You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δύσκολη η ζωή για τους άντρες πικερ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.πανεύκολη για τη γυναίκα παντού.από τις λογικοτερες απαντησεις το μπουρδελο στην ερώτηση της μοναξιάς.υψηλά Τα στάνταρ της γυναίκας.σχεδόν άπιαστα.πολλοί φίλοι βρήκαν τον έρωτα μέσα σε ένα πορνειο μετα από μάταιες προσπάθειές στον έξω κοσμο
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Κώστα Λαδάκη, άτομα σαν εσένα και τον rigormortis σε θέματα φιλοσοφίας σας έχω για πρωινό. Ακολουθεί ο νόμος του Picker.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ποιά φιλοσοφία, βρε Πικεράκο ;
Δίνεις 150 ευρώ το μήνα σε κάτι ταλαίπωρες αλλοδαπές
που σε ανέχονται λογω της φτώχειας τους, και
έγινες και φιλόσοφος ;
Φτωχός εσύ, φτωχές αυτές, αλλά λιγότερο φτωχές από σένα
αφού εσύ τις πληρώνεις ! ;)
Με 6 ώρες την ημερα,με τα χρήματα που δίνεις εσύ και οι λοιποί
βγάζουν 4-5 φορές περισσότερα
από σένα που δουλεύεις 8ωρο, και
μετά από αυτό ισχυρίζεσαι ότι...έγινες φιλόσοφος ;
Αν είχες βρει κάποια ωραία γκόμενα , που να σε πλήρωνε
για συντροφιά, θα ήσουν μάγκας .
Τώρα έχεις φιλοσοφήσει πως έτσι που είσαι, ίσως μέτριος ή
και κάτω του μετρίου,σαν άντρας, δεν μπορείς να βρεις γκόμενα
και ταλαιπωρείς περισσότερο κάποιες ήδη ταλαιπωρημένες αλλοδαπές !
Να ζήσεις και συ , άφραγκε και μέτριε ( ; ) σε εμφάνιση και
ίσως ( ; ) κάτω του μετρίου σε γοητεία ,άνθρωπε.Ζήσε .
Αλλά μην παριστάνεις τον μάγκα και τον φιλόσοφο.
Ένας πουτανοκαψουράκος είσαι, που η θεά τύχη σου έδωσε
λίγα προσόντα και έχεις μόνο 150 ευρώ το μήνα για διασκέδαση.
Πάρε και κανένα λαχείο Πικεράκο !
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μπορεί να κερδίσεις κανένα φράγκο, να πας και με καμία
ωραία κοπέλα στο κρεβάτι !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο , μην κοκορεύεσαι για την κατάντια σου.
Κατάντια είναι να μην έχεις βρει γκόμενα και να παρακαλάς
την Κορίνα να σε δεχτεί !
Προσπάθησε να βελτιωθείς. Πάρε τα φάρμακα για την
ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση. Μάζεψε χρήματα και πήγαινε
στην DHI να σου κάνουν εμφύτευση μαλλιών, να καλυφτεί
η καραφλίτσα σου. Γράψου στο γυμναστήριο να αυξήσεις τη μυϊκή μάζα σου
που είσαι σαν κοκοβιός.
Ελα ! Η τύχη μπορει να σου χαμογελάσει !
Σταμάτα την κλάψα και την γκρίνια !
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Όσο για τα παρακάλια που λες και ξαναλές ότι κάνω, έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα δεν υπάρχει χυλόπιτα. Τα παρακάλια της υπενθυμίζουν τα γαμήσια που της έχεις κάνει. Όσο και να την παρακαλάς μετά είσαι πάντα από πάνω.
τι λές βρε ανοϊκέ ξεφτυλισμένε πιρφόρε ?
αυτό είναι ακραία πιρφορία και ξεφτύλα ...που μόνο ένας ανοϊκός εγκέφαλος σαν τον δικό σου θα πειθόταν περι του αντιθέτου...
άκου λέει νομιμοποιούμαι να ξεφτυλίζομαι στο παρακαλι επειδή κάποιες μου άνοιξαν τα πόδια είτε απο οίκτο είτε απο αγορασμένη ανοχή
για ρώτα και κανάν άλλο ...αν θεωρείσαι καθηστερημένος μαλάκας μ'αυτά που λές ...
υγ: και δεν λέω το γαμήσι στις πουτάνες αυνανισμό ...λέω αυνανινισμό την πλειοψηφία των παρατρίψεων στο μεταξουργείο ;)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Πικεράκο , μην κοκορεύεσαι για την κατάντια σου.
Κατάντια είναι να μην έχεις βρει γκόμενα και να παρακαλάς
την Κορίνα να σε δεχτεί !
Προσπάθησε να βελτιωθείς. Πάρε τα φάρμακα για την
ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση. Μάζεψε χρήματα και πήγαινε
στην DHI να σου κάνουν εμφύτευση μαλλιών, να καλυφτεί
η καραφλίτσα σου. Γράψου στο γυμναστήριο να αυξήσεις τη μυϊκή μάζα σου
που είσαι σαν κοκοβιός.
Ελα ! Η τύχη μπορει να σου χαμογελάσει !
Σταμάτα την κλάψα και την γκρίνια !
καλο ειναι να γραψεις κ ενα προγραμμα γυμναστικης μαζι με διατροφη να το ακολουθησει ο πικερακος
επισης κ ενα πλανο ζωη για να σωθει
πχ δουλευει στα τηλεφωνα μεχρι τις 2 μετα τι κανει?που παει? κλπ
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ το βραδυ τον παιζω με τις αθλητριες των αγωνων στιβου. Πιανεται για μαλακια αν δεν χυνω;
Μη μου πεις να ελεγξω τις ορμες μου γιατι τετοια σωματα σε πουτανες δεν υπαρχουν.
Μη μου πεις να ελεγξω τις ορμες μου γιατι τετοια σωματα σε πουτανες δεν υπαρχουν.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
καλο ειναι να γραψεις κ ενα προγραμμα γυμναστικης μαζι με διατροφη να το ακολουθησει ο πικερακος
επισης κ ενα πλανο ζωη για να σωθει
πχ δουλευει στα τηλεφωνα μεχρι τις 2 μετα τι κανει?που παει? κλπ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι άσχημα που τον βρίζω ...αλλά έχει σπάσει όλα τα κοντέρ μαλακίας ο άνθρωπος....
θα μου πείς προκειμένου να αυτοκτονήσει , αστον να γράφει τις μαλακιούλες του εδώ ...δεν πειράζει ...είμαστε και λίγο
φιλάνθρωποι...
θα μου πείς προκειμένου να αυτοκτονήσει , αστον να γράφει τις μαλακιούλες του εδώ ...δεν πειράζει ...είμαστε και λίγο
φιλάνθρωποι...
Ο μέσος άντρας όμως μόνο αυτές τις παρατριψεις μπορεί να έχει αρκετες φορες.καλό είναι να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εκτός αν θέλουμε να τον διορθώσουμε μέσω της κριτικής.όταν είναι κάποιος χαμηλα κοίταζε τον μόνο για να τον σηκώσεις.μη προσπαθείς να κατασπαράξεις και εσύ την σάρκα του επειδή βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση.ξεχωρίζουμε από τα ζώα για αυτό το λογο.και λέω όσο μπορείς να είσαι πιο ανθρώπινος αφού και εσύ και κανένας άλλος δεν μπορεί να εξανθρωπιστει πληρως.ουδείς τέλειος φίλε μου.Η μεγάλη δύναμη έρχεται με μεγάλη ευθύνητι λές βρε ανοϊκέ ξεφτυλισμένε πιρφόρε ?![]()
![]()
![]()
αυτό είναι ακραία πιρφορία και ξεφτύλα ...που μόνο ένας ανοϊκός εγκέφαλος σαν τον δικό σου θα πειθόταν περι του αντιθέτου...
άκου λέει νομιμοποιούμαι να ξεφτυλίζομαι στο παρακαλι επειδή κάποιες μου άνοιξαν τα πόδια είτε απο οίκτο είτε απο αγορασμένη ανοχή![]()
![]()
![]()
για ρώτα και κανάν άλλο ...αν θεωρείσαι καθηστερημένος μαλάκας μ'αυτά που λές ...![]()
![]()
υγ: και δεν λέω το γαμήσι στις πουτάνες αυνανισμό ...λέω αυνανινισμό την πλειοψηφία των παρατρίψεων στο μεταξουργείο ;)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Ο μέσος άντρας όμως μόνο αυτές τις παραλείψεις μπορεί να έχει αρκετες φορες.καλό είναι να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εκτός αν θέλουμε να τον διορθώσουμε μέσω της κριτικής.όταν είναι κάποιος χαμηλα κοίταζε τον μόνο για να τον σηκώσεις.μη προσπαθείς να κατασπαράξεις και εσύ την σάρκα του επειδή βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση.ξεχωρίζουμε από τα ζώα για αυτό το λογο.και λέω όσο μπορείς να είσαι πιο ανθρώπινος αφού και εσύ και κανένας άλλος δεν μπορεί να εξανθρωπιστει πληρως.ουδείς τέλειος φίλε μου
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
δεν ξέρω αν με κοροϊδεύεις.αλλά όπως και να έχει είμαι οκ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Ο μέσος άντρας όμως μόνο αυτές τις παραλείψεις μπορεί να έχει αρκετες φορες.καλό είναι να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εκτός αν θέλουμε να τον διορθώσουμε μέσω της κριτικής.όταν είναι κάποιος χαμηλα κοίταζε τον μόνο για να τον σηκώσεις.μη προσπαθείς να κατασπαράξεις και εσύ την σάρκα του επειδή βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση.ξεχωρίζουμε από τα ζώα για αυτό το λογο.και λέω όσο μπορείς να είσαι πιο ανθρώπινος αφού και εσύ και κανένας άλλος δεν μπορεί να εξανθρωπιστει πληρως.ουδείς τέλειος φίλε μου
Ναι έχεις δίκιο ...έγραψα και απο πάνω ότι αισθάνομαι άσχημα ...και ίσως είναι λάθος μου το να είμαι τόσο αγενής ...
αλλά ως άνθρωπος έχω και γω τις αδυναμίες μου , τα νεύρα μου σπάνε ...όταν ενώ λές με το καλό σε κάποιον: 1+1=2 , 3-1=2 , 4-2=2 , και χίλιους άλλους τρόπους που =2
να επιμένει και να σου λέει 1+1=3 και να σου βάζει και τα
αν δεν θέλει να ζητήσει βοηθεια , τουλάχιστον να εκτονώνεται έτσι ...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
...χτές τριγύρναγα μετάξι για "ακαδημαϊκους λόγους" με ένα φίλο μου ...
και ένας μπουχέσας άπλυτος χοντρός 45άρης ρώταγε την τσατσά πότε θα είναι η τάδε εργαζόμενη ...
δεν χρειάστηκα παραπάνω ...έκανα την διάγνωση αυτομάτως ...ναυάγιο ζωής που τρέφεται με υποκατάστατα ερωτισμού και ηδονισμού ...
Kαποτε καλεσαν τον Διογενη τον Κυνικο σε ενα γευμα. Αλλα λογω της αθλιας περιβολης του δεν του επετρεψαν την εισοδο. Το γευμα επαναληφθηκε και αυτη τη φορα ο Διογενης εμφανιστηκε αξιοπρεπως ενδεδυμενος. Οταν καθισαν να φανε, αντι να βαζει το φαγητο στο στομα του, το εβαζε στα μανικια του. Μα τι κανεις, τρελαθηκες; τον ρωτησαν. Και ο Διογενης τους απαντησε: Οταν ηρθα με απλυτα ρουχα με διωξατε. Τον φορεσα καθαρα με δεχτηκατε. Αρα αυτο το γευμα δεν προοριζεται για εμενα, αλλα για τα ρουχα μου και αυτα πρεπει να το φανε.
Ριγκορ εχεις αναλογιστει οτι το να ειναι κανεις απλυτος, ασχημος, κακοντυμενος και εκτος προτυπων επιτυχιας για την ηλικια του, ειναι μια μορφη ελευθεριας;
Και το οτι το να εισαι πετυχημενος στα ματια της κοινωνιας σε οτι αφορα το επαγγελμα, τα λεφτα, τον κοινωνικο κυκλο, ειναι μια μορφη σκλαβιας;
λογικό.Η σκληρή αγάπη είναι και αυτή ένας τρόπος.βοήθεια να ζητήσει για ποιο λόγο?εχει κάποιο πρόβλημά που αν λυθεί θα βελτιωθεί αντικειμενικά η ζωη του?το σύστημα είναι σκληρό για πάρα πολλούς ανθρωπους.δεν μπορούν να εκπληρώσουν όλοι τις προσδοκίες του.όποτε τι θα κάνουν και αυτοί?Ο έρωτας τη σημερινή εποχή χρεώνεται απίστευτα για τον μέσο άντρα και όχι μόνο από την οικονομική πλευρά.Η πορνεία είναι ένας τρόπος να βιώσουμε και εμείς τον ερωτα η εστω την ψευδαίσθηση του.Ναι έχεις δίκιο ...έγραψα και απο πάνω ότι αισθάνομαι άσχημα ...και ίσως είναι λάθος μου το να είμαι τόσο αγενής ...
αλλά ως άνθρωπος έχω και γω τις αδυναμίες μου , τα νεύρα μου σπάνε ...όταν ενώ λές με το καλό σε κάποιον: 1+1=2 , 3-1=2 , 4-2=2 , και χίλιους άλλους τρόπους που =2
να επιμένει και να σου λέει 1+1=3 και να σου βάζει και τα![]()
...τελοσπάντων ...άστον εδώ να τα λέει , δεν ενοχλεί κανένα...
αν δεν θέλει να ζητήσει βοηθεια , τουλάχιστον να εκτονώνεται έτσι ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις