Εγώ δεν ξερω τιποτα.Ότι βαριέμαι εύκολα ισχύει.είναι αλφα αρσενικό αυτός και κοροϊδεύει όποιον δεν είναι η δεν μπορεί να γινει.Αυτό δείχνει πολλαChris33 καμία ικανότητα δεν έχει. Απλά είναι ανίκανος να γαμήσει αν δεν νιώσει ότι τον γουστάρει η γκόμενα. Και μην παραμυθιάζεσαι από τις χαζομάρες που λέει. Όποια γκόμενα και να βρεις, σε λίγο καιρό θα την έχεις βαρεθεί και θα θες κάτι άλλο. Είναι βέβαιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα.μπορει καποιος να ριχνει τσοντογαμησια εκτος μπουρδελων και αν παει στο Μεταξι να κολλησει.αυτο δεν τον καθιστα ανικανο,μαλλον το αντιθετο.μωρε μου σηκώνεται και μου παρα σηκώνεται ...τα γαμήσια που κάνω τώρα , ούτε σε τσόντες δεν υπάρχουν
γι'αυτό δε μου σηκώνεται στο μετάξι γιατί η συγκριση είναι χαώδης...αν και πάω που και που και στο μετάξι![]()
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα.μπορει καποιος να ριχνει τσοντογαμησια εκτος μπουρδελων και αν παει στο Μεταξι να κολλησει.αυτο δεν τον καθιστα ανικανο,μαλλον το αντιθετο.
ε ναι , είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα τα ενδεχόμενα
ικανότητα στο μετάξι => ανικανότητα έξω
ικανότητα έξω => ανικανότητα μετάξι
όποιος δεν το βλέπει αυτό ή δεν θέλει να το δεί
για να μην πληγωθεί , αναστρέφει τις ορολογίες
αλλά μόνο ένας παιδικός εγκέφαλος παιδιού πίκπα
θα πίστευε ότι είναι ανικανότητα να κάνεις διαστημικά γαμήσια έξω
και ικανότητα να ταχυτρίβεσαι σε παθητικά πληρωμένα κρέατα στο μετάξι...
μιλάμε για νοημοσύνη βλήτου
Chris33 σταμάτα επιτέλους να μιζεριάζεις που δεν μπορείς να βρεις γκόμενα. Εγώ έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και σου λέω ότι δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Τα μπουρδέλα δεν είναι λύση ανάγκης αλλά λύση ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ για τον μοναχικό και αντικοινωνικό άντρα.
Όποιος εξαρτάται από την ικανοποίηση της γυναίκας για να νιώσει ο ίδιος ικανοποίηση θεωρεί ουσιαστικά τη γυναίκα ίση με τον άντρα. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης στα όρια του μισογύνη, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να γαμήσει.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Ο rigormortis μόλις παραδέχτηκε ότι από τότε που βρήκε γκόμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει στο Μετάξι. Επιτέλους το παραδέχτηκε.
ε κοίτα βρε βλήτο τις κριτικές μου δεν είναι και τόσο δύσκολο να πατήσεις ένα κουμπί
άντε και πές ότι δεν μπορώ ... είμαι ανίκανος να αυνανίζομαι σε παθητικά πληρωμένα κρεάτα γιατί μάλλον είμαι ικανός
να κάνω πιο παράξενα πράγματα σε ενεργητικά γυναικεία σώματα...
Μαλακοπίτουρα rigormortis θα μου φέρεις τη γκόμενά σου να αυνανιστώ στο μουνί της μέχρι να χύσω; Θα σου δώσω και 10 ευρώ.
δεν δηλώνω νταβατζής ...εξάλλου αυνανίζεσαι επι πληρωμή σε τόσα άλλα σώματα , τι διαφορά θα σου κάνει βρε χαζούλη ?
Chris33 σταμάτα να μιζεριάζεις που δεν μπορείς να βρεις γκόμενα. Εγώ έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και σου λέω ότι δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Τα μπουρδέλα δεν είναι λύση ανάγκης αλλά λύση ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ για τον μοναχικό και αντικοινωνικό άντρα.
ναι περηφάνια με τα παρακάλια και τα ξεφτυλίκια
και τι γκόμενες έχεις γαμήσει βρε κακόμοιρε ? ...άμα λές ότι είναι καλύτερα στο μετάξι ...ούτε έχεις γαμήσει ποτέ πραγματικά , ούτε ξέρεις τίποτα απο τις γυναίκες ούτε απο αγοραίο έρωτα ξέρεις τίποτα ...μόνο να αυνανίζεσαι τακτικά στο μετάξι ξέρεις για να πιστεύεις ότι δεν σε λένε μαλάκα...που φαίνεται απο χιλιόμετρα δλδ όσο και να μην πιάνεις το πεοεντέριό σου ...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Όποιος εξαρτάται από την ικανοποίηση της γυναίκας για να νιώσει ο ίδιος ικανοποίηση θεωρεί ουσιαστικά τη γυναίκα ίση με τον άντρα. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης στα όρια του μισογύνη, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να γαμήσει.
καλά ρε με τόση ξεφτύλα ...δεν σέβεσαι τον εαυτό σου καθόλου που γίνεσαι κλόουν εδώ μέσα ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
έχεις δίκιο από οτι φαίνεται.θα σκεφτώ αυτά που μου λες αρκετά σοβαρά.Απλά θέλω και εγώ να είμαι αλφα αρσενικό όπως και οι άλλοι.αντικοινωνικός απόλυτα πάντως δεν είμαι.ούτε και απαραίτητα μοναχικός.Chris33 σταμάτα επιτέλους να μιζεριάζεις που δεν μπορείς να βρεις γκόμενα. Εγώ έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και σου λέω ότι δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Τα μπουρδέλα δεν είναι λύση ανάγκης αλλά λύση ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ για τον μοναχικό και αντικοινωνικό άντρα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Rigormortis φέρε μου τη γκόμενά σου να την ξεσκίσω αυνανιζόμενος στο μουνί της. Το κάνω τζάμπα αν δε θες να γίνεις νταβατζής.
θές πρώτα να σου φέρω μια φρουτόκρεμα για να πάρεις δυνάμεις ?
![how-to-videos-spoon-and-cup-feeding-a-baby.jpg](http://authorjanedoe.files.wordpress.com/2012/07/how-to-videos-spoon-and-cup-feeding-a-baby.jpg)
Rigormortis πόσο μαλάκας και ΠΥΡΦΟΡΟΣ είσαι. Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει "έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο".
αν είμαι μαλάκας και πιρφόρος με τα δικά σου τα κριτήρια ...τότε νομίζω πάω καλά
Σας μίλησαν για ισότητα και το χάψατε. Μετά είδατε ότι στις γκόμενες την πέφτουν συνέχεια ενώ στους άντρες σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στον καφέ και στις εξόδους πληρώνει σχεδόν πάντα ο άντρας, η γυναίκα σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στα ζευγάρια ο άντρας σχεδόν πάντα βγάζει περισσότερα λεφτά από τη γυναίκα. Είδατε ότι οι άντρες έχουν κοντά μαλλιά ενώ οι γυναίκες μακριά και πάνε συνέχεια στο κομμωτήριο. Είδατε ότι οι άντρες φοράνε φαρδιά ρούχα ενώ οι γυναίκες εφαρμοστά για να διαγράφεται ο κώλος και τα βυζιά τους. Είδατε ότι οι άντρες απλά κόβουν τα νύχια τους ενώ οι γυναίκες τα λιμάρουν, τα βάφουν και κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ. Είδατε ότι οι άντρες δείχνουν το πρόσωπό τους όπως είναι ενώ οι γυναίκες το βάφουν κανονικά. Είδατε ότι οι άντρες πληρώνουν για σεξ και βλέπουνε τσόντες ενώ οι γυναίκες τίποτε από τα δύο. Και μετά σκεφτήκατε: ΤΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ; Δεν είσαι κορόιδο. Και τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία. Φτύσε τις ξεφτιλισμένες στη μάπα και εφάρμοσε το νόμο του Picker.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ωραίος.Σας μίλησαν για ισότητα και το χάψατε. Μετά είδατε ότι στις γκόμενες την πέφτουν συνέχεια ενώ στους άντρες σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στον καφέ και στις εξόδους πληρώνει σχεδόν πάντα ο άντρας, η γυναίκα σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στα ζευγάρια ο άντρας σχεδόν πάντα βγάζει περισσότερα λεφτά από τη γυναίκα. Είδατε ότι οι άντρες έχουν κοντά μαλλιά ενώ οι γυναίκες μακριά και πάνε συνέχεια στο κομμωτήριο. Είδατε ότι οι άντρες φοράνε φαρδιά ρούχα ενώ οι γυναίκες εφαρμοστά για να διαγράφεται ο κώλος και τα βυζιά τους. Είδατε ότι οι άντρες απλά κόβουν τα νύχια τους ενώ οι γυναίκες τα λιμάρουν, τα βάφουν και κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ. Είδατε ότι οι άντρες δείχνουν το πρόσωπό τους όπως είναι ενώ οι γυναίκες το βάφουν κανονικά. Είδατε ότι οι άντρες πληρώνουν για σεξ και βλέπουνε τσόντες ενώ οι γυναίκες τίποτε από τα δύο. Και μετά σκεφτήκατε: ΤΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ; Δεν είσαι κορόιδο. Και τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία. Φτύσε τις ξεφτιλισμένες στη μάπα και εφάρμοσε το νόμο του Picker.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Φιλε χωρις ιχνος διδαχης απο μερους μου,δεν χρειαζεται να εισα αλφα αρσενικο,μπορεις να εισαι ο εαυτος σου,ενας απλος ανθρωπος και να εχεις μια σχεση,να δινεις και να παιρνεις.και αν θες ριξε και κανα γαμησι εξτρα,δεν τρεχει κατι,ισα ισα ανανεωνεται η σχεση.Στις δυσκολες στιγμες μια κοπελα που σε αγαπαει θα σου κρατησει το χερι,καμια πουτανα απο το Μεταξουργειο.έχεις δίκιο από οτι φαίνεται.θα σκεφτώ αυτά που μου λες αρκετά σοβαρά.Απλά θέλω και εγώ να είμαι αλφα αρσενικό όπως και οι άλλοι.αντικοινωνικός απόλυτα πάντως δεν είμαι.ούτε και απαραίτητα μοναχικός.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
![122-46611-angry-baby-1372413214.png](https://lh3.googleusercontent.com/-OhIHMwjKtiU/VrJc1ZOP6qI/AAAAAAAACdo/gyxWPcgT5rc/w506-h750/122-46611-angry-baby-1372413214.png)
μαμά γιατί δεν με παίζουν οι ελεηνίδες κάντες ντα σε παρακαλώ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ρε πικερ αν θες 100% ισοτητα γιατι δεν κανεις σχεση με καναν αντρα εκει δε θα μπροεις να βρεις καμια διαφοραΣας μίλησαν για ισότητα και το χάψατε. Μετά είδατε ότι στις γκόμενες την πέφτουν συνέχεια ενώ στους άντρες σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στον καφέ και στις εξόδους πληρώνει σχεδόν πάντα ο άντρας, η γυναίκα σχεδόν ποτέ. Είδατε ότι στα ζευγάρια ο άντρας σχεδόν πάντα βγάζει περισσότερα λεφτά από τη γυναίκα. Είδατε ότι οι άντρες έχουν κοντά μαλλιά ενώ οι γυναίκες μακριά και πάνε συνέχεια στο κομμωτήριο. Είδατε ότι οι άντρες φοράνε φαρδιά ρούχα ενώ οι γυναίκες εφαρμοστά για να διαγράφεται ο κώλος και τα βυζιά τους. Είδατε ότι οι άντρες απλά κόβουν τα νύχια τους ενώ οι γυναίκες τα λιμάρουν, τα βάφουν και κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ. Είδατε ότι οι άντρες δείχνουν το πρόσωπό τους όπως είναι ενώ οι γυναίκες το βάφουν κανονικά. Είδατε ότι οι άντρες πληρώνουν για σεξ και βλέπουνε τσόντες ενώ οι γυναίκες τίποτε από τα δύο. Και μετά σκεφτήκατε: ΤΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ; Δεν είσαι κορόιδο. Και τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία. Φτύσε τις ξεφτιλισμένες στη μάπα και εφάρμοσε το νόμο του Picker.
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις