Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Το έκανες κάποτε τακτικά γιατί ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ. Μετά σταμάτησε να σου σηκώνεται, όπως Ο ΙΔΙΟΣ έχεις δηλώσει, και αναγκαστικά το έκοψες και τώρα, επειδή είσαι κομπλεξικός, προσπαθείς να μειώσεις αυτούς που ΜΠΟΡΟΥΝ και ΓΑΜΑΝΕ με 10 ευρώ. That's all.  :-*
Και για ποιόν λόγο είναι υπέρ σου να μπορείς να γαμήσεις μια άσχημη πουτάνα που ζέχνει πάκικη χυσίλα σε μια παρακμιακή ποντικότρυπα?
Αν μπορείς καλώς, αν όχι κατανοητό. Όπως και να χει, ο καθένας απολαμβάνει τα γαμήσια που γουστάρει και αυτό είναι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βάζεις νόμους πίπερ και περιορισμούς στο πουλί σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
και αφού είσαι ικανός ρε πικερ στην ταχυμαλακία στο μετάξι λογικά είσαι ανίκανος να γαμεύσεις και τπτ άλλο εκτος ε ?  :2funny: :2funny:

Είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που λες περί "αναγκαιότητας συμμετοχής της γυναίκας στο σεξ" είναι ο ορισμός του ΑΓΑΠΟΥΛΗ και του ΠΥΡΦΟΡΟΥ. Παραδέχεσαι ότι έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι σε θέλουν, ότι σε αγαπάνε. Είσαι ΠΥΡΦΟΡΟΣ.

είναι καθαρά ηδονιστικοί οι λόγοι ...αν σε γουστάρει η γυναίκα και είναι καυλωμένη για την πάρτη σου , σου κάνει αστρονομικά γαμήσια...μπορεί να μην αντέχεις άλλο και αυτή να σε εκλιπαρεί να την γαμήσεις...

καμία σχέση με το μετάξι ... που σου χαλάει η υγεία

αλλά που να τα καταλάβεις αυτά ρε κακόμοιρε ...είχες ποτέ σου τέτοιες εμπειρίες ? ...έχεις μέτρο σύγκρισης ? ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
MichaelAngelo εγώ δεν είπα κάτι στον rigormortis για τα διαστημικά γαμήσια που κάνει με τη γκόμενά του. Αυτός μου έχει πρήξει τα αρχίδια προσπαθώντας να με πείσει ότι τα γαμήσια που κάνω δεν είναι σεξ αλλά αυνανισμός. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει κόμπλεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ πάντως απορώ τι θέλουν και γράφουν εδώ μέσα άτομα που δεν αντέχουν χωρίς σχέση, είναι κάργα ΠΥΡΦΟΡΟΙ και ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ μεταμφιεσμένοι σε ηδονιστές και απαξιώνουν το γαμήσι στα μπουρδέλα. Αν ήμουν εγώ administrator όλοι αυτοί θα τρώγανε ban.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και αφού είσαι ικανός ρε πικερ στην ταχυμαλακία στο μετάξι λογικά είσαι ανίκανος να γαμεύσεις και τπτ άλλο εκτος ε ?  :2funny: :2funny:

είναι καθαρά ηδονιστικοί οι λόγοι ...αν σε γουστάρει η γυναίκα και είναι καυλωμένη για την πάρτη σου , σου κάνει αστρονομικά γαμήσια...μπορεί να μην αντέχεις άλλο και αυτή να σε εκλιπαρεί να την γαμήσεις...

καμία σχέση με το μετάξι ... που σου χαλάει η υγεία

αλλά που να τα καταλάβεις αυτά ρε κακόμοιρε ...είχες ποτέ σου τέτοιες εμπειρίες ? ...έχεις μέτρο σύγκρισης ? ...
επειδή έχεις εσύ αυτή την ικανότητα.δεν σημαίνει ότι την έχουν  Όλοι.κάπως πρέπει να προσαρμοστούμε  οι περισσότεροι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.099
Πόντοι
10.686
Κακόμοιρε rigormortis γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ; Παραδέξου επιτέλους ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να γαμήσεις σε μπουρδέλο και κόψε τη μαλακία που λες περί "αυνανισμού". Διάβασε ρε κακομοίρη τις ενημερώσεις του Επιρρεπή για τα ΓΑΜΗΣΙΑ που κάνει. Μαλάκα!
Επειδή αναφέρθηκα ως παράδειγμα προς μίμηση,να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:Πρώτον,ουδέποτε περηφανεύτηκα για την ''μπουυρδελοκαριέρα'' που προέκυψε εξ ανάγκης,και δεν το κρύβω ότι η βασική μου έγνοια είναι να το κόψω κάποια στιγμή εφόσον βρεθεί γκόμενα που να μου φτιάχνει τον εγκέφαλο,να με γουστάρει τρελά,να δίνεται ολοκληρωτικά στα γαμήσια,αλλά και να της ''κόβει'' το μυαλό για κάτι παραπέρα εκτός γαμησιού... Δεύτερον,αντλείς ικανοποίηση και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου όταν νοιώθεις ότι μια κοπέλα που τρώει δεκάδες πούτσες κάθε μέρα,σου δίνεται παραπάνω σε σχέση με άλλους πελάτες,και βρίσκει ευκαιρία να περάσει μαζί σου αν όχι ένα αξέχαστο,τουλάχιστον ένα καυλωτικό δεκάλεπτο,αλλά μέχρις εκεί,πάντα κάτι λείπει...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 καμία ικανότητα δεν έχει. Απλά είναι ανίκανος να γαμήσει αν δεν νιώσει ότι τον γουστάρει η γκόμενα. Και μην παραμυθιάζεσαι από τις χαζομάρες που λέει. Όποια γκόμενα και να βρεις, σε λίγο καιρό θα την έχεις βαρεθεί και θα θες κάτι άλλο. Είναι βέβαιο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή τι μαλακίες λες ρε τύπε; Αν είναι έτσι κόψε τις πουτάνες τώρα. Εσύ γράφεις για super γαμησάρες, κάνω λάθος; Έχουν καμία σχέση αυτά που περιγράφεις με αυνανισμό; Όποια γκόμενα και να βρεις, μετά τους 2-3 πρώτους μήνες δεν θα νιώθεις τίποτα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό που έγραψες, να αποζητάς από την πουτάνα να σου δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους άλλους. Αυτό είναι η αρχή του πυρφορισμού. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι βιαστής, μπαίνει μέσα και γαμάει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.099
Πόντοι
10.686
Επιρρεπή δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό που έγραψες, να αποζητάς από την πουτάνα να σου δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους άλλους. Αυτό είναι η αρχή του πυρφορισμού. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι βιαστής, μπαίνει μέσα και γαμάει.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι ιερόδουλες είναι ανεκτίμητης αξίας,μην επεκταθούμε σ'αυτό.Δεν είναι όμως πανάκεια,το σεξ δεν είναι μόνο να βάλεις το καυλί σου σε μια τρύπα και να εκσπερματώσεις,και οι ιερόδουλες όσο ευσυνείδητες και τίμιες επαγγελματίες κι αν είναι,δεν μπορούν να καλύψουν όλο αυτό που χρειάζεται για να σε ικανοποιήσει πλήρως.Είναι μέρος μιας ολόκληρης εγκεφαλικής διαδικασίας, κι αυτό άλλωστε μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα του ζωικού βασιλείου...
Τώρα αν μ'αυτά που πιστεύω θεωρούμαι πιρφόρος,ναι,είμαι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ο picker αντί να παραδεχθεί την ναυαγώδη κατάστασή του και να ζητήσει βοήθεια απο κάποιο ψυχίατρο
έχει μπερδέψει τις έννοιες και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι ισχύουν

σου λέει δλδ , είμαι ναύαγιο αλλά θα πείσω τον εαυτό μου ότι είναι επιλογή μου,και όχι κατάντια μου, είναι
θέμα ικανότητας να είμαι ναυάγιο
και ανικανότητα των άλλων, να κάνουν υπερπολυτελείς κρουαζιέρες σε εξωτικά νησιά

εφόσον νιώθω άσχημα επειδή δεν μπορώ να έχω ένα πλούσιο γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόρειο
πείθω τον εαυτό μου ότι όσοι το κάνουν είναι ανίκανοι , ενώ εγώ είμαι ικανός να τρώω τα
φασόλια απο το σισσύτιο του δήμου...

είμαι περήφανος και δεν δίνω σημασία στην "dolce vita" αλλά άπαξ και μου δωθεί η ευκαιρία , πάνε περίπατο οι
περηφάνιες και οι ανωτερότητες και παρακαλάω γονυπετής για ένα κοκκαλάκι ...βέβαια τρώω σούτ αμέσως ...και μετά
ξαναμπαίνω στο site σα μουτρωμένο παιδάκι που του πληγωσαν τον εγωισμό και λέω ότι "δεν δίνω σημασία " και ότι
είμαι "ικανός" να είμαι στον πάτο με τα φασόλια μου και όλοι ανίκανοι με τα λουκούλεια γευματα τους  ...
http://[URL unfurl="true"]www.thomasschoenberger.com/blog/wp-content/uploads/2013/02/angry-kid-.jpg[/img[/URL]]
[img]http://thumbs.dreamstime.com/x/fagioli-nel-barattolo-di-latta-14379431.jpg

και φυσικά όταν οι ερωτησούλες είναι ζόρικες διαγράφομαι και ξαναεγγράφομαι όταν δεν με πιέζουν με τις ενοχλητικές ερωτήσεις τους
ή παραμένω εγγεγραμένος αλλά δεν απαντάω και ξαναβγαίνω να γράψω σα μουτρωμένο παιδάκι όταν ο κίνδυνος των ερωτήσεων έχει καλμάρει

http://[URL unfurl="true"]www.thelifecoach.co.nz/wp-content/uploads/2014/01/head-in-the-sand.gif[/img[/URL]]

είμαι το παιδάκι ο πικεράκος , αφήστε με να πιστεύω τα παραμυθάκια μου , δεν έχω άλλο χώρο εκτός απο το site να
νιώθω αντράκι ...έξω πέφτει κλωτσομπούνι ...ελάτε και άλλα καθυστερημένα παιδάκια να λέμε τις μαλακιούλες μας εδώ

[img]http://d1byvvo791gp2e.cloudfront.net/public/assets/media/images/000/266/346/images/size_550x415_9834658765.png?1366936359

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μετά από ένα λίτρο λικέρ μαρασίνο σε δυο γουλιές
για να ξεμπλοκάρω, μετά από τσιγάρα και σκέψη
αποφασίζω να αποσυρθώ οριστικά από το νετ
και να ζητήσω συγνώμη από όλους σας
ευχαριστώντας πάλι όλους σας.
Κοινώς...το παίρνω πάνω μου (κι αυτό).
Επιθυμώ οποιοσδήποτε που δεν γουστάρω
και με συναντά, να κάνει ότι δεν με ξέρει
και να το κάνει και πειστικά.
Η ατμόσφαιρα στο κεφάλι μου είναι πολύ τεταμένη
λόγω της πάθησής μου την οποία κάνατε χειρότερη
κι αν κάνετε το λάθος έστω να μου μιλήσετε
θα το μετανιώσετε πικρά. Μην το επιχειρήσετε καν.
Αυτό είναι το αντίτιμο και είναι για πάντα.
Πρέπει να πάω παρακάτω.
Θα πατήσω στα κεφάλια σας αν μπείτε μπροστά μου.
Είμαι ο γαστρεντερίαση, έτσι με γνωρίσατε
κι όχι ότι δεν το ξέρατε.
Καλή συνέχεια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ο picker αντί να παραδεχθεί την ναυαγώδη κατάστασή του και να ζητήσει βοήθεια απο κάποιο ψυχίατρο

σου λέει δλδ , είμαι ναύαγιο αλλά θα πείσω τον εαυτό μου ότι είναι επιλογή μου,και όχι κατάντια μου, είναι
και ανικανότητα των άλλων, να κάνουν υπερπολυτελείς κρουαζιέρες σε εξωτικά νησιά

εφόσον νιώθω άσχημα επειδή δεν μπορώ να έχω ένα πλούσιο γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόρειο
πείθω τον εαυτό μου ότι όσοι το κάνουν είναι ανίκανοι , ενώ εγώ είμαι ικανός να τρώω τα

είμαι περήφανος και δεν δίνω σημασία στην "dolce vita" αλλά άπαξ και μου δωθεί η ευκαιρία , πάνε περίπατο οι
περηφάνιες και οι ανωτερότητες και παρακαλάω γονυπετής για ένα κοκκαλάκι ...βέβαια τρώω σούτ αμέσως ...και μετά
ξαναμπαίνω στο site σα μουτρωμένο παιδάκι που του πληγωσαν τον εγωισμό και λέω ότι "δεν δίνω σημασία " και ότι
είμαι "ικανός" να είμαι στον πάτο με τα φασόλια μου και όλοι ανίκανοι με τα λουκούλεια γευματα τους  ...
http://[URL unfurl="true"]www.thomasschoenberger.com/blog/wp-content/uploads/2013/02/angry-kid-.jpg[/img[/URL]]

και φυσικά όταν οι ερωτησούλες είναι ζόρικες διαγράφομαι και ξαναεγγράφομαι όταν δεν με πιέζουν με τις ενοχλητικές ερωτήσεις τους
ή παραμένω εγγεγραμένος αλλά δεν απαντάω και ξαναβγαίνω να γράψω σα μουτρωμένο παιδάκι όταν ο κίνδυνος των ερωτήσεων έχει καλμάρει

http://[URL unfurl="true"]www.thelifecoach.co.nz/wp-content/uploads/2014/01/head-in-the-sand.gif[/img[/URL]]

είμαι το παιδάκι ο πικεράκος , αφήστε με να πιστεύω τα παραμυθάκια μου , δεν έχω άλλο χώρο εκτός απο το site να
νιώθω αντράκι ...έξω πέφτει κλωτσομπούνι ...ελάτε και άλλα καθυστερημένα παιδάκια να λέμε τις μαλακιούλες μας εδώ

[img]http://d1byvvo791gp2e.cloudfront.net/public/assets/media/images/000/266/346/images/size_550x415_9834658765.png?1366936359

καποιος να προσδιορισει και να αναλυσει λιγο τον ορο ναυαγιο

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
16.776
Πόντοι
4.891
Είναι κακό να θέλεις να αισθάνεσαι ανώτερος από τους άλλους. "Οι άλλοι είναι ανίκανοι, είναι μαλάκες, είναι ψεύτες, είναι λαμόγια. Εγώ πάλι είμαι ικανός (ως γαμιάς), ειλικρινής, ηθικός". Το κακό σ' αυτές τις υποθέσεις είναι ότι κατά κανόνα πρόκειται για μια ρυθμικά σχεδόν εξελίξιμη κατάσταση, που οδηγεί σε παθογένεια, διότι η προσπάθεια επίτευξης των συνεχώς αναπροσαρμοζόμενων σε επίπεδο και σε είδος στόχων οδηγούν στο ανεκπλήρωτο ανέφικτο (προσωπικό αίσθημα αποτυχίας) ή στο αντικοινωνικό. Η λέξη "αντικοινωνικό" υπό την έννοια της κακής διάθεσης έναντι των συνανθρώπων, που είναι απόρροια της συνεχούς προσπάθειας υποβάθμισής τους, είναι αποτέλεσμα της ίδιας τάσης επίτευξης ανωτερότητας, που στην πραγματικότητα δημιουργείται από έντονα αισθήματα κατωτερότητας, αφού ικανοποιείται είτε με αναπροσαρμογή του επιπέδου των στόχων ή του είδους τους, είτε με συνεχή και πιο έντονη υποβάθμιση των άλλων.

Παρακμιακέ, διασκέδαζε όποτε γουστάρεις κι εδώ, φίλε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

πραγματικό εγκεφαλοδιαβασμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom