Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
φίλε οι περισσότερες να μας γαμησουν θέλουν.να μας βάλουν  Μέσα και να μας αλλάξουν  τα φώτα.ολες στη επιφάνειά  καλές  δείχνουν.βλέπω από τα λάθη γνωστών και μη
βλεπεις απο τα λαθη των αλλων.κανε και δικα σου λαθη να δεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ναι μωρε,μην ασχολεισαι,ετσι κι αλλιως οταν μεγαλωσεις θα μεινεις με τους εργενηδες φιλους σου και θα κανετε τσαρκα στα 80 να γαματε πιπινια στο Μεταξι,μην αγχωνεσαι.

Φιλε οι αιρεσεις καμια φορα οργανωνουν μαζικη αυτοκτονια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
η άνοια πιστεύω ότι προστατεύει απο την αυτοκτονία,
για φαντάσου να έχει αφιερώσει κάποιος τη ζωή του
στην πίστη ότι: 1+1=3 ...τι θα πάθαινε αν συνειδητοποιούσε
ότι μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα ? ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν ειναι ανοια,στρουθοκαμιλισμος ειναι,οπως εχεις πει αλλωστε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:hi:
Στις περισοτερες περιπτωσεις Θα επεμενε αυτιστικα οτι 1+1=3 για λογους Ψυχολογικης Αμυνας !!

Μολις εντοπισες το σημειο που ο φανατισμος συναντά τον αυτισμο !! :hi:

Στις λιγοτερες περιπτωσεις, αφησε το καλυτερα !!

Τη καλησπέρα μου !!  :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πρέπει να βρεθεί χώρα να θεσμοθετηθεί ο Πικέριος Νόμος.

Μόνο ένας Σ/φος του μεγέθους του Κιμ Γιονγκ Ουν και μετά από επίσκεψη του εμπνευστή Πίκερ,

θα πείθονταν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ανόητοι και βλάκες είναι μερικοί εδώ μέσα. Η συζήτηση είναι μάλλον ανούσια τελικά με άτομα που δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα προφανή, όπως π.χ. ότι όταν η πούτσα μπαίνει μέσα στο μουνί πρόκειται για σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι να συζητήσει κανείς με άτομα που επιμένουν ότι όταν γαμάς πουτάνες είναι αυνανισμός; Αυτά τα λένε μόνο κάτι φεμινίστριες στη Σουηδία και ο σαλεμένος rigormortis. Πες μου πού θα δουλεύεις μαλάκα να μην πέσω ποτέ πάνω σου. Μακριά από τρελογιατρούς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για τα παρακάλια που λες και ξαναλές ότι κάνω, έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα δεν υπάρχει χυλόπιτα. Τα παρακάλια της υπενθυμίζουν τα γαμήσια που της έχεις κάνει. Όσο και να την παρακαλάς μετά είσαι πάντα από πάνω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέρω ότι ο νόμος του Picker είναι για λίγους. Είναι για τους μοναχικούς και τους κυνικούς, αυτούς που γουστάρουν να κάθονται σπίτι μόνοι τους και να ξεκουράζονται ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας βιβλία, που δεν θέλουν γενικά πολλά με την κοινωνία. Αν είσαι αντικοινωνικός και κυνικός είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις σχέση ΑΛΛΑ μπορείς να είσαι γαμιάς εφαρμόζοντας το νόμο του Picker.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ξέρω ότι ο νόμος του Picker είναι για λίγους. Είναι για τους μοναχικούς και τους κυνικούς, αυτούς που γουστάρουν να κάθονται σπίτι μόνοι τους και να ξεκουράζονται ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας βιβλία, που δεν θέλουν γενικά πολλά με την κοινωνία. Αν είσαι αντικοινωνικός και κυνικός είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις σχέση ΑΛΛΑ μπορείς να είσαι γαμιάς εφαρμόζοντας το νόμο του Picker.

πικερ δε μου φθανει ενα γαμησι την ημερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε δε γινεται να εισαο μοναχικος και να μην τραβας καμια μαλακια που και που για εξαερωση
ακομα και η εκκλησια αναγνωριζει τη μαλακια ως την κατα μονας αμαρτια  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί η μαλακία είναι για τους εφήβους. Ο άντρας που σέβεται τον εαυτό του βρίσκει πάντα διέξοδο για τις καύλες του στο μουνί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom