Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
βασικά λεω και γι'αυτούς που δεν τους πολύ απασχολεί η εμφάνιση της κοπέλας.κάποιοι πουλάνε θεωρία τύπου ανδρικών υπεραπαιτησεων από άποψη εμφάνισης της γυναίκας.οτι και καλα οι αντρες ειναι και αυτοι απαιτητικοι Κάτι τέτοιο δεν είδα να ισχύει.οι άντρες εχουν λογικα στάνταρ

Δεν έχουμε επιλογές τύπε και συμβιβαζόμαστε και με μιά μέτρια προς άσχημη.. και μη ξεχνάς οτι η πλειοψηφία ανδρών ειναι κατά του αγοραίου οπότε αυτοι μια μέτρια τη βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Με άφησε, γιατί δεν ήμουν αρκετά αγαπούλης  :grin: Κλάιν, έτσι κι αλλιώς είχε καταντήσει σπασαρχίδω. Κάθε μέρα να βρισκόμαστε ήθελε και να κοιμόμαστε μαζί. Λες και με κηνυγάει κάποια κατάρα όμως, από τότε όλο σε ζαβά πέφτω.

Κλάιν τύπε.. γάμα πουτάνες μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι μανία έχετε να υποτιμάτε τις πουτάνες. Σαν πιο έμπειρες που είναι κάνουν πολύ καλύτερο σεξ. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου με πουτάνα παρά με γκόμενα, που πολλές φορές θα είναι και ξενερωτη. Πχ εμένα μου έχει τύχει περιπτωση να μη θέλει να κάνει πίπα  :headbang: Ή μήπως θεωρείτε ότι μπορείτε να βρείτε σε γκόμενα το σώμα που έχουν οι πουτάνες; Άβυζες ή τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια θα είναι συνήθως. Τις εμπειρίες που έχω ζήσει με πουτάνες δεν μπορεί να τις αντικαταστήσει καμία γκόμενα όσο σεξ κι αν κάνουμε.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι μανία έχετε να υποτιμάτε τις πουτάνες. Σαν πιο έμπειρες που είναι κάνουν πολύ καλύτερο σεξ. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου με πουτάνα παρά με γκόμενα, που πολλές φορές θα είναι και ξενερωτη. Πχ εμένα μου έχει τύχει περιπτωση να μη θέλει να κάνει πίπα  :headbang: Ή μήπως θεωρείτε ότι μπορείτε να βρείτε σε γκόμενα το σώμα που έχουν οι πουτάνες; Άβυζες ή τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια θα είναι συνήθως. Τις εμπειρίες που έχω ζήσει με πουτάνες δεν μπορεί να τις αντικαταστήσει καμία γκόμενα όσο σεξ κι αν κάνουμε.

Τα καλύτερα γαμήσια τα χω κάνει με CGs και το καλύτερο έβερ με μια πουτάνα της Φυλής τον πρώτο μήνα της καρίερας της.. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

Με γκομενες εδω κανει καψουρογαμησάκια αλλά δε κλάνουν σε αυτά που έχω κάνει με πουτάνες..  :grin:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
το σεξ φιλε δεν ειναι επαγγελμα για αυτο και η πουτανα δεν προκειται ποτε να γαμηθει καλυτερα απο γκομενα.
αν μια γκομενα δεν κανει πιπα απλα οι προηγουμενοι ηταν ξενερωτοι και δεν την ξεκλειδωσαν. και τωρα καποιος λεει αυτο για εσενα σαν προηγουμενο της γκομενας που δεν κανει πιπα..

Άβυζες ή τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια θα είναι συνήθως.
υπαρχουν τοσο ωραια μουνια εκει εξω δυστυχως ομως υπαρχουν και ωραιοι γκομενοι  :grin:

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Δηλαδη αυτα που γραφουν καποιοι οτι τα γαμησια με πουτανες ειναι υποκαταστατα ενω με τις ελλεεινιδες ειναι μαγικα γαμησια και οποιος δεν εχει γκομενα οπως ο Πικερ σλλα γαμαει πουτανες ειναι επειδη εχει προβλημα... αλλα μετα στο σλλο θρεντ λενε οποιος γαμαει ελλεεινιδες εχει παλι προβλημα και η λυση ειναι οι πουτανες..

Τελικα τι θετε ρε τυποι.. ολιγον απο πουτανες κσι μια ελλεεινιδα μια στο τοσο κσι μ3τα παλι πουτανες; Αλλιως οποιος γαμαει μονο πουτανες η μονο ελλεινιδες εχει προβλημα ε;

Που ναι η μπαλα;;;   :huh:

Φίλε Αμπελαλέ ο παραπάνω συλλογισμός συνοψίζει την υποκειμενικότητα του θέματος και ότι τελικά στη ζωή ο καθένας επιλέγει πώς θα ζήσει αν βέβαια του το επιτρέπει και το πολιτικοκοινωνικό περιβάλλον. Η συζήτηση που γίνεται στα περισσότερα θρεντ είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας καταθέτοντας ο καθένας τη δική του άποψη ή πιο συχνά τρολάροντας. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο νόμος του Picker ισχύει 100% αλλά μόνο για τον ίδιο τον Picker και όσους έχουν οι ίδιοι αποφασίσει ότι η ζωή τους διέπεται από το συγκεκριμένο νόμο. Η δική μου άποψη είναι ότι ο αγοραίος έρωτας απλά είναι πιο εύκολος από πολλές απόψεις, εφόσον κάποιος διαθέτει το ανάλογο τίμημα, χωρίς να περιέχει άλλου τύπου συναισθηματικό ή κοινωνικό ξόδεμα, από τη μεριά του πελάτη πάντα.  

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε Αμπελαλέ ο παραπάνω συλλογισμός συνοψίζει την υποκειμενικότητα του θέματος και ότι τελικά στη ζωή ο καθένας επιλέγει πώς θα ζήσει αν βέβαια του το επιτρέπει και το πολιτικοκοινωνικό περιβάλλον. Η συζήτηση που γίνεται στα περισσότερα θρεντ είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας καταθέτοντας ο καθένας τη δική του άποψη ή πιο συχνά τρολάροντας. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο νόμος του Picker ισχύει 100% αλλά μόνο για τον ίδιο τον Picker και όσους έχουν οι ίδιοι αποφασίσει ότι η ζωή τους διέπεται από το συγκεκριμένο νόμο. Η δική μου άποψη είναι ότι ο αγοραίος έρωτας απλά είναι πιο εύκολος από πολλές απόψεις, εφόσον κάποιος διαθέτει το ανάλογο τίμημα, χωρίς να περιέχει άλλου τύπου συναισθηματικό ή κοινωνικό ξόδεμα, από τη μεριά του πελάτη πάντα.  
το ξόδεμα το έχει ο άντρας μόνο.αν ασχοληθεί  σοβαρά με τις περισσότερες.οι γυναίκες  τουλάχιστον  στην πλειοψηφία  τους είναι αψυχες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
το σεξ φιλε δεν ειναι επαγγελμα για αυτο και η πουτανα δεν προκειται ποτε να γαμηθει καλυτερα απο γκομενα.
Η πουτάνα πάντα θα γαμιέται καλύτερα από τις γκόμενες, γιατί κάνει σεξ κάθε μέρα όλη μέρα. Αντίθετα η γκόμενα κάνει σεξ με έναν καινούριο μια φορά το χρόνο και γαμιέται μαζί του μια φορά τη βδομάδα. Αν δεν έχεις κάνει αξέχαστα τσοντογαμήσια με πουτάνες δε θα το καταλάβεις. Αλλά προϋπόθεση γι' αυτό είναι να μπορείς να αφήσεις κατά μέρους το συναίσθημα.

αν μια γκομενα δεν κανει πιπα απλα οι προηγουμενοι ηταν ξενερωτοι και δεν την ξεκλειδωσαν. και τωρα καποιος λεει αυτο για εσενα σαν προηγουμενο της γκομενας που δεν κανει πιπα..
Απλά η ίδια είναι ξενέρωτη και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Ή απλά δεν έχει γαμηθεί αρκετά οπότε έχει τις εμπειρίες μιας παρθένας. Σιγά μην πρέπει να γίνουμε και ψυχολόγοι για να πάρει μια απλή πίπα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

πολύ σοφή κουβέντα !! ...αν ο καβαλάρης είναι επιδέξιος και με φαντασία το άττι υπακούει και πάς πολύ μακρυά ...αν καβαλάει κανάς μαχλούπας τότε γάματα ...καλύτερα μετάξι ...βέβαια κάποια άλογα είναι πονυ οπότε μην περιμένεις πολλά ...αλλά εντάξει και αυτά εκπαιδευονται ... :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Kαποτε καλεσαν τον Διογενη τον Κυνικο σε ενα γευμα. Αλλα λογω της αθλιας περιβολης του δεν του επετρεψαν την εισοδο. Το γευμα επαναληφθηκε και αυτη τη φορα ο Διογενης εμφανιστηκε αξιοπρεπως ενδεδυμενος. Οταν καθισαν να φανε, αντι να βαζει το φαγητο στο στομα του, το εβαζε στα μανικια του. Μα τι κανεις, τρελαθηκες; τον ρωτησαν. Και ο Διογενης τους απαντησε: Οταν ηρθα με απλυτα ρουχα με διωξατε. Τον φορεσα καθαρα με δεχτηκατε. Αρα αυτο το γευμα δεν προοριζεται για εμενα, αλλα για τα ρουχα μου και αυτα πρεπει να το φανε.

Ριγκορ εχεις αναλογιστει οτι το να ειναι κανεις απλυτος, ασχημος, κακοντυμενος και εκτος προτυπων επιτυχιας για την ηλικια του, ειναι μια μορφη ελευθεριας;

Και το οτι το να εισαι πετυχημενος στα ματια της κοινωνιας σε οτι αφορα το επαγγελμα, τα λεφτα, τον κοινωνικο κυκλο, ειναι μια μορφη σκλαβιας;

I respect you to the highest level mysti!

Consider me your friend.  :hi:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Προσωπικά θεωρώ ότι ο αγοραίος είναι η λύση για τον μεσο άνδρα και στον χάλια εμφανισιακά να γαμήσει ωραίες γυναίκες.

Επίσης για κάποιους που το περιβάλλον τους δέν έχει πολλές γνωριμίες-γυναίκες η λύση ειναι ο αγοραίος.

Οι πλεοψηφία των ανδρών που βγαίνει στα μπαρ και τα κλαμπς μπας να βρει κανα μωρό καταλήγει στα μπουρδελα/στουντιος ή σπιτι του να παιζει το πουλί του.

Η προσφορά για σεξ ειμαι πολύ μικρή σε αναλογία με την επιθυμία του άνδρα για σεξ. Αυτό ισχύει απ τον αιώνα τον άπαντα.
Αν δεν ηταν αληθεια αυτο δε θα ανθούσε ο αγοραίος.

Καλή φάση να βρίσκουμε καύλες γκόμενες και να τις ξεμουνιάζουμε έξω στη ζωή αλλά ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Σπάνια συμβαίνει και οταν συμβεί θα πάει για σχέση.

Τώρα προφανώς αμα μιλάμε για σχέση η κουβέντα πάει αλλού και ειναι μια σεβαστή, όμορφη και ανθρώπινη επιλογή που μπορεί να κάνει ο οπωσδήποτε στη ζωή του.

Αλλά οταν μιλάμε για σκέτο σέξ με κοπέλες που γνωρίσαμε ή για σέξ με επαγγελματίες προσωπικά τις επαγγελματίες τις βάζω σε ανώτερη βαθμίδα. Μιλάω κυρίως για call girls που ναι μπορείς να κάνεις καλύτερο σέξ απο οτι με μια απλή κοπέλα που γνώρισες στο δρόμο/σε μπάρ/απο φίλο κτλ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχαχα! Γελοίε rigormortis πόσο πολύ σε πονάει τελικά που δεν μπορείς να γαμήσεις πια σε μπουρδέλο και αναγκάζεσαι να παρακαλάς τη γκόμενά σου να σου κάτσει; Την πήρες τηλέφωνο σήμερα να της πεις "σ' αγαπώ"; Κάν' το τώρα φίλε γιατί αλλιώς δεν έχει κοκό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 τι πράγματα είναι αυτά ρε τύπε; Δεν σου είπα να μην αφήνεις τους σχεσάκηδες να σου τη λένε; Βρε μαλάκα αυτοί κατά βάθος σε ζηλεύουν που είσαι καυλιάρης και μπορείς να γαμάς και να χύνεις με 10 ευρώ. Πότε θα καταλάβεις ότι το μπουρδέλο είναι μαγκιά;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis θα περιμένω να μου φέρεις τη γκόμενά σου να αυνανιστώ για λίγο στο μουνί της. Εσύ θα είσαι δίπλα και θα της κρατάς το χέρι. Αυτή δεν θα νιώσει τίποτα, θα κοιτάει εσένα να της δίνεις κουράγιο. Εγώ θα τελειώσω σε 5 λεπτά και θα φύγω. Γουστάρεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Προσωπικά θεωρώ ότι ο αγοραίος είναι η λύση για τον μεσο άνδρα και στον χάλια εμφανισιακά να γαμήσει ωραίες γυναίκες.

Επίσης για κάποιους που το περιβάλλον τους δέν έχει πολλές γνωριμίες-γυναίκες η λύση ειναι ο αγοραίος.

Οι πλεοψηφία των ανδρών που βγαίνει στα μπαρ και τα κλαμπς μπας να βρει κανα μωρό καταλήγει στα μπουρδελα/στουντιος ή σπιτι του να παιζει το πουλί του.

Η προσφορά για σεξ ειμαι πολύ μικρή σε αναλογία με την επιθυμία του άνδρα για σεξ. Αυτό ισχύει απ τον αιώνα τον άπαντα.
Αν δεν ηταν αληθεια αυτο δε θα ανθούσε ο αγοραίος.

Καλή φάση να βρίσκουμε καύλες γκόμενες και να τις ξεμουνιάζουμε έξω στη ζωή αλλά ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Σπάνια συμβαίνει και οταν συμβεί θα πάει για σχέση.

Τώρα προφανώς αμα μιλάμε για σχέση η κουβέντα πάει αλλού και ειναι μια σεβαστή, όμορφη και ανθρώπινη επιλογή που μπορεί να κάνει ο οπωσδήποτε στη ζωή του.

Αλλά οταν μιλάμε για σκέτο σέξ με κοπέλες που γνωρίσαμε ή για σέξ με επαγγελματίες προσωπικά τις επαγγελματίες τις βάζω σε ανώτερη βαθμίδα. Μιλάω κυρίως για call girls που ναι μπορείς να κάνεις καλύτερο σέξ απο οτι με μια απλή κοπέλα που γνώρισες στο δρόμο/σε μπάρ/απο φίλο κτλ.

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem αν παίζεις το πουλί σου χωρίς να τελειώνεις, αυτό ΔΕΝ πιάνεται για μαλακία. Κι εγώ μπορεί να παίζω λίγο το πουλί μου πριν μπει η κοπέλα στο δωμάτιο αλλά χύνω πάντα με επαφή. Αντίθετα, αν γαμάς 1 ώρα συνεχόμενα και τελειώνεις με το χέρι σου, αυτό πιάνεται για μαλακία και όχι για σεξ. Το θέμα είναι να μπορείς να τελειώνεις πάντα με επαφή - έστω και με handjob - και ποτέ μόνος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτά που λέει ο rigormortis περί ηδονισμού είναι γελοιότητες. Όπως έχω ξαναπεί, όποιος αναζητά την ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το σημείο G. Το μέγεθος του άντρα κρίνεται από το πόσο συχνά τελειώνει με επαφή σε σχέση με το πόσο συχνά τελειώνει μόνος του. Εγώ π.χ. που τελειώνω 183 φορές το χρόνο με επαφή και ΠΟΤΕ μόνος μου έχω ετήσιο σκορ 183-0.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom