δυστυχώς Η ευτυχώς κάπου εκεί καταλήγει η πραγματικότητα από το διαπεραστικό βλέμμα του κυνισμού.ουτε το ενα ειναι σωστο, ουτε το αλλο λαθος
η φυσιολογικη ζωη ειναι να βρει καποιος μια γυναικα να παντρευτει και να κανει κουτσουβελα
κανεις δε διαφωνει σε αυτο
ποσες πιθαντητες ομως δινεις στον εαυτο σου να βρεις μια γυναικα που να εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι της τη σημερον ημερα που θα σου επιτρεψει να ζησεις μια φυσιολογικη ζωη και επιπλεον να σου αρεσει εμφανισιακα, να σε καυλωνει;
εγω θα ελεγα με συντηρητικη εκτιμηση πιθανοτητα κατω απο 5%.
πρωτον οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει τελειως τις τελευταιες δεκαετιες. και δεν το λεω εγω, ενας απλος μαλακας στο μπου.κομ. το λενε οι στατιστικες των διαζυγιων που πλεον ενας στους δυο γαμους διαλυεται, τα κερατωματα που πανε συννεφο, το βρωμοξυλο που πεφτει (μια στις 2 γυναικες και ενας στους 3 αντρες τις τρωνε μεσα στο σπιτι απο τον/την συντροφο) και η καταθλιψη και η μιζερια που σερνεται σχεδον σε καθε νοικοκυριο.
και φταιει η γυναικα για ολα αυτα πουλι;
κατα 90% ΝΑΙ. με τις φεμινιστικες μαλακιες, την οικονομικη ανεξαρτησια της απο τοτε που βγηκε στην αγορα εργασιας και με τις αμερικανιες του χολυγουντ και των περιοδικων που της εχουν κανει το μυαλο πουρε, εχει χασει το ρολο της και την αποστολη της στην κοινωνια και εχεις γινει ενα αχαρακτηριστο πλασμα που ουτε ξερει τι ειναι, ουτε ξερει τι θελει. προσθεσε σε αυτα και τη νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας που σε μεγαλο ποσοστο τη μεγαλωνουν απο μικρη με τετοιο τροπο ωστε να πουλαει αυριο μεθαυριο το μουνι της και να εχει απαιτησεις δυσαναλογες σε σχεση με το μουνι της και εδεσε το γλυκο.
τελος το ελληνικο dna δεν ειναι και πολυ δυνατο οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση. υπαρχουν και μερικα αστερακια, δε λεω αλλα η καθημερινη ελλεινιδα γκομενα της διπλανης πορτας δεν ειναι και κατι φοβερο. καμια σχεση με το σλαβικο DNA που ηρθε εδω λογω κομμουνισμου και καταλαβε ο ελληνας τι παει να πει γυναικα.
τωρα αν θες να ζησεις μια "φυσιολογικη" ζωη, να αγαπησεις και να αγαπηθεις () κανεις τις υποχωρησεις σου και βρισκεις μια ελλεεινιδα, τη σπιτωνεις, τη γαμας και μπαζωνεις και περιμενεις να σου ψησει το ψαρι στα χειλη.
αμα δεν καταδεχεσαι να θεσεις τον εαυτο σου υπο την κριση του καθε μπαζου με αυτοπεποιθηση, θες να εισαι κυριος του εαυτου σου και δε θες ελεγχο απο κανεναν και κυριως, θες σημερα να γαμησεις μια ρουμανα βυζαρου, αυριο μια αλβανιδα κωλαρου, μεθαυριο ενα γυφτακι και παραμεθαυριο μια ελλεεινιδα τζιλφ, κατα το κοινως λεγομενο αν θες να κανεις της ψωλης σου το χαβα χωρις ελεγχο και να ξοδευεις τα φραγκα σου με τους κολλητους και τις πουτανες και οχι για τις απαιτησεις της ελλεεινιδας, ζεις την εναλλακτικη ζωη και πας με πουτανες. τωρα αν θα ειναι οι πουτανες του 10αρικου που λεει ο πικερ, του 20αρικου στη φυλης, τους 50αρικου στα στουντιο η του 300αρικου στα κωλ γκερλς, αυτο εξαρταται απο την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος.
στο φιναλε αν ποτε βρεθει καμια ελλεεινιδα με ανθρωπινη νοοτροπια η καμια αλλοδαπη που εχει περασει πεινα και ξερει να εκτιμαει 2-3 πραγματα, μπορει να στη βαρεσει να παρατησεις τα μπουρδελα και να νοικοκυρευτεις. ειδικα για να κανεις και κανενα κουτσουβελο.
ποτε μη λες ποτε στη ζωη...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
δεν σου ειπα οτι θελεις να κανεις σχεση με πουτανα.σου ειπα να τη ρωτησεις τη γνωμη της για το οτι θελεις να μεινεις μονος μια ζωη,να δουμε τι θα πει.και οι πουτανες δεν εχουν μονο νταβατζηδες αλλα και κανονικους γκομενους που θελουν να παντρευτουν,να κανουν παιδια κλπ.αυτο σου χαλαει λιγο το σεναριο βεβαια που εχεις πλασει,οτι οι πουτανες θα ειναι αιωνιως στο κρεβατι να σε περιμενουν.αμ δε,εσυ θα τριγυρνας στο Μεταξι για παντα και αυτες μολις κανουν τον κυκλο τους θα ειναι σπιτι τους με τα παιδια τους.,για να παρουν αλλες τη θεση τους.Βλάκα Νάσο Αθανασιάδη σου είπα εγώ ότι θέλω να κάνω σχέση με πουτάνα; Τους νταβατζήδες τους λυπάμαι. Όπως επίσης λυπάμαι κι εσένα που είσαι κότα και δεν τολμάς να πεις στη γκόμενά σου ότι γαμάς πουτάνες για να μη χάσεις την αγκαλίτσα. Σε λυπάμαι.
οι περισσότερες γυναίκες ούτε παιδιά θέλουν ούτε τίποτα.ρόλους αλλάζουν στο θεατρακι της κοινωνίας.πολλές βέβαια κοντεύουν να το πιστέψουν και οι ιδιες.δεν σου ειπα οτι θελεις να κανεις σχεση με πουτανα.σου ειπα να τη ρωτησεις τη γνωμη της για το οτι θελεις να μεινεις μονος μια ζωη,να δουμε τι θα πει.και οι πουτανες δεν εχουν μονο νταβατζηδες αλλα και κανονικους γκομενους που θελουν να παντρευτουν,να κανουν παιδια κλπ.αυτο σου χαλαει λιγο το σεναριο βεβαια που εχεις πλασει,οτι οι πουτανες θα ειναι αιωνιως στο κρεβατι να σε περιμενουν.αμ δε,εσυ θα τριγυρνας στο Μεταξι για παντα και αυτες μολις κανουν τον κυκλο τους θα ειναι σπιτι τους με τα παιδια τους.,για να παρουν αλλες τη θεση τους.
Νάσο Αθανασιάδη καθόλου δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι πουτάνες ή αν θα είναι για πάντα εκεί. Λυπάμαι τους γκόμενους και τους άντρες τους και περιμένω τις επόμενες πουτάνες που θα βγούνε στην πιάτσα να τις γαμήσω επειδή οι άντρες τους δεν έχουν λεφτά.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
δεν λες κατι παραλογο αλλα ερχεται η στιγμη που πρεπει να παρεις τη ΖΥΓΑΡΙΑ.Και αυτη αν εισαι λογικος θα γυρει παντα στο να κανεις παιδια,και ας χωρισεις μετα.ειναι ο νομος της φυσης.και αυτο δεν σου απαγορευει να ριχνεις γαμησια και αλλου.αλλο αν ειναι ηθικο η οχι.και αλλο ηθος και αλλο ηθικη.τωρα αν θες μονο να εισαι μπουρδελιαρης,που κανεις κατα βαθος δε θελει μονο αυτο,θα πρεπει απο τωρα να σκεφτεται σε ποιο διαμερισμα θα πεθανει μονος και θα το καταλαβουν οι γειτονες μετα απο κανα μηνα απο τη βρωμα.ουτε το ενα ειναι σωστο, ουτε το αλλο λαθος
η φυσιολογικη ζωη ειναι να βρει καποιος μια γυναικα να παντρευτει και να κανει κουτσουβελα
κανεις δε διαφωνει σε αυτο
ποσες πιθαντητες ομως δινεις στον εαυτο σου να βρεις μια γυναικα που να εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι της τη σημερον ημερα που θα σου επιτρεψει να ζησεις μια φυσιολογικη ζωη και επιπλεον να σου αρεσει εμφανισιακα, να σε καυλωνει;
εγω θα ελεγα με συντηρητικη εκτιμηση πιθανοτητα κατω απο 5%.
πρωτον οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει τελειως τις τελευταιες δεκαετιες. και δεν το λεω εγω, ενας απλος μαλακας στο μπου.κομ. το λενε οι στατιστικες των διαζυγιων που πλεον ενας στους δυο γαμους διαλυεται, τα κερατωματα που πανε συννεφο, το βρωμοξυλο που πεφτει (μια στις 2 γυναικες και ενας στους 3 αντρες τις τρωνε μεσα στο σπιτι απο τον/την συντροφο) και η καταθλιψη και η μιζερια που σερνεται σχεδον σε καθε νοικοκυριο.
και φταιει η γυναικα για ολα αυτα πουλι;
κατα 90% ΝΑΙ. με τις φεμινιστικες μαλακιες, την οικονομικη ανεξαρτησια της απο τοτε που βγηκε στην αγορα εργασιας και με τις αμερικανιες του χολυγουντ και των περιοδικων που της εχουν κανει το μυαλο πουρε, εχει χασει το ρολο της και την αποστολη της στην κοινωνια και εχεις γινει ενα αχαρακτηριστο πλασμα που ουτε ξερει τι ειναι, ουτε ξερει τι θελει. προσθεσε σε αυτα και τη νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας που σε μεγαλο ποσοστο τη μεγαλωνουν απο μικρη με τετοιο τροπο ωστε να πουλαει αυριο μεθαυριο το μουνι της και να εχει απαιτησεις δυσαναλογες σε σχεση με αυτα που προσφερει και εδεσε το γλυκο.
τελος το ελληνικο dna δεν ειναι και πολυ δυνατο οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση. υπαρχουν και μερικα αστερακια, δε λεω αλλα η καθημερινη ελλεινιδα γκομενα της διπλανης πορτας δεν ειναι και κατι φοβερο. καμια σχεση με το σλαβικο DNA που ηρθε εδω λογω κομμουνισμου και καταλαβε ο ελληνας τι παει να πει γυναικα.
τωρα αν θες να ζησεις μια "φυσιολογικη" ζωη, να αγαπησεις και να αγαπηθεις () κανεις τις υποχωρησεις σου και βρισκεις μια ελλεεινιδα, τη σπιτωνεις, τη γαμας και μπαζωνεις και περιμενεις να σου ψησει το ψαρι στα χειλη.
αμα δεν καταδεχεσαι να θεσεις τον εαυτο σου υπο την κριση του καθε μπαζου με αυτοπεποιθηση, θες να εισαι κυριος του εαυτου σου και δε θες ελεγχο απο κανεναν και κυριως, θες σημερα να γαμησεις μια ρουμανα βυζαρου, αυριο μια αλβανιδα κωλαρου, μεθαυριο ενα γυφτακι και παραμεθαυριο μια ελλεεινιδα τζιλφ, κατα το κοινως λεγομενο αν θες να κανεις της ψωλης σου το χαβα χωρις ελεγχο και να ξοδευεις τα φραγκα σου με τους κολλητους και τις πουτανες και οχι για τις απαιτησεις της ελλεεινιδας, ζεις την εναλλακτικη ζωη και πας με πουτανες. τωρα αν θα ειναι οι πουτανες του 10αρικου που λεει ο πικερ, του 20αρικου στη φυλης, τους 50αρικου στα στουντιο η του 300αρικου στα κωλ γκερλς, αυτο εξαρταται απο την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος.
στο φιναλε αν ποτε βρεθει καμια ελλεεινιδα με ανθρωπινη νοοτροπια η καμια αλλοδαπη που εχει περασει πεινα και ξερει να εκτιμαει 2-3 πραγματα, μπορει να στη βαρεσει να παρατησεις τα μπουρδελα και να νοικοκυρευτεις. ειδικα για να κανεις και κανενα κουτσουβελο.
ποτε μη λες ποτε στη ζωη...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
οι γκομενοι τους ομως δεν λυπουνται καθολου που με τα λεφτα σου χτιζουν το καινουριο τους σπιτι στην Ρουμανια.Νάσο Αθανασιάδη καθόλου δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι πουτάνες ή αν θα είναι για πάντα εκεί. Λυπάμαι τους γκόμενους και τους άντρες τους και περιμένω τις επόμενες πουτάνες που θα βγούνε στην πιάτσα να τις γαμήσω επειδή οι άντρες τους δεν έχουν λεφτά.
Νάσο Αθανασιάδη είσαι κότα και στη ζωή γενικά με αυτά που λες. Ο μοναχικός μπουρδελιάρης πεθαίνει στα γεράματα από ανακοπή καρδιάς πάνω στο γαμήσι με νεαρή αλλοδαπή πόρνη. Αλλά και να πεθάνω έτσι όπως λες δεν με νοιάζει, αρκεί να έχω γαμήσει χθες.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
και για αυτο υπαρχει λυση τυπετωρα αν θες μονο να εισαι μπουρδελιαρης,που κανεις κατα βαθος δε θελει μονο αυτο,θα πρεπει απο τωρα να σκεφτεται σε ποιο διαμερισμα θα πεθανει μονος και θα το καταλαβουν οι γειτονες μετα απο κανα μηνα απο τη βρωμα.
στα 70 σου γραφεις το σπιτι σου σε ρωσιδακι με τον ορο να σε γηροκομησει
και απλωνεις και τα ρυτιδιασμενα χερια σου στο κωλαρακι της οταν θα σου αλλαζει την παπια
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε αμα εχω χυσει τη γυναικα τους καμια 100στη φορες στο κωλαντερο δεν πα να χτισουνε και παλατι στη ρουμανια...οι γκομενοι τους ομως δεν λυπουνται καθολου που με τα λεφτα σου χτιζουν το καινουριο τους σπιτι στην Ρουμανια.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
να σε δω ποιος θα σε θαψει(χτυπα ξυλο).ποιο εγγονακι και παιδι θα σου κρατησει το χερι στο νοσοκομειο.παντως η πουτανα απο το μεταξι οχι.δε σε νοιαζει,ε?κι ομως...σε καιει..Νάσο Αθανασιάδη είσαι κότα και στη ζωή γενικά με αυτά που λες. Ο μοναχικός μπουρδελιάρης πεθαίνει στα γεράματα από ανακοπή καρδιάς πάνω στο γαμήσι με νεαρή αλλοδαπή πόρνη. Αλλά και να πεθάνω έτσι όπως λες δεν με νοιάζει, αρκεί να έχω γαμήσει χθες.
εσύ μας δουλεύεις όλους μου φαίνεταινα σε δω ποιος θα σε θαψει(χτυπα ξυλο).ποιο εγγονακι και παιδι θα σου κρατησει το χερι στο νοσοκομειο.παντως η πουτανα απο το μεταξι οχι.δε σε νοιαζει,ε?κι ομως...σε καιει..
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
γιατι ρε φιλεεσύ μας δουλεύεις όλους μου φαίνεται
Νάσο Αθανασιάδη έχεις πλάκα ρε τύπε. Γιατί δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στα γεράματα; Εγώ κάνω υγιεινή ζωή, έχω σκοπό μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου να γαμάω. Αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να ζω. Είμαι κι από τρελή οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
ετσι δωσε τροφη στα προβαταΝάσο Αθανασιάδη έχεις πλάκα ρε τύπε. Γιατί δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στα γεράματα; Εγώ κάνω υγιεινή ζωή, έχω σκοπό μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου να γαμάω. Αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να ζω. Είμαι κι από τρελή οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε.
δίνεις την εντύπωση Ότι ζεις σε μια υπερομμαντική πλευρά της πραγματικότητας.βέβαια μπορει εγώ να είμαι υπερβολικά κυνικος και κάπου να σε χάνω.οι περισσότερες ρομαντικές κοπέλες εκεί εξω δεν θα έδιναν την παραμικρή σημασία σε ένα άτομο που δεν εχει Στον ήλιο μοίρα.άμα δεις με τι κυνικότητα συμπεριφέρονται σε άτομα που δεν εκπληρώνουν τις προδιαγραφές τους θα καταλάβεις από τι είναι φτιαγμένες και όχι από τι λένε ότι ειναι.οι γυναίκες μονο για να παίρνουν ειναι.γιατι ρε φιλε
Chris33 αφού δεν σε γουστάρουν οι γκόμενες, μην τις γουστάρεις κι εσύ. Με αυτές τις ηλίθιες θέλεις να κάνεις σχέση; Φτύσ' τες στη μάπα τις καριόλες κι εφάρμοσε το νόμο του Picker. Γράφε εδώ μέσα, έχε 2-3 μπακούρια φιλαράκια και θα είσαι βασιλιάς.
Ποιος είπε για σχέση?αμα Ο άλλος σου λεει τρέλα.ούτε διαζύγια βλέπει ούτε τίποτα.άμα του γνωρίσω καμία από συγγενικό περιβαλλον και τον ξεφραγκιασει να δω μετά τι θα λεειChris33 αφού δεν σε γουστάρουν οι γκόμενες, μην τις γουστάρεις κι εσύ. Με αυτές τις ηλίθιες θέλεις να κάνεις σχέση; Φτύσ' τες στη μάπα τις καριόλες κι εφάρμοσε το νόμο του Picker. Γράφε εδώ μέσα, έχε 2-3 μπακούρια φιλαράκια και θα είσαι βασιλιάς.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Νάσο Αθανασιάδη έχεις πλάκα ρε τύπε. Γιατί δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στα γεράματα; Εγώ κάνω υγιεινή ζωή, έχω σκοπό μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου να γαμάω. Αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να ζω. Είμαι κι από τρελή οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε.
Η μανιοκατλαθλιψη είναι κληρονομική .
Εσύ σίγουρα έχεις ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση .
Χρειάζεσαι θεραπεία. Μπορείς να πας χωρίς λεφτά σε κάποιο
δημόσιο ψυχιατρείο, να σου δώσουν θεραπεία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις