Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε πικερ αν θες 100% ισοτητα γιατι δεν κανεις σχεση με καναν αντρα εκει δε θα μπροεις να βρεις καμια διαφορα  :tooth:
Δεν θυμαμαι σε ποιο νημα ηταν, αλλα καποιος το προτεινε στα σοβαρα αυτο.
Λεει αμα δεν σας καταλαβαινουν οι γυναικες βρειτε εναν αντρα που μπορει. 
Μαλακα δεν ξερω αμα πραγματικα τρολαρουν ομαδικα η αμα οντως υπαρχει τοση μαλακια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν θυμαμαι σε ποιο νημα ηταν, αλλα καποιος το προτεινε στα σοβαρα αυτο.
Λεει αμα δεν σας καταλαβαινουν οι γυναικες βρειτε εναν αντρα που μπορει. 
Μαλακα δεν ξερω αμα πραγματικα τρολαρουν ομαδικα η αμα οντως υπαρχει τοση μαλακια.
Ο πικερ παντα ειχε μια ροπη προς την πισω κινηση απο τοτε που ελεγε οτι αν δεν εχει λεφτα θα βγαλει τον κωλο του στο κλαρι  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε χωρις ιχνος διδαχης απο μερους μου,δεν χρειαζεται να εισα αλφα αρσενικο,μπορεις να εισαι ο εαυτος σου,ενας απλος ανθρωπος και να εχεις μια σχεση,να δινεις και να παιρνεις.και αν θες ριξε και κανα γαμησι  εξτρα,δεν τρεχει κατι,ισα ισα ανανεωνεται η σχεση.Στις δυσκολες στιγμες μια κοπελα που σε αγαπαει θα σου κρατησει το χερι,καμια πουτανα απο το Μεταξουργειο.
αν δεν είσαι  πρότυπο δεν βρίσκεις τιποτα.ολες οι γυναικες ειναι πιασμενες.το εξωτερικό είναι η μόνη λύση για τον μεσο αντρα.κανένας δεν εγγυάται  τίποτα για κράτημένα χερια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
αν δεν είσαι  πρότυπο δεν βρίσκεις τιποτα.ολες οι γυναικες ειναι πιασμενες.το εξωτερικό είναι η μόνη λύση για τον μεσο αντρα.κανένας δεν εγγυάται  τίποτα για κράτημένα χερια
φιλε δεν ειναι ολες οι γυναικες πιασμενες.ξερεις ποσο μοναξια παιζει εκει εξω?δεν χρειαζεται να εισαι προτυπο.δουλεψε τα δυνατα σου σημεια.εδω κατι τελειωμενοι κουβαλουν καλα μουνια.γιατι?γιατι πολλες γυναικες ερωτευονται με τα  αυτια η με κατι αλλο,που δεν εχει σχεση με την εμφανιση,π.χ.εξουσια,πως κρατα ενας μαλακας το τσιγαρο,κλπ.κανεις δεν εγγυαται τιποτα για κρατημενα χερια για παντα,οι πουτανες στο Μεταξι εγγυωνται ομως σιγουρα οτι δε θα στο κρατησουν.Και μην νομιζεις,και αυτες καποιος να τους το κρατησει θελουν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
φιλε δεν ειναι ολες οι γυναικες πιασμενες.ξερεις ποσο μοναξια παιζει εκει εξω?δεν χρειαζεται να εισαι προτυπο.δουλεψε τα δυνατα σου σημεια.εδω κατι τελειωμενοι κουβαλουν καλα μουνια.γιατι?γιατι πολλες γυναικες ερωτευονται με τα  αυτια η με κατι αλλο,που δεν εχει σχεση με την εμφανιση,π.χ.εξουσια,πως κρατα ενας μαλακας το τσιγαρο,κλπ.κανεις δεν εγγυαται τιποτα για κρατημενα χερια για παντα,οι πουτανες στο Μεταξι εγγυωνται ομως σιγουρα οτι δε θα στο κρατησουν.Και μην νομιζεις,και αυτες καποιος να τους το κρατησει θελουν.
μεγάλε.τι καλά μούνια μας λες ρε φίλε.εδώ στο ελλαντα ούτε κατοστακιλες δεν βρίσκεις.ειναι το συστημα τέτοιο  που δεν ευνοει τον αντρα.καμία γυναίκα δεν έχει μοναξιά.ολες καλυμμένες  είναι.δεν χρειάζεται  να κάνουν την παραμικρή  προσπάθεια  για να βρουν  άντρα.είναι μόνες επειδή το επέλεξαν.σε αντίθεση με τον αντρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
μεγάλε.τι καλά μούνια μας λες ρε φίλε.εδώ στο ελλαντα ούτε κατοστακιλες δεν βρίσκεις.ειναι το συστημα τέτοιο  που δεν ευνοει τον αντρα.καμία γυναίκα δεν έχει μοναξιά.ολες καλυμμένες  είναι.δεν χρειάζεται  να κάνουν την παραμικρή  προσπάθεια  για να βρουν  άντρα.είναι μόνες επειδή το επέλεξαν.σε αντίθεση με τον αντρα
εξω που κυκλοφορεις δε βλεπεις ποσες γυναικες ειναι μονες?στα μπαρ,στα καφε,παντου?να μην πω για τα σαιτ κοινωνικης δικτυωσης.ωραια,και αφου ειναι ολες καλλυμενες απο ποιους καλυφτηκαν?γιατι δεν κοιτας να γινεις και συ ενας απο αυτους που θα καλυψει μια γκομενα?μην ταυτιζεσαι με καποιους που το παιζουν μοναχικοι ενω κατα βαθος θα ηθελαν μια γκομενα.δεν σας ενωνει τιποτα.δεν θα γεννησει κανενας looser τα παιδια σου ουτε θα τρεξει μαζι σου στο νοσοκομειο.αντιθετως,αν τυχουν και βρει γκομενα ισα που σε ξεχασε.καλυτερος φιλος ειναι αυτος που εχει και μια υγιη προσωπικη-σεξουαλικη ζωη.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Ρε πικερ αν θες 100% ισοτητα γιατι δεν κανεις σχεση με καναν αντρα εκει δε θα μπροεις να βρεις καμια διαφορα  :tooth:

λαικιζεις ο πικερ εχει δικιο ντουμπαι θελουν οι καριολες και σαουδικη αραβια που τις εχουν  παλακιδες αλλα εσεις οι πυρφοροι δε χαμπαριαζετε εχετε χαλασει τον κοσμο με τις πουστροπροοδευτικες αντιληψεις σας

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εξω που κυκλοφορεις δε βλεπεις ποσες γυναικες ειναι μονες?στα μπαρ,στα καφε,παντου?να μην πω για τα σαιτ κοινωνικης δικτυωσης.ωραια,και αφου ειναι ολες καλλυμενες απο ποιους καλυφτηκαν?γιατι δεν κοιτας να γινεις και συ ενας απο αυτους που θα καλυψει μια γκομενα?μην ταυτιζεσαι με καποιους που το παιζουν μοναχικοι ενω κατα βαθος θα ηθελαν μια γκομενα.δεν σας ενωνει τιποτα.δεν θα γεννησει κανενας looser τα παιδια σου ουτε θα τρεξει μαζι σου στο νοσοκομειο.αντιθετως,αν τυχουν και βρει γκομενα ισα που σε ξεχασε.καλυτερος φιλος ειναι αυτος που εχει και μια υγιη προσωπικη-σεξουαλικη ζωη.
καταρχάς δεν πολυβγαινω εξω από επιλογή περισσοτερο.Ποια σάιτ Κοινωνικής  λες?θα μας τρελάνεις?δεν υπάρχουν  αυτα ελλαντα ουτε το 1% δεν μπαινει εκει για αναζητηση αντρα.και απο αυτο το 99% που μπαινει ψαχνει μακακα. εκτος αν λες φεις που δεν πολυμπαινω.αλλά εχω δει και από γνωστούς που το προσπαθούσαν και δεν εκαναν πολλα .Γερμανία που είναι τα πάνε πολύ καλυτερα.είναι παγκόσμιο το θέμα αλλά πολύ περισσότερο  ελληνικο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
λαικιζεις ο πικερ εχει δικιο ντουμπαι θελουν οι καριολες και σαουδικη αραβια που τις εχουν  παλακιδες αλλα εσεις οι πυρφοροι δε χαμπαριαζετε εχετε χαλασει τον κοσμο με τις πουστροπροοδευτικες αντιληψεις σας
Γιατι ρε αδερφε αφου οπως φαινετε δε θελει τη γυναικα βαμενη με λιμαρισμενα νυχια και με μακρια μαλια..δεν ειναι κακο να γερνει λιγο σα την αχλαδια...

Τωρα ειναι κατι σκληροι τυποι οπως εσεις που βαζουν τις γυναικες στη θεση τους..πληρωνοντας 20 ευρω για 7-8 λεπτα αγκαριας (δικιας της).

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
καταρχάς δεν πολυβγαινω εξω από επιλογή περισσοτερο.Ποια σάιτ Κοινωνικής  λες?θα μας τρελάνεις?δεν υπάρχουν  αυτα ελλαντα ουτε το 1% δεν μπαινει εκει για αναζητηση αντρα.και απο αυτο το 99% που μπαινει ψαχνει μακακα. εκτος αν λες φεις που δεν πολυμπαινω.αλλά εχω δει και από γνωστούς που το προσπαθούσαν και δεν εκαναν πολλα .Γερμανία που είναι τα πάνε πολύ καλυτερα.είναι παγκόσμιο το θέμα αλλά πολύ περισσότερο  ελληνικο
το να βρεις γκομενα ειναι κατι πολυπαραγοντικο.μπορει να ψαχνεις για χρονια και δεν,μπορει να σου κατσει στον πιο απιθανο χωροχρονο.αν κουβαλας μιζερια επανω σου(οχι εσυ) δε θα βρεις πουθενα,ουτε στην πιο ανοιχτομυαλη δυτικη χωρα(η Ελλαδα δεν ειναι μια απο αυτες).τα μπουρδελα ειναι λυση αναγκης η συμπληρωσης της κανονικης ζωης,οχι αντκατασταση της.αυτοι που λενε αγαπουληδες οσους δεν πανε η δεν πανε τακτικα ειναι οι πραγματικοι αγαπουληδες,ψαχνουν επι πληρωμης να παρουν αποδοχη,αγαπη και σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη τόλμα να πεις στη χαζογκόμενά σου ότι γαμάς και πουτάνες να δούμε αν θα σου κρατάει το χέρι και μετά. Οι σχέσεις που κάνετε είναι χωμένες μέσα στο ψέμα και την υποκρισία. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής, να γαμάω πουτάνες και να σας δίνω στεγνά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 όταν καταλάβεις πόσο ηλίθιες είναι οι γυναίκες δεν θα έχεις πλέον ανάγκη τη συντροφιά τους. Ζήσε ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΠΥΡΦΟΡΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ μου γυρίζετε τα άντερα. Είμαι περήφανος για τη ζωή που κάνω, δεν θέλω μόνο να σας βλέπω μπροστά μου.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το να βρεις γκομενα ειναι κατι πολυπαραγοντικο.μπορει να ψαχνεις για χρονια και δεν,μπορει να σου κατσει στον πιο απιθανο χωροχρονο.αν κουβαλας μιζερια επανω σου(οχι εσυ) δε θα βρεις πουθενα,ουτε στην πιο ανοιχτομυαλη δυτικη χωρα(η Ελλαδα δεν ειναι μια απο αυτες).τα μπουρδελα ειναι λυση αναγκης η συμπληρωσης της κανονικης ζωης,οχι αντκατασταση της.αυτοι που λενε αγαπουληδες οσους δεν πανε η δεν πανε τακτικα ειναι οι πραγματικοι αγαπουληδες,ψαχνουν επι πληρωμης να παρουν αποδοχη,αγαπη και σεξ.
δεν έχω θέμα με τους  υποτιθέμενος αγαπουληδες και μη.Όλοι αιχμάλωτοι είμαστε σε συγκεκριμένες ιδέες και θέλω .ανάγκες πες το όπως θες..δεν πιστεύω ότι εγώ θα ορίσω την ανωτερότητα η κατωτερότητα  τους επειδή τα θέλω τους δεν συμφωνούν  με τα δικα μου συμπλεγματα η κόμπλεξ.Μια κωλοτρυπιδα άποψη έχω και εγώ όπως ολοι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη τόλμα να πεις στη χαζογκόμενά σου ότι γαμάς και πουτάνες να δούμε αν θα σου κρατάει το χέρι και μετά. Οι σχέσεις που κάνετε είναι χωμένες μέσα στο ψέμα και την υποκρισία. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής, να γαμάω πουτάνες και να σας δίνω στεγνά.
οι πουτανες που γαμας εχουν και αυτες γκομενο,η ψαχνουν για γκομενο,ειναι και αυτες αγκαλιτσες στην εξω ζωη τους.δεν υπαρχει μεταξυ σας καμια ιδιοτυπη σχεση,εσυ και οι πουτανες εναντιον των υπολοιπων που θελουν σχεση.τα φραγκα σου παιρνουν,ενα ποσοστο των οποιων τα χαιρεται καποιος αγαπουλης,που λες εσυ.τολμα να πεις εσυ σε πουτανα οτι θες να μεινεις μονος σε ολη σου τη ζωη,στην καλυτερη να σε παρηγορησει και απο μεσα της να λεει τι ναυαγιο ειναια αυτος.αν δεν σε κραξει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ουτε το ενα ειναι σωστο, ουτε το αλλο λαθος
η φυσιολογικη ζωη ειναι να βρει καποιος μια γυναικα να παντρευτει και να κανει κουτσουβελα
κανεις δε διαφωνει σε αυτο
ποσες πιθαντητες ομως δινεις στον εαυτο σου να βρεις μια γυναικα που να εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι της τη σημερον ημερα που θα σου επιτρεψει να ζησεις μια φυσιολογικη ζωη και επιπλεον να σου αρεσει εμφανισιακα, να σε καυλωνει;
εγω θα ελεγα με συντηρητικη εκτιμηση πιθανοτητα κατω απο 5%.
πρωτον οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει τελειως τις τελευταιες δεκαετιες. και δεν το λεω εγω, ενας απλος μαλακας στο μπου.κομ. το λενε οι στατιστικες των διαζυγιων που πλεον ενας στους δυο γαμους διαλυεται, τα κερατωματα που πανε συννεφο, το βρωμοξυλο που πεφτει (μια στις 2 γυναικες και ενας στους 3 αντρες τις τρωνε μεσα στο σπιτι απο τον/την συντροφο) και η καταθλιψη και η μιζερια που σερνεται σχεδον σε καθε νοικοκυριο.
και φταιει η γυναικα για ολα αυτα πουλι;
κατα 90% ΝΑΙ. με τις φεμινιστικες μαλακιες, την οικονομικη ανεξαρτησια της απο τοτε που βγηκε στην αγορα εργασιας και με τις αμερικανιες του χολυγουντ και των περιοδικων που της εχουν κανει το μυαλο πουρε, εχει χασει το ρολο της και την αποστολη της  στην κοινωνια και εχεις γινει ενα αχαρακτηριστο πλασμα που ουτε ξερει τι ειναι, ουτε ξερει τι θελει. προσθεσε σε αυτα και τη νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας που σε μεγαλο ποσοστο τη μεγαλωνουν απο μικρη με τετοιο τροπο ωστε να πουλαει αυριο μεθαυριο το μουνι της και να εχει απαιτησεις δυσαναλογες σε σχεση με αυτα που προσφερει και εδεσε το γλυκο.
τελος το ελληνικο dna δεν ειναι και πολυ δυνατο οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση. υπαρχουν και μερικα αστερακια, δε λεω αλλα η καθημερινη ελλεινιδα γκομενα της διπλανης πορτας δεν ειναι και κατι φοβερο. καμια σχεση με το σλαβικο DNA που ηρθε εδω λογω κομμουνισμου και καταλαβε ο ελληνας τι παει να πει γυναικα.
τωρα αν θες να ζησεις μια "φυσιολογικη" ζωη, να αγαπησεις και να αγαπηθεις ( :vomit: ) κανεις τις υποχωρησεις σου και βρισκεις μια ελλεεινιδα, τη σπιτωνεις, τη γαμας και μπαζωνεις και περιμενεις να σου ψησει το ψαρι στα χειλη.
αμα δεν καταδεχεσαι να θεσεις τον εαυτο σου υπο την κριση του καθε μπαζου με αυτοπεποιθηση, θες να εισαι κυριος του εαυτου σου και δε θες ελεγχο απο κανεναν και κυριως, θες σημερα να γαμησεις μια ρουμανα βυζαρου, αυριο μια αλβανιδα κωλαρου, μεθαυριο ενα γυφτακι και παραμεθαυριο μια ελλεεινιδα τζιλφ, κατα το κοινως λεγομενο αν θες να κανεις της ψωλης σου το χαβα χωρις ελεγχο και να ξοδευεις τα φραγκα σου με τους κολλητους και τις πουτανες και οχι για τις απαιτησεις της ελλεεινιδας, ζεις την εναλλακτικη ζωη και πας με πουτανες. τωρα αν θα ειναι οι πουτανες του 10αρικου που λεει ο πικερ, του 20αρικου στη φυλης, τους 50αρικου στα στουντιο η του 300αρικου στα κωλ γκερλς, αυτο εξαρταται απο την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος.
στο φιναλε αν ποτε βρεθει καμια ελλεεινιδα με ανθρωπινη νοοτροπια η καμια αλλοδαπη που εχει περασει πεινα και ξερει να εκτιμαει 2-3 πραγματα, μπορει να στη βαρεσει να παρατησεις τα μπουρδελα και να νοικοκυρευτεις. ειδικα για να κανεις και κανενα κουτσουβελο.
ποτε μη λες ποτε στη ζωη...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα Νάσο Αθανασιάδη σου είπα εγώ ότι θέλω να κάνω σχέση με πουτάνα; Τους νταβατζήδες τους λυπάμαι. Όπως επίσης λυπάμαι κι εσένα που είσαι κότα και δεν τολμάς να πεις στη γκόμενά σου ότι γαμάς πουτάνες για να μη χάσεις την αγκαλίτσα. Σε λυπάμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom