You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Να με ξαναδεχτεί. Άμα της το πούνε 5-10 άτομα μπορεί και να το ξανασκεφτεί. Πρώτα γάμα τη όμως και μετά πες της το.
ΟΚ σκοπεύω σύντομα να την πάρω Φίλος πέρασε και είπε ότι είναι καλή. Με κανα τάληρο εξτρά λες να κάνει και
ακα τσιμπούκι ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Δε νομίζω να δέχεται τέτοια. Κάποτε έκανε διάφορες μαλακίες αλλά έπαθε κάτι και τα έκοψε. Βέβαια δεν ξέρω τι κάνει τώρα.
Θες να πάμε για καφέ ?
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 1.686
Κώστα Λαδάκη είσαι άσχετος. Το 90-95% των περιπτώσεων προστατίτιδας οφείλεται σε ψυχολογικούς και νευρογενείς παράγοντες και κακώς οι μαλάκες Έλληνες γιατροί δίνουν αντιβίωση. Δες και το πινακάκι στο πρώτο link αν ξέρεις αγγλικά:
Πικεράκο, τα αγγλικά που ξέρεις είναι για τουρισμό μόνο ;
Αλλα λέει το δεύτερο άρθρο που παραθέτεις .Αναφέρει γενετική προδιάθεση
για την χρόνια προστατίτιδα.
Όσον αφορά για τη πιθανή νευρογενή αιτιολογία της προστατίτιδας,
σε συνδυασμό με γενετική προδιάθεση, είναι ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΕΝ έχει αποδειχτεί.
Η Wikipedia δεν είναι εγκεκριμένο σάϊτ για υπεύθυνη ενημέρωση για Ιατρική.
Για ενημερωση για Ιατρική είναι το ΚΡΑΤΙΚΟ , ανήκει στις ΗΠΑ ,portal Medline που έχει
πάνω από 20 εκατομμύρια άρθρα σε περίληψη και αρκετά με ολόκληρο
το κείμενο.
Εκεί θα κάνεις αναζήτηση για prostatitis για ανάγνωση
των επιστημονικών άρθρων από αναγνωρισμένα Ιατρικά Περιοδικά
από όλο τον κόσμο.
Η αναφορά στην Wikipedia σαν βιβλιογραφία, δεν γίνεται
αποδεκτή από τον ιατρικο κόσμο.
Μόνο το Medline είναι το σημείο αναφοράς βιβλιογραφικά.
" Ψυχική " προστατίτιδα δεν υπάρχει.
Συμπτώματα προστατίτιδας,λόγω νευρογενούς αιτιολογίας
είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ που ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτή.
Το portal Medline έχει ΗΥ σε ένα πολύ μεγάλο κτήριο !
http://[URL unfurl="true"]www.healthjournalism.org/blog/wp-content/uploads/2010/09/nlm.jpg[/img[/URL]]
NLM Bethesda , Maryland
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thelancet.com/cms/attachment/2016112070/2036956194/fx2.jpg[/img[/URL]]
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Δεν πάω για καφέδες τύπε. Έχω κόψει τα περιττά έξοδα. Μόνο μπουρδέλα και μπύρες στο δρόμο.
Ο Zoren μου είπε ότι θέλει να σε γνωρίσει και να μάθει τα κόλπα από σένα
γιατί κατάλαβε ότι μόνο με τον νόμο θα βρει την υγειά του!
Κερνάω εγώ τους καφέδες
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 1.686
Αντίθετα ξύπνημα τη νύχτα για κατούρημα λόγω άγχους και
νευρικότητας , υπάρχει σαν αποδεκτή αιτιολογία.
The Association of Depression, Anxiety and Nocturia: A Systematic Review
και πολύ καλό άρθρο,μελέτη σε 30.000 άτομα είναι :
The burden of lower urinary tract symptoms: evaluating the effect of LUTS on health-related quality of life, anxiety and depression: EpiLUTS.
" ....Significant predictors of anxiety included nocturia, urgency, stress urinary incontinence, leaking during sexual activity, weak stream and split stream in women; and nocturia, urgency, incomplete emptying and bladder pain in men....."
Οι αγχωτικοί κατουράνε πολλές φορές, και σηκώνονται
και τη νύχτα ( nocturia ).
ΜΗ μπερδεύετε τη συχνουρία , νυχτουρία, με την προστατίτιδα.
νευρικότητας , υπάρχει σαν αποδεκτή αιτιολογία.
The Association of Depression, Anxiety and Nocturia: A Systematic Review
και πολύ καλό άρθρο,μελέτη σε 30.000 άτομα είναι :
The burden of lower urinary tract symptoms: evaluating the effect of LUTS on health-related quality of life, anxiety and depression: EpiLUTS.
" ....Significant predictors of anxiety included nocturia, urgency, stress urinary incontinence, leaking during sexual activity, weak stream and split stream in women; and nocturia, urgency, incomplete emptying and bladder pain in men....."
Οι αγχωτικοί κατουράνε πολλές φορές, και σηκώνονται
και τη νύχτα ( nocturia ).
ΜΗ μπερδεύετε τη συχνουρία , νυχτουρία, με την προστατίτιδα.
Κώστα Λαδάκη είναι πολύ παραπλήσια όλα αυτά. Οι ασθενείς πάνε στο γιατρό με συμπτώματα προστατίτιδας και τελικά πρόκειται για αγχώδη ή νευρική διαταραχή σε ποσοστό 90-95%. Γι' αυτό έχει αλλάξει πλέον η ονομασία της πάθησης από "χρόνια προστατίτιδα" σε "χρόνιο πυελικό άλγος". Κι εγώ εκείνο το διάστημα ήμουν πολύ στρεσαρισμένος, είχα χαλάσει και μια σχέση και την παρακάλαγα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 1.686
Η προστατίτιδα έχει ΠΟΝΟ .
Η συχνουρία ,όταν υπάρχει, ΔΕΝ σημαίνει ότι
υπάρχει προστατιτιδα.
Συχνουρία παρατηρείται σε διαβήτη, σακχαρώδη και άποιο,
λήψη διουρητικών, καρδιακή ανεπάρκεια, κυστίτιδα , κτλ. και
μερικές φορές
σε ΑΓΧΟΣ !
ΔΕΝ πρέπει να μπερδεύουμε την προστατίτιδα με τη συχνουρία- νυκτουρία .
Κατά τα λοιπά, υπάρχει βιβλιογραφία στο Medline.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ωραια,και γω ρωταω,πρεπει να γαμας σε φαση Σπαλιαρα?δλδ δεν υπαρχει μεση λυση?εχεις ο καθενας εστω και μια γκομενα για να βαλει τον πηχυ πιο ψηλα?Αφηστε τον Σπαλιαρα,ειναι περιπτωση,βρειτε ενα απλο κοριτσακι να πορευτειτε στα βασικα και μην κανετε την οποια αδυναμια σας θεωρια.
αν σου έλεγε και αυτή ότι θέλει να γαμιέται με άλλους θα το δεχόσουν;Μία πρώην μου γκόμενα μου στέλνει πού και πού μηνύματα γιατί την έχει φάει η αγαμία. Είναι όμως τελείως φόλα στο σεξ, στο στυλ της Ρίτας από Ιάσωνος 1 που φοβάται την πούτσα, και γι' αυτό της βάζω σαν όρο αν θέλει να τα ξαναφτιάξουμε ότι θα με αφήνει να πηγαίνω και με πουτάνες. Το ίδιο έγινε και σήμερα και εκεί σκαλώνει το πράγμα γιατί δεν το δέχεται.
Αυτό το γράφω για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο μεγάλη σημασία δίνω στην ειλικρίνεια. Θέλω η γυναίκα να ξέρει ότι ξενογαμάω, δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη της. Το θεωρώ τελείως άνανδρο και μεγάλη δειλία.
Και αν σου απαντήσει αυτή : με 10€ γαμανε όλοι,κουτσοί στραβοί;Chris33 γιατί σπας ρε φίλε; Γιατί υποχωρείς; Δεν σου είπα να είσαι αγέρωχος με τα βρωμόμουνα; Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"
Κώστα Λαδάκη κάνεις λάθος. Ο πόνος της προστατίτιδας συνήθως είναι απλά η συχνουρία. Η συχνουρία από μόνη της δημιουργεί πόνο, δηλαδή πάντα όταν θέλεις να κατουρήσεις κατά κάποιο τρόπο πονάς. Ξαναλέω ότι τα φαινόμενα της προστατίτιδας, που είναι συνήθως ο πόνος από την έντονη συχνουρία, κατά 90-95% οφείλονται σε μη μικροβιακούς παράγοντες.
Οι πουτάνες μερικές φορές δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάθε ένας που τις γαμάει τις κάνει δικές του, ότι δεν έχουν έναν αλλά χιλιάδες γκόμενους. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνουν και σου λένε μαλακίες, εσύ τους λες το σωστό.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem προστατίτιδα έχω από το 2007. Εκείνη την εποχή γάμαγα κάθε 3 μέρες στο στούντιο Αχαρνών 106 χωρίς να τραβάω ενδιάμεσα μαλακία. Ήταν κάπως αραιό αυτό το διάστημα και ίσως με πείραξε. Τώρα πλέον είναι πολύ πιο ήπια τα συμπτώματά μου.
Πες του Λαδακη οτι πλεον κατατασσεται στις ψυχολογικες ασθενειες. Το αραιο διαστημα ειναι επιβαρυντικο, οπως και το συχνο διαστημα πανω απο μια φορα τη μερα.
Γραφεις στο σχετικο φορουμ;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το απίστευτο ampelales ξέρεις ποιο είναι; Ότι κατά καιρούς παλιότερα έγραφα σε κάποια άλλα φόρουμ και όλοι εκεί μέσα ήταν σχεσάκηδες και αγαπούληδες ενώ εγώ τελείως αντισυμβατικός και σεξιστής και μου έλεγαν να φύγω και να πάω στο bourdela.com.
Και μετά ήρθα εδώ και έπεσα πάλι πάνω σε σχεσάκηδες και αγαπούληδες.
Σε ποια φορουμ εγραφες;
Και κατι αλλο; Απο κονδυλωματα πως πας;
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
φάσκω :
και αντιφάσκω :
ξανα φάσκω:
και ξανα αντιφάσκω :
φάσκω και αντιφάσκω συνεχώς , και αυτοϊκανοποιούμαι αυνανιζόμενος στο μεταξουργείο για να μην αυτοκτονήσω αν συνειδητοποιήσω ότι είμαι
ένας καθυστερημένος μαλάκας , που δεν μπορεί να σταυρώσει ούτε μια μη αντιφατική πρόταση , ούτε μπορεί να αρθρώσει μια λογική απάντηση...
Chris33 γιατί σπας ρε φίλε; Γιατί υποχωρείς; Δεν σου είπα να είσαι αγέρωχος με τα βρωμόμουνα;
και αντιφάσκω :
Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"
ξανα φάσκω:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ.
και ξανα αντιφάσκω :
Αφού τα παιδιά λένε ότι οι γκόμενες την πέφτουν. Εγώ αυτό θα κάνω. Όποια θέλει, είμαι διαθέσιμος. Θα το παίξω και λίγο δύσκολος όμως. Δεν θα κάτσω και στην πρώτη καριόλα που θα μου την πέσει.
φάσκω και αντιφάσκω συνεχώς , και αυτοϊκανοποιούμαι αυνανιζόμενος στο μεταξουργείο για να μην αυτοκτονήσω αν συνειδητοποιήσω ότι είμαι
ένας καθυστερημένος μαλάκας , που δεν μπορεί να σταυρώσει ούτε μια μη αντιφατική πρόταση , ούτε μπορεί να αρθρώσει μια λογική απάντηση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις