι
5.827
Είπατε ότι το 90% αυνανίζετε;; Σίγουρα για πολύ σοβαρές έρευνες θα πρόκειται :2funny: Προσωπικά καμία γκόμενά μου, όση οικειότητα κι αν είχαμε, δε μου εκμυστηρεύτηκε ποτέ ότι βάζει δαχτυλάκι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νομίζετε ότι αντικρούετε τα επιχειρήματά μου αλλά στην ουσία τα ενισχύετε. ΟΚ οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές, πρέπει να τους κάνεις το κλικ, πρέπει να λύσεις ολοκληρώματα για να τις φέρεις σε οργασμό... τα εμπεδώσαμε αυτά. Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο βαθύτερος λόγος όλων αυτών των συμπεριφορών είναι η χαμηλή τους σεξουαλικότητα. Άμα είχανε τις κάβλες του άντρα, θα ξεσκιζόντουσαν με τον οποιονδήποτε και θα ερχόντουσαν πανεύκολα σε οργασμό. Δε θα ήταν όλο το παιχνίδι ένας πονοκέφαλος.
εχεις πηδηξει γκομενα ποτε που να ειχε 5-10-15 οργασμους?εχεις γνωρισει ποτε αντρα στον κυκλο σου που ουτε που του σηκωνεται?δεν υπαρχει γενικα "οι γυναικες" και "οι αντρες",αυτες οι γενικευσεις ειναι μια καλη πανοπλια για να κρυψει καποιος την αδυναμια του,κυριως στο να βρει γκομενα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Είπατε ότι το 90% αυνανίζετε;; Σίγουρα για πολύ σοβαρές έρευνες θα πρόκειται :2funny: Προσωπικά καμία γκόμενά μου, όση οικειότητα κι αν είχαμε, δε μου εκμυστηρεύτηκε ποτέ ότι βάζει δαχτυλάκι.
μηπως για να μη σε φερει δε δυσκολη θεση?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.900
Πόντοι
5.827
εχεις πηδηξει γκομενα ποτε που να ειχε 5-10-15 οργασμους?εχεις γνωρισει ποτε αντρα στον κυκλο σου που ουτε που του σηκωνεται?δεν υπαρχει γενικα "οι γυναικες" και "οι αντρες",αυτες οι γενικευσεις ειναι μια καλη πανοπλια για να κρυψει καποιος την αδυναμια του,κυριως στο να βρει γκομενα
Μου έχει τύχει μόνο μία φορά. Ναι δεν υπάρχει "οι γυναίκες", για την πλειοψηφία μιλάμε πάντα  :thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το πρόβλημα είναι ότι οι αρκετες πρήζουν για να σου  κάτσουν.Την έχουν δει ντίβες και ετσι.απο βιολογία τα ίδια είμαστε.Όχι όμως και από ψωνιο.κτλπ.Τώρα αμα πας και κυνηγάς στα μπαράκια όλο και κάποια  θα καθίσει.αλλά πάλι χρειάζεται  να κάνεις έξοδα.ξενύχτια  και να χάσεις αρκετό χρονο.τα θέλουν  Όλα στο πιάτο.Έτσι έμαθαν οι περισσότερες.μπορεί και να είμαι λαθος

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Οι συγκεκριμενες ερευνες πολυ σοβαρες ειναι φιλαρακο. Και ακομη και αν πεφτουν λιγο εξω και το 90 % ειναι 80% στη πραγματικοτητα δεν αλλαζει ουσιαστικα κατι.

Το οτι καμμια γκομενα σου δεν σου εμπιστευθηκε οτι βαζει δακτυλακι ειναι τοσο φυσιολογικο οσο το οτι εσυ δεν εχεις πεις στις γκομενες σου οτι ενιοτε τον παιζεις. Αν τον παιζεις !!

Αν καποια γκομενα σου, σου πει οτι μαλακιζεται, τοτε Θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις, ασχετως αν αυτο ειναι αληθεια η οχι.

Φιλικα παντα.  :hi:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Οι συγκεκριμενες ερευνες πολυ σοβαρες ειναι φιλαρακο. Και ακομη και αν πεφτουν λιγο εξω και το 90 % ειναι 80% στη πραγματικοτητα δεν αλλαζει ουσιαστικα κατι.

Το οτι καμμια γκομενα σου δεν σου εμπιστευθηκε οτι βαζει δακτυλακι ειναι τοσο φυσιολογικο οσο το οτι εσυ δεν εχεις πεις στις γκομενες σου οτι ενιοτε τον παιζεις. Αν τον παιζεις !!

Αν καποια γκομενα σου, σου πει οτι μαλακιζεται, τοτε Θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις, ασχετως αν αυτο ειναι αληθεια η οχι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

εννοεις προφανως οταν μαλακιζεται ενω εχει σχεση μαζι σου,δλδ οτι δεν την ικανοποιεις.αλλα και να το παραδεχτει ο ενας στον αλλο δεν τρεχει κατι,αν δλδ λειπεις λιγες η πολυ μερες και τον παιξεις και της το πεις που ειναι το κακο?σαφως το προτιμα απο το να τον δωσεις αλλου.ασε που οι αντρες μπορει να γαμησουν και μετα να τραβηξουν και μια πηχτη.το ιδιο και για τη γυναικα,αν ειστε μακρια και μαλακιστει δεν τρεχει κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom