για όσους δεν βρίσκουν γκόμενά υπάρχουν άλλες τόσες που δεν βρισκουν γκόμενο.πολλοί λόγοι για να μη βρίσκει κάποιος γκόμενά.πάντως δεν έχει να κάνει με το ότι οι γυναίκες είναι δυσκολότερες απο αποψη βιολογιας.οι γυναίκες Στην Ελλάδα είναι πολύ κακομαθημενες με υπερβολικά θέλω που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που δίνουν.όποτε ένας άντρας μπορεί να μη θέλει να ασχοληθεί με μια τέτοια γυναίκαγιατι τοτε μερικοι δεν βρισκουν γκομενα με τιποτα?για χρονια μιλαμε,μερικοι καταληγουν και μονοι για παντα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
σωστος σε ολα,το μονο που διαφωνω ειναι οτι δεν κανουν καμακι
Προσωπικά πιστεύω ότι ''κάνουν καμάκι'' αλλά με το τρόπο τους.
Δηλαδή αν δουν κάποιον άντρα που τον γουστάρουν θα βρούν κάποιο τρόπο να του το δείξουν, ώστε να τον ενθαρύνουν και να τον προβοκάρουν με τον τρόπο τους προκειμένου να κάνει τη κίνησή του !!!
Αυτος ο τρόπος μπορεί να είναι για παράδειγμα μια ματιά με νόημα, η μπορεί να είναι ένα τσιγάρο που κρατάει αλλά δεν ανάβει προκειμένου ο άντρας να της προσφέρει φωτιά, η το να βρούν κάποια η κάποιο κοινό γνωστό ώστε να τους συστήσει κλπ
Αλλά στη πλειοψηφία των περιπτώσεων το πρώτο βήμα θα πρέπει να το κάνει ο άντρας.
Πολύ λιγες γυναίκες θα κάνουν αυτές το πρώτο βήμα. Νομίζω ότι είναι σχετικά προφανή όλα αυτά.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
o Rocco εχει πει οτι οι γκομενες εχουν πολυ πιο βρωμικο μυαλο απο οτι οι αντρες,ειπε επι λεξη οτι ειναι ανωμαλες.νομιζω οτι οποια γκομενα και να ρωτησεις θα το παραδεχτειτι έχει δηλώσει δεν το έπιασα ?
να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα πει βρώμικο.τις τρελιτσες τους τις θέλουν.έρμαια του αιδοίου τους είναι και αυτές.απλά είναι πολλές φορές σε άρνηση και ακομα και με τον ίδιο τους τον εαυτο.πόσο μάλλον με τους άλλους.κάποτε μου είχε πει ένας οτι οι γυναίκες ειναι χειρότερες από εμάς.πιστεύω πώς είχε δίκιο ειδικά από τη πλευρά του ότι έχουν λιγότερο αυτοέλεγχο της ορμής τους κάτω από τα κατάλληλα ερεθίσματαo Rocco εχει πει οτι οι γκομενες εχουν πολυ πιο βρωμικο μυαλο απο οτι οι αντρες,ειπε επι λεξη οτι ειναι ανωμαλες.νομιζω οτι οποια γκομενα και να ρωτησεις θα το παραδεχτει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
το ιδιο λεμε,αν τους το βγαλεις γινονται βρωμικες.πουτσα,ξυλο,βρισιμο,δεσιμο,φτυσιμο,η συνταγη της επιτυχιαςνα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα πει βρώμικο.τις τρελιτσες τους τις θέλουν.έρμαια του αιδοίου τους είναι και αυτές.απλά είναι πολλές φορές σε άρνηση και ακομα και με τον ίδιο τους τον εαυτο.πόσο μάλλον με τους άλλους.κάποτε μου είχε πει ένας οτι οι γυναίκες ειναι χειρότερες από εμάς.πιστεύω πώς είχε δίκιο ειδικά από τη πλευρά του ότι έχουν λιγότερο αυτοέλεγχο της ορμής τους κάτω από τα κατάλληλα ερεθίσματα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αμα ειναι θεουσα και περίεργη Η άλλη.άστα γαμησε τα.αν είναι έτοιμη να επεξεργαστεί τα ερεθίσματα. Έχει Καλώςτο ιδιο λεμε,αν τους το βγαλεις γινονται βρωμικες.πουτσα,ξυλο,βρισιμο,δεσιμο,φτυσιμο,η συνταγη της επιτυχιας![]()
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Όσο εμείς εδώ αυνανιζομαστε στην ναυαγωδη κατάσταση των μπουρδελων, άλλοι έχουν ξεσκιστεί με 2και3γκομενακια ταυτόχρονα, γαμουν αβέρτα διεγερμενα γυναια έξω... δεν ξέρω πως το κάνουν, αλλά ζηλεύω την ηδονή που πετυχαίνουν...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
αυτες οι θεουσες ειναι οι πιο αγριες σκιστρεςαμα ειναι θεουσα και περίεργη Η άλλη.άστα γαμησε τα.αν είναι έτοιμη να επεξεργαστεί τα ερεθίσματα. Έχει Καλώς
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.900
- Πόντοι
- 5.827
Νομίζετε ότι αντικρούετε τα επιχειρήματά μου αλλά στην ουσία τα ενισχύετε. ΟΚ οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές, πρέπει να τους κάνεις το κλικ, πρέπει να λύσεις ολοκληρώματα για να τις φέρεις σε οργασμό... τα εμπεδώσαμε αυτά. Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο βαθύτερος λόγος όλων αυτών των συμπεριφορών είναι η χαμηλή τους σεξουαλικότητα. Άμα είχανε τις κάβλες του άντρα, θα ξεσκιζόντουσαν με τον οποιονδήποτε και θα ερχόντουσαν πανεύκολα σε οργασμό. Δε θα ήταν όλο το παιχνίδι ένας πονοκέφαλος.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
εχεις πηδηξει γκομενα ποτε που να ειχε 5-10-15 οργασμους?εχεις γνωρισει ποτε αντρα στον κυκλο σου που ουτε που του σηκωνεται?δεν υπαρχει γενικα "οι γυναικες" και "οι αντρες",αυτες οι γενικευσεις ειναι μια καλη πανοπλια για να κρυψει καποιος την αδυναμια του,κυριως στο να βρει γκομεναΝομίζετε ότι αντικρούετε τα επιχειρήματά μου αλλά στην ουσία τα ενισχύετε. ΟΚ οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές, πρέπει να τους κάνεις το κλικ, πρέπει να λύσεις ολοκληρώματα για να τις φέρεις σε οργασμό... τα εμπεδώσαμε αυτά. Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο βαθύτερος λόγος όλων αυτών των συμπεριφορών είναι η χαμηλή τους σεξουαλικότητα. Άμα είχανε τις κάβλες του άντρα, θα ξεσκιζόντουσαν με τον οποιονδήποτε και θα ερχόντουσαν πανεύκολα σε οργασμό. Δε θα ήταν όλο το παιχνίδι ένας πονοκέφαλος.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
μηπως για να μη σε φερει δε δυσκολη θεση?Είπατε ότι το 90% αυνανίζετε;; Σίγουρα για πολύ σοβαρές έρευνες θα πρόκειταιΠροσωπικά καμία γκόμενά μου, όση οικειότητα κι αν είχαμε, δε μου εκμυστηρεύτηκε ποτέ ότι βάζει δαχτυλάκι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.900
- Πόντοι
- 5.827
Μου έχει τύχει μόνο μία φορά. Ναι δεν υπάρχει "οι γυναίκες", για την πλειοψηφία μιλάμε πάνταεχεις πηδηξει γκομενα ποτε που να ειχε 5-10-15 οργασμους?εχεις γνωρισει ποτε αντρα στον κυκλο σου που ουτε που του σηκωνεται?δεν υπαρχει γενικα "οι γυναικες" και "οι αντρες",αυτες οι γενικευσεις ειναι μια καλη πανοπλια για να κρυψει καποιος την αδυναμια του,κυριως στο να βρει γκομενα
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.900
- Πόντοι
- 5.827
Πώς θα με έφερνε σε δύσκολη θέση έτσι; Ίσα-ίσα το αντίθετο.μηπως για να μη σε φερει δε δυσκολη θεση?
το πρόβλημα είναι ότι οι αρκετες πρήζουν για να σου κάτσουν.Την έχουν δει ντίβες και ετσι.απο βιολογία τα ίδια είμαστε.Όχι όμως και από ψωνιο.κτλπ.Τώρα αμα πας και κυνηγάς στα μπαράκια όλο και κάποια θα καθίσει.αλλά πάλι χρειάζεται να κάνεις έξοδα.ξενύχτια και να χάσεις αρκετό χρονο.τα θέλουν Όλα στο πιάτο.Έτσι έμαθαν οι περισσότερες.μπορεί και να είμαι λαθοςΝομίζετε ότι αντικρούετε τα επιχειρήματά μου αλλά στην ουσία τα ενισχύετε. ΟΚ οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές, πρέπει να τους κάνεις το κλικ, πρέπει να λύσεις ολοκληρώματα για να τις φέρεις σε οργασμό... τα εμπεδώσαμε αυτά. Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο βαθύτερος λόγος όλων αυτών των συμπεριφορών είναι η χαμηλή τους σεξουαλικότητα. Άμα είχανε τις κάβλες του άντρα, θα ξεσκιζόντουσαν με τον οποιονδήποτε και θα ερχόντουσαν πανεύκολα σε οργασμό. Δε θα ήταν όλο το παιχνίδι ένας πονοκέφαλος.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Είπατε ότι το 90% αυνανίζετε;; Σίγουρα για πολύ σοβαρές έρευνες θα πρόκειταιΠροσωπικά καμία γκόμενά μου, όση οικειότητα κι αν είχαμε, δε μου εκμυστηρεύτηκε ποτέ ότι βάζει δαχτυλάκι.
Οι συγκεκριμενες ερευνες πολυ σοβαρες ειναι φιλαρακο. Και ακομη και αν πεφτουν λιγο εξω και το 90 % ειναι 80% στη πραγματικοτητα δεν αλλαζει ουσιαστικα κατι.
Το οτι καμμια γκομενα σου δεν σου εμπιστευθηκε οτι βαζει δακτυλακι ειναι τοσο φυσιολογικο οσο το οτι εσυ δεν εχεις πεις στις γκομενες σου οτι ενιοτε τον παιζεις. Αν τον παιζεις !!
Αν καποια γκομενα σου, σου πει οτι μαλακιζεται, τοτε Θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις, ασχετως αν αυτο ειναι αληθεια η οχι.
Φιλικα παντα.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 142
- Πόντοι
- 16
Οι συγκεκριμενες ερευνες πολυ σοβαρες ειναι φιλαρακο. Και ακομη και αν πεφτουν λιγο εξω και το 90 % ειναι 80% στη πραγματικοτητα δεν αλλαζει ουσιαστικα κατι.
Το οτι καμμια γκομενα σου δεν σου εμπιστευθηκε οτι βαζει δακτυλακι ειναι τοσο φυσιολογικο οσο το οτι εσυ δεν εχεις πεις στις γκομενες σου οτι ενιοτε τον παιζεις. Αν τον παιζεις !!
Αν καποια γκομενα σου, σου πει οτι μαλακιζεται, τοτε Θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις, ασχετως αν αυτο ειναι αληθεια η οχι.
Φιλικα παντα.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
εννοεις προφανως οταν μαλακιζεται ενω εχει σχεση μαζι σου,δλδ οτι δεν την ικανοποιεις.αλλα και να το παραδεχτει ο ενας στον αλλο δεν τρεχει κατι,αν δλδ λειπεις λιγες η πολυ μερες και τον παιξεις και της το πεις που ειναι το κακο?σαφως το προτιμα απο το να τον δωσεις αλλου.ασε που οι αντρες μπορει να γαμησουν και μετα να τραβηξουν και μια πηχτη.το ιδιο και για τη γυναικα,αν ειστε μακρια και μαλακιστει δεν τρεχει κατι.Οι συγκεκριμενες ερευνες πολυ σοβαρες ειναι φιλαρακο. Και ακομη και αν πεφτουν λιγο εξω και το 90 % ειναι 80% στη πραγματικοτητα δεν αλλαζει ουσιαστικα κατι.
Φιλικα παντα.![]()
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)