Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
λογικό.Η σκληρή αγάπη είναι και αυτή ένας τρόπος.βοήθεια να ζητήσει για ποιο λόγο?εχει κάποιο πρόβλημά  που αν λυθεί θα βελτιωθεί  αντικειμενικά η ζωη του?το σύστημα είναι σκληρό για πάρα πολλούς ανθρωπους.δεν μπορούν  να εκπληρώσουν  όλοι τις προσδοκίες του.όποτε τι θα κάνουν  και αυτοί?Ο έρωτας τη σημερινή  εποχή χρεώνεται απίστευτα  για τον μέσο άντρα και όχι μόνο από την οικονομική  πλευρά.Η πορνεία είναι ένας τρόπος να βιώσουμε  και εμείς τον ερωτα η εστω την ψευδαίσθηση  του.

έχει Ocd ο άνθρωπος που του έχει επηρρεάσει τις νοητικές λειτουργίες ...τον έχω ρωτήσει επανειλημμένως αν καταλαβαίνει ότι οι ιδεοληψίες του είναι
ανόητες και μου έχει απαντήσει ότι τις πιστεύει ως λογικές => έκπτωση των νοητικών λειτουργιών .
οι περισσότεροι με ocd καταλαβαίνουν ότι είναι ανοησίες οι ιδεοληψίες τους και γι'αυτό ζητάνε βοήθεια , "ενοχλούνται" απο την κατάστασή τους...
εδώ είμαστε πιο κάτω ...δεν το καταλαβαίνει ...οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αφήσουμε ήσυχο να παίρνει αυτοτεποίθηση γραφωντας τα δικά του εδώ    :dunno:

υγ: πάρε λίγο τα πάνω σου βρε chris μην μοιρολατρείς , προσπάθησε να ανέβεις λίγο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
έχει Ocd ο άνθρωπος που του έχει επηρρεάσει τις νοητικές λειτουργίες ...τον έχω ρωτήσει επανειλημμένως αν καταλαβαίνει ότι οι ιδεοληψίες του είναι
ανόητες και μου έχει απαντήσει ότι τις πιστεύει ως λογικές => έκπτωση των νοητικών λειτουργιών .
οι περισσότεροι με ocd καταλαβαίνουν ότι είναι ανοησίες οι ιδεοληψίες τους και γι'αυτό ζητάνε βοήθεια , "ενοχλούνται" απο την κατάστασή τους...
εδώ είμαστε πιο κάτω ...δεν το καταλαβαίνει ...οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αφήσουμε ήσυχο να παίρνει αυτοτεποίθηση γραφωντας τα δικά του εδώ    :dunno:

υγ: πάρε λίγο τα πάνω σου βρε chris μην μοιρολατρείς , προσπάθησε να ανέβεις λίγο

ριγκο χθες στο λιντο πονταρα 70μαρκες για ενα σπεσιαλ
ο πικερ βεβαια αυτα τα κατακρινει

αλλα ρε συ ολη η μαγεια ηταν το σκηνικο πριν το σεξ ο αισθησιασμος, η καυλα που εβγαζε, το ψηστηρι
μετα ο χορος ο αργος, το γδυσιμο ολα αυτα ειναι μαγικα  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Kαποτε καλεσαν τον Διογενη τον Κυνικο σε ενα γευμα. Αλλα λογω της αθλιας περιβολης του δεν του επετρεψαν την εισοδο. Το γευμα επαναληφθηκε και αυτη τη φορα ο Διογενης εμφανιστηκε αξιοπρεπως ενδεδυμενος. Οταν καθισαν να φανε, αντι να βαζει το φαγητο στο στομα του, το εβαζε στα μανικια του. Μα τι κανεις, τρελαθηκες; τον ρωτησαν. Και ο Διογενης τους απαντησε: Οταν ηρθα με απλυτα ρουχα με διωξατε. Τον φορεσα καθαρα με δεχτηκατε. Αρα αυτο το γευμα δεν προοριζεται για εμενα, αλλα για τα ρουχα μου και αυτα πρεπει να το φανε.

Ριγκορ εχεις αναλογιστει οτι το να ειναι κανεις απλυτος, ασχημος, κακοντυμενος και εκτος προτυπων επιτυχιας για την ηλικια του, ειναι μια μορφη ελευθεριας;

Και το οτι το να εισαι πετυχημενος στα ματια της κοινωνιας σε οτι αφορα το επαγγελμα, τα λεφτα, τον κοινωνικο κυκλο, ειναι μια μορφη σκλαβιας;

πολύ σωστός , αλλά και η ελευθερία και η σκλαβιά έχουν το κόστος τους.
ελευθερος αλλά χωρίς τα οφέλη της κοινωνίας ( δεν τρώς , δεν γαμείς , δεν έχεις μάρκες ...)
σκλάβος με τα κοινωνικά οφέλη αλλά χωρίς ελευθερία ( δεν έχεις χρόνο για σκέψη και για πράγματα που σε ψυχαγωγούν ...)

...όλα αυτά τα θέματα με απασχολούν πάνω απο 10ετία , πολλές ώρες διαλλεκτικής και μόνος μου , και με αντίστοιχα βιβλία και με φίλους ...
νομίζω ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ να το αναπτύξουμε , αν και θα είχε ενδιαφέρον υπο άλλες περιστάσεις

απλά σου αφιερώνω αυτό :
Igor_Morski_08.jpg

:hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ριγκο χθες στο λιντο πονταρα 70μαρκες για ενα σπεσιαλ
ο πικερ βεβαια αυτα τα κατακρινει

αλλα ρε συ ολη η μαγεια ηταν το σκηνικο πριν το σεξ ο αισθησιασμος, η καυλα που εβγαζε, το ψηστηρι
μετα ο χορος ο αργος, το γδυσιμο ολα αυτα ειναι μαγικα  :grin:

έτσι  :thumbsup:

όλη η ηδονή είναι η δημιουργία καινούριας, υψίαιχμης , ποιοτικής διέγερσης , για μένα είναι ιερές αυτές οι στιγμές , γιατί η ζωή είναι μικρή και φθίνει ...
φαντάσου τώρα να το έκανες αυτό σε ένα πιο "αληθινό" περιβάλλον ...με μια γυναίκα μη επαγγελματία που θα την καύλωνες σιγα σιγά ... η ερμηνεία της θα ήταν πιο αληθινή και πιο έντονη η δική σου απόλαυση !

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Τύποι στο Θέμα: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;  (Αναγνώστηκε 1568931 φορές) εχουν γραφτεί 5.771 σελίδες για τους λόγους που προτιμάμε τις πουτάνες απ τις ελλεεινίδες. Ο Πικερ λεει πανω κάτω το ιδιο αν δε κανω λαθος.

Λύστε μου μια απορία; Πως ενω επικροτήτε τις απόψεις για τις άθλιες ελλεεινίδες μετα εναντιώνεστε σε αυτό που λέει ο Πικερ;

Σας λεει ενας θελει πουτανες και των βγάζετε αχρηστο που δεν εχει μια ελλεεινίδα και μετά μπαινετε στο αλλο θρεντ και κραζετε τις ελλεεινίδες.

Δηλαδή ειναι αισχρές οι ελλεεινίδες αλλα οποιος πάει με πουτάνες έχει προβλημα λέτε; Ποια η λύση τότε;     :huh:    :huh:    :huh:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύποι στο Θέμα: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;  (Αναγνώστηκε 1568931 φορές) εχουν γραφτεί 5.771 σελίδες για τους λόγους που προτιμάμε τις πουτάνες απ τις ελλεεινίδες. Ο Πικερ λεει πανω κάτω το ιδιο αν δε κανω λαθος.

Λύστε μου μια απορία; Πως ενω επικροτήτε τις απόψεις για τις άθλιες ελλεεινίδες μετα εναντιώνεστε σε αυτό που λέει ο Πικερ;

Σας λεει ενας θελει πουτανες και των βγάζετε αχρηστο που δεν εχει μια ελλεεινίδα και μετά μπαινετε στο αλλο θρεντ και κραζετε τις ελλεεινίδες.

Δηλαδή ειναι αισχρές οι ελλεεινίδες αλλα οποιος πάει με πουτάνες έχει προβλημα λέτε; Ποια η λύση τότε;     :huh:    :huh:    :huh:
η λυση η μια από τις λυσεις ειναι μαλλον απο οτι φαινεται να μην τρολαρουμε τοσο πολυ. :cheesy:.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Δηλαδη αυτα που γραφουν καποιοι οτι τα γαμησια με πουτανες ειναι υποκαταστατα ενω με τις ελλεεινιδες ειναι μαγικα γαμησια και οποιος δεν εχει γκομενα οπως ο Πικερ σλλα γαμαει πουτανες ειναι επειδη εχει προβλημα... αλλα μετα στο σλλο θρεντ λενε οποιος γαμαει ελλεεινιδες εχει παλι προβλημα και η λυση ειναι οι πουτανες..

Τελικα τι θετε ρε τυποι.. ολιγον απο πουτανες κσι μια ελλεεινιδα μια στο τοσο κσι μ3τα παλι πουτανες; Αλλιως οποιος γαμαει μονο πουτανες η μονο ελλεινιδες εχει προβλημα ε;

Που ναι η μπαλα;;;   :huh:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686

Η άποψή μου πάνω σ'αυτό που έθιξες έχει κατατεθεί σε προηγούμενα post:Εκτιμούμε και σεβόμαστε τις ιερόδουλες για τις ανεκτίμητης αξίας υπηρεσίες που προσφέρουν, έχοντας όμως στον νου μας ότι μένει πάντα ένα υπόλοιπο στο αίσθημα της ηδονής και της προσωπικής αυτοεκτίμησης, όσο καλές αντικειμενικά και υποκειμενικά υπηρεσίες κι αν προσφέρουν.Δεν πειράζει αν μια κοπελίτσα ή και μεγαλύτερη δεν ξέρει να πάρει την τέλεια πίπα σε σχέση με την επαγγελματία,αν δεις ότι αξίζει σαν άνθρωπος,βουτάς την ευκαιρία από τα μαλλιά!Αυτό προϋποθέτει όμως να'χεις "τα μάτια σου και τ'αυτιά σου ανοιχτά,βράδυ-πρωί",και να μην επαναπαύεσαι στο εύκολο fast-food γαμήσι,από το Μεταξουργείο έως την καλύτερη βίζιτα...

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Τυπε αυτο που περιγραφεις στην ελλαδα ειναι τζοκερ. Ειτε εχεις τα αυτια σου ανοιχτα η κλειστα αν ειναι να σου κατσει κατι καλο θα γινει μονο του.

Απο κει και υστερα οτι και να επιλεξεις, ειτε μουναρα γκομενα ειτε παντευτεις το αλλο σου μισο ειτε πουτανες.. παντα μα παντα ενα υπολοιπο ανεκπληρωτο αισθημα μενει..ειναι στη φυση μας αυτο.. και το τελειο να βρει καποιος κατι θα βρει να μη τον καλυπτει αρα δε φταιει κανενας που παει στις πουτανες.. οτι και να επιλεξεις ναι μεν αλλα θα σκεφτεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Προσωπικά έχω παίζει σε πολλά ζώα γυναικες αλλά κατι λίγες φορές σε normal κοριτσάκια, οτι είναι σπάνια είναι δε λέω αλλά ακόμα υπάρχουν και νομίζω οτι το ιδιο πανω κάτω ισχύει και για εμάς τουσ άντρες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...εδώ ρε φίλε αμπελαλέ , μιλάμε για θέματα λογικής και τρόπους ηδονισμού
αν σου φαίνονται λογικά όσα λέει ο picker για το ποιος είναι πιρφόρος , τι εστί μαλακία και τι εστί sex
και αν σου αρκεί ως ηδονή η μέση παράτριψη στο μεταξουργείο ...τότε νταξει δεν υπάρχει πρόβλημα...μιλήστε
με τον Picker και θα τα βρείτε ...κάποιοι (ευτυχώς) έχουν άλλες βλέψεις περί απόλαυσης και άλλη άποψη περί λογικής...

αυτά  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Μαν ριγκο η ελευθερία είναι οτι ποιό όμορφο μπορει να έχει κάποιος-α στη ζωή του ανεξαρτήτος το κόστος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Νομίζω ότι ο Πίκερ είναι καποιος όπως πάρα πολλοί, που αντί να κάθονται να περιμένουν μια γκόμενα να τους κάτσει γαμάει στο Μετάξι και άμα του κάτσει κάποια καλός.. αλλά οσο οχι υπάρχει το Μετάξι να τη βγάζει εκει.

Κανείς δε γαμάει στο Μετάξι επειδή το θέλει 100% αλλά αναγκάζετε.. ok καποιος δε θα το παραδεχτεί απο εγωισμό αλλα σε οποιον κάτσει ενα ωραιο κοριτσακι και πέφτει καλό γαμησάκι το Μετάξι το ξεχνάει.. το αντίθετο δε πείθει κανέναν..

Αλλά όπως ξέρουμε για να σου κάτσει το ωραίο γκομενάκι με το καλό το γαμησάκι θέλει τύχη.. γιατι ειναι ανάμεσα σε πολλές ελλεεινήδες αυτο το γκομενάκι και συνήθως πέφτει στους τελείως μαλάκες.. τα ποσοστά που αναλογούν στον καθένα μας να μας κάτσει γυναίκα στα γούστα μας που να ειναι διατεθειμένη να δοθεί ερωτικά όπως θέλουμε ειναι πάρα πολυ μικρά.. σε βαθμό Τζόκερ.. για αυτό άλλωστε ο αγοραίος ανθή.. αλλιώς θα γαμούσαμε μόνο ωραιά καυλιάρικα γκομενάκια εξω στη ζωή και οι πουτάνες θα κάναν άλλο επάγγελμα και θα ζούσαμε εμείς καλά και αυτές καλύτερα    ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

ντάξει ίσως  να  μοιρολατρω και λίγο.αλλά κατα βάθος έχω δίκιο για τη γενική  κατάσταση  που επικρατεί  Ελλάδα.Η μέση γυναίκα σε αντίθεση  με τον άντρα βρίσκει αμέσως ερωτικό ταίρι.και αυτό οφείλεται στο ότι οι άντρες δείχνουν  κατανόηση  για τα πιθανά ελάττωμα  της γυναικας.συγχωρούν όλες τις ατέλειες  των γυναικών.σε αντίθεση με τις γυναίκες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Νομίζω ότι ο Πίκερ είναι καποιος όπως πάρα πολλοί, που αντί να κάθονται να περιμένουν μια γκόμενα να τους κάτσει γαμάει στο Μετάξι και άμα του κάτσει κάποια καλός.. αλλά οσο οχι υπάρχει το Μετάξι να τη βγάζει εκει.

Κανείς δε γαμάει στο Μετάξι επειδή το θέλει 100% αλλά αναγκάζετε.. ok καποιος δε θα το παραδεχτεί απο εγωισμό αλλα σε οποιον κάτσει ενα ωραιο κοριτσακι και πέφτει καλό γαμησάκι το Μετάξι το ξεχνάει.. το αντίθετο δε πείθει κανέναν..

Αλλά όπως ξέρουμε για να σου κάτσει το ωραίο γκομενάκι με το καλό το γαμησάκι θέλει τύχη.. γιατι ειναι ανάμεσα σε πολλές ελλεεινήδες αυτο το γκομενάκι και συνήθως πέφτει στους τελείως μαλάκες.. τα ποσοστά που αναλογούν στον καθένα μας να μας κάτσει γυναίκα στα γούστα μας που να ειναι διατεθειμένη να δοθεί ερωτικά όπως θέλουμε ειναι πάρα πολυ μικρά.. σε βαθμό Τζόκερ.. για αυτό άλλωστε ο αγαοραίος ανθή.. αλλιώς θα γαμούσαμε μόνο ωραιά καυλιάρικα γκομενάκια εξω στη ζωή και οι πουτάνες θα κάναν άλλο επάγγελμα και θα ζούσαμε εμείς καλά και αυτές καλύτερα    ;)
δεν ειναι θεμα ομορφιας.να.. έμενα για παράδειγμα μου αρέσουν οι γεμάτες και οι υποτιθέμενες  ασχημες ομως και αυτές απιαστες ειναι.αλλά και αυτές απιαστες και δύσκολες το παίζουν?ειναι?δεν ξέρω.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
δεν ειναι θεμα ομορφιας.να.. έμενα για παράδειγμα μου αρέσουν οι γεμάτες και οι υποτιθέμενες  ασχημες ομως και αυτές απιαστες ειναι.αλλά και αυτές απιαστες και δύσκολες το παίζουν?ειναι?δεν ξέρω.

Τύπε εχεις απόλυτο δίκιο.. έχω πολλά παραδείγματα απο φίλους/γνωστούς/συναδέλφους που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις με άσχημες ελλεεινίδες οχι επειδή το θέλουν 100% αλλά επειδή αναγκάζονται.. δε βρίσκουν κάτι καλύτερο αφού ολοι μα όλοι άμα τους κουνήσει το δαχτυλάκι κάποια καλύτερη τρέχουν..

Οι περισσότεροι προσπαθούν να καπαρώσουν μια και τη κρατάνε μη τους φύγει κίολας..

Δυστυχώς είμαστε απο κάτω και οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτο..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827

Αλλά όπως ξέρουμε για να σου κάτσει το ωραίο γκομενάκι με το καλό το γαμησάκι θέλει τύχη.. γιατι ειναι ανάμεσα σε πολλές ελλεεινήδες αυτο το γκομενάκι και συνήθως πέφτει στους τελείως μαλάκες.. τα ποσοστά που αναλογούν στον καθένα μας να μας κάτσει γυναίκα στα γούστα μας που να ειναι διατεθειμένη να δοθεί ερωτικά όπως θέλουμε ειναι πάρα πολυ μικρά.. σε βαθμό Τζόκερ.. για αυτό άλλωστε ο αγοραίος ανθή.. αλλιώς θα γαμούσαμε μόνο ωραιά καυλιάρικα γκομενάκια εξω στη ζωή και οι πουτάνες θα κάναν άλλο επάγγελμα και θα ζούσαμε εμείς καλά και αυτές καλύτερα    ;)
Εγώ πάλι με το Μετάξι ξεχνάω ότι δεν υπάρχει καλό γκομενάκι. :Ρ

Τι μου θύμισες τώρα όμως.. Το καλοκαίρι μου έκατσε κάτι πολύ καλό που ήταν σαν να έπιασα τον παπά από τα @@. Περνούσα τόσο καλά που για ένα μήνα είχα κόψει τελείως τις πουτάνες. Σύντομα όμως αναπόλησα τις παλιές μου δόξες και τσάρκαρα. Το δεύτερο μήνα πήγα μόνο 2 φορές. Μετά ξαναπύκνωσα τις επισκέψεις μου, μιας και το σεξ είχε χάσει λίγο τη γεύση του. :grin:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Εγώ πάλι με το Μετάξι ξεχνάω ότι δεν υπάρχει καλό γκομενάκι. :Ρ

Τι μου θύμισες τώρα όμως.. Το καλοκαίρι μου έκατσε κάτι πολύ καλό που ήταν σαν να έπιασα τον παπά από τα @@. Περνούσα τόσο καλά που για ένα μήνα είχα κόψει τελείως τις πουτάνες. Σύντομα όμως αναπόλησα τις παλιές μου δόξες και τσάρκαρα. Το δεύτερο μήνα πήγα μόνο 2 φορές. Μετά ξαναπύκνωσα τις επισκέψεις μου, μιας και το σεξ είχε χάσει λίγο τη γεύση του. :grin:

Ετσι γινετε πάντα.. αλλα με μαθηματική ακρίβεια στο Μεταξι θα επιστρέψεις ακόμα και μακροχόνια σχέση να κάνεις.

Τώρα το χεις το γκομενάκι τύπε;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε εχεις απόλυτο δίκιο.. έχω πολλά παραδείγματα απο φίλους/γνωστούς/συναδέλφους που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις με άσχημες ελλεεινίδες οχι επειδή το θέλουν 100% αλλά επειδή αναγκάζονται.. δε βρίσκουν κάτι καλύτερο αφού ολοι μα όλοι άμα τους κουνήσει το δαχτυλάκι κάποια καλύτερη τρέχουν..

Οι περισσότεροι προσπαθούν να καπαρώσουν μια και τη κρατάνε μη τους φύγει κίολας..

Δυστυχώς είμαστε απο κάτω και οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτο..
βασικά λεω και γι'αυτούς που δεν τους πολύ απασχολεί η εμφάνιση της κοπέλας.κάποιοι πουλάνε θεωρία τύπου ανδρικών υπεραπαιτησεων από άποψη εμφάνισης της γυναίκας.οτι και καλα οι αντρες ειναι και αυτοι απαιτητικοι Κάτι τέτοιο δεν είδα να ισχύει.οι άντρες εχουν λογικα στάνταρ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Ετσι γινετε πάντα.. αλλα με μαθηματική ακρίβεια στο Μεταξι θα επιστρέψεις ακόμα και μακροχόνια σχέση να κάνεις.

Τώρα το χεις το γκομενάκι τύπε;
Με άφησε, γιατί δεν ήμουν αρκετά αγαπούλης  :grin: Κλάιν, έτσι κι αλλιώς είχε καταντήσει σπασαρχίδω. Κάθε μέρα να βρισκόμαστε ήθελε και να κοιμόμαστε μαζί. Λες και με κηνυγάει κάποια κατάρα όμως, από τότε όλο σε ζαβά πέφτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom